VAAAACUM... och Athen nästa..

Så var filmfestivalen och Grand Prix över. N och jag är hemma hos mig igen. N sover. Och jag tvättar och packar. Vi sticker till Athen imorgon - så än är inte festen slut.. Hahhahaha eller egentligen kommer vi nog bara slappa och återhämta oss efter dessa 2 veckors alla crazy fester.

image496
I det här huset har N och jag bott en vecka tillsammans med vännerna från Los Angeles.

Som sagt flög vänner till N från Los Angeles hit för filmfestivalen och grand prix. De hyrde ett hus i Cannes med kock, 2 chaufförer etc. etc. Vi har levt som 2 prinsessor. Det har verkligen varit HELT outstanding. Så, just nu känns jag som ett enda stort vacum. TOMT.
Jag skulle så gärna satta in lite bilder men det får bli senare om jag hinner. Måste välja med omsorg och censurera fett! :-)


Nä, nu måste jag hänga upp vår tvätt och fortsätta packa. Sedan blir det lite mat som vi hämtade från asien-placet i Cannes och därefter en cigg.

Oh well. Life goes on. Tomorrow in Athens.
/C

Gungar..

Har lite tid over igen... De senaste dagarna har varit sa skoj. Pa ett satt onskar jag att det aldrig tar slut men pa ett annat satt sa langtar jag tills det ar over och livet kan vara nagot  normalt igen.... 

I princip varje dag har vi varit nagra timmar pa olika yacher (fester for filmfestivalen).. Vilket resulterat i att det gungar konstant.. Som om man vore konstant onykter.. hihihihi, eller hade balansproblem.. Idag har vi spenderat pa en yacht med nagra vanner och vi stack till St Tropez och at lunch pa Club 55. NICE! Imorgon ska vi ivag med samma yacht fast mot Monaco. Imorgon blir det utgang dar!

Got to go! 

Hemmakväll.... Välbehövligt under GALEN filmfestival... :-)

Lite tid över att uppdatera!!!!

image492
Nikki Beach - premiärpartyt på Carlton!! De hade fixat iordning riktigt NICE!! Fun-fun!

Med filmfestivalen är det ett gäng event varje kväll så allt har gått i ett. Sedan i onsdags då festivalen började har dygnen vänts helt. Vaken på natten sova på dagen.. ;-) Eller nästan iaf.. Vi har såsat ner oss till min pool och skaffat oss lite färg när vi vaknat och vi har försökt att inte sova bort hela dagarna...

Förutom festivalen pågår det sedvanliga "Riviera-dramat" bland mina löjliga vänner.. Do I live in "Dallas" or is it "Falcon Crest"???? Jag är så fett trött på människor som måste hålla på att vara drama queens över ALLT. Min kära vän N från Sthlm är ju nere nu och hon har gjort EN av mina vänner (C) grymt avundsjuk - på att bara var snygg.... WHAT?? Är vi inte vuxnare än att man kan sätta sig över sån't??? Zzzzz..

Så N och jag har hållit oss till "våra" fester vilket inte varit helt fel. Har sprungit på Snoop Dog, Schenkenberg och Ivana Trump bland andra. Dessutom blivit inbjudna till en av filmvisningarna av "the star of the movie" himself!! Plus att vi fick inbjudningar till Denise Richards fest! Det händer så mycket galet och man träffar så mycket skoj folk VARJE dag!!

image493  image494
Party på topdeck där det även finns en jacuzzi... :-) NICE. Och anländande till en av "båt-festerna"..

Nat kom ner över helgen. Eller ja, lördag till idag. Hans bagage försvann och hans telefon slutade fungera så det började inte så bra.... Sedan var vi på en yacht på drinks på lördag kvällen och efter det mötte vi upp med alla andra på M1NT partyt. Det var sisådär så vi var några som hellre ville dra till Baoli. Sagt och gjort. Nat stannade med Ed och några av de andra på M1NT. Vi kom överens om att han skulle ringa när de stack så att vi kunde mötas upp. Nat skulle ju såklart sova hos mig!

Men så när jag inte hört något och klockan var typ 5 och vi kände att vi "gjort" Baoli så ringde jag honom. Då var han i Antibes med Ed???? Och tänkte sova där... OJ, OJ va jag INTE var glad... Han var ju bara nere 2 nätter och 3 dagar och det känns ju inte så kul att en av de nätterna skulle vi inte spendera tillsammans...

image495
Nix, it's not me... Jag satt på speedboaten HELA tiden.. Även om det vore skoj att åka lite.. Will try - but later.. ;-)

Ja, ja, eftersom vi inte skulle mötas upp så bestämde jag och de andra - N, Tim och S att vi skulle sticka tillbaks ut till en av yachterna och dricka mer champagne. Sagt och gjort. Dessvärre utmynnade den sejouren i en vadslagning om Wakeboarding.... Så direkt efter yachten stack vi hem och hämtade badkläder för att sticka till Juan les Pins och åka wakeboard... Vid det här laget var kl runt 9 på morgonen... Hahhahaha...

