HUMMER! Nope, don't mean the car..

HUMMER!!! Har just avnjutit säsongens första Melanders Fisk hummer från hallen!

       HUMMER VS. HUMMER   

När det är säsong borde man inte äta annat faktiskt. Härmed avlyser jag ALLA måltider förutom hummer. Med undantag för morgondagens traditionsenliga blodpudding-rårörda lingon-kål middag hos Lois (är det tradition så är det - nothing to do about it!)!

Anywäjs, klockan blir mycket. Kurs idag. Interesting. Fixade telefonen också - eller, ja, service på jobbet fixade så den är tillbaks "on track" igen!



Vill att det ska vara nästa fredag. Eller helgen. Eller i alla fall MINST 25 grader. MINST! Och gärna sol. Sverige är så j*kla kallt. Och bara för att solen skiner så sliter svenskarna av sig kläderna och cabbar ner bilarna. Skrattretande! BRRRRRRRRRRRR..... 


VÄRY SVIDISCH!

Nope, bedtime.
NAJT! :-) /C

Resebyrån C bokar hej vilt!

Mmmm. Ljummen kan man väl säga om daten. Visst - supertrevlig kille men NO SPARKS! Och så var det med det!

Har bokat klart närmsta veckorna. Det blir Rivieran i helgen, London nästa helg och Köpenhamn efter det. Good timing när jag knappt har någon lön denna månad. Meeeeen - ALLT ORDNAR SIG! ;-) Fasen, det suger att vara konsult ibland. I alla fall när man glappar i projekt och debiterar i efterskott.. Så, shopping lär det inte bli mycket av men PAAARTY blir det desto mer av!

Bedtime. Ska på utbildning hela dagen imorgon.

Och förresten, någon idiot har stängt av min företagsmobil. Det var spännande news. Tydligen har någon avslutat MITT abonnemang. Helt sjukt. Hoppas fixa imorgon.

Nä, verkligen bedtime!
NAJTI NAJT!
C


Blind-date..

Var på ett bröllop för några veckor sedan. Brudgummens kompis föreslog att jag skulle gå på blind-date med en av hans kompisar. Lät väl skoj så jag sa ja!



Och.. ikväll är det dax. Har pratat i telefon och han verkar riktigt trevlig så det ska bli skoj! Men jag har verkligen inga förväntningar. Har typ lärt mig att skippa det så blir det som det blir. Om inte annat - en trevlig kväll! :-)

Nä, dax att fixa iordning! Locktång och nagellack PÅ!

:-) C


Stockholm/Rivieran/London.. ELLER NÅ'T.. :-S

Någon söt kommentar undrade vart jag tagit vägen.. Hm.. Ibland undrar jag själv men rent fysiskt så är jag numer i Stockholm. Back to Karlaplan. Hade någon sagt det till mig för 1-1.5 år sedan hade jag RASKT idiotförklarat personen och undrat om den kände mig över huvud taget... Hahahhahahhahahahha. Och nu sitter man här..
 RIVIERAN VS. KARLAPLAN 

Mitt "riviera konstnärsliv" har bytts tillbaks till businesskostym och analyser. Serious stuff... Fast lite konstnärande blir det fortfarande - ska ha 2 utställningar i Stockholm 2009 och har blivit tillfrågad om jag vill ställa ut på Rivieran nästa år också. Men, jag är ju här och inte på Rivieran. Så, I don't know about that men Stockholmsutställningarna blir definitivt av.



Fortfarande är Frankrike "maison secondaire" men mitt lilla hus i Cannes har jag lämnat. Flyger ner då och då men senaste resan skulle ha skett förra lördagen men flyget var 9(!) timmar sent så efter 7 timmar blev jag så j*kla trött att jag slängde in handuken - dvs. lämnade tillbaks boardingkortet, gasade igång folk för att fiska fram min resväska och sedan åkte jag tillbaks hem till Karlaplan. Alltså, min resa var bara över en och en halv dag och när man då missat 9 timmar så blir det inte så mycket tid kvar så jag pallade inte med.. Oh well, sitter och letar biljetter till nästa helg men de går loss på minst 4.500 SEK. FUN.. NOT! Och så ska jag på fest i London första helgen i oktober och den kommer att kosta...

    RIVIERAN VS. LONDON 

Nä, har ätit glass en vecka och bestämt mig för att IMORGON - då är det dax för nytt, hälsosamt liv. Så tills dess får jag fortsätta frossa... med andra ord, dax för kylskåpet!! ;-)

A bientot - peut-etre!
C