Utställning

Nu har jag varit och satt utställningen. Vi var en man kort så jag fick med 3 tavlor på "köpet".... Det blev bra - nu finns bara 1 problem. 2 av mina glasfat finns hos en väninna. Hon är i Linköping. Jag har nycklar till hennes lägenhet men får inte tag på henne. Ttänker verkligen inte gå i hennes lägenhet om jag inte pratat med henne.. Men som sagt.. Faten är där. Och de borde vara på galleriet. buhu.

Eftersom hela dagen varit superstressad så har jag såklart lämnat kryckorna och burit massa saker. Dessutom har jag klättrat på stege.. Ska på A/W men är sjukt sen eftersom jag har ont som f*n och relaxar på soffan hemma. Ska nog ta och ringa gänget och höra om de inte kan masa sig över till Ö-malm istället för le Rouge i G-A stan.

C

Muchos to do-os..

Mycket på jobbet, mycket att fixa för utställningen, mycket tankeverksamhet för annat... pust. OCH ångest.. det har nämligen inhandlats saker på Gucci IGEN. FY!



Så, nu är lönen slut och det är bara....ja, typ 30 dagar kvar till nästa lön. Känns bra.. :-S

Men nu har jag TVÅ väskor - 2 väääääldigt användbara väskor dessutom - mao har de ju i princip redan betalat sig själva.. I nödfall får jag väl koka dem och äta med lingonsylt..

Nä, sleep.. men först - dataspel - bra "gonatt saga" för vuxna! :-)
C

Karriär..?!

Blev uppringd av en headhunter här om dagen så idag ska jag på möte! Very interesting! Om inte annat så är det ju intressant för då har jag något att luta mot när jag förhandlar om mitt nuvarande jobb!!

Time to get ready!
:-)C

Gucci - dagens inköp - rivieraväskan..

Vitt skinn och guld medaljong som spänne - perfect på Franska rivieran om några månader!



Min lilla väska var i blygaste laget om man jämför med min kära väninna S som shoppade loss fullständigt och knappt kunde bära kassarna från Gucci...

Nä, måste stanna inne och bygga webbsida hela kvällen. Utställning och vernissage nästa lördag så det är HÖG tid att sidan är uppdaterad..

Ciaooooo for nooooow C

TV-inspelning pour la France!

Kul dag idag. Spelat in för fransk television!!! Ska bli skoj att se när det sänds i slutet av februari eftersom jag inte sett ett enda klipp av det som spelades in idag! Mitt bidrag bestod av att delta i konversation och att presentera ett svenskt verktyg som uppenbarligen är på frammarsch i Frankrike..! Vi hade superskoj och dessutom åt vi MYCKET ost!!

Sedan bar det av till Gucci! Det jag skulle köpa fanns inte men det betyder inte att jag kom påslös därifrån - show you later!

Och nu - äta rulltårta.. om brandvarnaren tillåter att ta den ur ugnen.. haha, grannarna måste tro att man är pyroman för den tjuter varje gång man öppnar ugnsluckan..

:-)/C

L-OOSER! Yepp, that's me..

Jag hade ett möte idag. Inför massor av personer. Och hade inte en aning om vad jag pratade om. Ingen aning ALLS. Men jag hade en presentation. Som jag inte gjort själv. Men som jag fått visad för mig. Och som jag inte kommer ihåg.

Mycket pinsamt. Men tiden gick ändå och efter 2 timmar av IQ befriad chairman på mötet så var det hela över.

THANK GOD!

Usch, i fortsättningen ska jag vara BÄST. Och veta ALLT. Och förbereda veckan innan.... Så får det bli!

Efterlängtade shopping...

Hur sjukt det än låter så har jag längtat efter att kunna springa på stan alla de veckor jag suttit hemma och "recover" mitt ben.

Var en sväng på NK - 50% på siden scarves från Salvatore Ferragamo - I LIKE! Nu köpte jag inte någon scarf själv men däremot inhandlades ett scarf-skärp från just Ferragamo. Here it is:



Var inne på Zara idag igen och hittade en perfekt kontorskjol (som F. skärpet kommer att sitta perfekt på!!) och så blev det ballerinas i silver. Samma som igår fast då i svart...



Har inte fotat det andra. Maybe soon..

Nä, nu måste jag plocka fram jobbdatorn.. Shit, helgen går så fort och jag ska börja med det NU.. kvart över 7 på söndag kväll.. Oh well...

:-) C

Million dollar Zara babe...!