Så - ut på havet i en speedboat och så gjordes det upp om wakeboardtävlingen... Sedan frukost på beachen och efter det hemgång och SÖMN... Klockan var nästan 12 på dagen när vi äntligen kom i säng. GISSA om Nat var glad... Han känner ju dessutom inte killarna vi var ute med så det hjälpte nog till det med. Och jag var ju förbannad för att han stuckit till Antibes och när han bad att få komma hem till mig under dagen sa jag blankt NEJ.. Så det blev typ vårt första lilla tjafs....

Och Ed är ju inte sen med att baktala. Mig alltså. Han skulle ju helst vilja vara min pojkvän själv men nu när han inte är det är han visst inte sen med att sätta käppar i hjulen... Så en hel del skitsnack har visst pågått.. Jag känner verkligen att jag INTE orkar bry mig längre. Jag tänker nog undvika både C och Ed ett tag. They drain ENERGY..... Och att C blir irriterad på folk bara för att de ser bra ut och "hotar" henne (eftersom hon inte får lika mycket uppmärksamhet då.....) det är verkligen jäkligt barnsligt och helt stört....

Det har ju såklart hänt massor mer SKOJ med alla fester och yachter osv. osv. men skulle jag skriva ALLT skulle det ta hela natten.... Och ikväll har jag städkväll. Igår spenderade jag och Nat - nästan själva. Middag med 2 vänner och sedan sov Nat och jag hos mig. Och idag har vi umgåtts hela dagen. N stack ut på egen hand och det slutade i värsta äventyret i St Tropez... Alltså, de partade igår i Cannes och fick imorse för sig att sticka till St Tropez hela gänget så där avslutades partyt och N kom hem för typ 2 timmar sedan... Nu sover hon. Och jag tycker faktiskt att det är NICE att ha en innekväll. Killarna hon var ute med igår ska dessutom hit på brunch imorgon så det behövs lite tid att fixa....

Fakir-flyget och har inte börjat packa än..

Mmmm.. flyget går TIDIGT! Måset vakna i OTTAN. Zzzz - jag blir matt bara jag tänker på det...

Jag har inte börjat packa. Letar dessutom efter en "betong" bok som jag MÅSTE ha med mig ner till FR. Och mammy säger att hon inte vet vart den är. Jag lämnade den på fönsterbrädan i "mitt" rum när jag var här sist så GISSA vem som mao har flyttat på den sist.... Morr...... Jag MÅSTE ha med den ner! Det är en bok om betong och preparations osv. för mina skulpturer. MÅSTE!!!

Många måsten... Måste ringa taxin nu. Usch, jag hatar att gå upp så tidigt och resa. Det förstör hela dagen. Tack och lov ska jag ju hem och det finns inget bättre. Tänker börja med att kasta mig i poolen - den borde vara tillräckligt varm nu.

Resväskan väntar. Fasen, jag kommer nog resa med 2 små väskor. Och inte kommer jag att få med mig allt heller.. SUCK!
C


Last lunch...

Hahahhahaha, det gäller att hålla traditionerna levande.

Varje gång jag landar i Sverige - Mat på TACO BARen!
Varje gång jag ska lämna Sverige - Mat på TACO BARen!

Så med andra ord... MUMS vilken smarrig tacolunch!! ;-)
Hahahhaha f*n vilken oväsentlig info!! Hahahhaha
/C

Fy fän va bråttom..

Varför blir det ALLTID såhär???

Bråttom, bråttom. Har inte ens börjat FUNDERA på att packa. SHIT. Och jag som har LILLA väskan med mig. Måste nog stjäla en annan resväska från mamma. Har ju köpt massor av kläder och böcker som vore nice att ha med sig ner.

Och så måste jag hinna träffa L som förlovat sig i helgen. Hennes boyfriend överraskade henne med en SPA helg ute på Sandhamn och så passade han på att fria. Han har gjort ett RIKTIGT KAP! L är fantastisk!

Nä, jag har INTE tid att sitta här och skriva. Fasen, jag borde hinna tvätta också. HJÄLP!
/:-)C

Gäääsp.

