Stan kryllar av fransoser!!

De är här. Parisare och div. andra européer influgna för kvällens PARTY.

Har sprungit på stan hela dagen och inte hunnit med hälften. Som magic tan tex. så jag får gå blek som ett lakan. Vilket inte är bra i en klänning som visar mycket hud.....

Oh, well. Dusch och någon form av bus. Inte för att det hinner bli så brunt till kl. 7 men ändå.. ;-)

C

Starvation diet...

I know.... Det låter hemskt. Men jag menar inte BOKSTAVLIGT talat.. Bara nästan..

Lördag = PAAAAAAARTY! Klänning = halvt naken = showing FAT! Så... conclusion är då typ starvation diet.

Fick inbjudan för 2 veckor sedan och tänkte "Det är ju lugnt - har ju 3 veckor på mig att komma i fin-fin form!"

 
Typ så här hade varit nice till på lördag!



Sedan fattar jag inte vad f*sen som gått fel men jag har i princip LEVT på smågodis, glass och chips. WHAT HAPPENED????

Så, med en vecka kvar kan man ju bara konstatera - det blir LIGHT på ätandet till på lördag... SOOO BORING! Har ätit kräftor till middag - det ska ju vara bra! Tyvärr avslutade jag med glass men jag försöker förtränga..

Hur som helst har jag förberett annat som INTE har med food att göra.
-Jag har bokat Sascha Juan för klippning.
-Och så har jag bokat soldusch.
-Och så har jag bokat botoxbehandling men de hade tyvärr inte tid innan festen - men ändå - bara jag skrämmer huden med att det är dax för sprutor så sträcker den till sig.. ;-)
-Och så är klänningarna (ja, det är halvtidsbyte av klädsel efter middagen) klara.
Det enda som saknas är 1 par svarta höga handskar sedan är ALLT KLART (ja, förutom the diet dårå..)

Nä, time att checka mailen. Och kanske städa lite. Och kolla vad det kostar till St Barths. Snart är det jul och då måste man ju FLY! Inte för att jag tror att det blir St Barts (hahhaha, det brukar ju sluta i exotiska London eller någon annan ödslig stad... hahah) men ändå.. ;-)

I'll be back!C


Helgens glasalster!!





Detta är en och samma fotad 2 ggr men jag har gjort 2 st. Dessa ska integreras i 2 betong-torn som ska ställas ut i januari. So exciting!! :-)


Redan söndag..

Shit tiden går så fort... Blogg awards var rätt skoj. Jag var där av en rätt speciell anledning och det gick bra! Sprang på en väninna från Frankrike som är flitig bloggare och skriver för magazin runt om i världen. Jag visste att hon skulle vara i Stockholm i helgen för en tv-inspelning men jag visste inte att hon skulle komma redan i torsdags för att kika in på blogg galan!! Har lite bilder som jag kan visa senare.

Den här helgen går HELT i konstens tecken.. Har "låst in mig" i glas-studio och fixar grejer till både mig själv, vänner och fram för allt till utställningen jag har i Gamla Stan i januari!! Satte en ugn igår så det ska bli spännande att öppna den idag! Får inte glömma kameran!! :-)

Och så har jag en datinghistoria till... Shit va är det för fel på (förlåt, men) svenska killar???? De har INGET vett, hyfs, stil etc. etc. Nä, jag förstår inte hur svenska tjejer kan känna att de är uppvaktade över huvud taget.. Killarna är i stort behov av dating kurs..  Lära sig att visa lite uppskattning.. Och så undrar de små liven varför de inte träffar någon tjej.. hahahha..

Oj, klockan är mycket, time to go!! Ännu en fantastisk dag i ugnsvärme och med glasskärv i fingrarna - aj! ;-)

C

Gala..

Här sitter jag och skriver.. sen som jag är.. ska iväg på blogg galan. Inte för att jag vet vad jag ska göra där men det blir nog trevligt. Nä, 16 minuter kvar. Dax att gå..

:-)


One pic, tvättstuga och portugisen..



Oj, så nöjd jag är! Den fick iofs stanna hemma idag då det såg ut som HERKE tillsammans med resten av min outfit.

Hade bokat tvättstuga idag. Snacka förvånad när jag inser 1. att lampan i tvättstugan är tänd. 2. att båda maskinerna är fulla och igång 3. att någon har stulit min tvättid!! Morr... Men jag lämnade min tvättpåse där och en timme senare knackade det på dörren från en MYCKET ledsen granne som sett fel på kalendern. Oh well, det må vara hänt och jag hade kunnat göra samma sak (NOT!;-)..

Kopplade upp mig på MSN. Har inte hänt på a VERY long time! Och där var Zé. Portugisen. So cute! Fast han flyger bara runt världen hela tiden och softar. Inte så seriöst. Inte för att alla måste vara det heller - och vem är jag att att snacka.. hahaha.. Iaf, han skulle till New York nästa vecka och sedan vill han planera att komma hit. Och när han har varit här så vill han ta med mig till Portugal igen. Vi får väl se hur det blir med det..

