PLAYBOY.. Nä tack!

Ok, så är det bara 4 dagar kvar tills Nat landar i Sverige. Och det vore ju superskoj om det inte vore för att jag... hm... misstänker att han faktiskt är en riktig PLAYBOY. Hade jag ALDRIG kunnat tro men vissa saker pekar typ i den riktningen.. Och hur nice tycker jag att det är?? NÄ - INTE ALLS.

Det känns ju kul att jag börjar få kalla fötter innan han ens är här.. Normalt brukar det ju ta en vecka eller två innan jag hittat ett halvt fel - vilket resulterar i att jag säger "thank you and good bye!". Och nu är han inte ens här ännu.

Förmodligen är det bara jag som är en drama queen, men ändå... Borde nästan ringa till Tori och fiska lite. Fast jag hade helst sluppit göra det. Jag vet att Nat har talat om för Tori att han ska hit. Det lustiga är att de är vänner men Nat visste inte att Tori och jag är vänner och att Tori faktiskt varit i Stockholm redan - då hon hälsat på mig.

Nä, jag måste nog stänga av min telefon nu. Så jag slipper att inse att han inte ringer. Han är säkert på en date. Jag undrar hur många dater han varit på sedan förförra helgen. Uppenbarligen är det fler än en.. FY på mig - jag är ju definitivt inte den svartsjuka typen, snarare tvärt om. Så, vad håller jag på med nu?! Eller är det bara så att jag - ÄN EN GÅNG - försöker hitta undanflykter för att inte slänga in mig i en relation eller en flirt??????? What's wrong with me??

Jag får nog sova på saken.. Morr...
/C

N är olydig och ringer från luften...

Telefonen ringer. På displayen ser jag att det är N. Kollar på klockan. Va sjutton.... Hon måste ha missat planet. Annars skulle hon inte kunna ringa den här tiden. Hon är ju på ett flyg från Athen..

Jag: TJA?!
N - viskandes: hör du mig?? *fnitter, fnitter* jag ringer från flygplanet.. *fnitter, fnitter*
Jag: WHAT? Är du galen? *ASGARV*
N - fortfarande viskandes: kommer du till arlanda? *fnitter, fnitter*
Jag: Såklart, jag sa ju det! *ASGARV*
N - viskar i j*kligt rask takt: shit, jag måste sluta. *fnitter, fnitter* ses där se'n då! *fnitter, fnitter*
KLICK!

Hahahaha, ONLY N. Finns det något olydigt hon kan göra SÅ GÖR HON DET! Hahahhahaha :-)

image483 image484
Köpte denna på Gina Tricot. Hahahhahha ALLTID KOMMER DEN RETA NÅGON. I LOVE IT!

Tänk: Bikinin, bronzed hy, FETA guldarmband, guld heels och tunn vit tunika. LIKEY!! :-) That's going to be me on the beaches of the French Riviera!!! :-) :-) :-) Hahahhahahhahaha, eller vid poolen hemma...

Anyway, måste nog skicka iväg ett snuttigt sms. Nat sitter på tråkiga möten och sms:ar mig massa fina meddelanden.. :-) Bara 4 dagar kvar nu...

:-)/C

Valborg?! Jo, det låter ju spännande.. Hahaha ;-)

image482
Shoppingoutfit i lördags. Svart tunika, svart jacka, mörka jeans, silverfärgad halsduk, herrur i stål och armband i silver. Och så lilla söta kameran som verkar sjunga på sista versen.. SYFT.

Röda dagar, klämdagar etc. etc. LEDIGT, LEDIGT... Och så VALBORG.. What's that all about?! Minns inte hur jag firade det sist - eller när sist var heller för den delen men det borde varit för ca 3-4 år sedan.. Och, NÄ, det blir INGET "valborgsfirande" ikväll heller. Däremot säkerligen drinx på stan!

Igår var supertrevligt. Middag med 2 vänner i deras nya "sommarhus" i skärgården. Det är bra att göra såna saker när jag är i Sverige för då känns Sverige väldigt trevligt faktiskt!!  Vi åt köttfärssås och spagetti och kollade på Spindelmannen 2. Och sedan körde jag snabbt genom regnet tillbaks till stan. ÄLSKAR att köra bil på kvällarna. Särskilt när det är mörkt.

Idag har jag varit på språng sedan tidigt. Blev väckt av Nat som ringde för att höra min röst. NICE! Sedan var det mammas stämma som ekade i öronen. Så vi stack till förorten och shoppade. Jag tycker att det är rätt skoj att sticka norrut (eller söderut också för den delen..) och kolla köpcentrum etc. Faktiskt! Inte för att köpcentrum är så fantastiskt i sig.. SNARARE TVÄRTOM.. Men det är kul att sticka ut från stan och se nå't annat än Sturegallerian och LV butiken.

Jag köpte KMS shampoo i Barkarby, en superfin topp i Stinsen och på Obs! Rotebro köpte jag 3 böcker, en om Katarina den stores älskare (LOVE historieböcker!!), en om vitt vin, och en Chick-lit i underhållningssyfte - kommer inte ihåg vad den heter men det handlar om några tjejer i Paris.

Måste till Fältan nu och köpa strumpor samt kopiera nycklar. L och hennes boyfriend ska ner till Cannes på torsdag och jag har sagt åt dem att de måste sticka förbi mitt hus så de behöver nycklar. Det är verkligen synd att jag inte är nere - det hade varit så skoj.

Ikväll landar N på arlanda vid 7 så jag ska sticka ut och hämta. She is always crazy så det ska bli så skoj. Hon har varit i Athen sedan jag kom upp till Stockholm men nu när hon är tillbaks kan vi "göra" stan igen!!! FAB!

:-)/C


Skärgårdstur..

I eftermiddag blir det skärgårdstur. Några vänner har köpt ett hus i skärgården och jag är bjuden på middag. NICE-NICE! Kunde vara LIIITE varmare ute bara... Gärna som hemma förra helgen.. På bilden ligger vi i Uncle B's jacuzzi och dricker rosévin - bilden är tagen i söndags förra veckan. ME LIKE. Nåväl, skrägården ikväll ska bli FAB så jag klagar definitivt inte! :-)

image481

Stack till Fältöversten imorse. Köpte en klänning på H&M och ny mascara. Max Factors "Masterpiece" - den finns inte att få tag på i Frankrike så jag borde förmodligen bunkra... ;-)

Så ringde Nat. Han hade ångest för att han spelat trombon och stört grannarna mitt i natten... Och när han ringde så var han i en skivaffär så han kunde köpa ny bilmusik som passade en solig dag som idag då han kan köra nercabbat genom London. Och störa alla andra med musik också.. Hahaha, he is fun! GAH, jag längtar till på fredag så jag håller på att avlida. ISCH, tänk om jag håller på att bygga upp värsta förväntningarna.. Inge bra. Ska nog sluta tänka på honom nu. I alla fall 5 minuter.. ;-) Hahahhaha.... 

:-)/C

Hahahha, galen Nat spelar trombon och sjunger opera... Hahahhaha :-)

Har just lagt på luren efter en halvtimmes långt  samtal med en.. hm.. champagnedrucken Nat! Han är så rolig att jag tror jag skrattar ihjäl mig. Han har just nu FULL FEST hemma hos sig. Han har köpt en rökmaskin och en diskoboll och hela vinhandarens champagnelager och 40 vänner dansar i hans trädgård.

Så ringer han till mig för att spela en serenad på trombon :-). Och som om inte det vore nog så avslutade han det hela med att sjunga opera... Hahhaha HE IS FAB!!! Can't wait to see him! Han fick mig att lova att ALDRIG någonsin yppa ett ord av vad han sagt till mig på telefon. Och han försäkrade mig flera gånger om att han druckit MASSOR av champagne - bara så jag vet om det vore så att han sa något ekivokt.. Hahahhhahaha.. Vilket han naturligtvis också gjorde... Hahahhhaha.

Nä, nu måste jag natta, om jag kan sluta skratta förstås.. :-)
C

EN Martini, tack!

Bild från Stockholms Matvarufabrik - COSY PLACE!!
bild01.jpg
Jorå, rehab går fin-fint!!! Skulle egentligen stanna hemma ikväll. Fast så frågade L om jag inte ville gå på "Stockholms Matvarufabrik" och äta middag. Sagt och gjort, in i bilen och från Ömalm till Vstan. Märkligt att Ömalm är nästan TOMT på bilar och i Vstan fanns det inte EN ENDA laglig parkering. Nåväl..

Det blev en LUGN kväll med mat ute (alltså inte utomhus...). Tänkte att en liten drink inte kunde skada så det blev EN Martini Bianco som apertif. Men det var allt! Och inga cigg heller... Åt en smarrig råbiff. Det är såååå gott med rått kött! Och rå fisk också för den delen - MUMS!

Måste tjata om vad jag sagt tidigare.. Sverige är som ett enda stort rehab vad gäller alkoholkonsumtion och rökning!! Plus att jag alltid tappar vikt för att allt är light etc. Och så ÄLSKAR jag "svenska" räkor och kan livnära mig ENBART på dem!!! Medelhavsräkor bleknar i jämförelse!!! Synd bara att Sverige ligger vid världens ände samt att det är rätt boring... Oh well..... Just nu passar det mig utmärkt... Fast jag måste nog ändå klaga på att det är f*cking FROSTGRADER utomhus.. BRRRRRR så kallt!!!!!

