Frukost på Tösse

Back to normal... Eller iaf gamla tider. Frukost på Tösse. Jag var där jämt och åt frukost när jag bodde i Sthlm.

Skickade sms till Guy i London. Att han får komma hit. Men han kan inte för han måste jobba. Och det måste ju jag också... Så, vi får ses en annan gång helt enkelt. Förhoppningsvis måste jag över till London i höst för jobb (alltså, förhoppningsvis syftar till jobb och inte till Guy..:-). Nåväl, jag tänker inte slösa för mycket energi på Guy, så är det!

Idag - jobba. Måste dessutom klura ut hur jag kan bygga en form som jag vill gjuta i betong. Tänker nog sticka till landet till helgen och då ska det gjutas skulpturer för fullt!

:-)/C

Back in the north..

Nä, Sverige är inte min favorit. Men fy FASEN va skönt det var att komma hit igår ändå. Kylan som slog emot oss igår när vi landade var nice! Jag som vanligtvis avskyr kyla.. Jag har nog blivit knäpp i huvudet.

image507

Dagen innan vi flög från Cannes så var vi ute med några vänner från London. N blev ASFULL. Hon drack bland annat ett helt glas (vi pratar STORT dricksglas) fyllt med shot-blandning. Plus att hon hinkat i sig 1½ flaska Christal innan. Hahahhaha. Vi var först en snabbis på Baoli och sedan stack vi till Palais. Det blev verkligen en riktigt kul kväll och vi kom hem vid 6. Väckarklockan ringde 8. Med andra ord 2 timmars sömn och sedan hel dags flyg via Frankfurt till Stockholm.

Ikväll har en kompis "flytta-från-Sverige-fest" - han ska till London och jobba några år.
Tråkigt nog har jag missat hela PRIDE grejen idag. Var en sväng på Svenskt Tenn med L, men annars har jag bara varit hemma.

Förresten, en av Londonvännerna som vi partade med i förrgår sms:ade och vill att jag ska flyga över till London några dagar. Jag tänker svara att han väl kan flyga hit!?!?! För det är väl inte mer än rätt - he should make an effort!!

Nä, måste ringa N och planera för kvällen.
:-) /C