Jag har ätit 3 glassar idag. En GB sandwich, en Cornetto och en Magnum med vit choklad... Bådar det gått inför nästa helgs international party... Nä, knappast. Det är därför jag måste tvätta Yoga kläderna och sticka iväg och träna på lunchen imorgon. Bättre sent än aldrig. Jag vet bara att på fredag nästa vecka borde jag vara typ 4 kilo lättare för att min klänning med bar rygg och urringning ner till naveln ska sitta snyggt...!

:-) C

Smugglat och fotat men först - lite beauty!

Har smugglat in mina små saker. Jeansen hann jag inte prova på Zara och väl hemma sitter de NO good. Så de får åka tillbaks. Scarfen från Hermès däremot - YAMMI! Har till och med hunnit fota den men nu måste jag rusa iväg på ansiktsbehandling. Det lutar åt C-vitamin behandling idag. Ringde min beautician i förra veckan och sa åt henne att det är katastrof så hon brukar hitta på mirakelmetoder så man blir fin och len som en nyponros igen!! Jag måste säga att jag är glåmig och trött efter senaste veckornas hattande, flygande och brist på sömn. Nä, in i skönhetsdimman. Tur att det bara är 5 minuter hemifrån!

Gotta run!

:-)/C

En till av dessa och jag SKRIKER..



En till av dessa och jag tror jag går upp i atomer. Hur många har Odd Molly egentligen producerat?? 9 millioner så att de täcker Sveriges befolkning (JA, inklusive killar... men det är väl bara en tidsfråga innan någon av killarna på jobbet kommer i en så'n..)???

Nä, värre än värsta H&M hysteri. Varför, VARFÖR finns det INGET utrymme för fantasi en detta modehypade land??  Och hur kan svensk modeindustri vara så hypad när det uppenbarligen räcker att tillverka 1 plagg. Bu-hu..

Och när jag ändå är inne på ämnet. KATASTROF att LANVIN väljer att samarbeta med Acne. Sämre skitkvalitet än Acne får man leta efter. Att de ens säljer 2 par jeans om året är ett under...

Nä, nog med diss för en dag! ;-)

Ska fundera ut en bra middagsplan. Lutar åt "äta ute"!

À bientôt! C

J*kligt dyr latte...

Skulle lämna vovvisen och ta en fika på stan med en väninna som skulle byta byxor på Zara.

Tog bilen eftersom jag inte orkade gå längre efter långprommis på Djurgården med vovven. Dessvärre började vår tur ner mot Zara på Hermès.. Och jag kom ut därifrån med en orange/grå pointu.. No regrets!! Den kommer jag att använda mycket! Promise.. ;-)

Och väl på Zara hittade jag ett par grå jeans. Och de måste man ju ha till att matcha scarfen..

Så, fika på stan kostade i slutändan 50 gånger vad jag tänkt. Fast det blev ju ingen latte så där sparade jag in 40 spänn.. Det gäller att tänka ekonomiskt.. hahhahaha ;-)

Ska fota sedan. Påsarna ligger fortfarande i bilen i väntan på att smugglas in.....

L8er!
C

Hundvakt!

Hundvakt till världens sötaste lilla snuttis.

Han har MASSOR av päls och när han duschar krymper han till ungefär 1 tredjedel. SO CUTE!!



Fantastiskt väder! Blir en liten prommis till Fältan snart!

:-) C

Krassel..

Räknade ut att jag har varit i 5 länder och gjort 8 flygningar på 11 dagar. PUST. Och nu är det krassel på gång.. Vaknade krasslig med ont i halsen och sååååååååååå slut. Har en väninna som flyger runt Europa som en skottspole jämnt - fattar inte HUR hon orkar. Skulle ju kunna köra med teorin att jag börjar bli gammal men min väninna är äldre än mig så det går ju inte ihop.

Har faktiskt shoppat en hel del på sistone även om jag klagat över att jag inte fått någon lön. Hade lite pengar i rockärmen som jag skulle sparat men det är ju SÅ SVÅRT!

Får försöka fixa ihop någon bild på några av sakerna. Bland annat ett par riktiga "gestapo" stövlar. Svarta, blanka, strama och över knät. Inga klackar. I like, ser väldigt power ut.

På taxfreen hittade jag bland annat:

         

GHOST Midnight parfym    
Estee Lauder concealer
Chanel Huil confort make-up borttagning
Victorias Secret lipgloss i färgen "piece of cake"

Nä, hela dagen går. Kollar på lilla Jesper på "Stjärnor på is". Hur gullig är han????? So cute!

:-) C

No more flying around.. SLEEEEEP!

Sjukt trött.

This is why:

Fredag: Jobb - London - middag, drinkar - pust - sent i säng..
Lördag: Frukost, shopping, lunch shopping, scones, shopping - PARTY - pust - ÄNNU senare i säng
Söndag: Shopping, lunch, shopping, scones, take-away middag och DVD
Måndag: Upp 04.20 landat i STO 11.30, direkt till jobbet
Tisdag: Jobb, jobb, jobb, jobb
Onsdag: Jobb samt jobbmiddag med bossen - hemma 00.00
Torsdag: Upp 05.00 - Köpenhamn, mastodontmöten (2st), hann boka tidigare flyg - i STO 21.00

NOW BEDTIME! :-)
Zzzzzzzzzzzzzzzz