Off I go!! Eller "en-mans-gjyttjebrottning"... ;-)




Näpp! Nu har jag fått nog av stan. Har varit på FREDELLs idag och köpt ALLT jag behöver för att kunna gjuta lite roliga skulpturer. Bilen är full av gips, betong, hinkar, murbruksspadar etc. etc... :-)

SÅ... NU DRAR JAG TILL LANDET! I några dagar iaf!! Tar med mig kameran så jag kan dokumentera mitt "bygge" av skulpurer... Eller, det kanske blir en-mans-gjyttjebrottning med tanke på att regnet ska ösa ner....
:-)
C

BOTOX - före och efter (en vecka)!

Inte världens bästa bilder men ändå. På båda bilderna så kämpar jag för att se såååå förvånad ut jag bara kan! ;-) Och visst är det skillnad!!!!!!! Före-bilden är tagen förra tisdagen precis efter att jag fått the scary sprutor... Och efter-bilden är tagen idag. :-) :-) :-)

FÖRE:
image500

EFTER:
image501
Fortfarande lite muskler kvar på sidorna men därför bokas alltid ett "efterbesök" där det korrigeras. Ska dit igen den 6 juli.

Det är enorm skillnad och jag är verkligen nöjd. Även om jag tycker att det är RIKTIGT skumt att spruta in muskelavslappnande för att motverka rynkor.. What a silly idea!! Sedan har det känts lite skumt också. Här om dagen tex hade jag som "huvudvärk" vid pannan - jag som ALDRIG har huvudvärk. Och när jag nyser (vilket händer typ 538 ggr per dag eftersom jag är allergisk) så kniper det till i pannan - märkligt. Men I guess att för att bli lite fin får man lida lite pin.. Ja, och såååå farligt är det inte!!

Nä, inte bara tvättstuga idag. Nu är det dax att sticka upp på vinden!
/C

Oooops, aggrobruden skriker i datens öra..

Skulle springa massor av ärenden på stan men gjord inget av dem utan fikade på FOAM och Klippoteket istället. Och hälsade på en vän som har en butik på Karlavägen.

Ringde till daten också. I know - kunde inte hålla mig... fy, fy! Hur som helst så håller jag på att bli påkörd på Sturegatan (jag körde också bil) så jag skriker rakt ut i luren, dvs rakt i date-killens öra :"-Va i h*lvete gör du din j*vla åsna!!" Varpå jag dessutom slänger mig på tutan. HM..... Date-killen måste tro att jag är värsta aggrobruden... Oooops... Jag blev bara så chockad när galningen kom dundrande i sin stora TRUCK och där sitter jag i min lilla oskyldiga bil!! Date-killen skrattade men hello - han måste nog undra!?

Hemma och tvättar. FUN... NOT!
Jo! Ska uppdatera med foton på BOTOXpannan också. Oj, oj, oj vilken skillnad!!! :-)
/C

Som på kollo fast i "vuxen" ålder...

Midsommar var skitskoj! Det var en del "nytt" folk med och de var alla supertrevliga. Made lots of friends! Såklart dansade vi runt stången osv. osv. och såklart blev det sent.... Och så när det var nattadax sov typ alla i vardagsrummet. På soffor, sängar, luftmadrasser och golvet. Som ett kollo fast för stora barn. Hahhahahah ;-)

Dagen efter kan man väl säga att jag mådde sådär... Med tanke på att jag varit en riktig fjortis och skickat iväg ett sms till daten från i torsdags så kan man väl säga att jag dessutom önskade att jag haft alkolås på mobilen... Hur dum får man va?? Vi som haft så trevligt så skickar jag ett "önskar du var här" sms.. What an idiot I am!!! Han har inte ringt sedan dess. Inte jag heller för den delen. Men nu har det gått 2 dagar. Oh well, får väl fundera på what to do imorgon....

image499
Sover helt oskyldigt när B bestämmer sig för att attackera och dessutom dockumentera det med MIN kamera.. Hahahha :-)

Hur som helst stack jag direkt från midsommarfesten, som var i Stockholms södra skärgård, till nästa "kalas" hos mina vänner som har sommarhus i Skokloster , K & B. Jag kom dit vid 5 och vid 9 så somnade jag i en av deras fåtöljer. De var måttligt roade av sällskapet... ;-) Men, men they are my oncles så det gjorde inte så mycket. De brukar fixa thé och feed me med praliner när jag är bakfull... :-) AJ LAV DEM!!