Nä, nu ska jag kolla på bilder på Nat. Larvigt va?? ;-) Hahhahhahha.. Men, jag bara måste. Det är som ett tvångsbeteende... varje gång jag slår på datorn så MÅSTE jag kolla in honom... Jag får skylla på att det är enda möjligheten. Hade han varit här eller jag varit där så hade jag ju sett honom varje dag. Men nu går inte det så jag får hålla till godo med foton tills på fredag!
Det är f*n TÖNT-varning på mig..

Najti-najt!
:-)/C

Telefon på G igen..

Efter typ 18 turer med mobiloperatören igår så lyckades de till slut ge mig pukkoden så nu funkar svenska telefonen igen!! Yeee-haah! Måste dock lära mig att stänga av telefonen på natten!!  Även om det var engelsmannens sms som plingade in vid 2 inatt (och han får ju gärna ringa/sms:a när han vill - typ.. ;-). Engelsmannen har förresten ett namn, Nat. Jag orkar inte hålla på att skriva "engelsmannen" hit och "engelsmannen" dit.. Nat it is!


Idag ska lilla bilen få sommardäcken på igen och sedan ska jag träffa L och F och fika på stan!


C ringde. Igår hade varit supertrevligt. De hade kört omkring i John's Bentley - hahahhahahha gubbil.. hahahha även om den är fin-fin.. Hur många under typ 60 kör en sådan??? ;-) Oh, well.. Han har ett gäng andra trevliga bilar också men igår var det Bentley-tur till Baoli som gällde tydligen.. Hahahha ;-) De hade partat till sent och sedan efterfestat hemma hos John. FUN-FUN med andra ord.

Nä, nu måste jag kolla resrutt till FR och så måste jag komma fram till om jag ska tacka ja till en fest i London den 13:e maj. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt... tyvärr... Den festen hade jag GÄRNA gått på! Men, det KAN lösa sig.. N flyger ju ner till Cannes den 15:e så då MÅSTE jag vara där. Frågan är ju bara vad jag gör med bilen. Jag måste vara i Stockholm den 10:e maj. Kort om tid med andra ord.... Oh well, allt löser sig!

:-)/C


LJUSNING!! ;-) I've got a BIG SMILE on my face!!


Hihi, en viss liten Londonbo har skickat bokningsbekräftelse... :-) :-) :-)

Han landar på fredag eftermiddag och stannar till på söndag kväll.. VERY NICE! Vågade nästan inte hoppas men han är ju lika galen som jag och gör typ det som faller honom in för stunden, so - here we go... tickets booooked! 

Fast, lite läskigt är det ju... :-S Tack och lov är han en skön typ. Och en lustig sak... Vi har SAMMA födelsedag... SKUMT! Av 365 dagar fyller vi på samma. Och i generationer tillbaks har han svensk släkt..

Dax att börja planera hyss och nice ställen att gå på!! Har en del BRA idéer!! Shit - det ska bli SÅ NICE! Can't wait!

:-) (yepp, smilet är tillbaks igen!)
C

SKIT, SKIT, SKIT!! Dax för pension och beställa kista...

Har just kommit tillbaks från läkaren. SKIT! Jag måste opereras igen som det verkar. Det var ingen muskelinflammation - det är höftleden och bäckenbenet som kaikar ihop allt. SKIT SKIT SKIT! Right now I hate my life! Jag har inte lust. Och inte tid heller för den delen. I HATE IT!!!! GAAAAAAH!

Tur att jag ska till Sashajuan i eftermiddag så håret blir nice iaf! Alltid något! Plus att jag efter mitt lilla läkarbesök stack och "små-shoppade" på Indiska och H&M. Från Indiska 2 st armband (very BLING i guld) samt en vit supernice tunika. Och från H&M ett oranget hårband i satin med nå't kedjemönster... Alltid lite tröst.

Nä, nu ska jag gå och deppa och försöka skicka iväg ett fax så att jag kan fixa pukkoden på svenska mobilen..

SUCK.. Not a very nice day! Och jag har precis pratat med C. Alla ska till Baoli i Cannes ikväll. JAG VILL OCKSÅ!!! SNYFT.. FY FÄN VA SAKER OCH TING SUGER!

:-(
C

Gamla goda tider.... (hur mycket pensionärsvarning är det på den meningen...;-)

ÅH. Vilken fab dinner! Och vilken överraskning. Martin var med också. Så med andra ord var det "de 4 musketörerna".... Vi hängde ihop JÄMT för några år sedan. Gjorde Kharma flera dagar i veckan, spelade golf etc. etc. Folk trodde nog att vi var 2 par (eftersom vi är 2 tjejer och 2 killar) men icke sa nicke - vi hade bara så otroligt skoj ihop! Och ikväll var det typ "reunion". Fast saker och ting är ju aningen annorlunda. L har snart 2 barn. Hon tycker nog att det är rätt tråkigt att höra om alla mina party story's.. Killarna är iaf "back to basics" - de är båda singlar igen. Och tycker att partande är kul! Skoja de ser fram emot sommaren!!! Hahahahhaha ;-)

image477
Observera att bilden inte har NÅGONTING med texten att göra...
But, Ed darling - I looove you!

Måste nog klaga lite på killar. Eller iaf one in particular (och det är INTE Ed).... Han har sagt att han ska komma och hälsa på mig i Stockholm nästa helg. Så han skulle boka biljett från London idag (alltså till nästa helg). Och HAR han skickat någon bekräftelse... NO. Visst, det är lång tid kvar tills nästa helg, men va sjutton - 300 små chattmeddelanden om dagen och e-mail med låtar och snuttiga små meningar och så now - nothing - sedan imorse iofs.. Shit va jag låter löjlig.... I know... Och egentligen... han kanske väntar på att jag ska ringa eftersom han inte kan ringa mig. GAH vad det stör mig också... att inte kunna bli nådd..

image478
Svensk - grå och trist.. hahahhah ;-) ROSA - FRANSK! Happy days! ;-)

Ingen mobiltelefon.. Varken fransk eller svensk mobil funkar.. Den svenska för att C's OHEDERLIGA maid (som nu fått sparken) uppenbarligen hittat min svenska telefon - ringt på den som f*n och sedan försökt trycka in fel pinkod 3 gånger... Så imorgon måste jag fixa pukkod... SUCK. Och min franska mobil.... Londongänget fick med sig min laddare när de stack så jag hade inget batteri kvar och kunde inte ladda den innan jag åkte så nu har jag köpt ny laddare.. Man är ju helt handfallen utan telefon... FAST - även om jag säger det så är det LITE skönt att inte kunna bli nådd... MEN den där engelsmannen hade jag GÄRNA fått ett samtal av.... Nä, nu måste jag sluta med mitt "kill-larv"..
Det är ju löjligt!!! :-) :-)

Imorgon ska jag ringa plastikkirurgen. Mina linjer MUST GET FLAT! Hur fasen har jag blivit så fåfäng??

Bla, bla, bla... Förresten, det blev bara 2 glas vin ikväll... HUR BRA ÄR INTE DET?? Det har börjat bra mao! ;-)

:-)/C

Ok att det är många grader.. men linne och shorts.... ??

Satt typ hela förmiddagen i telefon.. Så nu har jag bokat:
Läkaren för benet (det har kaikat ur fullständigt), imorgon
Sashajuan för klippning, imorgon



Och dessutom:
Verkstaden för plåtskadan
Däckverkstaden för att byta vinterdäcken
Nissanverkstaden för service



Tyvärr gick det inte att fixa bilen så fort som jag tänkt.... skit.. men, men, det MÅSTE göras innan jag åker. Alltså att ett proffs måste gå igenom den. Jag har ingen lust att få stopp på autobahn.... Och dessutom är bilen 4 år gammal redan så man vet ju aldrig. Borde köpa en annan bil. Fast egentligen vill jag ju ha en ÄNNU äldre.. Riktigt gammal.. Typ en vit Peugot 205 cab från 95. Skulle passa mig FAB! Ja, ja... Fast den skulle jag ju inte direkt köra genom Europa med, bara cruisa runt på Rivierans kust.. ;-)

Var en sväng på stan. Hahhahahhahahha.. ok att det är varmt men jag såg folk i linne och shorts... Nä... kanske inte riktigt ännu... eller?!?!? Jag hade trench och under den, trekvartsärm. Och så jeans. Det var precis lagom! 

Ikväll middag på Gärdet. Ska bli sooo nice. Vi är 3 vänner som ska catch-up. Vilket är välbehövligt, vi har inte hunnit ses tillsammans på jättelänge.



Igår kom L och hämtade på flygplatsen. Vi stack direkt till TACO BAREN och köpte med oss mat till L (alltså båda två heter L... Oh, well) så vi 3 hade en riktig "teenage dinner" - TACOS, LÄSK och som efterätt - PINNGLASS... Tack och lov... NO CHAMPAGNE! Min REHAB - NO PARTY har börjat!! Eh.. kan bli ett glas vin ikväll men det är tillåtet!! ;-)

Måste ladda ner lite av helgens bilder till de andra. De har redan fixat sina siter med bilderna så jag ligger efter...
:-)/C


Jaha, så vaknade man i Stockholm dåra.... SUCK...

Sorry.. inte många inlägg här sista veckan......

image476
Text på ryggen på Ed's skjorta!! Hahhaha ;-)

Allt började med att några av Londonligan flög ner till Rivieran i fredags. Och då är det ju svårt att gissa vad som händer... A whole weekend of PARTY... Vi fullständigt MAXADE Baoli. Dessvärre typ VÄRRE än värsta brats.. Hahahhahhaha! Bara texten på Ed's tröja är så fel att den blir hysteriskt rolig.