Vet inte ens varför jag loggat in. Har typ ingenting att skriva.

Igår var skoj. Först melodifestival med massa folk. That was nice. Fast det blev inte så mycket tittande. Vi såg Sverige, Frankrike och så hon som vann. Fast INNAN hon vann, då. Och så åt vi godis. Och lyssnade på annan musik i bakgrunden.

Sedan stack vi till Cafét. Jag körde bil så det blev 0 alkohol igår. Jag parkerade precis utanför. OCH bilen stod kvar när jag skulle köra hem! GREAT. Hehe, men jag är inte lat ;-).... Skjutsade de andra till  Hells Kitchen. Jag var alldeles för trött och eftersom vi dansat på Cafét så hade jag ont i benen också (shit vilken pensionär man är) så för mig blev det hemåk... Var hemma vid 3 så det var helt ok.

Idag besök hos farmor. Som undrade 100 gånger NÄR jag skulle åka hem (till FR allså). Hon trodde också att hon var runt 60 år.. SÖTA LILLA FARMOR!!!! :-)

Sedan har jag checkat läget för filmfestivalen med fester och så. Skrivit upp på listor och skickat efter vip-pass. DET SKA BLI SÅÅÅÅÅ FUN! As every year. Förr förra filmfestivalen var HELT galen. HELT GALEN! Känner på mig att i år kommer att slå det med hästlängder... Och så ska ju N med så det kan inte bli annat än CRAZY. Can't wait!

Jaha, det blev lite text ändå - trots att jag är HELT oinspirerad. Vill egentligen bara packa och sticka men det är 1000 saker att göra..
/C

Shampanj!! ;-)


Ett gäng bord..!

Har verkligen inte varit på humör att sticka utanför ytterdörren för att se festivalen och sedan gå ut.. Men så ringde N. Jag försökte dra någon vals om att jag ligger i "laddning" för filmfestivalen och därför inte kan gå ut och parta idag. Men, den förklaringen gick inte hem. Så det får bli festival-tittning och sedan utgång. N meddelade att vi "har bord överallt".. så det kommer att bli en FUN och smooth kväll.. Med mycket champagne.. Hahhahaa :-) Fast inte för mig. Jag ska iaf FÖRSÖKA ta det lugnt med alkoholen..

Man får väl ta och piggna till lite dårå... Ska hämta N om typ en och en halv timme..

Såg precis att Canada - Sweden står 4-1.. WHAT??

Time to go..
C


Jag behöver INPUT..


Karin Mamma Andersson visar sin konst!

Grått ute. Såååå oinspirerande. Jag behöver INPUT! Borde gå på Mamma Andersson's utställning på Moderna. Eller så skulle jag vilja se "La vie en rose" på bio. Fast idag har jag INTE tid. Kanske blir imorgon.

Det är helt stört när det känns som om ALL kreativitet bara är bortblåst och man är helt tom. SUCK. Och det värsta är att det kommer ju inte bli bättre av 3 veckors party med start på onsdag. Jag skulle egentligen bara behöva åka ner till mitt hus och kontemplera, inspireras och måla! När den kommande partyperioden är över ska jag VERKLIGEN bara låsa in mig och ta tag i mitt liv. It's needed!

:-)/C

Lång dag...

Lång dag. Stack till L och åt lunch! Nice, nice! Men, mot slutet av vår lunch ringde min telefon. Min vän K som är allvarligt sjuk och som opererats i tisdags hade drabbats av blödningar på morgonen och varit tvungen att åka in till sjukhuset igen. Nu var han tillbaks hemma men inte direkt i särskilt bra "skick".. Så, jag hoppade in i bilen och stack dit. Jag stannade tills klockan var halv åtta och hans man kom hem.

Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag med tanke på omständigheterna. Jag älskar att umgås med K. Tyvärr FÅR jag inte få honom att skratta för det gör så ont i hans operationssår då men ibland kan man inte låta bli... ;-) Vi pratade massor av strunt och så åt vi indiska kakor som smakade tapetklister...

Hela dagen gått och har jag massor kvar att göra - och det måste göras imorgon. Eftersom jag ALLTID är sen med allt så blir det helt kaiko om något inte går som man planerat. Och hur ofta funkar världen som man planerar?? Nä, precis.. ALDRIG!! Oh, well....

Och snart är det tisdag. Hur kommer det sig att när jag är i SV så vill jag bara sticka härifrån så snart som möjligt men när jag sedan bestämt datum och bokat biljett så räcker inte tiden till och jag önskar att jag hade MER tid i SV.. Det är samma sak varje gång! Nu är det bara 3 dagar kvar - sedan ska jag vara startklar och på Arlanda..