Nä, om man kanske ska ta och natta. Har käkat SUSHI HUSET sushi som take-away hos N och så kollade vi på någon DVD också. Den var söt men jag kommer inte på vad den heter nu... What an impression it made..

NAJT!
C


Lite shopping men nu - take off till skärgården!

Igår blev en lååång dag. Och ingen eftermiddags "nap" hann jag med heller. Lite shopping däremot!! (och mys..;.-)


Rose Ikebana från Hermès, inte så skoj shopping eftersom jag var TVUNGEN att köpa den då min gamla tagit slut.. Oh well..

Och så köpte jag ny mobil. Sony Ericsson W880i. Den är skoj. Än så länge iaf..!!

Sedan blev det middag hos sötnosen. VERY NICE! Och VERY LATE! Mammy var galen. Hon blir alltid arg när det gäller killar. Och hon gillade INTE att jag skulle på date igår och att jag kom hem såååå sent när jag ska upp tidigt och köra bil.. Hon är skum. Som sagt, my mammy är en riktig övervakare... Fy FARAO!

Dags att stressa. Ska hämta upp 3 vänner på vägen (eller, ja, typ runt hörnet från mammy..:-).

HAPPY MIDSUMMER!
C

Ottan..

Snäll syster går upp i ottan för att hämta och skjutsa Lillebror...

Det blir nog en eftermiddagslur idag. Jag ska träffa sötnosen ngn gång under dagen/kvällen och helt ärligt... Var hos N tills klockan var nästan 1 igår kväll... Ser snart ut som en sliten 5 barnsmor med 4 jobb... Zzzzzzzz......

Time to get moving..
Zzzzzzz.... C

Snart är den nog slät igen ändå..

FÖRE:
image498
Kolla in den här. IT IS NO MORE!! Inte mycket iaf.
Sakta men säkert. Helt sjukt att man tycker att det är så roligt. Det är ju rätt otäckt egentligen men va sjutton. It looks better already. Inte HELT borta men så har det bara gått 2 dagar. "Efter" bild visar jag nog efter midsommar. Då borde den vara SLÄT! :-)

Ska ner på stan med L och göra av med pengar. Ska bli skoj!
L8ER!/C

Beauty sleep.. And the Joker..

Kanske tillräckligt med sömn skulle göra underverk.  Det har man ju hört som jordens äldsta skönhetsknep.. Men, jag har hjälpt L att flyttstäda lägenheten och sedan har jag varit förbi N en sväng och pratat killar. Så, jag kom hem NU. Ska upp vid 8 imorgon så det blir inte mycket beauty sleep där inte...

Så sitter jag dessutom här och skriver.. Nåväl.. ;-)

Läste förresten i någon kvällstidnings nätupplaga om BRA och DÅLIGA kirurgiska skönhetsingrepp... Jag tror jag skrattar ihjäl mig när allas vår egen Drottning Silvia stod med under exempel av BRA ingrepp.. Jag säger bara JÄÄÄ RAJT! Undra om hon gick till kirurgen med denna bild av Jack Nicholson som The Joker i BATMAN...


Snälla doktorn, I want to look like this!! Slående likhet eller?? :-S

Synd tycker jag för hon är - eller var - fantastiskt vacker men nu ser hon faktiskt ut som om  hon varit hos kirurgen NÅGRA gånger för mycket... :-(

Ska kolla mailen innan jag nattar. Then - time for beauty sleep!
C

Det gick ju bra det med!!

Kliade inte så farligt efter att jag borstat tänderna. Tur för mig! Nog om det..

