Mr. B planerar för Rivieran..

Fick ett mail från Mr. B, Cap d'Antibes och Rivierans alldeles EGEN Hugh Heffner!



Han skickade med HELA sin plannering för Maj - Juni. Och jag är välkommen att komma ner NÄR som helst som passar mig! Åh, är det något som jag ser fram emot varje år så är det Mr. B's galna månader på Rivieran. Finns nog en och annan gammal postning om det.. Hehehehhe :-)

Inte så många ursäkter kvar att inte boka biljetter till just Rivieran med andra ord. Måste bara få tag på Timbo och kolla bröllopsdatumet i Maj så är det bara att boka sedan. CAN'T wait!!

Ikväll har jag lekt med en kompis små knattar. Det är mysigt. Småttingar kan vara så otroligt underhållande! Jag har ju inte varit så förtjust i tanken på att ha barn men ibland kommer man faktiskt på andra tankar...

Blaj, blaj, dax att sova. Som vanligt.
/C

Restaurangrecension..

AQUAVIT på nya Clarion Hotell (Sign)

Alltså, är det ok att "bra" restauranger serverar hummer som smakar "Santa Maria" ALLROUNDKRYDDA???




Inget fel på allroundkryddan. Absolut inte.

FELET är att använda den för att krydda hummer.. För det kan man tydligen.. Iaf enligt Aquavit. Nä, det var INGEN höjdare. Hummer som är såååååå gott bara i sig självt.. Och så hade de lagat "ner" den till gatuköksnivå.. Gatuköksmat för 400 spänn per portion.. NOT HOT!

Och helt ärligt, jag äter mycket hellre allroundkrydda på pommes eller kött. INTE på hummer...

Jag tänker inte vara den som är den så naturligtvis kommer Aquavit att få en andra chans. Eller, nja, kanske iaf! Men då blir det INTE hummer kan jag lova.

Och när jag ändå är i klagar-tagen - inredaren av baren måste vara hobbyinredare. SÅ dåligt planerad. Klarar typ 10 pers., sedan blir det stökigt. Trust me, jag har försökt tidigare och nä, DÅLIGT inrett även om det är snyggt.

ZZzzzzzzzzzzz time for bed.
C

Ny giv... Syra-behandling för ansiktet..

Jo. Så kan det va. Mina kollegor har kämpat och kämpat för att få mig att lägga ner botoxandet.

Så, jag försöker. (även om jag funderar på det VARJE dag) (och även om jag varje morgon och kväll har inspektioner framför spegeln för att se hur tydligt "rynkorna" syns jjuuuuuuiu.. SHIT, jag slet just sönder U tangenten på laptopen) FASEN. Det här går ju bra.. U går ju att använda med den hänger uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu och går inte att trycka tillbaks.uuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiuiu förut har det bara varit att trycka tillbaks men den trilskas.. MORR..



Hur som helst. Vad jag försöker komma fram till är att jag gått över från botoxande till AHA-syrande!! (kan inte lova att hålla mig borta från botoxen allt för länge men jag försöker...) Och AHA-syrabehandling är FANTASTISKT! Kittlar lite när det görs men sedan... MMMMMMMMMMJAU! Huden är slät som sammet! I LIKE!

Stack till Studio PAUS och gjorde det idag och nu är huden NICE! Fast kanske inte så länge till om jag inte NATTAR nu... Vaknade supertrött imorse så det är väl bäst att släcka lampan.

NAJTI NAJT!
C

Skriva i 180...

Blir till att skriva i raketfart. Batteriet på lilla lap-topen har inte lång tid kvar och laddaren är ute i vardagsrummet. Orkar inte kliva upp för den sakens skull....

Skärgårdsbröllopet var sååååÅÅÅ fint! Solen sken och snön låg vit. Kan det bli mer romatic?? Bruden hade slagit till på en vintage klänning för 18.000 SEK och jag måste säga att den DEFINITIVT var värd VARENDA krona. Jag är ju lite allergisk mot bröllopsklänningar som man hittar i bröllopsbutiker. Kostar skjortan och ser ut som.. hm.. nä, det finns inte ord att förklara. Hur som helst var L's klänning i skiraste siden med typ broderade detaljer. Helt fantastisk!

Så har jag hunnit med lite shopping också.. En liten tjuvstart på "spendera lönen"... hehehe.. Nu har det ju inte varit den 25:e ännu men jag KUNDE inte hjälpa... Köpte en ny digitalkamera. Skoj liten leksak. Casio Exilim EX-S10 het er den. Och så doft-ljus från Voluspa. Och Missoni handdukar. Med andra ord INGET från listan med LV, Hermès eller Gucci.. Men.. Jag har ju hela veckan på mig! ;-)

Bröllop imorgon! Och lön-önskelistan... :-)

Verbier var kanooon. Vi hade en skidinstruktör med oss i 2 dagar. Han guidade till ALLA bra backar!! Very nice! Något förvånande var att Verbier var FULLT av killar... Så, om någon skulle få ett ragg-ryck så är Verbier ett riktigt HETT tips!! ;-) Jag är tydligen en "tråk-singel" enligt mina vänner för jag var verkligen inte på humör att ens prata med killar... Nåväl......