Vi hade bästa vipbordet och jag vete sjutton va som flög i oss men Ed sprutade champagne (I know - very moget.. NOT), vi hade grupphångel (Jag vet... very moget det också.. ), vi passerade ice cubes, vi kastade ice cubes, vi bytte kläder med varandra.. etc. etc. (ok då - inget av vad vi pysslade med var särskilt moget...)..
GALET har helt plötsligt fått en ny innebörd med andra ord..... hm... ;-) Ja, ja, j*kligt skoj hade vi iaf! (Och den där killen på Baoli som vill ha mitt nummer.... Jag tror inte att han vill ha det längre.. Han tycker nog att jag partar ANINGEN för mycket... Vi sprang dessutom på varandra på torsdagen förra veckan på BOB SINCLAR partyt i Monaco. Oh, well... ;-)

Och resten av helgen fortsatte i GALEN anda kan man säga... Tills de stack i  måndags kväll.. SNYFT. Så i tisdags var det middag hos Ed och igår flög jag till Stockholm. Jag har inte ens hunnit kolla mina mail - typ!

Är hos mamma, har bokat verkstadstid för lilla bilen, ska boka tid till läkaren för min höft/muskel också. Får posta mer sen. Nu, fler telefonsamtal och DUSCH!

:-)/C

Beach 2009...

Vaknade imorse och ser typ GRAVID ut.. Maste nog ha matstopp nagra dagar. Fast det blir ju svart.. I love my food!! Jag far nog hitta pa nagon diet.. Min hoftled och larmuskel ar FORTFARANDE helt f*cked up sa hardtraning kommer inte pa fraga.. TYVARR! Det ar nog det som ar anledningen till att jag gatt upp nagot kilo ocksa... Blir ju inte direkt nagra powerwalks med det benet...:-(

Flyger upp till Sverige pa onsdag nasta vecka. Hahahha och med "svensk" mat sa brukar jag faktiskt ga ner ett gram eller sa nar jag ar dar... Maste ringa verkstaden sa att bilen ar tipp-topp om eftersom jag ska kora den genom Europa och dessvarre verkar det som om alla mina vanner ar upptagan sa jag far kora sjalv. Inte mig emot att gora det men mammy kommer ALDRIG att ga med pa att "lilla-jag-ska-kora-genom-HELA-varlden-alldeles-ensam".. Bara hon inte tycker att HON ska hanga med... 3 dagar fast i en bil med mammy.. NO THANKS!

Fick ett svar pa det dar mailet gallande konst for 6-12-aringar! Det verkar som om det fortfarade ar oppet for diskussion! Tjejen som ar ansvarig for projektet ar i Schweiz och vi ska diskutera vidare i maj da bade hon och jag ar pa plats igen! GREAT!! Och appropa konstnarliga projekt fick jag ett samtal igar gallande en yacht dar de undrar om jag kan tanka mig ha min konst hangande dar under filmfestivalen! Why not?? Men vi far se va de har for villkor och om de tanker sig att hyra in konsten eller vad?! Man vet ju hur WILD det gar till pa yachterna under festivalen sa att bara hanga dit tavlor... nja... de lar nog INTE komma hela darifran..

Today - jobb till kl 4 darefter motorshowen i Monaco sedan mota upp med "Monaco-ligan" for middag och efter det har vi inbjudningar till PARTYT med Bob Sinclair pa Jimmy'z... WILL BE FUN!

Sasar omkring i mjukisklader - HATAR mjukisklader sa jag maste se till att skutta ur dem SNARAST mojligt.

2:a koppen crème for dagen.. Sa vaken ar jag ju definitivt!!!!

:-) C

Var alldeles EGEN Hugh Heffner ar antligen HAR!

I sondags kom ANTLIGEN Uncle B ner. Han ar Cap d'Antibes egen Hugh Heffner - fast utan ett porrimperium da.. Daremot forsigar Rivierans i sarklass mest dekadenta partyn i hans fantastiska hus!! Man kan saga att starskottet for sasongen ar nar han kommer hit! Vi ska ha middag ikvall och dra partylinjer for sasongen!!! Hahahhahahahha ;-)

Monaco igar var fantastiskt. Det var en massa velande hit och dit om vi skulle se pa tennisen men till slut motte vi upp ett gang vanner pa en av beachrestaurangerna istallet! Middag blev det pa Zebra Square. NICE!!

Jag hittade en nu forfragan pa konst pa min mail idag. Mailet var skickat for en manad sedan vilket ar lite konstigt.. Hur som helst, jag har svarat och HOPPAS att det inte ar forsent! Det ar ett projekt for barn mellan 6 och 12 ar. Alltsa att dekorera en lokal dar de vistas. Det vore verkligen SJUKT skoj!!


Na, idag maste jag till Cannes och hamta lite konstnarsmaterial, eventuellt sticker jag upp till Mouans Sartoux ocksa for att prata med en konsthandlare dar. Jag tanker ta med mig en tavla som han GARNA far satta ut i sitt fonster - vi har pratat om det forut men det har inte blivit av..


Pu, full av paskaggschoklad. Borde motionera lite..

:-)


Fine line mellan dekadens och destruktivitet...

Phiuuuu.. Nu borjar det likna nagot... Helgen var.. Eller forresten, ibland fattar jag inte hur saker och ting kan blir sa FULLSTANDIGT CRAZY..

Fredagen var riktigt nice. Vi drack drinx hemma hos mig och sedan stack vi till Pastis och kakade. Darefter BAOLI - surprise.. Det var riktigt daligt vader sa det var faktiskt LAGOM med folk dar for en gang skull. Sa vi dansade och var allmant galna (eller faktiskt.. ratt sjukt galna.. men, men..)!

dan vart det lordag. Och det sparade ut TOTALT.. Vi gick inte ens och la oss.. Utan i sondags stack vi direkt till beach lunchen vid kl. 1. Och inte nog med det.. Det finns en anledning, som inte ar sa trevlig, till att vi inte gick och la oss. En av killarna blev attakerad och skuren i ansiktet med ett glas sa fram till typ 3 hade vi en skoj kvall.. Sedan vart det ambulansfard och polisanmalningar osv.. Jag tror att klockan var runt 7 nar alla var tillbaks i huset och da "fortsatte" vi festen.. eller iaf satt vi i C's kok och drack vin, drinkar och pratade strunt.. Tills det var dax for lunch..

Och just nu ar det tennis pa G i Monaco. Sa, dit ska vi idag. Nagra stack och kollade pa matcherna igar och det var tydligen baking hot att sitta i solen..

Sa dusch och sedan dax att sticka.

BIZ /C

Städmani... Och ofrivillig lögnhals.... eller, ja, nästan iaf.. nästan sanning blev det.. oh, well...

Oj, så tröttsamt med blogg.se..... Kan inte lämna några kommentarer hos andra och mina bilder.. ja... GONE..

Alla ringer från Stockholm för att meddela hur FINT väder det är! Jo, THANX!! Här sitter jag på Rivieran i REGN... Blä! Varmt är det ,så både ytterdörr och balkongdörrar är öppna men att gå ut funkar INTE.. Jo, med paraply då men va sjutton...

Efter att italienarna meddelat att de kommer förbi här har jag STÄDAT. Inte för att det behövdes men, så börjar man fiffa med något och så fortsätter det så. Snart är mitt hus PEDANT-RENT! Och det är ju inte helt fel heller!!! Fast jag borde egentligen ha målat. Shit va jag ligger efter. Har HUR MYCKET som helst som måste göras.. FY PÅ MIG!

Oh well. Ikväll blir vi 7 på middag så möter resten upp på Baoli. Rätt skönt, för alltför stora middagar ute brukar bara bli oreda.. 7 är lagom. Sir Bastians bror och hans vänner verkar inte hänga med. Kanske de dyker upp på Baoli. C har date med fransosen... Plus att Maximilian förmodligen ser på kvällen som en "dejt" med henne också. INTRIGER!!!

Hon har NÅGRA bollar i luften just nu och dessutom har hon bett mig "täcka" för vart hon är just nu... Hmpf.... Sån't funkar ALDRIG. Inte i längden iaf. Men hur som helst... Klart att jag "pulled a LITTLE lie" när jag pratade med italienarna. Vad gör man inte för sina vänner... ;-) Fast jag hatar att ljuga. Och vore det inte så att det var på telefon skulle de se på mig DIREKT att något var skumt... Så, min lilla lögn är i princip sanning. Det är nog bäst så för annars kanske man råkar i klistret!!!

Nä, lite kvar av pedanteriet. Sedan är my house SKINANDE RENT!
Hoppas italienarna har MÅNGA flaskor Champagne med sig. Det behöver jag efter mitt "städmani-ryck"..!
:-)/C

Två till priset av en?? ;-) Hehe

Hahaha. Pratade precis med Sir Bastian. Tänkte räta ut lite frågetecken om kvällen.. Tydligen är det som vanligt 2957438 pers som ansluter... Hahahha.

Sharon har 4 tjejkompisar som ska med ut och Sir Bastian talade om att hans TVILLINGBROR och hans kompisar kanske skulle komma över till Cannes också. I didn't know att han hade en TVILLINGBROR!! What..? Det finns alltså 2 av denna fabulous varelse!?!?!? SJUKT! Deras mamma måste vara stolt!


Monaco! Och snart är det dax för GRAND PRIX!! :-)

För övrigt räknade Maximilian att han skulle vara i Monaco vid 3 och därefter kommer han och Sir Bastian att köra till Cannes. Mao kommer de att komma förbi mig. Och eftersom jag har utvecklat någon form av fobi att folk inte får se stök hos mig så måste jag skrubba. Huset är helt ok men det ligger lite kläder här och var och så måste jag diska - HATAR att diska. Tyvärr får det inte plats en diskmaskin hos mig - annars hade det varit GIVET! Morr...