Vaknade av "we don't need no education". Undrade en sekund om mammy blivit galen. Sedan insåg jag såklart att det är byggarbetarna. Alltså, deras radio står verkligen på HÖGSTA volym. Med start kl. 08.00!! Försöker se positivt på saken - jag vaknar ju tidigt iaf så jag kan ta vara på HELA dagen! ;-)



Har 2 midsommarfester att ta ställning till....
Den ena är en  riktig pajastillställning har jag bestämt mig för. Massor av svenska B-kändisar (Sverige HAR inga A listers... jo, typ Lena Olin och Stormare möjligtvis - all the others are just pathetic!!) som tänker sprätta omkring. Och jag har blivit tillsagd att jag "mååååste följa med", "det är årets fest", etc. etc. Can I be bothered??? Nä, jag tror faktiskt inte det.

Den andra midsommarfesten är en tradition i ett av mina kompisgäng här i SV. Och där sprätter det inte omkring en massa töntar!! Utan alla fantastiska, trevliga, avslappnade och underbara VÄNNER. Jepp, det partyt får det bli! Blir till att köra bil en bit söderut dock men jag gillar ju att köra bil, so - it's all GOOD! För att inte tala om hur fab det kommer att bli att träffa alla igen.

Blir nog en sväng till ICA Karlaplan nu. Wonder what to eat for lunch!?
:-)/C


Botox kliar...



Det kliar i pannan. Dessvärre får jag inte klia. Knepigt. Blir svårt att hålla tassarna borta när man sover. För då kliar man ju automatiskt. Får nog desinficera händerna innan jag går och lägger mig. Klorin kanske.. Hahahahhaha ;-). Helt sjukt. JAG av alla människor har skjutit upp botox i pannan. Trodde jag faktiskt inte.. Men, men ibland förvånar man sig själv. Får nog binda händerna i sänggaveln eller elementet. För nu KLIAR det MASSOR!!!! Hm... låter som om det är mer psykosomatiskt - ju mer jag tänker på det ju mer kliar det. Kanske tandborstning kan få mig på andra tankar...
/C

Jepp!! Jag var modig hos doktorn!

Hahhahaha, vilken barnlek! Kändes knappt. Så, nu är det bara att vänta några dagar på resultat..

Förresten, Nat och jag är NO MORE. Helt ärligt, nu är jag så trött på killar att jag önskar att någon kunde bunta ihop dem och slänga dem i Medelhavet så jag kunde gå torrskodd över till Afrika. Ok att mina relationer blir extra knepiga eftersom jag har en tendens att ALLTID träffa killar som typ bor i Långt-bort-i-stan, MEN ändå. Det är ju inte så att jag är FAST på Rivieran. Jag har ju dessutom ett yrke som jag kan göra vart som i världen. Men ändå. Jag tror jag lägger ner. Killar SUGER! Förutom sötnosen dårå. Fast jag tror bestämt att jag ska chilla ett tag. Killar är lagda på hyllan. PUNKT!

Najti-najti tajm!
:-)/C

Botox here I come.. Om jag vågar vill säga..

Ännu en "nyck". BOTOX. Två kompisar har bokat tid ikväll. So, why not tänkte jag, så nu ska vi dit alla 3. Och det är nog tur det. Jag hatar allt som har med sprutor och sån't att göra så skulle jag bokat tid längre fram så skulle jag ALDRIG klara trycket..


Aj, aj, ser ut att göra ont... Iiiihh...

Gjorde en liten operation för typ ett år sedan. Och den tog det mig 2 år att förbereda mig mentalt för.. Hahahhahahhaha. Riktig fegis när det kommer till sån't. Fast resultatet blev bra då så jag är så nöjd att jag gjorde det! :-)

Får väl se om jag verkligen vågar när det gäller :-S.........
Lovar att visa bildbevis om det blir nå't!
/C


Rockklassiker i örat... No, thanks.. Rather Martin Solveig!!

Jo, tack. Så vaknar man av byggarbetarna som så snällt har ställt sin radio UTANFÖR MITT FÖNSTER. De lyssnar på Rockklassiker. THANKS... Eller inte!! Dessutom är det dålig mottagning till och från så det bara raspar på högsta volym.. Jag kan tänka mig typ 1000000 bättre sätt att vakna på!

