Igår..

Idag har vi i alla fall VERKLIGEN BESTÄMT att det blir en LUGN kväll. Vi måste förbi Xtremeen sväng för deras barman, Nick, jobbar sin sista dag idag. SNYFT. Han ska flytta tillbaks till Manchester. Nåväl, vi ska dit men det får inte bli allt för sent.

image436
Kul på Baoli igår!! På bilden: Bobby, Seb, C, Anoushka och Sharon.

Jag dansade så mycket igår så jag knappt kan gå idag. Mina höftleder LIDER verkligen. Aj, aj, aj. Jag måste nog boka in ett läkarbesök. Jag har haft så j*kla ont i snart 2 veckor nu. Det är outhärdligt.

Är bara hemma en snabbis för att hämta min telefonladdare och lite kläder. Tjejlunchen var supertrevlig och eftersom Christine (som hade fixat ihop allt) bor nästan vid mig i Cannes var det lätt att svänga förbi mitt lilla hus!

Time to go!
:-)/C

Kidnappad...

LUGN KVALL.. Jo SURE....

Drinx pa Xtreme blev 3 glas vin. Och VIPS var vi pa vag till Cannes. Italienarna INSISTERADE pa att vi skulle mota upp sa det gjorde vi och stack till Tantra. Dar blev det ett glas vin till och sa ett glas champagne.. TJOHO..

Sedan vart det BAOLI - no surprise.. hahhahahahhahahaha och dar vart det VODKA.. I MANGDER.. Trodde inte att lilla jag kunde dricka sa mycket stark sprit.. ;-)

Naval, det var en superskoj kvall. Har massa bilder men ar hos C sa dem far jag posta senare eller imorgon. George kom till Baoli. Han som jag hade en lunchdate med i januari (eller om det var december..) och som hade en "livvakt" sittandes pa terassen utanfor restaurangen hela tiden.. Hur som helst var han skit sur for att jag var pa vag hem. Klockan var runt halv tre och C och jag var pa vag att ga nar vi sprang pa honom. Han ar skum. Han kan ju ringa mig nar han vill om han vill att vi ska ses men istallet ar det alltid massa sms:ande nar det ska gas ut pa helgerna.. Och som sagt.. han var INTE glad att jag skulle ga nar han kom dit. Ja,ja.. What ever..

Ska ivag pa en tjejluch i Cannes om en stund. Haller dessutom pa att jobba.
Later!/C

Franskt..

Varfor har alla franska polisman mustasch?? Helst sa'n dar snurrad ut pa sidorna?? Ja, iaf har de som ar over 40 det. De som ar under 40 maste ha gatt igenom en "face control" innan de fatt jobbet for de ar NICE.. Konstigt..

Och varfor har alla fransoser en sa'n dar farmorslada med servetter i framrutan pa sina bilar?? Rokhostar de pa vindrutan och maste torka, eller?? Konstigt ar det iaf..

Och appropa rokhosta sa kommer jag nog drabbas av det snart om jag inte slutar med dumheterna. Rokning ar verkligen ackligt. Men jag far skylla pa alla kalas och Ashley.. Konstigt egentligen for annars roker jag inte. Det har bara varit typ senaste en och en halv vecka.. Men det racker gott och val. IKK!!!

Ska ivag till Xtreme ikvall och sedan pa middag locally. Italienarna ville att vi skulle med ut pa party i Cannes men ingen av oss orkar.. Sa det blir en LUGN kvall. I LIKE!

:-)/C

Destructive...

Vet inte vad jag hade för ryck igår. Men man kan väl lätt saga att jag hetsåt allt som kom min väg och så rökte jag ETT HELT paket cigg. För säkerhets skull.... Snacka om att vara helt ur balans..... Jag säger bara - BIG QUESTIONMARK.. Vad är fel på mig?? Bra att man äter chips och choklad en hel dag när man känner sig fet till att börja med...

image433
Se där... i vinbaren på Xtreme igår kväll med en cigg i handen.. I drinkglaset är det bara Menthe à l'eau (mintsaft) tack och lov!! No alcohol.. C hade hinkat i sig en flaska champagne till lunch och lämnat sin bil så jag hämtade den igår kväll när vi var på väg från stan.

image435
C's Z4

Jag ÄLSKAR att köra hennes bil ensam och sent på kvällen. Med hög musik! Just nu
denna som jag köpte på Fnac förra veckan (eller var det för-förra?). Helt ärligt - texten till den låten är för f*n precis JAG just nu... Har inte tänkt på det förrän idag men efter senaste veckans bravader med - you know who - så är den klockren. Och JA jag SKA sluta ägna min hjärnverksamhet åt honom.. JAG SKA!

Nu måste jag slänga in tvätt i tvättmaskinen. Jag fattar inte hur man kan ha så mycket tvätt jämt!? Iofs gillar jag ju att tvätta och vika kläder men det här börjar bli löjligt - nästan som om jag driver ett tvätteri.. ;-)

:-)/C


Skolskjuts.... Hahhahahahha ;-)

Kvart i åtta ringde klockan!!! Och jag skjutsade C's barn till skolan.. Hahahhahahah - it's true!! Så lånar jag hennes bil under dagen (eller egentligen, hennes maids bil - familjebilen..)! Så jag är uppe, pigg och hemma hos mig redan!! Och har fixat finfina frukosten!! :-) Croissant, MIN marmelad och en cappuccino!! MUMS! Och så skiner solen också - me like!

image431

Skulle ju flygit till London idag kl halv elva men saker har blivit skjutna på framtiden så det vart liksom ingen idé. Tyvärr glömde jag bort att boka om biljetten vilket är lite irriterande och nu är det för sent. Så var det med det - jag får helt enkelt köpa en ny..

Måste skicka iväg ett gäng mail. Och skissa klart en duk samt plocka upp bilder på en j*kligt sleeeek båt. Precis min stil. Tyvärr ska jag inte köpa den utan måla den - my style - till det där kontoret i Antibes!

En kompis, David, är nere i Monaco under helgen (han pendlar Monaco - London) och han skickade ett SMS igår. Hoppas vi hinner ses under helgen, sist jag såg honom var i september då jag blev sjuk så det var inte så trevligt. Vi var ett gäng som drack drinx på Bar Americain i Monaco och jag höll på att förblöda...
Kul tjej ;-)!

Time to get moving!!
:-)/C

Toapapper..



Skulle ner på stan och köpa toapapper och passade på att springa in på Sephora. Det visade sig att mina favvolipgloss från Chanel ska SLUTA tillverkas... SKIT! De hade inte "min" färg - Bonbon - så jag köpte Sugar istället OM jag inte skulle hitta det någon annanstans. Så på väg till bilen sprang jag förbi ett parfymeri och de hade 1 Bonbon kvar så då köpte jag det med. Jag som inte får spendera har just slängt 400 sek på lipgloss. IDIOT!

Hm... kanske ska ta och betala mina räkningar nu så det inte slutar illa...

/C


Marmelad..

image430

Så här ser den ut - min lilla burk med marmelad!! ;-)

Ringde till busen igår och frågade honom vad sjutton han menar!? Han undrade om jag var "pissed off" och hallå, skulle jag vara glad, eller? Men, han bortförklarade allt med att han bara skojar och att han visst inte varit oförskämd mot de som väntar på tavlor från mig... Yeah right... Ja, ja, vem orkar hålla på!? Vi sa hejdå.

Så ringde han senare på kvällen när jag var på middagen och det visade sig att han skulle ner till ett ställe där bandet han sjunger med ibland skulle spela. Han ville att jag skulle komma dit. Så jag sa att vi får se. Då blev det sur min och kort ton... typ, jaja, hejdårå....

10 minuter senare hör jag hur hans bil passerar restaurangen vi sitter på (hans bil går inte riktigt att missa den, det är en gammal Porsche med hög decibel.. hahahha). Och 30 minuter senare ringer han igen och när jag säger att vi fortfarande är kvar på restaurangen så säger han att då åker han hem och han ska minsann upp tidigt och jobba och hans flyg går på eftermiddagen... Vänta nu... skulle inte han flyga tidigt på morgonen?? Hm.. Hur som helst, vi sågs inte och idag åker han. Han kommer ner nästa vecka igen. Jag är så ambivalent. Jag vill verkligen träffa honom NU men själva "VI" grejen med honom är HELT omöjlig. Sjuk ekvation. Jag försöker verkligen hålla distans.

Time to do some nytta!
:-)/C

Klar för idag!

Har hunnit med förvånansvärt mycket. Ibland är det effektivt att vara arg. Har inte ringt ännu men jag tänker definitivt fråga vad han håller på med!

Har precis skuttat ur duschen och tänker - dra mig baklänges - hoppa på bussen till Cannes tågstation för att ta tåget - jag måste ha feber - till Antibes.... Nåja, det är fortfarande ljust ute så det känns inte som om det är någon fara för mitt liv i alla fall.... ;-)

Ska möta upp alla på drinx i Juan-les-Pins. Irländarna är nere igen - the crazy bunch! Och efter drinx ska jag och C äta middag med Peter - en av mina tidigare grannar då jag fortfarande bodde i Antibes. Ska bli trevligt eftersom jag knappt sett honom på ett år!

:-)/C

Igårs kläder. Och arg som ett bi.

image429
Tog faktiskt en outfitbild igår när jag var på väg ut på lunch/shopping date med Ed.

Jag är fortfarande arg. C undrade varför jag inte bara ringer och frågar varför han är så elak (inte Ed utan Ashley såklart!). Han har nämligen dessutom yttrat saker om mina projekt till en "client". Ok att vi alla känner varandra men han har i princip sagt att ska de ha tavlor av mig får de gå och ställa ett staffli på närmsta nattklubb. Va f*n vet han om mig - ingenting. Alltså, jag är J*VLIGT pissed off! Vem är han att diskutera mina uppdrag????

Dessvärre vet jag att han lämnat sin franska telefon hemma, han glömde den när vi stack imorse och hans engelska nummer har jag inte. Men jag ska nog ta reda på det... Hehhehe. Jag måste säga att jag INTE FATTAR va sjutton han håller på med.. Vad har jag gjort honom?

Nä, jag är så arg att jag redan grundat över 4(!) dukar och nu ska jag gå ut och röka. Ickerökaren C. Hahahhaha fast det har blivit en och annan cigg när vi varit ute så mycket och jag har en kvar. Rätt irri. Känner på mig att jag behöver fler giftpinnar än 1 idag. Fy f*n va äckligt. Men ändå. Jag är arg!

/C

Kanske borde joina kickersekorrarna... Buskillen = irritation

ARG...

Men först, marmeladen blev jättegod. Den kokade visst lite för länge för den är mer som seg kola än som marmelad. Men what the heck. JAG har ju faktiskt HELT SJÄLV gjort mig en burk marmelad! ;-) Och det är inte illa!!

Jag är så irriterad. Fast det är bra för arbetsmoralen. En del tränar bort ilska - idag ska jag måla bort min!

Hur som, Ashely var ju inte direkt tidig igår och han hade uppenbarligen haft ett middagsmöte på någon restaurang.. Ringer man inte och säger det till personen man har middagsdate med?? Oförskämt! Ja, ja, vi åkte hem till honom där filade han på en powerpoint presentation med min hjälp typ halva natten.



Så imorse skulle han iväg på ett möte kl. 9 och sa att han skulle komma tillbaks vid halv elva. När klockan börjar närma sig halv tolv börjar jag bli smått irriterad. Jag har faktiskt också saker att stå i. Och att hänga i hans lght är inte direkt vad man önskar att göra när man har massa annat på schemat.