Bisous!/C

Beauty Icon Charlotte!! NO KIDDING! :-) Och smuts på Chanelscarfen.. snyft..



Rotade lite i garderoben. Min långsmala Chanelscarf har STAINS på sig.. snyft. Svarta sträck.. Har tvättat med vatten men what else can I do?? Finns det sidentvål?? Anything. Tänkte att "perfekt - jag sprayar på Vanish så är det kirrat.." Men Vanish får inte användas på siden.. buhu. Och nu kan jag tydligen inte posta bild på eländet heller.. No luck. Ja, ja, jag har en vit/turkos Hermès som får funka istället. Och egentligen är det nog bara jag som kan se fläckarna på Chanel:en men det är störande...

Anyway, på STYLE.COM omnämns Charlotte Casiraghi som BEAUTY ICON... NO SURPRISE.. Det var på tiden! Karl Lagerfelt konstaterade tydligen det redan när hon var 8 år.



As I've said before... Jag gillar hennes
style.. Inlägget är från november!

Nä, nu ska jag sätta igång en tvätt till och ringa till Sir Bastian. Och även om vi hade telefonkonferens i veckan gällande helgen så verkar ingen veta riktigt var, hur och när??? Ja, Baoli är ju spikat men har någon bokat bord?? Och ska vi äta middag innan??? Vart i så fall och har någon bokat bord?? WHAT?? Ingen vet något!? C verkar inte direkt vara på partymood tyvärr.. Hon har bara motgångar.. Och så ska hon träffa den där fransosen innan vi ska träffa alla andra och hon vill INTE att någon ska få reda på det osv. osv.. DRAMA, DRAMA... Hahhahaha ;-)

Off I go!
:-)/C

OK.. Tell me off!!! I guess I deserve it....

JAG AVSTYRDE DEJTEN. Typ rivierans hetaste dejt. What's WRONG with me??

Hur många skulle säga "Tack, men nej tack!" till en date med en kille som är omtänksam, ambitiös, cool, snygg, omtyckt av ALLA och framför allt - SERIÖS när det gäller tjejer... (nja.. typ.. fast vem har inte haft ett o.n.s?? han är nog mer seriös när det gäller relationer - vilket är topp!). Hur som - han ringde.... Och jag sa att jag har MASSOR av jobb. Och att ikväll nog inte var någon bra idé..



Så pratade vi om vädret också. Det är världens storm ute. Och jättevarmt. Jag är LITE rädd för att det kommer att vara riktigt oväder inatt. Jag ÄLSKAR åskväder men - trust me - här nere är åskvädren inte av denna värld. De är typ som ett "svenskt" åskväder x 10000000... CRAZY. Och då blir man lite rädd... Bara lite..

Sir Bastian erbjöd sig att komma över så jag skulle slippa vara rädd.. Hahahhaha. Han gillar nog inte att bli ratad.. ;-) Jag tackade nej till det också men försäkrade mig om att jag kan ringa NÄR SOM HELST om det skulle bli illa. That's good. Fast känner jag mig själv så blir jag typ paralyserad när det åskar som värst så jag kommer nog inte ens kunna slå hans nummer.... Hahhahahahha :-)

Och för den delen, det tar minst 45 minuter att köra från Monaco till Cannes så om han skulle ge sig ut på utryckning så är nog åskvädret över när han kommer fram.. Hahahhahahah :-)

Jaha, så var det med det... Fast jag träffar ju honom imorgon. Vi är ju hela gänget som ska ut... Plus att jag faktiskt  - dra på trissor ;-) - föreslog att vi kunde ses under eftermiddagen. Då är vi ju "tvugna" att träffa alla förr eller senare ändå... Plus att det känns bättre än att träffas för middag. Middag är för sent för mig.. Hahahhaha, eller nå't!?

Nä, nu måste jag måla. Något måste jag ju ta mig för, nu när jag nobbat en riktig hottie på grund av typ ingenting.. Oh well... Är saker menade att vara så kommer de att bli. Förr eller senare... Så är det!

:-)/C

Date ikväll... Varför, varför får jag ALLTID panik.. Hm.. kan jag bjuda med alla mina vänner?? ;-)

UPDATE: Jag har NÄSTAN avstyrt dejten... Skickade ett mail där jag skrev att jag hade MASSOR av jobb att göra ikväll men att han kan ringa så får vi se.. Hm... inser nu när jag skriver det här att det kanske blir ännu jobbigare att avstyra helt per telefon. Varför bad jag honom ringa?? Vad har jag gjort!?!?!?! Gah, det går ju bra det här... NOT!

Kollade just mailen. Ett mail från Sir Bastian... Han vill komma över till Cannes för att träffa mig. Över drinx och dinner... Ikväll. HJÄLP!

Visst, han är supernice. Förmodligen en av Monacos mest eftertraktade singlar (näst efter Albert dårå... hur någon nu ens kan tänka sig att ta i Albert med tång.. men ändå..)..

Men jag är en FEG KYCKLING när det kommer till dejting. Tycker att det är jobbigt att sitta bara 2 personer på middag och konversera.. Skumt egentligen för när vi är ute hela gänget så kan jag och han sitta i ett hörn och diskutera i timmar. Men att vara helt själva... Typ ingen escape.. Hjälp!

Nä, usch, vad ska jag göra?!?! Måste ringa C och diskutera. Problemet är att C kommer nog gå i taket eftersom hennes nya span inte bjudit ut henne än (det har gått 2 dagar nu... och hon är förbannad.. hahhaha :-). Och så vill Sir Bastian gå ut med mig och vi har egentligen inte annat än flirtat på håll när vi är ute.

Ångest.. Kan jag skylla på att jag måste måla?? För det borde jag egentligen göra.. måla alltså! Och vi kommer ju ändå att ses imorgon - förvisso med hela gänget, men ändå?!?!

:-S/C

Typ ingenting..

Klockan ringde kvart över 8 imorse. Tyckte jag var lagom tid.. Fast jag snoozade till 9..

C ringde. Panik, måste hitta kläder till helgen.. Det börjar bli ett mönster.. Varje helg är partyhelg och varje torsdag är shopping för helgen.. C hittade 2 klänningar på Zara. Jag har stuff i garderoben som ännu inte varit på Baoli så för mig blev det ingen shopping alls.

image473
Idag är det varmt men INGEN sol.... Det ser ut som om det är lite blå himmel men kameran LJUGER. Det är bara GRÅA moln!!

C fick ett sms från Mr. Big i London (ingår i Londongänget som typ pendlar mellan London och Rivieran. Han och C hade en utdragen flirt för 2 år sedan.). Efter ett gäng sms fram och tillbaks så har han nu ett mission. Han och 
Mackan (också en i "gänget"!) håller på att planera för en Weekend för oss 4. Hur galet är det?? Hahahhaha.. Well, I don't believe it until I see it!!!

Nä, jag har faktiskt varit duktig och fått iväg ett jobbmail till Amsterdam imorse. Nu är det dax att fortsätta göra nytta. 2 samtal att ringa och sedan måla!

:-)/C

Conference call.... om helgens party... hahahhahahahhahaha!

Ja, faktiskt. Italienarna är så j*kla organiserade så de efterlyste ett "conferece call" för att besluta om helgen..... Så vi är 4 pers som diskuterat kommande helgs bravader tillsammans på telefon... Hur sjukt är det... Och för den delen.. Hur mycket vettig konversation blir det?? 4 pers som typ pratar samtidigt och vill olika saker.. Hahahhahahahha..

Dessvärre måste Sir Bastian vara "fit-for-fight" på söndag morgon kl. 9.. så för honom måste lördagen bli lugn.. Och vad gäller fredagen så är det inga NEWS direkt - BAOLI.. Fast inte mig emot. En kille där vill ha mitt nummer så jag sticker gärna dit och gör entré! Hihihihihi ;-) Lite konstigt bara att vi knappt är i Monaco längre. Förut var det Jimmy'z jämt... Skit samma - I LOVE BAOLI. Vi har så grymt skoj varenda gång vi är där! Förmodar att det beror på sällskapet iofs! ;-) The crazy bunch!

Förresten, det är rätt skumt att vi kallar just dessa killar för "italienarna" med tanke på att en är Fransos och bor i Monaco och den andra är Monegask och bor i Monaco/San Remo/Zurich... Ja, ja, de pratar iaf italienska med varandra... Hahah..

Och vad gäller organiserade italienare så är även de "riktiga" italienare jag känner riktiga strukturfascister. Och j*kligt pedanta... But it's all good i guess!! ;-)

Idag ska jag ha en tidig kväll och längtar nästan efter att sova i MIN EGEN säng. Den är BÄST! Jag sover som en prinsessa i den! Och imorgon ska jag vakna upp tidigt och vara pigg och RIKTIGT FETT AMBITIÖS! Så dé så!

Bonne nuit! 

Blev en busstur till.. Morr...

Promma i uppförsbacke i 45 minuter är ingen hit. Inte för ett ben/muskel som är inflammerad eller allmänt sjuk iaf.. Men, jag tog mig till banken så blev det buss därifrån. Och eftersom det är så tråkigt att åka buss så passade jag på att ta massa foton med mobilen. SKITKUL... OM jag hade haft programvaran i datorn så jag kunnat ladda ner dem.... MORR..... Tänkte inte på det... morr, morr...

image468
Tog imorse. Från C's terass. Olivträd, palmer och MEDELHAVET. I LIKE!