Huvudstad Paris
Mat Västkusträkor
Tidning AD (franska upplagan är överlägsen allt!!)
Musik
Martin Solveig - Rejection (fattar inte vad som är wrong när den FORTFARANDE inte släppts i Sverige?!?)
Blogg KAN INTE bara välja en....
Mascara Max Factor Master piece i brun/svart
Väska Min svarta IT-Satchel från Fendi. Eternal love!! ;-)
Manlig skådespelare Matt Damon
Kvinnlig skådespelare Uma Thurman
Parfym Kenzoki - body spray i serien RELAX
Resemål Kalamata överraskade VERY MUCH men eftersom jag just varit där blir det KROATIEN!
Skor Lever i mina Gucci sneakers.
Designer Karl Lagerfelt
Färg Orange
Fulaste plagget Stentvättade jeans med skinnapplicationer - IKKKK.  
Mest användbara plagget Jeans
Godis Nappar (och lakrisal)

Nä, som sagt. Mycket att göra..... (och i bakhuvudet hoppas jag att sötisen ringer idag igen!:-)
/C

Långprommis blev middag blev sent..

Sötnosen som varit iväg från Stockholm hörde av sig vid 3. Så vi bestämde oss för att trotsa regnet och gå på prommis. Vi stack till Bergianska och promenerade i nästan EN och EN HALV timme!!! Benen var något olyckliga mot slutet men det var nice ändå.. (kanske berodde på sällskapet.. ;-)

När vi prommat klart så skulle jag skjutsa hem honom men så blev det så att jag följde med upp istället. Hans kompis A kom dit typ 5 minuter efter mig och vi stack alla 3 och handlade mat så jag stannade över på middag. Så här i efterhand kan jag ju lätt säga att jag skulle ha åkt hem istället.. men, men..

Vi åt middag och kollade på fotboll. Supertrevligt. Sedan skjutsade jag hem A, vi bor inte så långt ifrån varandra.

Och efter det så var jag tvungen att hjälpa Lillebror med en sak så jag har kommit hem NU. Too late! Fast vad gör man inte för Lillebror?!?!

Har ställt klockan på halv 9 imorgon. Har massor att göra och som dessutom MÅSTE bli gjort imorgon. Så kanske min morbror kommer på besök till mammy.

Jo, jag pratade en sväng med Nat. Helt plötsligt säger han
- Ooops, det kommer en polisbil i världens fart bakom mig.. Eh, nu sätter de på blåljusen också... SHIT!
Jag
- Kör du mycket för fort??
Han
- Eh, ja, och nu måste jag lägga på för nu stoppar de mig....

Så ringde han igen efter att de låtit honom åka. 15.000 SEK i böter samt kallelse till domstol. Han körde mycket för fort och tydligen hade de bevakat honom långt tidigare och han hade gjort 2 omkörningar över dubbel heldragen linje. Man kan väl säga att han INTE var glad... Omkörningarna över dubbel heldragen linje håller han inte med polisen om. Han kan sina vägar och är övertygad om att polisen satt dit honom lite extra för att han är ung och kör en nice car!

Nu måste jag kasta mig i säng om jag ska ha någon chans att kliva upp vid halv 9...
:-)/C


Korsord.. Glamorös lördagkväll på Ö-malm.. ;-)

What a day! Har varit SÅÅÅ trött. Och haft ont i benen. Det blev lite dansande på Hells Kitchen igår.. Plus att allergin inte är särskilt snäll. Tack och lov så hade mammy medicin hemma fast den är inte så stark som jag behöver men det lindrar lite iaf..


Nice utsikt. Plagen i Grekland... Helt sjukt att det är 2 veckor sedan..