Så när han väl dyker upp visar det sig att de haft möte och sedan varit ute och ätit frukost och sedan mött upp med en kille som är partner i det andra bolaget bla, bla, bla... Kunde han kanske besvärat sig med ett samtal??? När jag sa till honom att jag precis var på väg att sticka undrade han varför JAG inte ringt till HONOM och undrat när han skulle komma tillbaks. WHAT? Han kunde väl ringt när han insett att det dragit ut på tiden?? Precis som igår kväll - JAG ringde HONOM.... Varför ska jag ringa när det är han som är sen??

  

Och som om inte det vore nog har han gett mig massor av skitsnack om att jag är en partygirl och att jag bara glider omkring på en räkmacka och inte jobbar... Vilken skitstövel. Bara för att senaste veckorna varit mycket party. Men jag dricker LÅNGT ifrån varje kväll och ofta kör jag bil = NO ALCOHOL!! Ok att jag kan hålla med om att det inte blivit mycket jobb de senaste veckorna men när jag målar då j*vlar sover jag bara 5 timmar per natt och är extremt effektiv.

Så ena sekunden säger han att han haft så trevligt med mig och nästa sekund försöker han få mig till att vara en flyktig partygirl. Vad har han för problem?? Ok att vi inte har en relation, men va f*n, man kan väl försöka kommunicera på ett sjyst sätt ändå och hålla på att slänga gliringar och otrevliga kommentarer skulle man väl ändå aldrig göra till någon som man är vän med?? Eller??

Nu ska jag plocka fram en stor burk med vit färg och måla över några gamla tavlor jag inte är nöjd med. Så ska jag joina kickersekorrarna och sticka över till Ashley och ge honom ett kokt stryk.. hahahah tur för honom att han sticker till London imorgon.

och om någon mot all förmodan orkat läsa så här mycket text... Bonne journée!
Bisous C

Oväntad uppvaktning...

Har hunnit plocka lite samt ÄNTLIGEN gjort den där marmelanden. Det blev bara en burk och fråga mig inte hur den smakar.. Den står på balkongen och svalnar.

Och den där buspojken ringer NU. Ok att jag inte brukar äta middag tidigt men ändå. Så jag äter så kommer han över när han är klar i Monaco eller vart han nu är. Blir sent uppenbarligen.. Så mycket för den middagsdejten... Men jag kan väl inte säga att jag är extremt överraskad.. Hahahhahahahah :-)

Fick ett mail idag från en av S vänner (S som bor i Munchen och som var nere för MIPIM) - killen som masserade hennes fötter en SEN kväll på Martinez när hon hade nya skor på sig. Han undrar om han får stjäla mig ett tag då jag kommer till London... Och helt ärligt - ett mail som det gör att man småler lite för sig själv. För lite uppvaktning är ju alltid trevligt. Men, men, jag skulle ju åka till London men mina planer har ändrats så jag måste nog åka til Sverige först så jag får se när London blir av och OM jag ska tillåta this guy att stjäla mig.. Hahahha

Nä, Ashley kommer hit senare så jag ska plocka undan det sista och diska efter marmeladtillverkningen så ska jag hoppa in i duschen också. Kan vara nice efter en hel dag på språng..

Bonne soirée!
:-)/C

Nä, men.. Alltså... ..SERIÖST..

Idag har jag verkligen varit en ODÅGA. Vaknade sent och vid lunch rinde ED.

"-Kan inte du följa med som shopping adviser, jag måste köpa present till Karena och så kan vi äta lunch på Le Voilier!!"

Och jag är ju så principfast och kan så lätt motstå ;-) så jag sa JA!

När våra ärenden var klara undrade han om jag kunde hänga med och kolla på ett hus. Sagt och gjort. Sedan var han på väg att missa ett möte i Juan-les-Pins så jag hängde med dit också... Och har kommit hem nu. Hela dagen har gått.... Jag hann i alla fall slänga in en tvätt innan jag stack ut.. Men allt annat...

Fy, fy, fy på mig! Nu måste jag göra lite nytta. Har fortfarande inte hört något om middagen men han ringer väl. Innan dess måste jag försöka få så mycket som möjligt avklarat...

Off I go!:-)/C

SHIT va hände?? Jag ställde ju klockan på 9...

Och vaknade nu.. what the f**k?!? Har jag gått i ide, eller?? Gick och la mig halv ett och har med andra ord sovit i över 10(!!) timmar..... Vet att jag stängde av väckarklockan och tänkte "time to get up" men jag kom visst inte så långt.

image428
Bild tagen 10:56 från min balkong. SOL!! Och inte ETT moln på himlen!!

Idag är det ÄNTLIGEN strålande sol och varmt. YESS!! Så nu får gärna min muskelvärk gå över. Jag är övertygad om att kylan orsakat den så nu får det vara nog! (hm... kan också vara vilt dansande typ 4 timmar per dag senaste veckorna.. hm... Eller kanske Ashley har något med saken att göra....;-)

Eftersom Ashley uppenbarligen påpekat att jag är dålig på att ringa (brukar det inte vara tjejer som klagar på sån't?;-) så slog jag honom en signal igår kväll. Tänkte att jag skulle vara LITE trevlig iaf eftersom jag inte var världens bästa sällskap i söndags då vi alla åt beachlunch.

Han förvånar verkligen mig för han bjöd ut mig på middag ikväll.... Hur skumt börjar det här bli..? Vi har träffats nästan varje dag/kväll senaste veckan, han klagar på att jag inte ringer och nu ska vi ut och äta middag? Alltså, killen är grymt attraktiv och vi har alltid skoj. Men... Ja, ja, skit samma det är nice så länge det varar. Det är ju inte direkt så att det kommer att bli vi för det kommer det ALDRIG att bli. Han är en bad boy och de är ju inga keepers... men han är rolig att leka med... ;-)

Shit, hela dagen går. Idag måste jag koka marmeladen. Jag pallade ju en hel kasse med apelsiner från John eftersom mina hann bli gamla innan jag fick ändan ur vagnen... Och snart börjar John's apelsiner också bli gamla..  Så dagens schema är tvätta kläder, koka marmelad, måla och get ready för att träffa Ashley.

A+:-)/C

Kramkalas! ;-)

Hahahhah några av bilderna från lördagens bravader från Baoli är rätt roliga faktiskt. VÄLDIGT närgångna.. Hahahhahahahh

image422  image423
Ed the man med orange juice/vodka for a change.. ;-) Och jag och C!
image424  image425
Kate med en charmoffensiv Bobby på axeln... Samt Ashley och jag... (stora björnfamnen så jag syns knappt, ja, förutom det röda örat då. ;-)
image426  image427
Max och C i djup konversation - yeah right... Hahahahha han var på fett flirthumör och innan kvällen var över hade C blivit bjuden på tripp till London och giftemål. Hahahhahahahah :-) Och så en bild på Ed och Karena - hon är förövrigt så j*vla vacker!!

That was saturday.. Alla andra bilder från helgen (fredagen.. som var i min kamera..) deletades av misstag.. Hrmpf... Inte av mig själv men så går det när man låter allt och alla ta kameran och ta kort..... suck!! Kate tog massor av sjysta bilder som hon ska skicka över..

Hör massa suspekta ljud på balkongen.. SCARY.. Är nog de där farliga ekorrarna, men är de verkligen vakna nu?!
Åh, det här är det värsta jag vet - när man hör massa ljud ute och så är det mörkt. Jag är ju extremt räddharig så jag har redan ringt L.. Ska nog koncentrera mig på att prata i telefon istället...

 :-)/C

Våfflor..

Hm.. Insåg precis att det varit våffeldag i Sv. Jag har missat det helt. Fast så är det iofs i Sv. Men ändå. Jag missade att ställa om klockan igår. Och idag blev jag informerad om att det snart är påsk. Jag har verkligen ingen koll. Jag vet när jag och lillebror fyller år och julafton/nyårsafton är ju lite svåra att missa, men allt annat..... Och för den delen, även om jag vet när jul är så struntade jag ju i den i år och stack till London med en tjejkompis. Känns som om jag inte riktigt bryr mig heller.. är det skumt, eller? Oh well...

C som i Cykel.. Tjing-tjong styrstång ;-)

Äntligen hemma i mitt lilla dockhus igen...

Finns inget bättre än att vara hos mig. Har stirrat på havet i typ en halvtimme nu. So peaceful! Idag är det 16 grader vilket är nice med tanke på att de senaste dagarna bara varit runt 8 - ALLDELES for kallt för mig. Va fasen, jag flyttade ju FRÅN kylan!!!

image419
På väg till Baoli i lördags så racades det.. say no more.. varför måste killar alltid tävla?? Och en X5 mot en Lamborghini..... hm.... att åka X5 känns som att åka lastbil jämnfört med den illa italienaren till bil..! Den är som en liten dörrkil.

image420
På Baoli var det fullt party som vanligt........ Hahahhahahha ;-) Och sent på kvällen kom Ashley och mötte upp. Jag var HELT övertygad om att han stuckit till Monaco med de killarna som skulle dit först men han dök upp hos oss istället. När jag sa till honom att det förvånade mig att han inte var i Monaco blev han nästan förnärmad och undrade vilken nonchalant inställning jag hade till att han faktiskt kommit till oss. Typ som "-Jaha, så du tycker att det kvittar om jag är här eller inte?? Det var ju trevligt.."
Nu menade jag kanske inte riktigt så men va sjutton, vi har en fling och det kommer ALDRIG att vara eller bli något annat heller för den delen och är det någon som borde vara väl medveten om det så är det han.. Han har också klagat på att jag inte ringer honom... F*n, killar är knepiga!? Eller så kanske det är jag som är, fast det är ju SVÅRT ATT TRO!!! ;-)

Nä, jag har lånat C's maids bil och måste lämna tillbaks den kl. 4 så jag måste sticka till affären och köpa mat. Jag skippar konstaffären idag. Har ett gäng grejer här som borde vara tillräckligt de närmsta dagarna. GAH jag vill att min bil ska vara här NU!!!

:-)/C

Rock n'Roll lifestyle is OVER!

Hm... forsta dagen pa resten av mitt liv - eller hur var det??

Den har veckan ar det time for serious stuff. 3 veckors PARTY ar OVER! Och jag kan saga att det ar valbehovligt med en paus.. Vaknade nu sa det kanske inte direkt var varldens basta start pa veckan ;-) men anda!?

C's maid ska skjusta hem mig om en halvtimme sa i will be back in paradise och jag behover VERKLGEN rensa huvet sa det ska bli sa skont. Sa maste jag ivag till konsthandeln och kopa ett gang dukar for kommande projekt.

Lagger upp lite bilder fran helgen nar jag kommer hem.
:-)

Late one!!

 
 
 




Foga forvanande... Kom till C ratt sent sa vi stack direkt till Kanter och kakade middag. Jag ater ALLTID deras carpaccio - MUMS!!

Darefter var klockan nastan 12 och Antibes suger nar det kommer till PARTY life.. Allt stanger vid 12..... Vi hann med ett glas pa Xtreme och traffade massor av vanner dar och beslutade oss for att parta vidare hemma hos C! Det var SKOJ och vi dansade till kl 4.. Och imorse var huset fullt av folk eftersom manga sov over. Dion stack till affaren och haller nu pa att fixa special south african omelette!!! Det lukar supersmarrit fran koket!!!

Ikvall ar det PLAYBOY party i Monaco men vi ar nog 25 pers som beslutat oss for att DO BAOLI i Cannes istallet. Det kommer att bli helt vilt!! Nagra ska svanga forbi Playboy partyt men joinar oss senare. Och alla ska till C pa fordrink forst! WILL BE CRAZY!

Datorn ar helt skum sa nu orkar jag inte skriva mer...

Ska brottas med kladproblemet snart. What to wear!?!?

;-)


Det gick visst inte bra..

