Yes still alive..

Jo, faktiskt. Och fortfarande i Stockholm. Har inte flugit ner till mitt hus. Har haft folk som har fixat efter inbrottet. De har fixat glasmästare så ny ruta är på plats. Så har det städats och fixats så allt ska vara iordning tills jag kommer ner. När det nu blir. WHO KNOWS. Ska en liten sväng ner i Europa snart, men det blir inte FR. Längtar egentligen inte till Cannes (kan bero på att det varit inbrott och det faktum att jag är fasligt trött på glidarlivet utan mening som lätt försigår där nere....) men däremot LÄNGTAR jag till Frankrike. Flera vänner i Paris tjatar och tjatar om att jag måste skippa Stockholm och komma ner till dem. Och de har rätt. Jag brukar svänga förbi Paris iaf en gång per år och under 2007 har jag inte varit där EN ENDA gång.. La France me manque - beaucoup!!!!!

Hur som, är "fast" i Stockholm på obestämd tid av en rätt spännande anledning. Vi får se vad det blir. Men HOPPAS, HOPPAS!!!!!!!!!!!!!

Time to go to bed. Jag vet - lördagkväll. Men jag orkar inte "ränna" omkring och sprätta. Hade en liten tur på stan med drinks på Noppe's och middag på Bistron här om kvällen så det får räcka för några dagar.. ;-)

Oh well, à bientôt!
C

BARA SKIT!

Alltså, det blir inte många inlägg här inte....

På sista tiden har det BARA hänt SKIT! Och då menar jag inte små bla, bla saker utan RIKTIGT skit.

Som den där bilolyckan. ASJOBBIGT! Och så lite andra mindre roliga saker på det. Och så åkte jag fast för fortkörning. Ja, ja, jag har väl mig själv att skylla. Men jag skyller iaf ifrån mig på SÖLIGA svenska vägar. Dåligt byggda är de också. Tacka vet jag motorvägen från Helsingborg till Göteborg - BRA väg och 120km/tim!!!!

Nåväl, nu till nå't helt sjukt. Jag har fått 2 mail från Frankrike. Det har varit inbrott i mitt hus. De har gått igenom ALLT och hela huset är upp-och-ner vänt. JAG VILL BARA SPY! Jag skiter i dator och stereo och allt sån't. Men andra personliga saker samt min CD samling - 450 skivor med NICE musik! Och vem vet hur mycket av skor och kläder som de förstört. FY FARAO!

Eftersom jag sett mailen så sent idag (de var skickade i förrgår och igår) så kan jag inte ringa hur gärna jag än vill. Jag har satt klockan på ringning kvart i 8 för att kontakta fransoserna och se vad sjutton som måste göras. IKK. Jag vill bara göra mig av med huset. Jag har knappt varit där det senaste halvåret och nu det här. Hur ska jag någonsin våga sova där själv??????????????????? Det kostar ändå bara onödigt mycket pengar. Och det lär ju inte bli billigare av att någon varit där och stulit.

Nä, jag ska nog ta och gråta en skvätt. Fast först måste jag sova.
Hoppas alla bloggare i cyberrymden har det bättre än jag! INGEN förtjänar så mycket skit på så kort tid!
C