Jo, Nacka Forum var NICE men tyvärr tycker jag att ALLA centrum/gallerior etc ser EXAKT likadana ut i SE. Boring. Och så finns bara de STORA kedjorna där.. Men visst var det fräscht - haha det är ju nybyggt...

Anywäy, på Zara köpte jag den där klänningen jag sett i stan. Klänning i siden med ormskinnsmönster. Och så köpte jag en sidentopp med pärlmönster som jag tänkte använda på jobbet med ett mörkt blått linne under. Och ett par ballerina i svart med stora stenar. Million dollar Zara babe för en spottstyver - 1100:- istället för 2100:- och då var sidentoppen på ord. pris! KAP! Pic. later!

Igår kväll blev det middag med tjejerna och sedan en sväng på Rose. Not impressed. Skriver mer sedan. Got to gooooo - more shopping men idag NK! :-)

C

ÄNTLIGEN shopping shopping!

Uppe i ottan (eller ja, beroende på hur man definierar men typ 9 iaf...)! Lillebror kom förbi - han var på väg till jobbet!

Så, nu är jag pigg och på G och shopping genen vill uuuuut! Åt lunch med en väninna förra veckan och hon sa att Nacka Forum var som en sydeuropeisk luxury mall så dit MÅSTE jag ju åka. Det får bli idag. Har spanat på en sidenklänning från Zara - och Zara finns ju där - PERFECT!

Ciaoooo for noooow.. C
ps tryckte på någon knapp så allt blev fetstil... och nu får jag inte bort det... oh, well..


MonteCarloBayMemories

C ringde igår - min "bästis" på rivieran. Hon grät. Hon har sålt sitt gigantiska hus och letar lägenhet. Hon var så deprimerad för att hon tittat på 3or och 4or och hon kände sig kvävd.. Medans hon letar nytt ställe behöver hon någonstans och bo och hon undrade om jag hade numret till Uncle B - han som jag refererat till som Rivierans egen Hugh Heffner tidigare.. Och - jag hittade numret så nu ska C ha hämtat nycklar till hans hus och flytta in där imorgon. Han har ju bara huset under filmfestivalen och typ tidig sommar - och då är det FULLT HUS!! Sjukt skoj.

Så nu måste jag ju sticka ner snart igen! Var nere 2 veckor innan operationen för att DANCE innan jag skulle bli kryckburen.. Vi drog till Italien och julshoppade och så stannade vi i Monaco på vägen tillbaks och tog vi in på Monte Carlo hotell och dansade på Jimmy'z ALL NITE! Sjukt kul!


Och efter allt dansande så var det bara att slita av sig klackarn så snabbt vi kom tillbaks till hotellet så letade vi nyckel och låg på golvet framför vår dörr och skrattade tills vi kiknade åt absolut INGENTING.

Så, snart, very soon, ska det bli en till galen resa (eller ja, så galen den kan bli med ett skelett på läkning...)

Nite, nite!

Fira goda tider (i den ekonomiska krisen... hehe)!!

Såklart var jag tvungen att fira att jag inte behöver sitta hemma!!!



Middag på Bistron och drink hos Noppe (Ramlööööösa såklart - jag kör ju bil!!). Precis lagom med firande!! Sedan körde jag hemåt...Letade parkeringsplats i typ 40 minuter. Så  efter 18 varv runt Karlaplan parkerade jag på tveksam plats ändå... skulle gjort det direkt så hade jag varit hemma 40 minuter tidigare. Nu är det bara att hålla tummarna att lapplisorna är snälla inatt!!!! :-)

Imorgon jobba hemma fm och möten på kontoret hela eftermiddagen! YE-HEY!

But first - SLEEEEEEEEEEP!
blink, blink, gäsp, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

YES! Back to work and the business suits!

SÅ!

Nu har kirurgen ringt.

SÅKLART att jag kan jobba om jag vill! I KNEW IT!

Happy - happy!
Ciaoooo

And NOW WHAT?!?!?

Booo! Back again.

Stack in på kontoret. Började dagen med ett möte med chefen.

Chefen: Så, kan du börja idag? Hur känns det efter op.? Vad säger läkarna?

Moi: Jag klättrar på väggarna hemma - måste jobba! Allt känns super! Läkarna har sjukskrivit till 1 feb. men det GÅR inte.. Jag jobbar från och med idag och ringer och avstyr sjukskriviningen.

Chefen: Sjukskriven till 1 feb? Nu går du hem! Jag vill inte ha dig här. Jag kan inte ta på mitt ansvar om något går fel med ditt skelett. Du får MAX vara här till lunch. Sedan går du hem. Vi kan ses på fredag igen och så får du jobba hemma tills dess.