NÄ, just det. Jag är fortfarande kvar i Cannes och åka tåg när det är mörkt går FEEET BORT! Så, det måste bli en taxi = stort hål i plånboken. Kul när jag jämt chaufförar till alla andra men, nix-pix, ingen kunde pallra sig hit och hämta mig. Ok, det är inte runt knuten men ändå....

Time to go. De andra väntar otåligt och tjatar på att jag måste skynda mig över till Antibes.

Trött på att stressa och trött på att bo över hos C jämt och ständigt. LÄNGTAR till jag kör ner bilen från SV i april. Det blir SÅ mycket enklare då!

C

Gårdagens beachlunch!

Igår öppnade Jetée Plage i Juan les Pins så vi var ditbjudna på öppningslunchen. VERY NICE!

image418

MEN.... det var typ 12 grader och blåsigt så det var ju inte så varmt direkt. Danny och jag gjorde ett tappert försök att få lite sol men det slutade med att vi trängde ihop oss på samma solsäng för att hålla värmen... Hahahhahahha

Lunchen åt vi inomhus på plagen - tur att de har ett "inomhus" där annars hade det inte gått att stanna kvar mer än 2 sekunder...

Sedan var tanken att vi skulle shoppa i Cannes men luchen var avslutad vid 5 så då gick vi vidare till Crystal och mötte upp med Ashley. Och så var vi till slut ett gäng som åt middag på Les Vieux Murs i Antibes. Och för en gång skull var jag faktiskt riktigt nöjd med maten!!! Jag har alltid tyckt att de fått lite väl bra kritik med tanke på vad de serverar men de har tydligen bytt kock och nu var det very GOOD!!

Jag har de senaste dagarna spenderat mycket tid med Ashley. Lite för mycket tid. Och det börjar kännas lite som om jag leker med elden. Och det slutar ju oftast bara på ett sätt.... Verkar dessutom som om alla planerat att alla ska hänga ihop på helgens bravader... Inte bra för då kommer jag ju att umgås med Ashley hela helgen också. Alltså, det är RIKTIGT trevligt men det är f*n inge bra - pga ett GÄNG olika anledningar. SUCK!

Just nu sitter jag fast hemma i Cannes och försöker klura ut ett vettigt sätt att ta mig över till Antibes. Det går inge bra. C har just åkt från Cannes - och kvar är jag. Ashley får jag inte tag på så han är förmodligen redan borta i Golfe Juan. Och att åka tåg.... NÄÄÄÄ! Gillar INTE. Men jag skulle/ska ju träffa den där agenten idag så på något sätt måste jag komma över i rimlig tid....

Jag kommer nog på något bra! Har shoppat idag. Tyckte att jag förtjänade det.. Cd skivor, skor, kappa, short, topp, armband, halsband och 2 par tights. Jag är jättenöjd!!!  Plånboken däremot , kommer att ge mig en utskällning. Jag lär mig nog aldrig.. Och så skyller jag gärna på att man aldrig kan lära gamla hundar att sitta....Hahahhahah ;-) It's just the way it is!!;-)

C som i CIAO! :-)

Motion!?

HA! Vaknade redan vid 9!! J*kligt somnig, men anda!!!



Har redan hunnit ringa nagra samtal och sa har jag skjutsat C till frisoren. Och nu ar det dax for POWERPLATE!! Har glomt mina traningsskor hemma i Cannes tyvarr, jag som verkligen sett fram emot min walk runt Cap d'Antibes - most beautiful walk in the world.. Ja, ja, powerplate med tradgardsutsikt far duga.

Korde forbi ett stalla dar jag har min konst hangande. De har fatt forfragningar pa andra verk av mig sa jag maste forbi i eftermiddag, eller sa, for att hora mer.

Nar jag nu ska hinna det!? Kl halv ett ar det cocktaillunch pa en av plagerna i Juan les Pins. Efter den MASTE jag till Cannes for att kopa cd skivor sa jag kan branna mina saker till Monacoagenten. Han ska ha dem imorgon.. Och sa har jag lovat C att vi ska ta en kort shoppingrunda nar vi anda ar i Cannes. Det ar fullspackat partyschema i helgen, Monaco pa fredag och Cannes pa lordag, och det ar ju alltid roligt att kunna satta pa sig nagot nytt!!

Fasen, jag kanner mig helt STIFF, hoppas powerplaten will loosen me up a bit!! :-) Skulle vara valbehovligt med massage.. Mina axlar och nacke kanns som om jag suttit pa ett kontor och vant papper i flera veckor - markligt!?

Bonne journée!
/C
 

Natti, natti!

 
 
Alla var saklart pa Xtreme! Vart annars.. hahahha..

Och ur ingenstans dok Rodge och Lee upp. Hahahahha,  2 basketspelare som lamnat USA for det "goda livet" i sodra Frankrike.. Lee och C kanner varandra sedan massor av ar!  Vi stack till La Gaffe - riktigt SUNKIGT hak och jag skulle ALDRIG satta min fot dar om det inte vore for att Rodge ville hora ett band spela. Ashley skulle vara dar eftersom han sjungit med dem da de spelat i Monaco men han syntes inte till. Han kanske var trott efter de senaste dagarnas bravader!

Nu ar C och jag antligen hemma och eftersom vi bada skippat middag pga var sena lunch sa var vi VRALHUNGIGA.. Oj, sa bra.. NOT.. Sa vi har precis varmt Mexicansk kottgryta, tacokyckling etc. etc. som C's maid har lagat (hon kommer fran Mexico so it's proper stuff!!).

Om mojligt sa ar jag ANNU MER PROPPMATT nu an efter lunch. Jag kommer att sova som en stock!
NITE!
:-)/C
 

Proppmatt!

Lunchen var inte avklarad forran halv 5. Jag har definitivt tagit igen mitt daliga matintag fran forra veckan. Eller vad sags om 3 brownies, 2 pasar godis, en pase nachos, pistagenotter, STOR tallrik mozzarella/tomat pasta, 2 koppar varm choklad, sakert 100 koppar cafe creme osv. osv. Jag ar proppmatt och nagon middag kommer inte att fa plats.

Vi ska ner pa drinx pa stan om en stund och traffa nagra av den "galna ligan" fran de senaste dagarnas partande. Will be fun! Hoppas att jag kommer att svanga forbi hemma hos mig imorgon eftersom jag behover en cdbrannare samt att jag kan ladda ner lite bilder fran de senaste dagarna. Mitt daliga samvete for mina MINIMALA malarprestationer gnager fortfarande. Och jag har bestamt att MANDAG ar en bra dag att borja mitt nya liv! Och jag alskar ju mandagar sa det blir nog bra! :-)

Oj, nu blev jag visst serverad ett glas champagne.. kan bara betyda att de andra trottnat pa att jag sitter vid datorn. Na, nu ska jag ga och vara lite social..
;-)/C

Och tiden gar.... ;-)

Middagen igar vart jattebusig! Jag vet inte varfor men vi tjejer forvandlades till ett gang fnittrande tonaringar.. Hahahhahhaha.. Med alla galna upptag sa ar det iofs inte sa konstigt att man fnittrar.. Hahahha.. Alla kan bara bekrafta att det definitivt ar var i luften.. Och det ar massor av busiga hyss pa G till hoger och vanster.. ;-)

Nar Ashley kom till huset igar var jag langt ifran klar... (Ashley ar en lang historia men vi traffades for ett ar sedan och han ar helt skogstokig - fast pa ett BRA satt...;-) Jag var mao typ - SEN som vanligt.. Sa istallet for att sticka vid 5 sa stack vi vid 7.. Oooops, och sa var vi ju tvungna att stanna och kopa vin samt kora ner till Antibes och hamta C's bil som hon "glomt" pa parkeringen.. Tidiga klubben.. Oh well..

Kvallen blev inte jattesen, typ 1, men jag maste ha varit overtrott sedan tidigare for jag sov till 11... Skont, men jag borjar undra vart mitt morgonpigga jag har tagit vagen?? Jag har ju ALLTID vaknat vid 8.. Naval, idag blir det lunch pa beachen, jag ska strukturera upp kommande dagars work.. vilket ar VALBEHOVLIGT for jag behover verkligen  GET A LIFE!! Pa ett mer seriost plan that is. Plus att jag ska presentera en cd samt forslag till Antibesforetaget om 2 dagar.

Time to get going. Forresten, jag skulle ju ha en date med den dar take-away killen idag. Jag tanker skippa den. F*n, han ringer flera ganger om dagen, forvisso alltid trevlig, men det ar nastan lite "stalker" varning... Och just nu ar det full rulle med allt annat dessutom..

Bonne journée! Nu ska jag ut och njuta av SOLEN!
:-)/C


Today SUCKS - fortfarande...

Nu har operan ersatts av housemusik. Försöker peppa mig själv... ;-)

image417
Fotade John's hus imorse när vi skulle hem. Det är NICE. Passade på att palla några apelsiner till min marmelad också! Syns inte så tydligt men trädet vid poolen (till vänster) är ÖVERSÅLLAT med apelsiner!!

Idag suger fortfarande fett... Har tvättat kläder - det är bra terapi! Och så har jag städat hela huset (tur att det är så litet!;-). Bara sopa golvet kvar så är det helt klart!

Dekadens är skoj to a certain extent.... Igår var verkligen HELT galet. HELT galet. Iofs är det nästan alltid HELT galet när alla bara partar och dricker och ingen har något 8 - 5 jobb. Fan, det går ju inte att bara vara oansvarig och hinka i sig champagne och drinx (även om jag nästan inte drack någonting under förra veckans partande!!) och bara skita i allt. ÅNGEST!! ÅNGEST!!

Nu är poolkillen här. Han har med sig en yorkshireterrier. Riktig liten snuttis. Hunden alltså! ;-)

Ashley kommer och hämtar mig vid fem/halv sex. Time for next PARTY.. igen... blä... C sa åt mig att se till att vi köper massor av boose på vägen..

Nä, nu måste jag sopa golvet. Ashley vill se huset när han kommer förbi och hämtar. Och så måste jag hoppa in i duschen och get ready for the nite! Oj, oj, oj...

Konstigt, nu känner jag mig faktiskt lite bättre! Ye-hey! Måste vara partymusiken...

:-)/C


My looser life...

Usch, idag är ingen bra dag...

Drinx och dinner igår blev typ BARA drinx och party till klockan 4 imorse.. Vi stack till John's hus på Cap d'Antibes och fortsatte partyt efter att Xtreme stängt. Varför, VARFÖR?!? Så jäkla onödigt och nu börjar jag bli riktigt trött på mig själv. Vaknade halv elva och har precis kommit hem till mig.

Jag har MASSOR att göra och MASSOR av opportunities dyker upp titt som tätt och jag partar bort all min tid. WHAT THE FUCK!

Nä, nu ska jag slänga in Vincenzo Bellinis opera NORMA i cd-spelaren och rensa huvudet lite. Fantastiskt att musik komponerad i början av 1800-talet kan vara så stärkande för själen.

Pratade med bästis L i Stockholm. Hon är världsbäst. Hon är också stärkande för själen!

C

Rushing off again..

Hann med motet med Monacoagenten idag sa pa fredag ska jag presentera honom med en cd med representativa arbeten!! Alltid nagot! Sa har jag ocksa varit i kontorslokaler for ett foretag i Antibes och dem ska jag komma med forslag till i veckan.. BUSY, BUSY!!

I ovrigt har jag i princip varit pa VARJE gronsaksaffar som finns for att hitta avocados, imorgon ska vi ha STOR middag hos C. That will be fun!!