Imorgon blir det bröllop. I skärgården. NICE! Bruden ringde mig i panik vid 6-tiden ikväll och undrade om jag kunde svänga förbi NK och plocka upp hennes brudbukett imorgon när de öppnar... Hon hade varit på NK typ hela dagen men kanelbullar hade varit hennes prio och hon hade HELT glömt bort att buketten skulle hämtas. Så.. jag ska hänga på låset vid 10 imorgon och hämta upp den.. :-) Det lustiga är att jag sprang på NK typ hela dagen med Mammy utan att springa på kära L. Tydligen hade 2 andra vänner också sprungit på NK hela dagen... Alltså, sååå stort är det inte men vi "lyckades" visst undvika varandra..



Sitter och drömmer om vad jag ska slösa bort lönen på denna månad... Först är det massa tråkutgifter för mitt företag... Men det är ett måste så.... Men sedan... Yee-haaa... Tänkte boka en resa någon kul stans. Blir förmodligen London, Paris eller Rivieran (I know - j***kligt svårt att slita mig... ;-). Så MÅSTE jag bara köpa ngt på LV, Gucci eller Hermès. Har skrivit en liten lista... Hahahahahha - som på julafton ungefär..  Det enda som är tråkigt är bara att sortimentet i Stockholm är såååå begränsat.. Bu-hu.. LV brukar man kunna lita på men Hermès och Gucci är rätt dåliga på sortiment. Tur att man flyger lite då och då så kan man snoka reda på det man vill ha ändå! 

Slösa lönen... heheheh jag och en av mina vänner brukar sitta och HÅNA (ja, fast med glimten i ögat.. ;-) folk som lever för den 25:e då lönen är på kontot. Hahahahah, har man koll så lever man oavsett datum.. HAHAHHAHA. Och här sitter jag och skriver lista. Planerar att tömma kontot snabbt som F*N! Why not?? Hehe

Nä, nu måste jag "förbereda" inför morgondagens stundande bröllop! Har köpt en GRYM klänning men eftersom det snöar så blir det tyvärr för somrig.. snyft... så det får bli den mörkblå Marc Jacobs klänningen jag köpte för bröllpet jag var på i vintras.. Oh well, ca marche!

Happy easter!
C

En liten glimt...



Av mig igen..

HJÄLP va länge sedan jag kollade på bloggen. Jag som var beroende - nästan i behov av avvänjning för ett tag sedan.. :-)

Ibland har jag tänkt på bloggen. Typ när det hänt skoj saker. Och sista tiden har varit rätt händelserik!! Vet inte varför jag inte kommit mig för att skriva.. :-S

Mitt jobbprojekt i SV är på väg mot sitt slut.. Inte hade jag trott att jag skulle sitta vid ett skrivbord på ett kontor i Stockholm och TRIVAS men det gör jag faktiskt. Jobbet i sig är så grymt skoj, kollegorna helt super och jag kommer att SAKNA allt! Men.. det är dax att hitta på annat. Så det har jag gjort. Jag håller på att starta eget inom konfektion. Jag har pysslat med det vid sidan om sedan i december och det är också såååå skoj.

Bla, bla, nog om det. Imorgon är det dax för SKOJSIGA saker igen. Då flyger jag till Geneve för att ta mig vidare till VERBIER där det är time for TJEJHELG! Sprang på en gammal kompis på Hotellet här om veckan och när jag sa att jag skulle till Verbier i början av mars var hans kommentar: Åh f*n, så du ska ner på BRATVECKAN då!!

EHHHHH, NÄ - i min värld ska jag DEFINITIVT inte ner på någon BRATVECKA. Finns det ens någon sådan i VERBIER???? Och är det så illa att den infaller just när jag är där så kan jag lätt meddela att jag kommer definivt titta åt annat håll.... Helt ärligt så är svenska brats värre än EUROTRASH. Och det är ILLA! Nog om det.

Nä, nu måste jag nog sticka till 7-eleven på Storgatan och snällt betala min vägskatt. Det kan bli en tråkig historia (eller iaf dyr..) om jag inte gör det innan jag sticker..

Tänkter våga mig på ett -SEE YOU SOON! För jag SKA göra en liten kraftansträngning och kika in på bloggen lite oftare igen.

À bientôt!! C