På väg hem från Provence (igår morse) så var det soluppgång.

image469

Och så en bild från söndagens "påsk" lunch.. Vi var typ 30 vänner på La Pinède (beachrestaurang i Juan les Pins)
Jag passade på att gittra omkring i nya toppen från Zara. Och skorna till såklart! :-) Alltså, toppen köpte jag i M för jag tänkte att det kunde vara skönt med lite space.. Fast den är nog lite för stor ändå. Jag brukar ju ha XS eller S. Nåväl, hellre för stor än för liten. Den krymper säkert när jag tvättar... :-S

image472

Nä, nu måste jag styra upp C. Hon obsessar något fruktansvärt över den där fransosen. Hon är upprörd för att han inte bjudit ut henne ännu... It's been one day.... COME OFF IT! Hon måste f*n chilla lite.. SUCK...

:-)/C

Spegelbild..

Sov hos C inatt. Hon har träffat ett nytt stjärnskott. En fransos med ett MYCKET franskt dubbelnamn. Hahahha det börjar på Jean- ... Hahhahahhaha. Vi stack förbi honom en sväng igår kväll. Han kommer från en galleristfamilj och SHIT vilken rolig konst och skulpturer han hade. Plus att hans hus är som taget ur en inredningstidning. Det ser ut som en cool New York våning. ME LIKE!

image467

Anyway. Stod på C's terass imorse och tog bilden. Tittar man noga så ser man C innanför min spegelbild.

Åkte tåg till Cannes - igen. F*n jag borde snart ha klippkort på den eländiga kommunaltrafiken här nere.. SUCK. Jobbigt att åka tåg och buss...

Nä, måste promma till banken i Le Cannet.. För den som minns gjorde jag det för några veckor sedan. Det blev en prommis som varade i typ 100 timmar.... Hahahhaha. Fast idag ska jag gå RAKA VÄGEN. I Frankrike dras alla räkningar från kontot mitt i månaden. SKUMT! Jag måste mao se till att det finns pengar där.. :-)

:-)/C

Update fredag...

Det blev Cannes i fredags. Vilket var ett bra val!! Drinx på Belles Rives (Art Deco hotellbar i Juan-les-Pins) och sedan åt vi middag på Baoli och PARTADE! Sjukt galen kväll. Det togs 215 foton bara med MIN kamera. Och det roliga är att nästan alla bilder turned out well... Hahhahahhahha :-)

image462 image464
Ed och Geten dansar på inredningen.. hm.... Och Max, C, Geten, jag, Sir Bastian och Ed.

image465 image463
Max, Geten och Ed dansar "the finger dance"... Eh.. Och så Ed och jag!!

image466
Sir Bastian och Sharon fixar egen Air Condition bakom vip:en.. C svalkar sig.. Hahahhahah

That was some of them at least! Hälften av gänget stack vid halv fyra och vi andra (typ alla på dessa bilder) fick för oss att vi vid halv 5 skulle vidare till Caliente.. Eh... det är INGET ställe man går på om man har iaf LITE vett kvar innanför pannbenet.. Oh well.. Vi stack dit iaf. I typ 5 minuter. Jag somnade nästan stående på Sir Bastians axel.. (alltså, jag STOD inte på axeln... men huvudet vilade där.. ;-) Zzzzz soooo tired. Så - det blev hemgång!

:-)/C


Lazy's lista

Äntligen lite "catch up" time att läsa bloggar. Har ju inte hunnit det under HELA helgen - typ. Hittade denna hos Lazy och såg att 08:an också fiffat ihop den. Och eftersom jag just fixat en cappuccino, sååå.. (3:e koppen koffein för dagen)........

Ditt namn: C
Längd: 169 cm
Spelar du något instrument: Piano i 10(!) år och tvärflöjt.
Vem är snyggast: Hm.... Beror på hur man menar "snyggast".
Vem vet mest om dig: L i Stockholm vet ALLT!!
Vad vill du ha just nu: TID och att MIN EGEN bil vore här!
Vilka sjukdomar har du: Hosta.... Typ förkylning... Eller ok, då. För många Marlboro's.. IKK!
Fobier: Bakterier... Jag ser dem ÖVERALLT.... Uäähh..
Känner du en snygg kille: Massor. Och VACKRA pojkar också!
Har du körkort: JA! Skulle DÖ utan det!
Åsikt om jultomten: Vem? F'låt va hette det??
Vill du gifta dig: JA
Tycker du att du är attraktiv: Every now and then.
Din hårfärg och frisyr: Typ blond. Långt, bångstyrigt hår.
Skolväska just nu: Hahahahha nä, weekend bag..... Stor, svart Dior.
Har du glasögon: Ja, skitsnygga Chanel men använder dem aldrig (och ser därför INGENTING... ;-)..
Hur ser din plånbok ut: Liten
Favorittv-program: Ingen aning. Allt och inget. Har knappt tid att se på tv i FR men i SV står tv:n på i bakgrunden mest hela dagarna..
När ska du festa nästa gång: Well - just pick a day! ;-)

Vad köpte du senast: Betalade péagen (motorvägen) på väg hem från Provence imorse - fast det kanske inte direkt är ngt köp....
Hur mycket pengar har du: Hahahhahhahahhahhahahhahahhahahhahha
Hur svarar du i telefonen hemma: Oui! eller Allo! eller Yes! eller ibland med mitt namn.
Senast kramat: Sir Bastian
Vem sov du hos senast: Hos mina oncles i Provence igår kväll, jag har ett EGET rum i deras hus.
Stjärntecken: Jungfru
Ögonfärg: Grön/Grå/Blå
Kroppsform: Streck - typ pojkkropp (alltså inte streck som i spinkig utan mer RAK).
Kall favoritdricka: San Pellegrino och Orangina
Varm favoritdricka: Café Crème
Alkoholhaltig favoritdricka: CHAMPAGNE

Säger ofta: När jag pratar svenska: AAAA, PRECIS!
När jag pratar franska, EN FAIT (ibland har jag riktiga RYCK och säger det innan VARJE mening..helt sjukt..). Hahahha;-)
Och på engelska MASSOR av skumma uttryck..;-)
Saknar du någon: MÅNGA, främst LILLEBROR!
Du fikade senast: Räknas frukost på Blue??
Senast sedda film:  Kommer inte på just nu...
Hur känner du dig nu: Utmattad och fet!
Kan du laga mat: JEPP
Vad pluggar du: I study life - Every day!
Vad tycker du om fötter: Eh... inget speciellt. Kräks om jag ser långa tånaglar dock.. IKKKK!
Är du smart: Är kreativt logisk!
Snarkar du: Nej.
Är du aktiv i skolan: Blev kursetta - so i guess so....
Lesbisk: 
När och varför grät du senast: Hm... won't tell...

:-)/C

Tidig start..

Kvart over 9 och jag har nastan hunnit med mer an vad jag gor pa flera dagar... eh.. not really.. men, nastan..

Druckit en "svensk" latte, kort bil i EN TIMME, skjutsat barn till skolan (I know - man kan nastan tro att jag ar C's nya nanny - den gamla fick sparken i torsdags!), hamtat hennes nya maid pa tagstationen i Antibes, varit pa Blue och atit bacon sandwich och druckit en creme, pratat med min franska agent, kort till C's hus och nu sitter jag framfor hennes dator och ater godis.

Och nasta mission ar att vacka Martin som uppenbarligen sovit over och hora om han stannar for lunch eller om jag ska skjutsa honom till Le Meridien i Juan les Pins dar han tydligen lamnat sin bil efter gardagens FETT BOOSIGA lunch... Under vilken jag bara drack vatten och vilken jag stack ifran innan 5 for att kora till Provence!

AHA... Martin ar vaken.. Han kom just upp for trappan och nu hor jag hur han fixar i koket.. Hahahhahahhaha Jag ar SA glad att jag "flydde" faltet igar. Fattar inte att vissa orkar... dag efter dag... konstant fest.. Innehallslost liv!!! Helt sjukt! Det maste vara SA trakigt i langden.. Men tydligen inte for vissa. Ja, ja..

Nu ska jag packa ihop weekend bagen, skjutsa ner Martin och sedan HEM till MIG! Will update the w/e in pictures later!

A+ C
 

Weekend has begun!

Håller på att packa min weekend-bag! Hahahhahah, ska SOM VANLIGT över till Cap d'Antibes och C. Ikväll blir det som sagt utgång men nu har alla börjat VELA IGEN... Monaco eller Cannes... Monaco eller Cannes??? That's the BIG question....

Oh well, jag skiter i vilket bara jag får komma UT och DANSA... Oj, oj, benet ger mig en OND blick just nu... Musklerna är fortfarande inte ok även om jag bara varit hemma i veckan och INTE ansträngt mig.. Skumt!
Men DANSA ska jag - LOVE IT! Benet får säga vad det vill.... Hahahhahahhahaha

Kommer att stanna hos C hela helgen (om jag inte lyckas stjäla bilen och sticka hem en sväng imorgon). På söndag är det ägg-jakt för alla barn och sedan ska vi iväg på beachlunch (hahahha UTAN kids såklart!).

À demain - eftersom jag dessutom brukar stjäla lite tid på C's dator så jag kan läsa bloggar och skriva lite strunt själv!! ;-)

Kindpussar C

Cybersex... NÄ.. MSN party..