Pratade med take-away killen ocksa... Vi har en date pa onsdag eftermiddag, SCARY. Vill jag traffa honom - egentligen?? Alltsa, han var ju skitsnygg nar vi accidently met pa take-away stallet men just nu kanns det bara jobbigt att dejta... och lara kanna osv.. Han kanske ar HELT humorlos och skittrakig?? Eller sa ar det bara jag som ar i en pessimist mood?! Och sa ringde killen fran fjortiskvallen och DEN dejten skjuter jag medvetet pa sa lange jag kan.. Han ar supertrevlig men jag ar nog INTE alls intresserad like that.. Ja, ja, kanske kan styra det till att vi mots upp ett helt gang, eller sa?!?

Na, nu ar det dax att sticka ut. Drinx pa Extreme dar nagra vanner fran Monaco moter upp och sedan middag nagonstans - formodligen pa indiska som igar. SHIT sa bra deras mat ar!! Jag skulle kunna ata ihjal mig dar..

Nu ropas det - TIME TO GO!!

Bonne soirée!
:-)/C

Stormvarning... Idag - Mistral och bara 14 grader... Brrr... Samt shoppingen från lördagen!

Ok, efter en veckas party är man lite trött... Men jag har ändå känt mig helt ok trots alla sena nätter. Så igår gick jag ÄNTLIGEN och la mig innan 12 men vad händer... Mistral blåser så man inte kan sova. När man till slut somnat av utmattning går larmet på huset.. Vinden har blåst upp ett fönster. GAH! Så somnar man om och vaknar av att C's maid dammsuger. Om hon ändå kunnat stänga min dörr. Hon visste ju att jag sov där.. AAaahhhhhh! Så trots en tidig kväll ser jag (och känner mig) tröttare ut än på länge. Och trots en tidig kväll hann jag med drinx igår kväll med Ed och irländarna - that was nice!! Men nu är jag ZZZzzzzzzz.....

image414

Har lånat C's bil så nu är jag hemma en sväng. Nya nummret av AD låg i brevlådan och väntade! NICE.

På shoppingrundan i lördags blev det ett par silversneakers. Så fick jag en guld "memo book" av S i present!

image415image416

Nä, nu dax för dusch och något att äta. Sedan måste jag göra lite nytta, boka möte med agenten för Monacogalleriet samt skicka ut lite uppföljning. Fick förresten ett samtal från Sv och ev. blir projektet där av ändå. Hoppas, Hoppas, Hoppas!!! :-)

/C

Har jag lite tur hinner jag med lördagens utgång innan C hämtar..

C är på väg hit. Hon skulle skynda sig så vi inte missar kvällssolen. Så, jag tänkte att jag kanske hinner update med gårdagens bravader också. Så är jag ikapp mig själv igen!! :-)

Igår blev en slappar, mat och shoppingdag. Efter det så tänkte vi ta en kaffe på Majestic. Det var nice tills en man från England kom och "terrrade".... ALLT han yttrade sa han för att han så GÄRNA ville imponera. Han var VERKIGEN på jakt efter uppmärksamhet. GAH, jobbig han var. USCH!

image408 image407
Baoli igår kväll. Och så S och jag! :-)

Till slut bestämde sig S och jag för att sticka hem och byta kläder för att dra till BAOLI. Sagt och gjort. Klockan hade redan blivit midnatt när vi kom hem.. Så stört chockerande. Vart tog tiden vägen???? Men vi bytte om och vid ett kom taxi och hämtade.

image410 image411
Ed och champagnen.. ;-) samt S, Ed och jag..

Ringde Ed på vägen dit. Och det slår inte fel... Han och "gänget" var precis på väg in!! EXCELLENT! Baoli var superskoj. S och jag stannade inte jättesent utan stack hem straxt efter 3. Imorse var vi på lägenhetsvisning kl. 9!!! Och då var man ju tvungen att vara LITE pigg iaf!! ;-)

image413 image412 
Mycket Ed på bilderna blev det visst. Nåväl, he LOVES it!! Hahhaha ;-)

Nu ringde C. Hon är på G över så jag packa ihop en liten "over-nite" bag! Vi har knappt setts på hela veckan så ikväll blir det tjejsnack!

Have fun - I will!
:-)/C

Mördarekorre x 2... SCARY!!

image406

Nu har jag bildbevis. Medans mördarekorren helt fräckt klättrat på palmen utanför min balkong hängde hans nya kumpan vid poolen...... FARLIGT!

Kumpanen är inte lika stor som mördarekorren själv... men han är nog farlig han med...
Jag tyckte att jag sett 2 de senaste dagarna och jag hade visst rätt.

image404

Det här börjar bli som en djurpark. Här om dagen när jag öppnade ytterdörren möts jag av 3 små ödlor nedanför trappan. De såg helt förskräckta ut och frös till is en sekund. Men, sedan stack de fort som sjutton... De små ödlorna ser jag ju i princip varje dag i trädgården men aldrig har jag sett dem precis utanför min dörr... Tillfällighet förmodligen men ändå!!
:-)/C





Final party (i fredags)! Och en dos av Londonkillen... ;-)

image397
Reklam för Stockholm i mässans entré!!

I fredags var the grand final. Och det var "the Dutch party", arrangerat på ett slott i Mougins. Ca 500 personer var inbjudna.

image398image400
Interiör från slottet. Ja tack, jag tar 2 slott! Samt jag med en nice holländare framför ett av slottets fireplaces!

S och jag blev bjudna av 2 killar vi träffat tidigare i veckan på ett event. Så, drinks med dem på Roma innan vi skulle sticka dit! Såklart hade jag och Londonkillen bestämt att vi skulle försöka ses innan jag åkte till festen, det var ju i princip enda tillfället vi skulle kunna ses innan han åkte. Det blev lite kort om tid så.. jag var tvungen att sticka ifrån fördrinken. Bestämde med de andra att vi alla som skulle med till festen skulle ses vid Roma vid halv 8.

Mötte upp med Londonkillen. Så NICE! Så plingar det in ett SMS - tiden är ändrad till att vi ska ses kvart över 7. OK... En liten stund senare plingar det in ytterligare ett SMS - Om jag kan ska jag försöka vara tillbaks vid 7.

Shit. Då började det bli lite bråttom. Londonkillen tyckte inte alls att det var skoj. Men vad skulle jag göra. Så när klockan är typ 7 säger vi hejdå. Då ser jag mig i spegeln.. HJÄLP! Jag kommer bli tagen på BAR GÄRNING om jag sticker ner till de andra.. Klart vi hade pussats och med hans typ skäggstubb så kan man väl säga att jag såg LÄTT generad ut... SKIT! Ingen foundation eller någon annan make up att täcka med heller.... SKIT!

SEPHORA - min räddare i nöden. Sprang, bokstavligt talat, ner till Sephora och tänkte att jag köper nå't så jag kan röja bevisen. Men, en gullig expedit MEJKAR om mig helt och VIPS ser jag helt normal ut igen! THANX! Och efter det var det typ hög tid att SPRINGA till Roma! Hahahhahaha. Kommer ner till Roma vid 10 över 7. Ingen i syne. Tänkte att alla kanske redan stuckit men så får jag syn på en av killarna. Och voila, off we went to the party!!

image401  image402
Stjärnkocken till vänster med sin lilla mössa! Ti-hi ;-) Samt kvällens coola dj och jag. Han var störtskön!!!! Kanske knappt behöver nämna att han var en riktig discokung! hahahha ;-)

På slottet var det tända ljus från front gaten till huset. Helt fantastiskt. Vi välkomnades av 2 av de holländska fastighets magnaterna som höll i eventet. Naturligvis serverades det mat också. De hade flugit in hollands stjärnkock no 1. Och maten bestod av hummer, oxfilé, sushi, ostron osv. osv... Lilla S åt 3 hummrar. Hon är helt galen! Hahahhahahha

Festen var skoj och när klockan var sent kom vi på den ypperliga idén att dra till BAOLI - sagt och gjort!

image403
Oooah-oooah på Baoli i fredags! ;-)

Så vi dansade tills vi bara inte ORKADE mer och så hoppade vi in i en taxi hem! Zzzzzzzz.

Även om mitt alkoholintag varit i princip OBEFINTLIGT (ja, faktiskt!!) så börjar det ta på krafterna när man gått och lagt sig runt 4 flera dagar i rad... zzzzz... Fast KUL har det ju varit!!

So, that was friday!
:-)/C

Dagens matsedel..

Brunch kl. 11.00
Omelett, croissant, baguette, cafe creme och orangina

Lunch kl 13.00
Tonfisk tartar, grönsallad, tiramisu

Mellanmål kl. 15.00
Grönsaker "saute" på asienplacet

Middag kl. 18.00
Wrap med räkor samt en tallrik stekt biff med ris

Snacks från kl. 20.00 till typ nu
Chips, kronärtskockor, ölkorv och praliner...

JAG TROR JAG SPRICKER!

Och nu... klädbyte och utgång på BAOLI!
Ciao :-)

Har ett GÄNG bilder från gårdagen. Publicerar imorgon. Träffade dessutom Londonkillen - yammi!! ;-)

Gäsp... REDAN fredag...

Sent igår igen.. SURPRISE!! Hahahhaa.



Skulle iväg på en fest i Mel Gibsons villa igår. Fast S och jag var SENA... typ en timme så alla hade åkt. Konstigt!? ;-) Istället stack vi och käkade lunch (vid halv 4 - vrålhungrig). Så när vi ska betala visar det sig att en kille som suttit vid bordet brevid oss redan  betalt vår nota..! Han är superstressad och måste sticka - han har ett tåg till paris om 15 minuter men vi hinner iaf säga tack och växla artighetsfraser. NICE!

Efter "lunchen" stack vi till Roma, sprang på några av alla killar vi pratat med de senaste dagarna. En av dem hade fått några öl och erkände att han börjat prata med mig i tisdags för att jag var så naturligt vacker och han var helt tagen!! Sötisen! Hahahhahaahha :-) Han bor i London så vi bestämde lunch när jag kommer över i början av april. (Hihi, de senaste dagarna har genererat runt 200 luncher i London när jag ska dit.. hahahha skulle behöva stanna några månader för att hinna med!! hihi)

Sedan stack S och jag till Magestic. Där vart det middag - oliver och jordnötter. Hahahhaha f*n, mitt matintag de senaste dagarna är under ALL kritik. Typ ett mål om dagen, ingen frukost och massor av oliver... På Majestic var det ett bankevent som vi naturligtvis fixade in oss på. Det var inget spännande men vi träffade 2 trevliga killar från Holland så det var väl ok underhållning! ;-)



Sedan vart det bråttom. Ett gäng från USA och Hong Kong ville träffa S på Grand Hotell för att prata asienrelationer. Så vi stack ut för att hitta en taxi.. Yeah, right! Men, så glider det upp en STOR svart Mercedes med 3 killar och en chaufför i och erbjuder oss skjuts. Så vi klämmer in oss i baksätet och skrattar hela vägen till Grand. Väl på Grand orkade inte jag sitta i möte som är oväsentligt för mig så jag satte mig i baren. De har nyligen stylat om hotellet och det är verkligen RIKTIGT nice! Eftersom jag blev sittande där i typ 1 och en halv timme (istället för ca 20 minuter) så är jag nu "tjenis" med barpersonalen och vi hade riktigt skoj!!



När S kom tillbaks har hon lyckats fixa till sig invitations till LaSalle partyt på Martinez beach. GREAT! Killarna i Mercedesen skulle också dit senare under kvällen. Helt ärligt, på LaSalle partyt igår var nog varenda snygg kostymkille i Cannes. Fast även om det är nice så är det lite märkligt med bara killar överallt. Ja, ja, många svenskar var där också. Och Mercedeskillarna sprang vi inte på - det var så j*kla mycket folk! Skoj var det och efter beachpartyt avslutade vi kvällen inne på Hotell Martinez. Där sprang vi på Nic, en vän till S. Han blev beordrad att massera S fötter, hon hade nya heels och kunde inte gå en meter till.. Så sprang vi också på the barman från Grand - he is nice!