Jag har spenderat dagen i horisontalläge och har löst massor av korsord och sudoku. Ringde L som har varit iväg med sin boyfriend på Vätternrundan. Han cyklade på typ 13 timmar.. 13 TIMMAR på cykel. Fy f*n! Kul att det finns någon som orkar.. Hihihi :-) Hoppas att jag lyckas få med mig L på bio ikväll. Det skulle passa mig utmärkt efter denna låååånga slappardag. Om inte så får jag väl fortsätta lösa sudoku. Och det känns faktiskt rätt spännande det med! ;-) Känner mig som en riktig pensionär!!

Ringde cutie:n. Han var inte i Stockholm. Men han kommer tillbaks imorgon så vi ska höras då!

Nä, knappt någon mat har det blivit idag så nu ska jag till kylskåpet och äta lax!
:-)/C


Sen kväll med C...

Pust.. Precis kommit hem. Tack och lov! Stureplan suger. Även om det finns en och annan snygging around..

Ikväll har vi hunnit med Pontus by the sea, Hotellet, East, Café Opera och Hells Kitchen. Förresten, vilket j*vligt töntigt namn... Hells Kitchen.. Blä. Fast vi har haft en kul kväll. Förutom de störda "rök-reglerna" på Hells. OK, de fixar ett "rum" där man kan röka.. men inte riktigt..... I "för-rummet" måste man lämna sina drinkar och i "nästa" rum kan man röka.. HELLO?? Så, jag får ställa ner min drink på ett bord men måste röka 20 cm ifrån det bordet... Och jag får ABSOLUT inte röka och dricka min champagne samtidig... WHAT is wrong with people....??

Jag skulle ju inte skriva något om känslor med tanke på vem som läser men.... jag säger bara - Tack och hej! Det är typ såååå intressant saker och ting känns just nu (eh, typ han är måttligt intresserad och jag tappar mitt intresse mer för varje dag som går..) .Imorgon ska jag ringa en riktig "cutie". Han är i Sverige men jag vet inte hur länge så tomorrow måste jag ringa. Man vill ju inte missa tillfället då vi faktiskt är i samma land samtidigt! Han är fin!!

Helt stört att det är ljust. Jag har tagit 1000 foton på himlen ikväll. Jag har faktiskt glömt bort hur ljust det är i Sverige på sommaren. Nu gäller det bara att kunna sova i ljuset också.... But i guess its all good!

Puss o natt!
:-)/C

Fönstertittare och f*ttor..

KUL..?! Det håller på att byggas balkonger i mammas fastighet. Så när jag står i köket iklädd trosor och liten t-shirt och fixar cappuccinon vrider jag helt plötsligt på huvudet mot mitt sovrum och fönstret där. Där står 2 byggarbetare på sin byggställning och kikar... WHAT!? Cappuccinon var klar på nolltid kan jag meddela... Och nu har jag tagit skydd i vardagsrummet... Hahahhaha..

En annan sak. Med tanke på att Ed har hittat en (ursäkta uttrycket men..) SKANDINAVFITTA som sitter och översätter mina inlägg till engelska åt honom så KAN jag inte med att skriva något som har med känslomässiga saker att göra.. Det känns ju bra det här... Började skriva för att skriva av mig samt för att ha typ en dagbok. Men inget av det verkar fungera. Hälften av allt jag gör kan jag inte skriva här för i perioder av mitt liv är det så overkligt att jag inte ids skriva ner det så att andra kan läsa för att det är så overkligt. Sedan är flera personer jag umgås med offentliga personer så jag måste vara försiktig med vad jag skriver som rör dem också. Och nu kan jag inte ens skriva om killar längre... THIS SUCKS!

 
London and Geneva.. Nice places! I LIKE! Kanske borde fundera på att flytta. Se lite nytt!

Hur som helst är Nat fortfarande med i bilden men vi har inte setts på en månad. Han kom ner till FR i början av filmfestivalen som jag skrivit tidigare. Sedan var tanken att jag skulle över till London men då blev det Grekland och Schweiz istället. Och nu håller han på och klurar på hur realistisk vår relation egentligen är. Och visst, jag lever ju mitt liv i FR och lite överallt och han lever ju sitt i London.. Fast det blir lite schizofrent att ena dagen ha honom i luren sägandes att han saknar mig osv. osv. och så NÄSTA dag så tycker han att vi ska lägga ner för att det aldrig kommer att hålla ändå... Som sagt, aningen skumt..