Hahahhaha. Lång konversation med Peter (Kompis från Sverige som bott på Rivieran men som numer bor i London) på MSN.. Vi har faktiskt haft fest... Hahahhaha MSN PARY i 3 timmar! Hahahha
Sorry Peter men nu publicerar jag en del av vår fest... :-)

Peter säger:  Men nu ar du i kalla frankrike......
C säger:jag har 24 grader - inomhus.. rekord
Peter säger:hogt eller lagt rekord?
C säger:högt såklart.
C säger:när jag kom hit i december var det typ 13 inomhus
Peter säger:och is pa poolen
Peter säger:usch
Peter säger:Du har gjort mig full
Peter säger:som alltid
C säger:VA? Lilla jag.
C säger:Kan jag ALDRIG tro!!
C säger:Hade det inte varit för dig hade min Martiniflaska stått säker i kylskåpet - så det så!
Peter säger:helt ensam
Peter säger:Snallt av dig att ta hand om honom
C säger:Hahahhahah - Eller hur.. Shit jag måste fylla mitt förråd.... Nu är det TOMT
Peter säger:Innan den 25 April!
C säger:HAHAHAHA JA PRECIS!
C säger:Lagom tills du kommer ner... Då J*KLAR!
Peter säger:Jag vill ha:
C säger:Tur att Karin inte är här då.. vi skulle bara råka i trybbel (franskt yttal) om hon var här....
Peter säger:  5 tetrapack med rosé
C säger:WHAT?
Peter säger:- 2 flaskor med champagne
C säger:SÅKLART!
Peter säger:- 1 vodka
C säger:OK, guess it's swedish.. Moahahhaha
Peter säger:- en blond snygg  stockholmska
Peter säger:oops
Peter säger:nu klagar mina lagenhetskompisar att jag spelar for hogt...
Peter säger:Forstar inte
C säger:Spelar du också högt? TUR för mig att jag har ett eget hus då!
Peter säger:hor du nagot?
C säger:Hahahhaha, ja hela vägen från London..
Peter säger:ok - kanske jag skall sanka da
C säger:hahhahaha
Peter säger:Ar du ledig nar jag kommer ner?
C säger:Hahahha, jag är ALLTID ledig..
C säger:WHAT - sa JAG det där????
C säger:När du är här är jag ALLTID ledig menar jag ju..
Peter säger:Flexibelt ledigt
C säger: precis...


Sååå trevlig torsdagskväll. Cyberfest..! :-) Och 2 martinis innanför västen... Hahahhahah
Anyway, inget målat blev det.. Men det är en ny dag imorgon..!
;-)/C

Gullefjun.... Nä, inte längre.... ;-)

Gillar inte hår.. Ja, PÅ huvet då.. Konstigt vore det annars med tanke på att jag har MASSOR och LÅNGT. Men ändå..


SMOOTH!! Ben iofs, men ändå...

Sist jag sprang på stan, typ i förrgår, så hittade jag en perfekt storpack med wax strips för ansiktet. Började gå lös med dem igår och idag är de SLUT! ALLIHOP! Och mitt ansikte är HELT fjunfritt. Nästan hudfritt också - jag har varit skoningslös! Spotsen i badrummet avslöjar ALLT så det är nog därför... Svider lite.. Men vad gör väl det... Bara jag slipper se fjunig ut i solen.. Hahhahahhahaha jag som är i princip fjunfri till att börja med.. hahhaha oh well.... Jag tror att det kallas FÅFÄNGA... ;-) hahhahahhaha

Nä, nu ska jag chatta vidare med Peter. Han är i London. Och han dricker vin. Det blir många Moahahhahahahah...

Allez, CIAO!
:-)/C


Påsk??

Stört att det är påsk. Känns som om det är riiiiiktigt låååångt borta.. I min värld iaf. Har dessutom knappt fattat att det redan är april. WHAT HAPPENED???? Det var ju januari alldeles nyss!!


Påskharar!?

Det närmsta jag kommer något som liknar påskaktivitet är att jag ska hjälpa C att fylla ägg med godis och placera ut i trädgården för "the egg hunt" som alla ungar kommer att göra på söndag. Därefter är det beachlunch med typ ALLA! Fast det är ju inte direkt någon påsklunch, men ändå.. Man kan ju låtsas..
Hahahhahaha ;-)


Hur söt är den här då.. Easter bunny's nevous breakdown.. :-(

Och så är det ju party imorgon så det kan man ju också kalla påskfest.. Hahah fast det låter rätt mesigt. Äh, bara party blir bra... ;-)

Bra att jag stannar hemma idag. Känner mig faktiskt näst intill FRISK men lika bra att kurera en dag till och så har jag dessutom massor att måla.. Det går framåt men j*kligt långsamt... ;-)

Happy easter!
:-)/C


Stockholm - Nice... N har bokat biljetter!!

Crazy time! N har bokat. Tanken var från början att hon skulle köra ner bilen tillsammans med mig men jag måste köra ner den rätt snart så hon har inte tid utan hon flyger ner till slutet av maj istället - Filmfestivalen och Grand Prix!! Yeeee-heeey! Vi är rätt duktiga på att vara GALNA när vi är tillsammans. Hahhahahha. Ska bli so wild!



Mamma ringde tidigare med nyheter i "Hänt Extra" klass..!! Hahahhahah kanske skulle lyfta luren.. Hahhahaha. Nä, skulle inte tro det... Men, det är alltid kul att veta saker som andra gärna VILL veta... hihihihihi...

Förresten, N brukar få sig en och annan rubrik. Svensk press är onekligen lättroad.. Och vi får oss ett gott skratt.. Hahahhaha :-)

Har ätit upp det sista godiset.. Vill ha mer.. Orkar inte gå utanför dörren.
Kanske ska ta en cappuccino till.. Håller på att fördricka mig på cappuccinos. Snart vill jag inte ens höra ordet. CAPPUCCINO... Ikkkk! Men bara en till....

:-)/C

Cappuccinobreak! What to wear?

Funderar på Monaco imorgon kväll.. Vill SÅ GÄRNA ha benvita klänningen. Särskilt nu som jag äntligen hittat mina benvita PRADA skor.. som varit "försvunna" sedan i december.... (C's maid hade SLÄNGT in dem i en av källargarderoberna... THANX så mycket.. fnys!) Hittade dem i fredags så de var SÅKLART med på BAOLI!! :-)

image460image461

Frågan är bara, Är det för somrigt?? Är det för "snällt" för en partykväll? Ska man ha strumpbyxor? Tights?
Färgade strumpbyxor och skor med öppen tå - funkar det? Frågetecken.. frågetecken...

Jag funderar så det knakar. Garderoben är fullproppad, så full att jag än en gång rensat ur. Men man har ju ÄNDÅ ingenting att sätta på sig...

Time for the cappuccino! Och en vända till genom garderoben....
:-)/C

Kommer definitivt vara "fit-for-fight" för Monaco!! :-)

Yeey!! En HEL natts sömn! Nästan iaf. Sprinklersystemet för ett j*kla oväsen vid halv 4, men ändå! Inget snorande och hostande! FAB! Franska pharmaciet fixar alltid "killer  medication"! GREAT. Kommer ändå att skippa utgången ikväll.. Hehe, hellre Monaco imorgon! ;-)

image459
Solen skiner! Och för en gång skull känns det rätt varmt också. NICE!

Skissade faktiskt lite igår - dra på trissor.. ;-) Så  nu är det lite filande kvar på skissen sedan kan jag sätta igång och måla. Dessvärre har jag skeppat typ ALLA blå färgburkar över till C eftersom jag har en STOR duk där som jag tänkte måla över och så glömde jag ta med mig dem tillbaks.. Men jag hoppas att jag ska klara mig på den färg jag har här... Har inte kollat i "blå" lådan men jag håller tummarna.. :-S Annars måste jag ner på stan.. Boring..

Bonne journée!
:-)

Leverans..

Geten är en klippa! Han kom med en hel kasse mat. Som han på eget initiativ inhandlat. För min lilla lista var VÄLDIGT modest!

image456  image457

Och viktigast av allt - Nurofen Rhume och GODIS - Fizzy rolls!!!

Imorgon ska alla ut. Jag och Geten kom fram till att jag, med tanke på hur jag ser ut och låter.., borde stanna hemma och kurera. Bättre att vara hemma imorgon för att vara pigg och kry inför Monaco på fredag!! Yeee-Haaa! :-)

N ringde "-JAG VILL KOMMA NER!!!"
Jag "-Anytime!"
N "-Grand Prix dagarna!!!"
Jag "-Nice-nice!"
N "-Jag ringer imorgon när jag bokar!"

Vi diskuterade filmfestivalen också eftersom Grand Prix är i slutet av den. Så vi får se how many days it will be. S ropade i bakgrunden att om N ska stanna med mig i 2 veckor kommer vi att döda varandra... Hahahhahahhaha Snarare parta ihjäl oss... Hon är så grymt FUN! Hahahhahahaha :-)

Nu är jag på bättre humör. Kanske ska ta tag i den där duken och börja skissa dårå!
C som i Ceeeeg!

Godis på väg hit!!

Redan medicinberoende..... De där "godis" tabletterna är rätt smarriga. Jag får verkligen ANSTRÄNGA mig för att inte tugga i mig hela förpackningen på en gång. De har dessutom gjort att jag är RIKTIGT sugen på godis. Skulle göra vad som helst för lite nappar, sura flaskor och lakrisal just nu!! Eller bara lite smarrig glass.

Och nu ringde Geten. Så godis ligger på beställning också (tyvärr inte ovanstående "svenska" godis men ändå)! Undra bara om de hinner förbi här. De ska på middag i Cannes med några av de andra killarna... Oh well..

Har just blivit informerad att det är PARTY i Monaco på fredag. Geten är ju här, Ed är för tillfället i London och kommer ner på fredag, Bobby åker skidor i alperna denna vecka och är också tillbaks på fredag! Så - BIG NIGHT på fredag med andra ord!! Jag MÅSTE vara frisk tills dess. Och så måste jag hitta något SMASHING att ha på mig! Vad sjutton det nu kan vara??? Skor har jag ju så det räcker iaf!! Eller förresten, jag tar tillbaks det där. Skor kan man aldrig ha för många par av!