Vid det här laget var klockan 4. Under kvällen pratade jag och Londonkillen i telefon. Vi bestämde oss för att ses nu imorse vid 10 innan han skulle iväg på sina möten... Jag vaknade kvart i 10.. Oooooops. Men, he is very forgiving så vi ska nu ses vid halv 5 istället. CAN'T WAIT! Känner på mig att idag är en bra dag för hyss och bus! Hehehhe ;-)

C och Dion är på väg till Cannes så vi ska ut på lunch. De har riktat in sig på "a boosy one" fast jag skippar nog. Ser lagom trött ut som det är! :-)

Oj, redan 12. Time to rush!
:-)

Smög iväg och träffade Londonkillen.... ;-)

Oj, oj. Igår blev en SEN tillställning. Vi var inte hemma förrän vid 4. GÄSP!

image396
Drack kaffe och åt oliver på plagen tidig kväll med solnedgång!!

Det händer ju så sjukt mycket saker och allt är inte jättespännande men... Vi sprang på 2 killar som vi träffat i förrgår. Och i förrgår hade vi (jag och S) typ ett 2 timmar långt meeting med dem som var väldigt intressant. Så de bjöd oss på middag igår. Supertrevligt. Sedan skulle vi till Carlton och dricka drinkar. Då började det bli "stökigt"..

Ja, det har egentligen ingenting att göra med de 2 gentlemännen...

C ringde och var typ packad och hängde på 3.14 med ett gäng partyfolk. Och så ringer LONDONKILLEN.. Och vill ses NU! Alltså, han är j*kligt rättfram och j*kligt angelägen. Han tänker typ boka om sina möten för att träffa mig när JAG har tid?!?!?!? WHAT?

Ja, ja.  Så jag springer till 3.14 och möter upp med C. Hon och hennes sällskap hänger med till Carlton - inte världens bästa idé eftersom de var partysugna och alla på Carlton var typ i business discussions.... Och de 2 gentlemännen satt snällt och väntade så att vi kunde ta en drink tillsammans (de, jag och S). Så jag gick tillbaks till dem och pratade i 5 minuter. Så sms:ar Londonkillen. Han är vid 3.14. Och vad gör jag....?!?!? Jag ursäktar mig och säger att jag kommer tillbaks om en kvart för jag ska träffa en vän. Och så smyger jag ut. Utan att ha sagt något till C eller till S eller någon annan heller för den delen... Londonkillen och jag går till en avsides bar och dricker Menthe à l'eau (mintsaft!;-) och han är SÅÅÅ på! Fast rätt NICE faktiskt. Och jag är superstressad för de andra inte vet vart jag är och de snälla gentlemännen sitter där och väntar.

Tiden gick SÅ fort när vi satt och pratade och när jag kom tillbaks till Carlton hade en timme och en kvart redan gått!!! SHIT! Och gentlemännen hade åkt tillbaks till Nice. Uuuuh, dåligt samvete. Plus att det inte ser särskilt bra ut med tanke på att en av dem håller på med ett projekt där min konst skulle kunna vara intressant...... BAD!

Ja, ja S var kvar och satt med laptopen och jobbade. C och gänget hade stuckit till någon fest någonstans. Who knows? Så, S skulle bara slutföra lite grejor så skulle vi sticka hem - klockan var typ 1. Då kommer en amerikan fram och börjar prata med S. Det visar sig att han haft mycket att göra med Sverige och han har bott på Linnégatan. Hur stört är det?? Typ granne med mig då bodde i Sv. Så S och jag satt och pratade med honom till klockan var efter 3. Han var så grymt trevlig och han är numer min mentor i London där han bor med sin fru!

Bla, bla, bla så mycket text det blir... Ja hur som helst. När vi sitter och pratar med amerikanen ser jag helt plötsligt Londonkillen där. Han ser ut att vara på g att gå så jag textar typ. "Hi there. Leaving already?;-)" men fick inget svar.. Så när S och jag kommit hem till mig så ringer min telefon. Det var Londonkillen, som spenderat typ senare delen av kvällen på Carlton fast inne vid en av barerna och han skulle just gå och såg precis mitt meddelande. Hur som vill han ses idag eller imorgon eller när helst jag har tid! He is crazy! Fast jag måste medge att det är en STARK attraktion.... But I'm doing VERY well resisting so far!!!! ;-)

Nä, nu måste jag dra på mig kjol och kavaj och sticka ner till mässan igen. Borde nog maila/sms:a de 2 gentlemännen också och föreslå en drink eller så. Bara för att vara artig! Ja, ja. Vi får se.

Bonne journée!
/C

SEN - som vanligt...

Tåttom-bråttom.....

S väntar på Caffé Roma.. Fullt av folk! Surprise. Och där ska jag springa omkring i solen och svettas i typ KOSTYM.. Ja, ja det blir nog bra. Jobbigt att nätverka bara - snacka med folk man inte känner till höger och vänster. Det tar emot lite faktiskt. Men när man väl är där så blir det bra. Det blir nog en sen kväll idag igen...

Wish me luck!
:-)/C


LOVE is in the air... Och tydligen är fredag en bra dag?!


Flirty-flirt! (bild lånad från nätet... ;-)

Sommar och sol och FLIRTY MOMENTS... Glömde bort att, när S och jag var på väg tillbaks från Monaco i söndags, så stannade vi för att hämta lite take-away. Där inne stod en GORGEOUS guy!!! I slappa jeans, stor collegetröja och sjysta sneakers... Han väntade också på mat. Och naturligtvis blandade de ihop våra ordrar så då började vi prata. Det visade sig att han nyss flyttat ner från Paris. Bla, bla, bla. Och sedan så tog han mitt nummer. Det är ju alltid kul att träffa nytt folk, eller hur?? ;-) 1 timme senare hade han sms:at. I måndags ringde han - 2 ggr. ANGELÄGEN!!! Kan man lätt säga. Så, han vill att vi ska ses på fredag.

En av killarna som var med på fjortisstället i torsdags har mailat och ringt. Han vill också att vi ska ses på fredag.

Och igår.. London SNYGGINGEN som dessvärre verkar vara en riktig playboy.. (jo, han måste nog vara det. det var lite för "flirty manners" för att han skulle vara en snuttis...) Ja, han vill att vi ska gå ut på - TA-DA - FREDAG!

Och på fredag har C och jag planerat lunch i Monaco eftersom S måste dit på ett bankärende. Sedan är Gigi där och vill mötas upp och Chris har tydligen sagt att han också vill hitta på något då, alltså hela gänget!

What shall one do??? Dessutom känner jag mig inte på något flirtigt humör själv, snarare tvärt om. Orkar inte hålla på att dejta och fixa. Ibland är killar bara såååååååå ANSTRÄNGADE.. Jag har ingen lust att sitta på middagar och tindra med ögonen och vara söt. Plus att allt kaotiskt med pussande på H och Ed som vart sur osv. osv. - BARA PROBLEM!
(träffade förresten Ed här om dagen och det kändes konstigt. Han var dessutom inte sen med att annonsera att han minsann skulle bjuda ut Carena på middag minsann!!! Jag erkänner villigt - jag blev nog lite svartsjuk.. LITE, jag menar, han är ju bara en vän, men ändå.. ja, what ever..;-)

Ja, jag får nog fundera lite.. Även om Londonkillen lockar... Han verkar ju onekligen vara lite av en bad boy....;-)
;-)/C


Party crashers!! THAT'S US!!

image395
Hehe, the party we crashed!! Fullt ös! Och redan vid 10 var champagnen slut! WHAT??

Hahaha, stack ner till Caffe Roma. Det var säkert 300 killar i kostym där. Och inte bara inne på Roma. De stod i horder på gatan och drack öl. Tror nästan aldrig jag sett så många kostymer på en och samma gång ;-)!!

S kom och mötte upp. Pratade med några av hennes business bekanta och med massor av andra. När jag väntade på S så tog det typ 1 sekund så kom en kille från Sydafrika och ville bjuda mig på drinkar. Alltså, det är sådan LACK of girls... typ 1 tjej på 1000 killar... Hahahhahahahha ;-) Jag tackade naturligtvis nej men vi sa att vi säkert skulle springa på varandra någon av resterande MIPIM dagar.

Under minglandet träffade jag en SO HANDSOME man. Han var från i London. Han jobbar med intredning så naturligtvis pratade vi konst. Sedan undrade han om han fick bjuda mig på middag under veckan och det lät ju trevligt men jag misstänker att han är en RIKTIG cassanova, so then, what's the point?? Men det är nästan så jag vill tacka ja bara för att kunna titta på honom.. LÄCKERBIT!! MIAM! ;-)

Efter drinx och networking på Roma stack vi och käkade asian och under middagen luskade vi reda på vart man borde vara sedan. Stort PARTY på Martinez. Invigningsfest på Carlton. Stort beachparty hostat av en stor fastighetsmagnat osv. osv.


Carlton fick det bli till slut!

Vi hoppade in i en taxi och tänkte att Martinez festen lät skoj. MASSOR av folk. Så taxin fick svänga om och lämna oss vid Carlton istället. S har redan slarvat bort sin badge - inträdespasset till mässan - och någon inbjudan hade vi ju inte... Hahahhahahha men ALLT ordnar sig ALLTID. S började prata med några killar på andra sidan gatan. De var på väg att sticka hem och hade redan varit på Carlton så vi fick ta deras inbjudan! THANX!

Sedan nätverkades det i FLERA timmar. Jag tappade nästan rösten till slut. Men vilka möjligheter det finns. Kom hem med almanackan FULL av visitkort så man kan ju alltid hoppas att det ger NÅGOT!!

Uppdaterar med foto strax, ska bara vakna och hitta manicken ;-) UPDATED!
/C

Today!

Snart dax att sticka! Idag har jag varit duktig och tvättat.. Min favoritsyssla!! Var tvungen att ta ett foto på huset tvärs över gatan också. Det är SÅ fint och STORT! Det är ett gammalt hotell som de gjort om till lägenheter.

image392  image393

Och idag.... TA-DAAA!

image394

Nä, nu måste jag kolla om jag kan boka om Londonbiljetten imorgon. Kan ju faktiskt sticka till London i början av april och lämna in arbetsproverna. Ja, får se!

UPDATE: Det gick att boka om! Så, nu blir det till att slutföra arbetsproverna! Fasen så bra. Även om jag hade tänkt skippa det så känns det bra att det blir av nu när ett av SV projekten kanske inte går i lås!! ALL GOOD - kan man hoppas iaf!! :-) Och så är det alltid kul att "pop over" till London och träffa alla vänner!

Sedan är det verkligen HÖG TID att dra! Ner på stan och joina S och spana på killar!! Ti-hihihihi ;-)

/C


HEHE snart är jag ikapp mig själv efter helgens bravader!!

Ok, söndag! SEEEEGT. Vaknade kl. 12 med smink över hela ansiktet.. Nice.

image390

Bestämde oss raskt för att sticka tillbaks till Hotel de Paris SPA och TERASS igen. Det var för blåsigt att hänga på yachten. Så, off we went. När vi väl kom dit så kände jag VERKLIGEN inte för att sätta på mig bikinin. Fick ett akut "blyg-blekfis" ryck så jag satt på cafét/restaurangen på terassen medans S KASTADE på sig bikinin och slängde sig ner på en solsäng..  (det är hennes ben som skymtas nere i vänstra hörnet ;-)

Jag drack kaffe och skissade på massor av nya idéer som poppat upp i huvudet innan vi lämnat yachten. Tror att de skisserna kan göra sig rätt väl på spånplattor med glasskivor monterade på vissa delar!!

image391
Spana in "Romeo-o-Julia" balkongen nere till höger!! How CUTE!