Nä, jag ska äta tidig lunch med L idag i Fältan. Så ska jag ringa min svenska agent och fråga vad fasen som pågår. Hon jobbar INTE ALLS verkar det som. Höstutställningen i Stockholm blir nog det sista jag gör med henne. Måste hitta ny agent. Plus att jag ska träffa en client som skjuter på att hämta och betala sin tavla. Den är STOR och har kostat mycket tid OCH pengar att göra och nu beter sig köparen som en riktig looser. Vill dessutom pruta utan att ha sett det färdiga resultatet. WHAT?! En sak är säker - jag säljer INTE mina tavlor för några bargain prices. Antingen får han ta det som det är eller så BYE-BYE. Det är en superfin tavla och helt ärligt har han fått ett RIKTIGT bra pris. Ska bli intressant att se vad han har att säga när vi ses..

And now - shower time!
Allergisk som F*N. 180 nysningar per minut. Får bli en vända till Apoteket också.
:-)/C

För få timmar för allt skoj..

Det är verkligen så. 24 timmar räcker fasen INGENSTANS. Man hinner knappt vakna förrän det är dax att gå och lägga sig igen. Och, nej, det är inte så att jag går upp kl 4 på eftermiddagen. Jag stiger upp vid 9 på morgonen och försöker hålla "normal" dygnsrytm. Men 24 timmar är inte tillräckligt.

Idag har jag hunnit med en del men jag borde hunnit ännu mer.. WHAT TO DO!??!!?
Dagens bravader..
Telefonen ringer - typ 18 ggr mellan kl 09 och 10..
Dusch.
Fältan och köpa med mig take away sallad till Loi.
Lunch.
Lekt med Loi's dotter.
Min singaporeväninna kommer förbi Loi också.
Fikat.
Lekt mer med Loi's dotter.
Ringt jobbsamtal.
Skjutsat singaporeväninnan till hennes syster.
Åkt till konsthandeln och köpt saker.
Kört hem för att umgås lite med mammy.
Springer på K utanför porten.
Hoppar in i hans taxi (tillsammans med honom såklart!) för att köra 4 kvarter till deras nya lght på Sibyllegatan.
Kollat in lghten. VERY NICE!
Fikat med K och hans husband.
Hem och växla några ord med mammy.
Sticka ut igen. Nu för att rädda N från en skum date.
Räddat N från daten (typ iaf).
Köpt take away middag på Thaistället på Valhallavägen.
Hem till N och ätit.
Kollat på tv.
Prommat med N's vovve.
Pratat i telefon.
Kört hem.
Pratat i telefon.
Borstat tänderna.
Pratat mer i telefon.
Datorn..
Och snart natta.
Har 1000 saker kvar att göra men klockan är redan 02.

Finns det ingen hurtig politiker som kan införa 32 timmars dygn?? Eller kanske 35 timmars dygn. Då skulle det räcka att jobba en hel dag i sträck så kunde folk vara lediga 6 dagar i veckan!! FAB! Plus att jag skulle hinna göra mer saker!

Tomorrow is another day! Och med tanke på att de 1000 saker som jag har kvar att göra kommer att skjutas på morgondagen så kommer tiden att vara ännu mer knapp. Plus att imorgon kväll går bort eftersom jag ska på en tillställning då. Oh well...
:-)/C

Kalamata VS Stockholm... Hm... eller inte!?


Jag hade ju en föreställning om att jag INTE gillade Grekland efter en tur till Naxos för massor av år sedan MEN hur kan man inte tycka om Kalamata. HELT fantastiskt. Påminner dessutom mycket om Franska Rivieran. VERY NICE!

Telefonen ringer sup i kvarten. Alla vet att jag är i Stockholm och det är massor av saker på G som folk vill att jag ska hänga med på. Blir matt bara jag tänker på det. Samma sak var det igår kväll men jag var så trött att jag verkligen inte orkade gå utanför dörren!