Ska nog äta lite marmelad i brist på godis.
:-)/C


Tick-tack... Please rewind!!!

SHIT! Klockan är fem!!!



Jag har fortfarande inte börjat måla. Jag har städat garderoben och tvättat kläder.. Typ vad jag gör alldeles för många gånger i veckan för att det ska vara friskt. Fast så är jag ju sjuk också.. ;-) Hahahhaha.. Förkyld...
Hahahha ;-)

Nu är garderoben i toppskick igen! Känns bra. Och fuktiga, rena kläder hänger på tork. ME LIKE!

Killarna borde komma förbi vid... hm... typ 7?? Vet inte, men har lite att fixa med innan de kommer - typ 2 dagars disk. Hatar disk. Men, somebody's got to do it! Och det finns inte så många andra här. Om jag inte ska tvinga Geten förstås.. Fast man vill ju inte att folk ska se att man inte diskat på 2 dagar så det är nog bäst att jag gör det själv ändå... Zzzz

Får nog måla hela natten. För idag MÅSTE jag måla. Jag KAN inte smita undan. Same-same som med disken - somebody's got to do it.. Och vad gäller just målande så finns det ju definitivt ingen annan som kan göra mina saker åt mig.. Oh well...

Tur att jag har massor av bra musik att lyssna på iaf. Annars hade jag nog lagt ner.
:-)/C

Telepati med Geten..



Ringde Geten, tänkte att jag skulle tacka för middagen i söndags. Han svarade på en halv signal och höll på att skratta ihjäl sig när han hörde att det var jag. Han hade just lagt på luren med Tim och skulle ringa MIG. Telepati....


Hittade ingen bild på RHYME så det fick bli CHILDREN istället.. :-)

När han fick höra att jag var sjuk (eller, ja, inte så bra iaf) så tog han GENAST en beställning på saker jag behöver till mitt kylskåp samt Nurofen RHUME (typ värktablett mot kraftig förkylning). Han och Paul skulle ut och spela golf så när de är klara med sin runda så kommer de förbi här!! SNUTTISARNA! Det är bra att ha ex:et Geten i krokarna när man är sjuk ;-)!! Fast jag hade ju heller haft någon som inte var ex. utan nuvarande. Och INTE Geten då!! :-)

Varför har jag helt plötsligt kommit fram till att jag gärna vill träffa någon. Jag har ju inte brytt mig tidigare. Något måste vara fel!! ;-) Hoppas hostmedicinen kan råda bot på det också!! Kanske den kan ta bort lite Ashley från hjärnan!? SNÄLLA!! BARA LITE!

Han har förresten inte ringt tillbaks. Surprise. Ja, ja..

Nä, eftersom killarna kommer hit så har jag börjat rensa garderoben. Fråga mig inte varför men jag tänkte att det kunde vara typ städning. Har dödat 3 spindlar idag. Jag tror jag kräks... Hatar dem. De är små med 2 ben som är mer lurviga än de andra. Så kan de hoppa också. Och bits de så får man blåsor. Med andra ord INGE NICE att ha dem i sitt hus. IKKKK!!

Got to go! Behöver nog en Cappuccino för halsen! Bara min 2:a idag! Im proud!
/C

Nu j*klar..

Ha. Nu har jag köpt medicin! Så jag kan bli frisk. Helst inom den närmsta halvtimmen för jag måste sätta igång och måla..

image453

Tänkte köpa mig en croissant också men de var slut. Fransoserna tycker att man är konstig om man äter croissants efter kl 10.. de tycker att det är frukostmat... Hahahha. Men det blev en baguett istället. Hahahha, vilken tur för mig eftersom jag knappt äter baguett... Fast jag var tvungen eftersom jag hade cravings efter min marmelad!! ;-)

image454image455

Gillar att medicinen ser ut som smarrigt godis... Smakar som godis också. Och hostmedicinen smakar som apelsindextrosol - PAS MAL....

Förresten. Bara att bo här är en energikick i sig. Antikhandlaren på hörnet skiner upp och säger "Bonjour" när man passerar. Alla är trevliga och artiga!! Man blir glad bara man tänker på det!

Nä, nu har jag vädrat ut basilusker ur huset men det börja bli lite kallt. Dax att stänga balkongdörren och sätta igång och måla. NEW YORK 60's - 2 tavlor. Måste vara klara typ igår ;-)!

:-)/C

Uuuuhhhhh, pharmaciet here I come..

Nä, ingen sömn.. Fast inte så snorig - däremot har jag hostat blod och så känns det som om någon sitter på min bröstkorg. Not nice! Mamma ringde kl 9 imorse och var jätteorolig. Hon tycker att jag ska hoppa på första bästa flyg och komma till Sverige. Fast det tycker hon iofs alltid. Att jag ska vara i SV alltså....

image452
Vy från min säng. Längst bort, där det på bilden ser ut som - jag vet inte vad men typ vit dimma - ser jag havet. Det är disigt idag men jag ser ändå både havet och îles Lerins.

Har legat i sängen och druckit thé, stirrat på utsikten och lyssnat på Moby.

Och nu MÅSTE jag till pharmaciet. Tur att det bara ligger runt hörnet. Hoppas de ska kunna fixa en dunderkur åt mig. C tyckte att jag skulle åka till läkaren men I can't be bothered. ORKAR INTE!

Tjenixen! :-)/C

Kvällskvists bekännelser..

image451

Tidigare idag så ringde jag. Till Ashley. Jag vet att jag inte borde. Men jag tänkte... eh... nä, ok då, jag tänkte inte alls. Det gick fram signaler - och inga brittiska sådana. Det verkar med andra ord som om han är tillbaks här nere igen. Han svarade inte så jag lämnade ett meddelande. Fast jag vet att han inte kommer att ringa tillbaks. Iaf inte den här gången han är nere. Kanske nästa. Kanske.

Och vi har ju gemensamma vänner så i längden är det oundvikligt att inte springa på varandra. C tror att han är RÄTT missnöjd med att jag inte kom ner till stället där han var sista kvällen innan han åkte. Helt ärligt är jag själv rätt missnöjd med att jag inte stack dit. Men nu blev det så.

Och för den delen fattar jag inte vart denna hang-up "light" kommer ifrån. När jag träffade honom första gången förra året så gillade jag honom INTE ALLS. Jag tyckte att han var dryg och sliskig. Och det lustiga är att några av vännerna som träffat honom första gången nu när han var nere sist har sagt till mig att de inte gillar honom för att han är - hahhaha - dryg och sliskig.. hahahhahah. Så vad är det jag gör??

Jag vet iaf vad jag borde göra - gå och lägga mig. Mår skit och VET att jag inte kommer att somna i första taget.. Måste förmodligen snyta mig 418 gånger först... Tur att jag har fransk dunderkräm från Pharmaciet!! Så slipper jag se ut som Rudolf med röda mulen efter alla snytningar...!

FY F*N va tråkigt det är att vara förkyld. MORR!
Natti-natti! Måste nog ställa klockan ändå. Senare än 9 borde jag inte gå upp. Eller i alla fall halv 10...
/C

Harkel, harkel....

Näsan rinner och halsen ska vi inte prata om. Och benet. Kan gå typ 300 meter sedan vill jag bara lägga mig ner och dö. Man kan lätt säga att jag borde reklameras.... Kanske ska prata med nollåttan - hon vet hur ARN funkar! ;-)



Tänkte att det kanske var allergi som jag drabbats av eftersom näsan och halsen inte är så glada, så i eftermiddags proppade jag i mig min allergimedicin... Jag kan meddela att det INTE är allergi jag har - attans. Det hade varit så bra annars. Några tabletter så hade det varit ur världen... Men nix.

Jag som har så mycket att göra - så sitter jag bara och snorar... trevligt.... Ikkk!! Men det finns en riktigt positivt aspekt på att vara sjuk - bara jag tänker på cigg så slutar min andningsreflex att fungera! THAT'S GOOD! Jag ser paketet härifrån, det ligger på soffan. INTE SUGEN! ALLS! INTE DET MINSTA! It's true!

Har druckit 18 koppar cappuccino och thé idag. Kan inte vara bra... nåja.. Måste gå och snyta - igen! Suck!
/C

PENGAKÅTA UTSUGARE!

ARG.. MORR....

Det pratas om fattiga konstnärer. TACKA F*N FÖR DET! När galleri och agent/manager osv. osv. har plockat sina ORIMLIGA provisioner är konstnären lämnad med typ 20% efter skatt...... Med andra ord.... Om en av mina tavlor säljs på galleri för 100.000 sek... så är det kvar till mig - som kommit med idén, köpt materialet, genomfört utförandet osv. osv. 20.000 YNKA spänn!!! Alltså.. WHAT THE FUCK! SKAMLIGT!!!!!!

Med andra ord är facit att som konstnär måste man jobba asset av sig och göra ALLT själv om man ska kunna tjäna BRA pengar.  Annars får man nog börja ta typ 649.000 sek per tavla....

SJUKT! Känns som om jag är en liten kanin som jagas av stora stygga vargar.. Flera agenter/managers har hört av sig och det känns som om de bara är pengakåta.. Not nice......
/C

Jo, en sak. Jag fattar att alla led måste tjäna sina löner också men om jag säger så här.. Hade jag varit t.ex fotograf hade procentsatsen i princip varit den omvända... (ok, inte exakt same-same, man får väga in andra aspekter också men anyway...) Visst är det intressant!!!!????!!!!