Sedan stack vi iväg och kikade på THE CHATEAU.. 4000 kvm boyta... Det är fortfarande under contruction och arbetet att slutföra lär nog ta något år till men SHIT va COOLT det kommer att bli. Han har köpt ett gammalt slott och enbart behållit fasaden. Resten kommer att bli ÜBER MODERNT med hajar som simmar under glasgolv osv. CRAZY!!!

PUST.. Snart har jag uppdaterat ikapp mig själv..

Måste nog hoppa in i duschen och ringa några jobbsamtal. Allt verkar ha kastats om helt plötsligt. Ev. blir ett av företagsprojekten i Sverige inte av.. Jag vet varken ut eller in just nu. Men har hittat en RÄTT BRA ingång till ett känt galleri i Monaco. Hade möte igår och ska mötas igen på torsdag. More info later!

Ska möta upp S nere i Cannes under eftermiddagen. Hon jobbar ju i samband med MIPIM - stora fastighetsmässan och Cannes är FULLT av kostymkillar... Så hon skulle fixa sina möten snabbt och sedan skulle hon sätta sig på Café Roma och spana på killar.. HAHAHHAHAHHA ;-)

Bonne journée!!!
:-)/C

Stärkande morgonprommis ;-)

Jättekonstigt. Delar av stranden var full av döda små fiskar... :-( Fast det var bara en bit men ändå... Resten av prommisen var sååå skön. Även fast jag ibland önskar att jag var osynlig så man slipper folk som GLOR! BLÄ!

Ja, ja.. I lördags stack vi ut på  SASS Café och där sprang vi på mina vänner från SV. Fun, fun. Dessvärre hade vi varit på Zebra innan och där var det en galen schwizare som förföljde oss till SASS och sedan stod han i ett hörn och blängde SURT när vi hittade våra vänner. Vilken idiot! Ja, ja.. Efter SASS blev det (kanske inte helt otippat..) Jimmy'z.. Där var det riktigt SEGT till klockan var efter 3 - först DÅ vart det party. Blir dessvärre inga bilder... Tog bara 3 och hm... de är... typ.. inge bra..

image387image388
:-) Jag på Hotel de Paris lördag kväll (blev en drink där innan SASS). Alltså, en clutch ska vara i handen och inte under armen. Ser ju helt stört ut!! Kanske svårt att se, den är samma färg som klänningen. Ja, ja....
Stora bilden är utsikten från cabinen på yachten nattetid. Helt fantastiskt när de lyser upp klipporna!! Skönt att sova på yacht och vaggas till sömn dessutom ;-)

:-)/C

Aaahhh, nice med sol på Hotel de Paris takterass i Monaco.. ;-)

Ja, som sagt.. Hämtade S på flygplatsen i Nice och stack direkt ner till Paris yacht.


image385image384

Det var NICE, NICE och S och Paris hade sitt möte och sedan gick vi igenom inredning osv. för "Chateau" projektet.! Och så åt vi jordgubbar och drack grapefruktjuice.. Nyttiga klubben!

Därefter var bestämde S och jag oss for att det var time TO RELAX... Så, vi stack till Hotel de Paris brevid Casinot i Monaco och slängde på oss våra bikinis och SLAPPADE på deras spa och the nice takterass!

image386
Jo, man skymtar min blå/vita BIKINI.... Premiär för i år... Fast på slutet var jag tvungen att hämta en extra handuk och använda som värmande täcke... För det blev lite kyligt..... Brrr...
 
:-)/C


Fy, fy, fy på mig...

Som jag brukar säga.... ÄNTLIGEN HEMMA!!

Och FY för dåliga uppdateringar... Fy på mig.. ;-)

Hehe, lite "catch up" från fjortisstället i torsdags....

image382
Jag med äppeljuice (och humornivå hög.eh.. playboy bunny öron på C, oh well ;-) !!! C med eh... vodka...

image383
Mycket folk eller ja, fjortisar.. Hahhahahhahahhaha

:-)


Ingen dator sa langt ogat natt..

Tyvarr... inte mycket uppdaterat under helgen.. Allt har gatt i ett och det har inte riktigt varit tid for att satta sig vid en dator!

Hamtade S pa flygplatsen och stack direkt till Paris yacht. Han hade gjort sig av med allt staff sa det fanns ingen att bara vara vaskor, ingen att servera drinkar och ingen att svanga ihop en sallad till 2 trotta tjejer... Oh well, det ar ju inte varre an att man fixar sjalv, men anda... ;-)

Sedan, ja, pa det som hande efter det fram till vi stack ifran Monaco ikvall vid 7 tiden sa har jag tagit bilder sa "the story continues" nar jag ar hemma pa MIN egen laptop!!!

Och for ovanlighetens skull ar klockan BETYDLIGT mycket mer an man vantar sig sa nu ar det nattadax.

BIZisar C

Och sa svarar jag pa kommentarerna ocksa!! Natt-natt!

Kompisar fran forr....

HA! Uppenbarligen ar nagra vanner fran Sverige nere nu! Great fun! S flyger in fran Munchen vid 12 och sedan bar det direkt ivag till Monaco. Mote pa en Yacht under eftermiddagen och sedan kan det bara bli skoj!! Mina vanner fran SV kommer visst ocksa att "hang around" Monaco imorgon sa det kommer nog bli FUN!! De ska stanna natten dar och vi stannar formodligen ocksa eftersom vi ska upp i bergen bakom Monaco pa sondag och titta pa ett slott som en kille haller pa att bygga dar!

Har just avslutat en super nice tjejkvall. Trott som f*n sa nu ska jag ga och stupa i sang.
BON NUIT!
/C

Fixaren!

Gick battre an jag trott att fixa till tavlan!! Den ar nu i perfect condition och klar att skeppas ivag!

Vi at lunch pa plagen idag! De hade inte oppnat nere pa stranden men man maste ju inte alltid sitta med tarna i sanden;-)!

C's kara casanova var en good boy och sov pa soffan inatt! Sa - det var inte sa illa!! Han har varit med hela dagen och nu spelar han fotboll med C's sooota lilla son! Very cute! Fast jag maste erkanna att det formodligen bara ar en tidsfraga innan bollen krossat ett fonster.. Det gar vilt till!

Ikvall ar det middag med tjejerna. Ska bli sa trevligt att "catch up" eftersom jag varken sett Jo eller A pa jattelange. Maste sticka ivag och handla sista maten till ikvall! C lagar varldens godaste minikycklingar - ska bli MIAM-MIAM!!

Och imorgon kommer S! Can't wait!
:-)/C


Ok, motesveckan har inte ens startat....

Kollade mailen.

NYTT STORT PROJEKT IN!!!! Och motesveckan har inte ens borjat...

Jag blir saaaaa glaaaad. Det har ar precis vad jag behover och snart kanske jag kan fixa saker och ting som jag vill ha dem (in my life, that is!!)!!!

Antligen, antligen!

JAG VILL KRAMA HELA VARLDEN!! STORSTA BISOUS TILL ALLA!!
/C

Jepp, jag ar uppe nu!!

 
Drinx pa Xtreme, middag pa Ancre de Chine och sedan PARTY pa HOUSECLUB kvallen till ara!! Varsta fjortisstallet - skulle ALDRIG ga dit om det inte vore for att JC - en av killarna i sallskapet - ABSOLUT skulle dit for att det var varsta kon och han ville stila och glida forbi den eftersom han kande alla som jobbade dar igar. Lojligt! But it's guys I guess.... Sarskilt fransoser - de kan vara sa grymt pubertala..... Och sta i ko ar inte direkt vad vi gor nar vi gar ut anda.. Men JC tyckte tydligen att han var COOL - kan det ha med alkoholintaget att gora kanske... ;-)

Hur som var 2 dj's dar och musiken var GRYM.. Jag njot VARENDA sekund med min lilla appeljuice i handen! Ti-hi ;-) Har ett GANG bilder men kan inte posta eftersom jag ar hos C. So, coming soon!! ;-)

C verkar helt ha glomt av sina moralpredikningar..... En liten casanova, eller forresten, rivierans storsta manliga SLUT, foljde med hem. Ehh.... VOFFO DA DA??? Jag tror att hon tappat vettet helt!!! Denna lilla casanova ar dessutom basta van med hennes ex. "the italian".... SMART DRAG.. NOT!

Na, jag klagar over att det ar sa mycket pa G att jag inte hinner med och att jag inte har ett liv... Och sa kommer jag hem 4 pa natten och sover till nu.. Serios tjej.. Maste bli SKARPNING!! Jag far nog bli lite hardare mot mig sjalv.. ;-)

Time for a shower!!
C
 

Sa mycket for en lugn kvall....

HAHAHHAHAHA C menade verkligen HYSS nar hon sa det..

Tittade precis pa klockan - WHAT - fyra REDAN.....

Ja, tjoho, det blev en galen kvall - igen.. Aven om jag var riktigt duktig med "le vin" - bara ett glas tidigt och sedan Cola light och appeljuice!!

Guess it's bedtime..
BISOUS C

Slicka lite kanske? WHAT?

Hamtat tavlorna. De var utstallda forra aret och dessa 2 ar stora sa de har "bott" i ett warehouse tills nu. Jag var inte med och plockade ner dem sjalv.... och helt arligt... Va f*n gor folk??? SLICKAR pa mina tavlor eller???

Sa, det gick ju inte att lamna ifran sig dem.. SKIT! Sa nu blir det till att mala om/restaurera, och vart ska jag hitta tid till det????
Maste ringa A pa stallet den ena skulle till for att saga att de far vanta nagra dagar pa tavelleverans fran mig..

Tydligen ska det bli hyss ikvall. Vet inte mer an sa men C har visst en plan...

Ringde Ed igen. Han svarade. Vi hade ett helt normalt samtal, inte ett spar av ilska/irritation eller na't. Vi pratade inte ETT ord om helgen dock.. Anyway, I love him! Skont att vi har pratat!! Skulle nastan vilja aka over och ge honom en FET KYSS.... Hehe, na, nu ar jag dum... eller bara ironisk.. ;-) Ska forsoka ses imorgon han ska fixa extranycklar till mitt hus eftersom han slarvat bort dem han skulle se efter....

Got to go!/C


Damn va stressigt det blev nu då...

Kommer att flänga som en vante... Tavlorna.. bla, bla, bla. Och efter det möta upp med C. Middag ikväll (orkar inte sticka till middagen i Monaco - försöker skjuta det till lunch imorgon!!) Imorgon kväll tjejmiddag och på lördag kommer S ner från München och då är det direkt iväg på drinx i Monaco... osv... osv... (och vi ska bo hos mig så innan hon kommer borde jag ha tid att "fixa" lite hemma....!!) och nästa vecka är fullbokad med saker nu när jag inte ska till London..

image381

Hur ska jag ha tid med "mitt"??? Skulle behöva minst 2 timmar per dag att måla men när ska det vara??? Hoppas jag kan klämma in lite natt-tid!!! Om jag ska hinna lämna arbetsproverna i London den 4:e april......... Iiiihhhh.

Oooops, måste stressa iväg. Mannen med nycklar förväntar sig att jag är där om 6 minuter....

Ibland så är det muchos grejjos.. Kan vara jobbigt. För sinnet.. Typ.. Visst - it's all FUN-FUN men när ska jag få ett LIV??? Bara undrar....

/C

Flybiljett någon?? ;-)


Ja, det blir inte London. Så nu har jag en flygbiljett från Nice till London till övers. Tror inte att jag kan göra så mycket åt den.. Aaa-ja...



Regnet verkar utebli! SOLSKEN idag igen.