Såååå trött.... Har precis lagt på luren efter en timmes långt samtal med Nat. Man skrattar HELA tiden. :-) Längtar lite tills nästa samtal. Vilket borde bli runt 10-11 imorgon bitti. Ungefär då brukar han iaf ringa varje morgon! :-)
Sweet dreams!
God natt! :-)
C

Någon är visst lite svartsjuk....

Ringde Nat från bilen på väg att hämta ex:et igår. Det blev en massa frågor om vart jag skulle och med vem/vilka. Hihi. Jag tänkte ju att jag inte skulle säga något för att det bara var onödigt men "någon" ville visst veta.. ;-) Först sa jag att jag skulle på eventet med en vän. Då ville han veta vem. Han känner ju bara 1 av mina vänner i Sthlm, L, men såklart ville han veta om jag skulle på eventet med en tjej eller kille... Osv. Så jag sa som det var helt enkelt. Och som sagt. It's nothing for him to worry about!!! Fast han blev faktiskt lite svartsjuk. Och skickade ett snuttigt sms under kvällen och när jag var på väg hem så ringdes vi. Vi pratade i nästan 40 minuter. Han hade funderat massor under kvällen och han känner sig osäker. Snuttisen. Till saken hör dessutom att Nat är rätt mycket yngre än vad jag är. Och han är orolig att han inte är tillräcklig.

Hur som helst - I MISS HIM! Tur att det bara är en vecka tills jag får se honom nere på Rivieran igen! Fasen att det ska vara så omständigt att dels vara på "long distace" och dels att det ska hålla på att "spelas cool" osv. Vi har ju pratat en del om det lately så det blir nog bra.

Ska på lunch till L (andra L - hon som har en liten söt dotter!). Innan dess måste jag hinna måla lite och ringa några samtal! Och sedan ska jag till L (hon som ska flytta till andra sidan Atlanten) och putsa hennes fönster så att hon slipper det i all sin stress.

Fattar inte att det är fredag REDAN. WHAT!? Och det verkar som om det ska bli Schlagerkväll imorgon kväll. Hahahhahah jag som inte har en clue... inte direkt något intresse heller. Hörde precis en snutt av The Ark låten på TV. Den lät verkligen RIKTIGT DÅLIG. Surprise eftersom jag gillar dem annars.. Ja, ja..

Time to get moving! :-)/C

Jaha, så borde man lägga på ett kol..

Så har jag målat klart. Hann med lite extra dessutom. GOOD.

Bara att fixa iordning sig dårå... Bara det att jag typ inte har någon ork. Skulle hellre stanna hemma. Inte för att sällskapet inte duger - jag ska träffa ett ex. och sedan ska vi möta upp med N och Chris. Hahhaha "par-drinkar". Hahahha eller inte ;-).. Nä, men sällskapet är riktigt trevligt. Jag har bara ingen lust att vara social. Men jag förmodar att jag måste ta mig i kragen. I will like it once I'm there! Så är det ibland.. Tanken på att vara social tar emot...

Och så måste jag hinna ringa Nat också. Han har ringt och sms:at idag och jag borde slå en signal. Fast att jag ska på event med ett ex. tänker jag inte nämna - jag kan ju ana vad han skulle tänka. Typ som jag tänker. Kanske. Eller inte. Äh, det är ändå oväsentlig info - alltså att det är mitt ex jag ska dit med. Jag och mitt ex. är vänner och det finns verkligen INGENTING annat där.

SUCK. Snart börjar det bli brått.. DJUP SUCK!
C

Stressa hit och stressa dit...

Lunch i fältan med L. Sushilunch - mums, idag var det till och med riktigt gott...

L är aningen stressad. Sälja lägenheten, massor på jobbet och förberedande av flytt till andra sidan Atlanten..  Jag ska till hennes lght imorgon och fixa lite. Medans hon jobbar. Så har hon iaf lite mindre att tänka på!! Och som sagt - hon har verkligen ställt upp på mig!!



Håller på att dra i trådar för Filmfestivalen och Grand Prix också. Ett och annat VIP-pass underlättar ju.... Min favvis Martin Solveig spelar i Cannes den 17:e - BORDE verkligen vara där. Med hela partygänget! Va sjutton - "Rejection" är ju VÅR partylåt! Och dessutom Frankrikes sommarplåga no. 1.. :-)

Snart måste jag vara klar för kvällens Amex-event på Grand. Har som vanligt INGENTING att ha på mig. Oh well...