Pricka svenskar på låååångt håll!!!

SHIT va det är roligt när man ser skandinaver här nere denna årstid.. Man kan pricka dem på mils avstånd. För det första är de stora och långa. Iaf sticker de ut bland de små, tunna fransyskorna... Och så har de, eller någon i deras sällskap, blont hår.... Och så har de knappt några kläder på sig... Idag såg jag två tjejer i kanske 25 års åldern.. En i shorts och linne och en i kort kjol och linne. INGEN här nere skuttar omkring i sommarkläder ännu. Så det är inte så svårt att se att de turistar... Hahahhahahhaha Jag får mig ett gott skratt iaf... Hahahhaha

Fast jag är ju å andra sidan rätt duktigt på att pälsa på mig.. 
 image450  image448
Jeans, scarf och jacka.. Det gäller att INTE frysa när det är 16 grader ;-)....

Min kära colorist och min stylist på SACHAJUAN skulle se mitt hår nu.... GAAaaaaaahhhhh.... Har inte gjort något åt det sedan december - KATASTROF!! Tack och lov är jag i Sverige snart igen så då är det dax för ett besök. Can't wait... Vågar inte låta NÅGON annan sätta fingrarna i mitt hår! Ja, förutom att jag faktiskt slängde färg i det själv för x antal veckor sedan. Men det blev ju bra!

Har lyssnat på The ATTIC och Thérèse på repeat sedan igår. Vill bara dansa men benet gör fortfarande ont...
:-)/C


Zara

Hittade ju lite skoj på Zara för ett tag sedan. Nu ska också värmen komma hit så snart är det dax för användning!!!

image443image444
Glitter, glitter!! Will be nice in the sun!! Tillverkad i bomull och silke.

image445

Köpte ett par mörkbruna korta shorts också men kom fram till att man ser ut som en SLUT i korta shorts och högklackat så de fick åka tillbaks till Zara. Ska försöka hitta en kort-kort kjol istället!

Ska sticka iväg och handla tvättpulver snart. Frågan är bara - lunch innan eller lunch efter.... Eller kanske lunch på stan?? Hm...

:-)/C

Gah... SÖMN!!!



Hahahhaha - en hel natt sömn.. Trodde jag, ja... Snorig och halsont.. Det gick med andra ord inte så bra att somna till att börja med.. Så hade jag dessutom gått och lagt mig i långärmat och mjukisbyxor (tänkte att det var bra för att kurera förkylning..) och så glömde jag stänga av elementet nere och eftersom varm luft stiger så sov jag fullt påklädd i något som inte är långt ifrån en bastu... aaagghhh! Orkade inte gå ner igen och stänga av elementet...

Så vid 5 så började fåglarna sjung. Typ varenda fågel i Frankrike satt utanför mina fönster och höll konsert....

Så, det var det. Typ ingen sömn.... ZZzzzzzz

Vaknade imorse och blödde näsblod dessutom. Jag har ju klarat mig ifrån det i några veckor nu, peppar, peppar men idag slapp jag inte undan....

SUCK! Skulle sätta på en tvätt och insåg att ALLT tvättmedel är SLUT! Det är katastrof. Jag som är tvättberoende och måste tvätta min dagliga maskin med kläder!! Bah, måste väl få lite frisk luft även om jag mår skit så jag får väl pallra mig till affären senare...

Jaha, om man ska ta tag i sitt liv dåra....
:-)/C

Take my breath away...

image442

Jag kommer ALDRIG sluta att tappa andan varje gång jag ser det här. Efter typ 8 år hänförs jag fortfarande varje gång jag ser alperna bakom kusten..... På bilden, kvällssol på alperna bakom Nice . Bilden har jag tagit från fyren på Cap d'Antibes. Och bilden är tagen i december. The view is STUNNING!

Nä, mitt halsont, benont osv. gör att jag måste natta nu. Ska bli såååå skönt att sova i min egen säng. Och alla telefoner kommer jag stänga av. Nu j*klar ska det sovas minst 8 timmar i STRÄCK!!

Bonne nuit! :-)/C

Här är de - MIU MIU skorna och Emporio Armani toppen!

"Second hand" fynden från i lördags!

image439
MIU MIU skorna! Jag kunde inte låta bli. Och hur stora är oddsen att de är exakt min storlek 37.5?? Det stod ju i princip mitt namn på dem! Inte nog med att de är superfeminina och söta på - de är faktiskt riktigt bekväma så det kommer att bli många shoppingrundor i dessa!

image440
Och så linnet från Emporio Armani! Inte så mycket att säga om det - it's a linne! Fräscht till sommaren!

That was that - nu tänker jag ta och ringa ett samtal som jag absolut inte borde ringa.. Men, men, hjärnan säger en sak... Oh well, shit happens ;-)! Får väl hoppas att han inte svarar.... Hahahhahahhaha

UPDATE: Nä, han svarade inte, eller rättare sagt, samtalet gick direkt till svararen. PUST vilken tur ;-)!

:-)/C


Fransk kollektivtrafik... Tydligen min nya giv.... ??

Jepp! Sjuk och krasslig var jag tvungen att åka tåg och buss... NOT NICE!

Jag HATAR att inte ha MIN bil här. Jag förmodar att min bil saknar mig också nu när hon i princip är inlåst i ett garage på Ömalm... Snyft! Jag måste snart boka en flygbiljett till SV och när jag åker därifrån igen så är det DEFINITIVT med bil!!

image437
Busstationen i Cannes. Nice utsikt över hamnen och alla master. Alltid något!

När jag äntligen kom hem låg ett paket i brevlådan från bästis L i Sv. THE ATTIC skivan. Hon kunde inte hålla sig från att avslöja sin lilla överraskning så jag visste att den var på väg.  Lyssnar för fullt just nu!

image438

Ska fota MIU MIU skorna och EA toppen också!
:-)/C

Middag!

Gjorde klart prep jobbet med duken. Sedan har jag befunnit mig i horisontallage for att kurera mina ben. Sa rinde telefonen! Det var Geten. Han stod pa flygplatsen i Nice och vantade pa sin vaska. Geten ar ett ex som bor i London men som har lagenhet har nere. Han bjod ut mig pa middag ikvall! DET AR PRECIS VAD JAG BEHOVER! Antligen en lugn kvall! Och hans sallskap ar alltid roligt!

Ska sova hos C inatt igen och jag hoppas, hoppas verkligen att det blir en HEL natts somn! Det ar jamt massa saker annars. Barn som drommer mardrommar, larm som gar pa, C's telefon som ringer mitt i natten och hon svarar och pratar en halvtimme.. Ratt svart att sova minst 8 timmar i strack med andra ord...

HELA nasta vecka ska jag STANNA i MITT HUS! Och fa lite ordning pa mig sjalv och fa massor av malande gjort. Kanns som om jag, efter gardagen, kommit till en grans dar jag bara vill krakas pa alla fester och allt partyfolk. Jag ska vara erimit fran och med imorgon!

:-)/C

Tortyr..

Efterfesten holl pa ett tag. Jag var forst i sang. Volymen pa musiken var ratt ok sa lange jag var kvar pa nedervaningen men sa snart jag stangt sovrumsdorren sa vreds den upp... Suck.. Och nar alla andra skulle ga och lagga sig var det ett j*kla springande efter toapapper, tandkram osv. osv. sa man kan val saga att jag sov i 1 timmes intervaller. Jag var HELT DESTROYED nar jag vaknade vid 12 idag. Och mina hoftleder och muskler vill inte alls vara med langre. Det kanns som om jag smorjt in benen med tigerbalsam - typ kall/varm kansla i larmusklerna konstant. AJ!

Shoppade lite igar! :-) Second hand! Inte likt mig men jag hittade ett par svarta MIU MIU heels som i princip aldrig varit anvanda och sa hittade jag ett EA linne som ocksa det sag nast intill oanvant ut. Postar bilder nar jag ar hemma hos mig igen eftersom jag ar hos C...

Alla har stuckit och jag skjutade ner C pa stan. Hon skulle ringa sa att vi kunde motas upp for lunch men jag har fortfarande inte hort nagot. Min gissning ar att hon sitter pa nagon bar nagonstans i Antibes och dricker vodka/Perrier drinkar med nagra vanner..

Jag har en stor duk har sa jag kan faktiskt gora lite nytta. Paborjade den igar och har lite mer prep att gora sa I guess now is the time to continue!
:-)/C

Sa var det med den tidiga kvallen..

Jaha, sa har vi precis kommit innanfor ytterdorren hos C. Tidigt.... kvart i tva... Hela ganget ar med. Efterfest med andra ord..

Jag orkar verkligen inte. Har dessutom bara druckit mintsaft hela kvallen eftersom jag kor bil. Sa nu haller de andra pa att korka upp flaskor och blanda drinkar i koket... C har druckit champagne HELA dagen. Hon tomde den forsta flaskan redan kl 11 imorse. Och pa tjejlunchen serverades det BARA champagne som dryck (forutom till mig da som drack vatten).. Sa man kan latt saga att vissa i sallskapet inte ar HELT stabila.. Och det ar inte bara C.. Bara inte nagon kommer pa idén att satta pa musik for da kommer jag inte kunna sova innan alla stuckit.. OH NO jag hor precis hur de borjar diskutera musik.. NO!!! Jag maste rusa och satta stopp for det... Fasen. Allt jag vill ar bara att SOVA! I lugn och ro och garna lange.. Och helst av allt hade jag gatt och lagt mig for 3 timmar sedan.. SUCK!

Bonne nuit!
C