Ed har fortfaranade inte ringt tillbaks. Alltså, det är torsdag. Det är löjligt. Men han är väl kanske inte MAN nog!? F'låt va jag tjatar.. Och egentligen borde jag vara snäll. Han är ju uppenbarligen HURT.. Aaa-ja...

F*n va jag är blek. Inte nice. Måste nog hitta en solarie-ö här någonstans!! SNART! (även om jag INTE direkt är förtjust i dem... not good...) Aaa-ja...

Ska låna bilen av C's maid idag för att hämta 2 av mina tavlor i ett warehouse i Cannes. Nu måste jag bara få tag på mannen med nycklarna dit. Sedan ska en av tavlorna målas lite till och den andra ska hängas på ett företag på Cap d'Antibes för försäljning. I LOVE that painting... snyft! Men - it's got to go.... Aaa-ja...

Tidsoptimist som jag är måste jag sätta igång. Kommer förmodligen inte hinna allt idag ändå. But it's worth a try...

;-)/C

En sista för dagen.... UTMANINGEN

Blev utmanad av annawintour att lista 6 underliga/egendomliga saker om mig själv.

Det var en massa regler och grejs men - va sjutton - alla har redan gjort utmaningen så jag skippar reglerna och bara listar. HELT utan inbördes ordning!

1. Jag HATAR när folk gäspar ljudligt. Det triggar någon form av stenåldersilska och jag vill börja slåss.

2. Äter inte mat som (enligt mig själv) är "slemmig" dvs. ostron, sniglar, grodlår osv. Och har SVÅRT att äta min egen mat om någon vid bordet beställt något slemmigt... IKKKkkkk!

3. Jag äger typ ett parfymeri med krämer, smink och parfymer. Krämer och parfymer konsumerar jag GÄRNA (och är ganska kräsen)  men smink använder jag knappt. Jag måste bara veta att typ Chanels senaste rouge finns i badrumsskåpet... Och med alla flygresor så fylls skåpen SNABBT! Efter att L och jag bodde ihop i Fr så har hennes badrumsskåp exploderat.. Och hon skyller denna obsession på MIG!? Den verkar ha smittat... ;-)
 
4. MÅSTE höra musik varje dag. Även om jag uppskattar tystnad så är musik OTROLIGT viktigt för att jag inte ska komma ur balans (typ bli lika ilsk som om någon gäspar!). Ibland är det hip-hop, ibland klassiskt, ibland house, ibland electro och ibland opera. Jag gillar ALLT!

5. Jag kan tvätta, vika och sortera kläder i timmar. När jag bodde i Sv och man var tvungen att gå till tvättstugan så fick mina vänner komma dit och umgås medan jag tvättade, torkade och vek i fina högar...

6. Tappar jag en godis på marken så tycker jag synd om den och MÅSTE lägga dit en godiskompis brevid.

Nä, nu måste jag natta! Och här utanför låter det som det sitter en PADDA och gör oväsen. Låter nästan som ljudliga gäspningar. Hm... Morr..

À DEMAIN!
/C


Monaco sunrise..

image379
Soluppgång
Och ett glas champagne ;-)

Hahahaha, ok.. Jag fattar. Han ringer inte tillbaks men han laddar foton på det där internet nätverket och länkar dem till min site på samma nätverk. Så med andra ord är han inte direkt upptagen med busy saker.... Och snällt nog länkar han bilderna till mig. Men RINGA det är visst j*kligt jobbigt..

Telefonsamtalet tidigare innefattar en rad möten med .. hm .. intressanta personer. Och JAG ska på dem! Kan generera inte bara BRA kontakter utan även ingångar till delar av konstvärlden där jag GÄRNA skulle vilja "hang around"!! Och vad gäller Shanghai så kan jag ha möjlighet att delta i en stor contemporary art utställning.
:-) :-) :-) WATCH OUT - NU J*KLAR ska det konstnäras!!!! :-) :-) :-)

Lyssnar på Supernatural och A-teens.
Bra när man jobbar.
Man blir på fnitterhumör.

C

Så vare gjort dårå! FICK dessutom ett CRAZY telefonsamtal. Fast från ngn annan..

JAAAAA! Jag har ringt. Förvånansvärt nog gick samtalet till telefonsvararen hahhahahah;-). Så jag lämnade ett glatt meddelande! Ännu mer förvånande är att han inte ringt tillbaks. Hahahhaha vi får väl se hur lång tid det tar... Såg iaf att han "taggat" mig på ett network med nya foton från helgen. Här är ett av dem som jag helt fräckt copy-pastat...

image376
Lunch i fredags - jag, Gemma och Tori.

Fick ett helt galet telefonsamtal alldeles nyss. Måste smälta lite. Innehåller ingredienser såsom Shanghai och en Prins. Fattar ingenting! Kan bli helt galet. Skriver mer om det när jag funderat lite. SHIT va världen är konstigt GALEN. But I like it!! Jo, om det samtalet blir som de önskar kan jag inte åka till London i nästa vecka. Fast det här är större business opportunities än London så valet borde inte vara så svårt för mig egentligen.....
SHIT!! :-) :-) :-) :-)

BIG SMILE!
C


Bara för att ha något annat att göra...

Eftersom jag har så lite att göra...... NOT.. så postar jag dagens 4675:e inlägg... Hahahhahahha. Ok, jag fnular på det där telefonsamtalet. Vad sjutton är mitt problem? Det är väl bara att ringa?? Jag är löjlig. Hur löjlig som helst.

image374
Dagens lunch. Mozzarella, körsbärstomater, sallad och Parma. Fråga mig inte varför jag postat den? Kanske för att det såg så somrigt ut med solen genom fönstret.. Eller bara för att jag är uttråkad och gör ALLT annat än ringer...

image375
Och SOLEN är tillbaks. Vädret säger grå moln och regn både idag och imorgon.. Men här skiner solen! Well, I'm happy!

Jaha, det var det. Och det slog ihjäl typ 5 minuter till... KUL...

/C

Blondes love company... kanske ligger något i det?? ;-)

Ok att jag "dragit mig tillbaks" och hängt alldeles själv i mitt hus i någon dag. Men ändå.

image373

Hehe, kanske ligger något i det?? Nåja, snart ska jag träffa folk. Tydligen dax för middag i Monaco igen. Plus att det ju är tjejmiddag på fredag!!

Nu skiner solen!
:-)/C

Ett uppiggande dopp kanske...??

MOLN, MOLN........ Inte så inbjudande med ett dopp med tanke på HUR DET KAN SE UT!!

image369
Bild tagen idag, typ nu..

image370
Bild tagen i förra veckan. När SOLEN sken..!

MUCH BETTER! Så här ser det ut när vädret är som man vill.... Ja, nu blev jag lite gladare iaf.
Och även om det bara är 10 grader i vattnet så blir man nästan lite sugen på ett dopp!!

Time to make an effort. Ska nog dessutom ringa Ed. Ska vänner verkligen bete sig som han gör. Typ straffa. Eh, NÄ. Och är det så att hans känslor gör att vi inte kan vara vänner så ska vi nog inte vara det. För hur sjutton ska jag någonsin kunna göra NÅGONTING utan att han lägger sig i och blir sur.. SYND för jag gillar verkligen honom - som vän - ingenting mer.

/C

Telefonsamtal och moraltanter.......

Nattade vid 12. Good girl. Klockan 10 över 1 ringer telefonen, hemtelefonen som är kvar på "nedervåningen" eftersom den behövde laddas. Tänkte att det säkert var C så jag orkade inte springa ner. 2 sekunder senare ringer mobilen. Och den är alltid brevid sängen när jag sover (just in case - mörkrädd som jag är...:-).



Det var L. Hon är ju världens bästa L och får ringa när hon vill så vi pratade tills klockan var 2!!! Under vårt samtal börjar det regna ute och när vi väl lägger på låter det som om jag ligger under en skördetröska - VÄRSTA störtskuren!!!!!!! Så den håller mig vaken till 3.... Pust.... VILL BARA SOVA!!! Så, runt 3 är det relativt tyst och jag försöker verkligen sova. KVART ÖVER TRE GÅR SPRINKLERSEN IGÅNG I TRÄDGÅRDEN...... Man  kan väl lätt säga att jag var på väg ut för att tysta dem en gång för alla.......  Så kanske vid kvart i 4 - 4 somnade jag. GÄSP!

Hahah, what then... KL 8 ringer det igen. C. Hard guess.... Och hon har betett sig som värsta moraltanten de senaste dagarna gällande allt och alla.... Men hon ringer för att tala om att hon igår minsann..... ja.... censur.. censur.. och då undrar jag - vart tog den där moralen vägen??? Konstigt att vissa saker bara gäller en väg för vissa.... Anyway, hon gör som hon vill och jag är ingen moralkärring.. Men med tanke på att jag "bara" kysstes i lördags så tycker jag att hrmpf... somliga kanske skullle se över sina moraliska värderingar.... Ja, ja.. Vem bryr sig??

Nä, vädret kan dra någon annanstans. Grått. Just nu uppehåll men ändå. Ska regna till på fredag. :-(
Bonne journée!!!/C

Glömde lackskorna..

image367image368

Såg att nollåttan efterfrågat bilder på partyskorna i svart lack. Så här är mitt lilla inköp som invigdes i helgen. Och för att vara 11 cm klack är de riktigt bekväma... Går till och med att dansa i... Gå i trappor är det värre med.... :-S
Spetsiga framtil. Typ näbbskor. Fattas bara neonrosa legging och guldtopp... 80's here I come... Hahahhah ;-)

Nä, nu är det natta. Och nä, har inte kokat marmelad ännu. Kom fram till att 8 apelsiner och 1 citron var lite lite... Och koka marmelad tänker jag inte ägna veckor åt så imorgon ska jag gå till de andra apelsinträden längre upp i trädgården och "haffa" dem med! Mycket ska det bli! Och på en och samma gång!! :-)

Natti!:-)/C


Dax för STORPROJEKT!!

HAHA! Trodde nog (nästan) aldrig att jag skulle ta mig i kragen och plocka apelsiner för att göra marmelad. Eller, ja, kanske plocka dem men inte köpa socker. Och framför allt inte diska burkar..... IKK!! But GUESS WHAT!!!

image363
Jobbigt att nå de rackarna!! ;-)

image364image365
Så, diskade burkar (ok, jag "tömde" 2 av dem för just detta endamål....;-), 8 apelsiner och 1 citron. Och så specialsocker för att göra sylt!!!!!!

Ja, så ska det bara skäras och kokas också.... CAN'T BELIEVE jag har kommit så här långt!! Men nu när man har trädgård med apelsiner och citroner så förmodar jag att man BARA MÅSTE ha sin egen marmelad!! Très CHIC!!

Läste någonstans att man ska koka dem tärnade med skalet på men finns det någon som vet om man verkligen kan göra det när trädgårdsmästaren besprutar dem????? Det var som "turkosa droppar" på allihop som jag har diskat bort med diskborsten, men ändå! Tänk om jag förgiftar folk???? Måste vara säkrast att skala!!

That's all for now.. ny karriär som husmor... Hahahhahahahhahahah ;-)
/C

S tillbaks i Europa... Och Jo in touch again!

Fattar inte att det snart bara är en vecka kvar till det är dax att sticka till London. S mailade idag. Hon har precis kommit tillbaks till Europa efter en sejour till Los Angeles och Oscarsgalan. Somliga har FUN! ;-) S är så cool - hon är som tagen ur en Bond film - COOOL! :-)

Hon undrade om hon kan bo hos mig från den 13:e eller 12:e då hon tänker komma ner för MIPIM - fastighetsmässan. Och det är ju super - då hinner vi umgås lite (eftersom julafton i London var så länge sedan ;-) innan jag sticker.