Ska nog ringa Nat också. Ska bli skönt när han kommer ner till Cannes på fredag nästa vecka - då har vi hela helgen tillsammans. Visserligen tillsammans med alla andra och på konstant party men ändå.

Nu börjar det bli bråttom. Måste måla klart ett till lager av orange. Stor yta = svårt att få perfekt. Och sedan en vända till i den TRÅKIGA garderoben... :-(
Tjing tjong styrstång - C

Flying!!

Så har jag bokat biljett till FR i början av nästa vecka! Längtar så jag AVLIDER. Och från och med onsdag så är det PARTY... Filmfestival och sedan Grand Prix. Can't wait! :-)

:-) :-) :-) :-)
C


No putsing of the fönster...

Har inte putsat L's fönster idag. Har faktiskt inte ringt henne heller. Fasen tiden går sååå fort.

Däremot har jag ätit massor. Jag börjar känna att det sätter sig på magen. Och jag som inte KAN träna. Inte för att jag bryr mig överdrivet men va sjutton man vill ju gärna skutta omkring i bikini utan att känna sig obekväm. Oh well.

Imorgon har jag så mycket att göra att jag blir matt bara jag tänker på det. Måla klart. Träffa N. Putsa L's fönster och fiffa lite i hennes lägenhet. Och så på kvällen har Amex nå't event på Grand Hotell som jag tydligen ska på! HELDAG med andra ord...

Nat ska ringa sedan. Han är och "tränar". Snart är det dags för ett framträdande inför 10.000 pers. Han sjunger alltså. Tränar på gym också iofs men hans 100 kg är inte direkt bara muskler. Tack o lov. Han är kramgo! I LIKE!

Nä, nu måste jag städa "mitt rum", hahahha hur pubertalt låter inte det?? Men jag har stökat till idag. Åh va jag önskar att jag hade en ateljé i Stockholm (för när jag är här) där min hjärna fritt kunde få vara kreativ. That would be nice!!

Najti najti. Städdax och sedan bedtime!
/C


Today..

Jaha, så hade jag ett läkarbesök imorse för att kolla födelsemärken. Lika bra när man vistas i solen rätt ofta - typ varje dag jag är hemma iaf.. :-)

Födelsemärkena var det inget fel på men jag har visst någon hudåkomma.. Uäähh.. Så nu måste jag smörja in mig med 2 olika krämer 2 ggr per dag i 2 veckor. Tack och lov inte längre!! Och egentligen är det väl inte sååå jobbigt med tanke på att jag i princip smörjer in mig med massa krämer i tid och otid för att jag är en så'n torris.. Oh well...



L ringde och undrade om jag kunde hjälpa till att putsa fönster osv. i hennes övernattningslght som hon ska sälja. Och jag får så dåligt samvete men idag KAN jag bara inte. Jag måste hinna göra klart det projekt jag fixar med just nu. Det ska vara klart imorgon eftermiddag. Hoppas hon kan vänta tills dess för L har ALLTID ställt upp på mig och jag vill så gärna kunna ställa upp tillbaks!!

Dax att fortsätta. Har druckit så mycket cappuccino att jag nog är mätt tills imorgon bitti....
:-)/C

Naiva tjejer!? Hahahhahaha.. Appropå mitt inlägg igår om Argbiggan..

Postat av:

Fattar inte varför dom flesta tjejer ska vara så jävla naiva för. hur kan du acceptera och fortsätta med en kille som beter sig så och säger såna saker? Idioti...

2007-maj-09 @ 08:37

Postat av: C

ANONYM
Hahahhahahhaha FORTSÄTTA??? Vi har ju för sjutton knappt börjat?!?!?!? Vilken naiv värld lever du i?? Jag och Nat har träffats i HELA 7 dagar. Hahahha!!

Och vem sjutton har inte grejer på G utanför en relation när man precis träffats?? Man har väl haft ett liv?? Jag tänker definitivt ge det mer tid - är det menat att bli så blir det.

Och helt ärligt. Jag accepterar att han haft ett liv "innan" mig men att hålla på att spela playboy och träffa andra OM det nu är så att vi ska ha en relation, det accepterar jag INTE men, för f*n, lite mer är 7 dagar tycker kan man ge. Det verkar ju dessutom som om det är en fasad för att göra mig mer intresserad..

Så din teori om naiva tjejer.. Hahahhaha. Hur jä*la korkade är killar i så fall om de spelar Allan för att få tjejer på fall?? Hahhahaha

Förlåt men jag måste nog skratta lite mer åt din idiotiska kommentar - HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA! :-)


Argbiggan..