Moi: BU-HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Snyft-snyft!

Så nu sitter jag här - hemma i mörkret och UTAN kollegor. :-(

Fast jag har ett telefonmöte med kirurgen idag. Då SKA jag se till att han kör på min linje - dvs att jag är tillbaks på the office IMORGON - och DÄR MED BASTA!!

and now... BACK TO jobbdatorn!

Ciaoooo for nooooow! :-)

UPDATE: Pratade med en sjuksköterska - hon tyckte att jag skulle ta det lugnt... = vara hemma. NOT THE ANSWER I WANTED so.... Jag ringde till kirurgsekreteraren och bad någon av de 2 kirurger som gjorde min op. att ringa.. så nu väntar jag OTÅLIGT på samtal!!!!!!

Slåss på IKEA..

För det är väl det man gör där... slåss..!?

Sitter på soffan och laddar. MÅSTE inhandla en temporär madrass - efter op. så gillar inte min rygg min stenhårda madrass längre. Men det är ju ett övergående tillstånd hoppas jag. Så snart jag är uppe och skuttar igen så är det "back to the tarmac"!

Baaaaaah - laddning klar - time to GO!
:-) L8er alig8er! C



BEACH 2009!!! Utan "ansträngning"!

YUPP! Detta är knepet... och BEACH 2009 är fixad!


Jag har SJUK träningsvärk idag. Från gårdagens prommis till Fältan (säääkert hela 200 meter). Satt och åt sushi. Gick från Sushi stället till Thelins (50 meter) för att fika och från Thelins till Sabis (oooh säkert 100 meter) och sedan hela vägen hem igen. Och idag så kan jag säga att arm- och bröstmuskler är FETT tränade! SHIT så snyggt detta blir till BEACHEN! Störande bara att det måste göra så ont - oooouch! Men jag har ju inget val. Om jag inte vill sitta på soffan konstant.. Och som sagt, om BEACH 2009 är fixat so - be my guest! Kom igen träningsvärken!!!

Så måste man ju vårda resten också så now time for beauty treatment. Hyn ska stråla (i kapp med värken.. hahaha).
:-)

Övervaka singel-mingel..

HA. Så gör man när man inte vill kasta sig ut i det farliga.. man står och spanar vid sidan av.. hahhahahha

Tydligen är det ju "singel-mingel" på Bistron på Kommendörsgatan ikväll. SKOJ - not.. Eller, ja.. egentligen så är det säkert superskoj men jag gillar inte såna "singel-jippon".. tycker det känns lite skumt.

MEN.. by saying that... så ska jag faktiskt till Bistron ändå. Och äta. Nu är det iofs delat mellan baren (singel-minglet) och restaurangdelen men man kan ju alltid spana i hemlighet på väg in och ut! ;-) Det är så nära singel-mingel jag kommer... hahahha

Nä, med tanke på att min vänninor kommer att vara slipade till tänderna så måste jag nog lägga på ett kol och fixa och trixa!

CIAO FOR NOOOOOOOW!
:-) C

GRY - Gå DIREKT i fängelse utan att passera GÅ!

SKÄRPNING. Var är stilpolisen när den behövs?? AKUT dessutom??

Jag avlider på Gry's kläder. Ok, hon är ingen supermodell i vanliga fall men måste man förvandla sig till en FET tunna varje gång man ska vara med i TV?? Ja-ja-ja hon ääär gravid men man kan faktiskt se stunning ut ÄVEN när man är gravid och behöver inte klä sig i tält!

Trist nog verkar det som om hon har gjort det till sin "grej"..

Can't stand it! Hon är ju en söt tjej - KOM IGEN GRY!

GAMMIS från soffan.. :-(




Nä, okejrå, inte så farligt att inte kunna gå på grammis - det är väl förmodligen där festen är efteråt (Berns) som är skoj. Eller vilket annan after-party som helst egentligen.. :-)

Jag har - hör och häpna - ÄNTLIGEN opererat mitt lilla ben som inte tycker om att JAG tycker om att dance on the tables!!

SÅ - ÄNTLIGEN ÄR DET GJORT! Inte EN dag försent! Jag drog ut på det så läääääääääänge jag kunde och innan jul var det dax. Tack och lov går det speedy och jag har 3 veckor kvar innan jag får stödja på benet. Då j*klar ska jag kasta kryckorna åt skogen och boka flyg till London!

CIAO FOR NOOOOW!
:-)