Idag ska jag kolla priser på glasskivor och hur jag skulle kunna få ihop min lilla idé! Så måste jag ringa ett gäng jobbsamtal också. Det är jobbigt och tar emot.. Gah. Jag vet att det bara är att bita ihop och ringa men I don't like it. Fast det är alltid lika skönt när det är GJORT!

Kollar just på Axwell's video "watch the sunrise" på MTV.. Jag säger bara WHAT?.. Ser ut som en billig hemmabyggd video med brudar i HM bikinis som struttar omkring. SKUMT! Bra låt iaf!

Nä, om jag ska ta och ta tag i mitt liv..!
:-)/C

Byggmarknad..

Åt lunch med min vän som bor i Singapore och L. Satt i solen. Fast det var ju inte direkt varmt. Måste medge att jag skrattade tyst för mig själv när jag gick utanför dörren idag och såg horder av tjejer i MINI-shorts och tunna linnen.. Hello... Det är ju inte direkt varmt.. Fast det är ju Sverige så folk kastar av sig kläderna så snart solen visar sig.. (yes, I know att det varit 30 grader i helgen men det försvara inte shorts idag!!)



Hur som helst så efter luchen stack jag och singapore-vännen till FREDELL's byggmarknad i Nacka! Det var skoj! Och så luktade det gott också - sågspån! Jag måste införskaffa material till mina projekt jag har här i Sverige. Hittade typ allt, så kvar är att gå till glasmästaren imorgon!! Jag tror knappt att det finns någon som förstår hur mycket jag LÄNGTAT efter att komma igång och jobba! Det är FANTASTISKT! 3 månaders "semester" är alldeles för mycket och jag kommer ALDRIG göra om det igen!!!! (säger jag nu iaf.. ;-)

Snart nattadax. Är helt färdig. 
À demain! C

Efterlysning NOLLÅTTAN!

Efter typ 2 veckor utan tillgång till dator så har jag äntligen några minuter över för att uppdatera och catch up.

Så upptäcker jag att Nollåttan har lösenordskyddat!! :-(

Så, nu hoppas jag innerligt att du, Nollåttan, läser min postning och mailar mig på
[email protected] så jag kan fortsätta läsa!

En kompis som bor i Singapore är i Stockholm. Fantastiskt att vi är här samtidigt. Vi ska käka lunch på stan och det ska bli såååå mysigt. So, got to go!

:-)/C


Tillbaks i Stockholm efter 8 flygresor på 3.5 veckor...

Tillbaks i Sverige sedan 4 timmar tillbaks.. Faktiskt skönt att vara i Sverige. Fast bara för att det ska bli skönt att komma tillbaks till rutiner och struktur. Det har ju inte funnits så mycket sådant på sista tiden. Grekland var skoj och mycket VILA. Och mycket kaffe. Och såklart mycket grekisk sallad.. Vi stannade i Grekland en vecka - sedan tillbaks till FR i en dag och packa om väskan och senaste veckan har jag varit i Schweiz och hälsat på vänner. Det har också varit lugnt. Mest långa mysiga middagar och lugna dagar.

Har inte uppdaterat bloggen på LÄÄÄNGE. Dels för att jag känner att jag inte kan skriva hälften av allt som händer ändå. Plus att det blir så mycket kodande på alla personer att jag nästan undrar om jag själv kommer ihåg vem det är jag skriver om!? :-)

Och ikväll är bara droppen. Tydligen har Ed skvallrat om min blogg. Vilket har resulterat i att en viss kille som jag träffar bara MÅSTE ha adressen och bara måste veta VAD sjutton som jag skrivit om honom. Jag förklarade att detta är min typ dagbok och ingen av mina vänner känner till den. Ja, förutom Ed då och han kan ju inte läsa ändå. MEN tydligen har Ed minsann sett till att fixa översättning. FAN, ingenting får man ha ifred. Så, jag ska nog sova på saken. Så får jag se imorgon what to do..

Natti natti!
Trött men still standing C ;-)