Jag spricker snart. Jag måste sticka härifrån. Typ till mitt hus. Så man kan få lite space. Inte bara från mammy utan från Nat också. Han gör mig HELT förvirrad. Och det känns ju LITE TIDIGT att börja ställa frågor etc. MEN... han har vid ett tillfälle sagt till mig att;
"-Stay away, I'm trouble."
PLUS att det är en j*kla massa rännande med olika tjejer till höger och vänster hela tiden. Och som jag sagt tidigare - min intuition säger mig att han inte har helt rent mjöl i påsen.. Eller nå't i den stilen iaf.. Som tex att han ska på en middagsbjudning med en DATE på lördag. OK, THANKS - det känns ju verkligen som om jag är ngt speciellt.. :-S Men, så när vi pratar så försäkras det hit och dit i en massa olika förklaringar samt att han säger så snuttiga saker att man smälter - NÄSTAN iaf.. I don't trust him!

Jag känner mig som värsta argbiggan. Skulle behöva en sandsäck att avreagera mig på. FRUSTRATIOOOON! Jag har faktiskt precis pratat med Nat och han refererade igen till mig som sin flickvän och jag kunde inte låta bli att undra hur han menade och - VOILÀ, han börjar sin förklaring med mina misstankar UTAN att jag har sagt någonting om dem. 

Hm.. den här texten är nog något förvirrad nu när jag läser igenom den.. Men, ja, jag är nog rätt förvirrad också. Eller förresten, jag är ARG och då blir man ibland förvirrad... Eller så!?

GAH, jag vill BORT. Eller snarare HEM!
/C 

Som att bo på en j*vla militärbas..

Inte undra på att jag är TRÖTT på att vara i SV när jag bor hos MILITÄRGENERAL Mammy....
Eller vad sägs om:

- Klockan är elva, det är dax att lägga sig!
Eller,
- Nu har du varit länge på stan, det är dax att komma hem!
Eller,
- Det är kallt ute, ska du verkligen gå ut med en sådan urringning?

Alltså, what's the f*cking problem! Jag är vuxen (även om jag till sinnet är typ 5 år...), jag kan rå om mig själv, jag kan själv bestämma hur länge jag vill gå på stan eller hur sent jag vill gå och lägga mig och OM jag nu går ut för lättklädd så får jag väl skylla mig själv om jag fryser.

F*N JAG BLIR GALEN! Can't wait to get HOME!!/C

Martin Solveig - KAN DET BLI MER FRANSKA RIVIERAN?F*n va jag längtar HEM!

UPDATE: Vore jag hemma i Cannes nu skulle jag skutta i partystassen och några nice heels och dra ner till BAOLI... Man vill bara parta när man hör låten. Jag måste nog sluta lyssna för mitt Baoliabstinens börjar bli ohållbart... ;-)

Alltså, hela våren har de spelat den på radion och på ALLA clubs!! Och när den spelas blir alla GALNA! Den är f*n genial. So cool och SOOO HAPPY!!! LOVE IT! Kommer DEFINTIVT att vara RIVIERANS PARTYLÅT NO 1 I SOMMAR!!!! Eller - den ÄR redan det!!! :-)


Jepp, bilden är klickbar och VOILÀ där är den - the perfect party song! :-)

Jag har sprungit på ALLA skivaffärer i Stockholm och den har BARA släppts i Frankrike än så länge.. SNYFT. Jag såg den som hastigast på MTV i förra veckan och tänkte att det borde finnas hopp att hitta den även om jag för tillfället är i Sverige - men ICKE.. :-(

Hur som helst längtar jag hem - MASSOR. Och nu när jag lyssnar på "Rejection" på YouTube HELA dagarna så längtar jag ÄNNU MER! Har kommit fram till att jag tänker skita i att köra ner bilen nu utan jag måste boka flyg. Fasen - jag HINNER inte köra ner bilen. Det får bli senare.

Nat undrar om jag har lust att flyga till London på lördag men jag tackar nog nej. Jag har massor att göra plus att - ju mer jag tänker på honom - ju mer skum blir han. Jag tror SERIÖST att han ser mig som en "show off". Det är något som är konstigt. Han drar konstiga lögner om helt oväsentliga saker. Så är det bara. Och även om jag inte sticker till London på lördag så träffar jag honom på Rivieran den 19:e då han flyger ner för att parta en helg!!

Nä, nu måste jag lyssna på THE SONG en gång till - eller, ok då - 48 gånger till innan jag nattar!
:-)/C


Så mycket för turistattraktioner... Hahhahah, oh well, LITE blev det iaf.. ;-)

Så var den helgen förbi... Känns som om den varat i typ 2 veckor. SKUMT!

