Ingen laddare.. Men laddar... För London!

Har fortfarande inte hittat laddaren till kameran - shit! Bara inte mina bilder är i fara... Förmodar att jag kan ta ut det där lilla kortet och fiffa med bilderna ändå så att jag kan kika på dem. Så irriterande - laddaren är spårlöst försvunnen. Känns som när jag glömde I-pod:en på flyget. SNOPET!



Laddar gör jag själv för övrigt!!! För London. Bara en och ½ vecka kvar! Jag måste träna muskler som en galning. VILL INTE ha med mig kryckan. Då blir jag ARG! Så, träning it is - eller, ja - ska bli.. hmrrrff... snart.. Nä, mest laddning sker i form av plannering. På agendan är förmodligen shopping, party, spa och konst!



Köpte en parfym. Den luktar dam. Väldigt DYR dam. Typ a million dollars. Ralph Lauren - Pure Turquoise. Jag gillar den. Men ändå inte. Och kan heller inte bestämma mig för NÄR den ska användas. Men det är något med den. Onekligen. Kanske inte så sexig.. men som sagt, j*kligt expensive (alltså, inte att köpa - utan själva doften!!)

jeansjacka och nyheter - nähädå!

Det sitter en kvinna och läser nyheter i TV4. Hon har på sig jeansjacka. NOT OK!

Jag hör inte vad hon säger - jag är upptagen med att fundera ut VEM i *** som valt den. Den personen borde få sparken. Enkelt så! :-)

C

2 veckor har gått... WTF

Tiden går sjukt fort.

FR var super som vanligt.

Lugnt, dåligt väder och SJUKT mycket shopping. Hermès i St Tropez fick ett nice besök... och dyrt blev det. Men fina saker. Ska bara ladda kameran så kan jag skicka upp bilder.

And now - soffan med chips. Blir en tur till landet imorgon.

Ciao

Hyrbil vs. flyg

Har nu bokat den där hyrbilen - på typ Rivierans billigaste ställe - OCH ÄNDÅ så kostar den MER än flygresan dit och hem. Så ny kostar min minisemester i FR lika mycket som en vecka på Bahamas ungefär... :-S FUN - not! De pengarna hade varit mycket roligare att spendera på Hermès. Oh well..

Var dessutom hos tandläkaren idag. Det kommer att bli fint. Men den räkningen blir ännu värre än hyrbilen, flyget OCH en Bahamasresa tillsammans. THIS IS FUN - not! MEN det kommer att bli fina och friska tänder och det kommer definitivt att vara värt varenda spänn! :-)

Nä, klockan är redan 11. Time for bed. Jag gör inget annat än jobbar (och lägger pengarna på not very spännande saker uppenbarligen) och är sooo tired!

Bonne nuit!
C