Så ringde Jo!!!! Hon och jag pratar med varandras telefonsvarare med jämna mellanrum... Vi ska ha en "girlie dinner" med tjejerna i Juan-les-Pins på fredag! FUN! Fast jag har ju ingen bil.. Morr..... Tack och lov finns det ju människor som kör bil for a living! Tack till dem! :-) Men ändå....

Turning out to be a good day! ¨

Från det ena till det andra - Åh, vad jag önskar att jag var pyrotekniker. J*KLAR vilka fyrverkerier jag skulle bränna av i tid och otid!!!!! Hur kul som helst (ja, kan jag tänka mig iaf ;-)!!!!!!
:-)/C

Monaco party.... Yeee-heeey! ;-)

Ok, mappen har vilat tillräckligt. Här kommer de små "vulgo" bilderna från Monaco i lördags.. ;-)

image361image358
Tori o jag. Grabbarna grus med mycket hår... hahhahaha ;-)

image359
Eh, ja... Gemma, H och jag. Förstår inte riktigt hur Gemmas hand och mitt ben hamnat där de är men man kan väl saga att de vart startskottet för uppknäppta skjortor.... typ....

image360image357
H, Tori och Ed... Hihihi ;-) Samt Ed med cigg och champagne - såklart! ;-)


image362
Och när det inte är champagne så går det bra att blanda och dricka redbull/vodka direkt ur flaskan;-) Ed knows how to party! ;-)

Jaha, det var det! Och det gick ju bra... ;-) CRAZY EVENINGS! Och även om min "ångest" är typ borta.. Ja, förutom att Ed är arg på mig då... Jag gillar ju honom, ju... så kommer det iaf att dröja LÄNGE innan det blir någon alkohol. LÄNGE! LÄÄÄÄNGE!

Nä, to many days to spillo. Dax att fortsätta göra nytta! Marsch PANNKAKA!
Biz C


Grått ute... BLÄ.. men ok, 17 grader, det funkar!

Ringde H. Var tvungen att reda ut saker som jag inte riktigt can get my head around. Ed är uppenbarligen arg. Svarar inte i telefon och talar om för andra att .. ja ... äh, säger SAKER som inte riktigt är förankrade i verkligheten. H skrattade och menade på att han skulle ringa och prata med Ed. Så antingen är de ute ur världen eller så blir Ed ännu argare... För att jag pratat med H och han ifrågasätter Ed. Typ. Att vissa saker måste vara så komplicerade. Fast de inte behöver.

Ja, ja, nu känns allt mycket bättre ändå. Så, mappen med "terapibilder" från Monaco ska jag ta tag i snart. :-)

:-)/C

Terapi... BILDterapi.... ;-)

Ja, varför inte. Laddade ner bilderna från i helgen. TERAPI...
Här är några av bilderna från Baoli i fredags. Hm.. lördagsbilderna från Jimmy'z är typ ÅNGEST så de får ligga i sin mapp några dagar till.... Så kan jag terapia mig igenom dem se'n....
image349image353
Ed festar, Gemma och Tori dansar :-)
image351image350
Gemma gömmer sig undan galna fransoser. Hm.. Ed's hand liiite för nära min bakdel.. ;-)

image356image355
Clive har blingiga klockan, passar bra när man ska öppna magnum's med champagne!! ;-)

Nog med terapi. Har bara städat köksbordet och lite till. Dax att fortsätta......
:-)/C

Skönt att vara i MY CRIB igen!

ÄNTLIGEN hemma! Tänker nog låsa in mig och stanna här.... Bäst så... Så man inte hittar på fler dumheter..

Nu skiner solen vilket är tur - annars hade idag varit ännu värre. Och skönt att se poolen. Konstigt vad turkost kan pigga upp ;-)!

Ringde L så snart jag kommit innanför dörren. Helt plötsligt försvann hon och nu funkar inte min telefon. Det går att ringa men sedan så är det bara tyst. Uppenbarligen ringer det hos mottagaren men när de svarar är det också bara tyst. Jätteirri. Jag lever ju typ i telefonen. Vad ska jag göra nu??

Kanske städa. Mitt hus ser ut som ett bombnedslag. Kläder och tidningar överallt. Och så är jag supersugen på att måla. Men då måste jag städa först. Kan inte måla om det är stök överallt.

Tori och Gemma flyger hem idag. Ringde Tori tidigare men hon svarade inte. De är med Ed så det finns nog dessvärre INGEN chans att jag kan se dem innan de sticker. Eller, ja, Ed vill ju inte gärna se mig... Men jag träffar ju Tori när jag ska till London den 14:e men ändå. It would have been nice...

Undrar också om brevbäraren bojkottat mig. Sedan i januari har jag fått ETT brev - en el-räkning. THAT'S IT! Det tycker jag är lite konstigt.

Nä, ska ta tag i städningen. Somebody's got to do it! Och tyvärr är det jag... Mutter, mutter......
:-)/C

Vissa saker far man ata upp....

Glitter och glamour i all ara..... Men lordagen gick fullstandigt ur styr. Man kan val typ saga att jag vaknade nu... Typ.. Och visst hander det att man sager "Jag ska ALDRIG mer dricka alkohol" efter partyn dar man tittat DJUPT ner i glaset men efter 3 dagars champagnedykning sa sager jag sa har: Det kommer att droja VAAAAALDIGT lange innan jag dricker alkohol igen. VALDIGT LANGE. Jag borde sluta dricka helt och hallet. Och jag behover definitivt inte alkohol for att ha skoj. Normalt ar det ju jag som kor sa oftast ar jag nykter nar jag gar ut!

Det kommer formodligen droja VALDIGT lange innan Ed pratar med mig igen.. Hm.... vissa saker man gor intoxicated ar inte riktigt bra... hrmpf... Och Ed har kanslor for mig och dem kan man saga att jag trampade pa ratt olampligt typ tidigt igar morse. Och visst, alkohol ar ingen ursakt men det ar en forklaring.. Tyvarr. Jag kysste Ed's van H.
1 DALIG IDE.
2 H har flickvan (och jag skulle ALDRIG, ALDRIG ens narma mig nagon som ar upptagen om jag var "vid mina sinnens fulla bruk") 
3 Elakt mot Ed.
Sa, jag kommer nog att fa ata upp det ett bra tag framover..

Usch och fy! ANGEST!

Har inte varit hemma hos mig sedan i lordags och nu langtar jag hem!! C's hus ar dessutom alltid fullt av folk. Hon har 2 personer som jobbar och bor i huset och sa hennes barn (som oftast ar supersnuttiga men aningen skrikiga ibland..). Hennes maid skjutsar hem mig vid 1. GAH - jag HATAR att vara utan bil. Man ar helt handfallen och maste forlita sig pa andra.. IKK!

Na, ska ata en bit. At lite Heinz vita bonor i tomatsas igar - och det ar allt sedan i lordags kvall... Usch, jag mar verkligen SKIT!

/C

Imorgon ska C vara serios.....!

 
Oh shit! Sov jag verkligen sa har lange??? Till kl halv 3!! Tori skulle ringa nar de vaknade och hon har ju inte ringt an sa SIST upp lar jag ju inte vara..

Rosa och tjejerna kom tillbaks kl 10 i formiddags - they know how to PARTY! Kan man val kanske latt saga. Efter att jag postat mitt inlagg igar gick nagon av grannarnas larm igang.. Skitlaskigt, dar sitter jag helt ensam i ett morkt hus pa 600 kvm.. Sa jag sprang upp och laste in mig i ett av sovrummen... Tack och lov var ju klockan sa mycket att jag var riktigt trott sa jag somnade nog ratt fort. Vaknade vid 10 nar tjejerna ringde och ville att jag skulle oppna gaten och ytterdorren sa de kunde komma in.

Na, ikvall ar det GRAND EVENING i Monaco sa en dag till far jag hallas i mitt oseriosa leverne.. hihihihi.. Men imorgon - da j*klar! Da ar det jag som ar serios!! Eller ja, imorgon kan kanske bli lite segt men iaf pa MANDAG! It's a promise!!

Vad ar pa G pa blogg.se?? Verkar som om varannat inlagg/kommentar osv bara forsvinner... Irri!

:-)/C
 
 
 
 
 

Man far passa pa!!

Som nu tex.... Har precis kommit hem (till C's hus) fran Baoli.

Min prommis till banken igar blev varre an man nagonsin kunnat forutspa.... De kunde inte genomfora det jag ville pa banken i Cannes sa jag var tvungen att GA till le Cannet... Man kan latt saga att jag promenerade fran kl 11 till kl 15... Och det kanns i benen idag!!!!!!!!

John och Karen hade flugit ner fran Irland och Ed och jag motte upp med dem tidig kvall.... som blev SEN kvall och MYCKET att dricka.. Irlandare ar helt GALNA, det finns INGET stop....C kom direkt fran flygplatsen och joined in!! Party blev det....

Vaknade som sagt vid 12 idag... inge bra.. borde jobbat... MEN istallet blev det beach lunch till klockan var 5. Life is tough.. hihihi.. Sedan stack jag och C till Cannes och jag kopte SKORNA. De svarta lack med HOGA klackar..

Var hemma 2 sec for att packa vaskan. Till C for att "fixa iordning" mig.. Sedan hamtad av Ed och ivag till restaurang i Cannes. Tori och Gemma flog ner fran London idag sa vi plockade upp dem pa vagen!!! Clive var med ocksa.

Efter middag blev det 3.14 - varldens trevligaste stalle for drinks! Ett designhotell med superbra dj's! Val dar motte Fab och Phillipe upp och sedan stack vi till Baoli. Jag hade visst glomt mina hemnyckar hos C.. Hur typiskt ar det??? Tack och lov skulle C's maid till Baoli ocksa.. Mina kara vanner onskade mig LYCKA TILL att hitta dem.. Baoli var PROPPAT!!! Men, what happens??? Helt plotsligt star ROSA framfor mig och dansar.. de har bordet brevidoss!!! Hahhahahahhahahaa TUR!! Jag borde nog kopa en lott! Hihi ;-)

Sa, jag "snodde" hennes nycklar (C ar ute med sitt ex ikvall... inte varldens basta ide, men, men) och sa akte jag, Tori och Gemma hem...

Och nu maste jag "blogguppdatera" mig.. Skumt hur nyfiken man uppenbarligen ar.. Vissa bloggar ar typ beroendeframkallande...

BIG SMILE! C
Jag maste dessutom oppna dorren for the maid och hennes tjejkompisar nar de kommer hem och de skulle stanna tills Baoli stanger.. FUN!
BIZZZZZZZZ

MY HOME

Jo, till och från så får jag förfrågningar på bilder från mitt hus. Jag har skapat en NY kategori "HOME" (i menyn till vänster) och där har jag lagt några av de tidigare bilderna och där kommer jag posta nya bilder.

Bonne journée!
:-)/C

Mindre sömn??? För vem då??

"Ju äldre man blir ju färre timmar sömn behöver man"

JO, TJENA....

Var det inte Margaret Thatcher som sov typ 2 timmar per natt? Fast hon var ju 50 när hon kom till makten. Jag misstänker att om det nu stämmer med behov av färre timmar sömn så är det nog EFTER att man fyllt 50 i så fall. Inte runt 30. Jag skulle kunna sova en hel vecka känns det som....


Inte bara jag som är trött..... Hahahhahahhahahah

La mig vid 12 igår. Vaknade till vid 8 då poolskötaren stökade nere vid poolen. Så somnade jag om. Vaknade igen av väckarklockan halv 9. Så somnade jag om. Och vaknade halv TIO!!! Och gick upp bara för att jag MÅSTE! ZZZZzzzzzzzzzz 

Tur att solen skiner (mellan molnen) i alla fall! Har druckit frukostcappuccinon och nu är det dax för prommis! Funderar på att slå två flugor i en smäll och promma till banken istället för att promma på stranden.

:-)/C