Konstigt är det också att hur man än planerar så hinner man ändå aldrig med allt. Hur som helst...

Fredag.
Körde ut till flyget för att hämta Nat. Var super-sen så vi var inte tillbaks i stan förrän betydligt mycket senare än vad jag tänkt. Åkte direkt till L's lägenhet för att dumpa väskorna och sedan var tanken att vi skulle möta upp de andra på Hotellet på Linnégatan... Fast vi kom inte så långt. Vi "hängde" hos L ett tag och vid 10 stack vi till Gondolen och åt middag. Gondolen är alltid lika nice! Och framför allt är det ALLTID lika uppskattat när man har besök utomlands ifrån. Nat loved it!

Lördag.
Lyssnade på musik och drack champagne till frukost.. Hahahhaah, det var typ 2 glas champagne som blev kvar efter fredagens TRE flaskor..... CRAZY! Fast jag gillar ju champagne men kanske i måttliga mängder... ;-) Eller nå't! ;-)

Sedan var tanken att vi skulle kolla slottet, gamla stan och moderna museet. Det blev INGET av det... Vi körde genom stan och jag pekade ut alla "viktiga" byggnader (som tex slottet... ;-) sedan mötte vi upp L för lunch på Grodan. Det blev en lååååång lunch. Hann dock med att springa igenom Sturegallerian och ta en sväng på NK. Så mycket för TOURISTING... Hahahhahaha :-) Efter det körde vi en sväng på Djurgården - mest bara för att det är mysigt. Fast egentligen borde man promma men det går ju inte med mina höftleder och muskler.. :-(. Ja, ja, biltur fick det bli. Efter det stack Nat och jag iväg till Grand Hotell i Saltsjöbaden.

Vi var såklart sena dit också så det vart i princip "fiffa" till sig lite snabbt och sedan middag på Aqua. Tack och lov blev det en tidig kväll (finns inte så många alternativ direkt och alla TVÅ barer (Aqua och hotellets bar) stänger vid 11.. ) men vi lyckades ändå dricka 2 flaskor vin!!! Jag blev så trött av det så man kan väl lätt säga att jag DÄCKADE när vi kom tillbaks till rummet.... ZZzzzzzzzzzz

Söndag
Ah, härligt att vakna i en STOR svit (även om Grand i Saltsjöbaden inte direkt är det ROLIGASTE hotellet..... Fast the location är FAB!)!! Vi hade kuddkrig och Nat band fast min fotled i skärpen till badrockarna - han tyckte att det vore ett lämpligt koppel.... Vi tyckte att det var hysteriskt roligt och tänkte att vi kanske skulle gå ner på frukosten så... Hahahhaha, SÅ.... What happens??
Nat skuttar ut ur rummet iklädd sin badrock - jag höll på att avlida av skratt och skrek att jag VÄGRADE sätta min fot utanför dörren - Hahahhaha - jag var endast iklädd underkläder med "kopplet" runt fotleden.. Hahahahah.. Mitt i allt detta när vi flamsar omkring och Nat står i hotellkorridoren så inser vi att vår svit ligger BREVID Franska Matsalen där frukosten serveras.. HAHAHAHHAHAH Det var fullt av folk i matsalen och i korridoren utanför vår dörr gick det massor av folk till och från frukosten... HAHAHHAHAHA Och där står Nat i badrock med sitt lilla koppel fast i min fot. Haahhahahahah OH WELL... Vi skrattade så vi kiknade iaf...

Efter frukosten ringde vi ner till receptionen och bad att få checka ut 2 timmar senare. Och det gick bra så vi la oss i badkaret i 1 HEL timme! NICE! Fast huden är ju inte direkt NICE när man skuttar ur badet efter så lång tid.. Hahhaa :-) Efter det så åkte vi in till stan och stack till Crème på Nybrogatan och åt varsin hälsotallrik. Sedan en snabb sväng på NK och en tur förbi Operan. Nat hade såååå gärna velat gå in och se på interiören men det var något event så det gick inte... Därför stack vi till T-BAR på Hotell Diplomat istället. Det är verkligen synd att deras mat är så dålig - det är verkligen ett NICE PLACE annars!! Där drack vi drinkar tills det var dax att sticka.

Och nu ringde han precis och sa att han landat. Rent känslomässiga saker orkar jag inte printa ner idag. Det får bli imorgon. Men jag kan ju säga att det är jobbigt... Jag vet fortfarande inte vad f*n han vill?!?!?! Eller varför han kommit hit och hälsat på heller... Eller, alltså, jag fattar ju att han gillar mig.. men ett och annat konstigt uttalande kom han med men i nästa mening var jag det mest fantastiska på jorden. I DON'T GET IT!?!? Jag får sova på saken helt enkelt.. Varför är det så j*kla svårt att FATTA killar ibland (eller - oftast... ;-)?!??!

Nite!
:-)/C

Time to go soon!

Har stressat runt som en liten iller hela dagen... PUST!

L's lägenhet är klar! Skönt så slipper man hålla på med en massa "meck"..  Håller på att packa saker för helgen och måste sticka om en liten stund. CRAZY!

Nat ringde och var på väg att boarda och sa att "Jag ringer dig när jag är på flygplanet"... NO, blev mitt svar. Varför håller alla på att ringa från mobilen på flyget?? Ny giv, eller?? Hur som helst så kom en flygvärdinna just då och bad honom stänga av telefonen så det var det! :-)

Hjälp, klockan är ju redan kvart över 3... Jag måste duscha, lacka naglarna en gång till, hänga upp tvätt och packa klart - och allt detta på 45 minuter... STRESSA... Tänkte nämligen åka i tid så jag inte behöver spränga ljudvallen med bilen på motorvägen.... ;-)

À demain! :-)/C


Today is THE day....


HJÄLP!

Redan fredag. Bara timmar kvar... Iiiiiihhhhh....

Ska blir SÅ mysigt. Ikväll blir det utgång. Ett gäng ska på AW på Hotellet (helt sjukt att "ungdomsgård" hotellet fortfarande är vardagsrum för de flesta av mina vänner.. ) och några andra ska AW:a på Anglais. Nat och jag har bokat bord på Gondolen för middag fast inte förrän vid 10. Vet inte riktigt VAD vi ska göra... Fast det löser sig alltid. AW:a med alla hinner vi ju oavsett vad!

Något annat som förhoppningsvis löser sig är boendet ikväll... Vi skulle ju låna L's lägenhet. Hon håller på att renovera och kvar att fixa är att sätta in badkaret och toaletten. Det har tydligen inte blivit gjort ännu... Oooops. Kan ju vara bra att ha om man ska bo där.. Så i eftermiddag ska hon ringa hantverkaren och kolla läget.. Med andra ord måste jag klura på en "back-up-plan". Får nog ringa Hotell Diplomat och kolla rum där.

Förresten, var på en wedding rehersal dinner igår kväll... Lite trött idag.. Hahahhaha. Blev både Champagne, snaps och vin igår. Värdinnan trodde att hon kunde luras och bjuda in folk med förevändning testa vin till hennes systers bröllop... Men.. hon fyllde år och så har hon och hennes pojkvän förlovat sig också!!! Hur trevligt som helst var det iaf!!

Nä, nu måste jag på språng!! Lot's to do! Måste sticka från stan vid 4 för att plocka upp Nat. CAN'T WAIT - fast med skräckblandad förtjusning.. Iiihhh..
:-)/C

Uppe med tuppen!

Hängde på låset på verkstaden.. Hahahhahaha kom dit kvart över 7 och de öppnade inte förrän halv 8..  L kom dit för att hämta mig så jag slapp åka kommunalt tillbaks till stan. TACK OCH LOV! För hyrbilen har jag först från imorgon lunch.

L och jag stack till Tösse och åt frukost. NICE. Jag äter alltid deras leverpastejsmörgås på russinbröd. MIAM-MIAM!

Så när L skulle till jobbet så erbjöd hon mig att låna hennes bil över dagen. THANX! Så jag har hunnit göra lite småärenden - perfekt!

Pratade med Nat. Han undrade om jag har fått "second thoughts".. F*N jag kan aldrig dölja någonting. Helt sjukt. Fatta nu varför jag ALDRIG kan ljuga - inte ens om jag vill dra en liten vit lögn. Nu är det väl inte direkt så att jag HAR second thoughts.. Jag tycker faktiskt att det ska bli skoj att han kommer men.. ja, jag vet inte.. jag är ju lite kluven... Vad vill han, liksom??? Är han en playboy eller?? Återstår att se förmodar jag. Han har bokat hotellet på lördag, en svit med havsutsikt - NICE! Så, något rätt gör han tydligen iaf.. Hahahhaha ;-)

Nä, dax att sortera tvätt - kan vara trevligt med rena kläder till helgen.. ;-)
/C


What a day...

Fick ett samtal vid lunch. Det var från en av mina bästa vänner. Han är svårt sjuk och har dessutom opererats för en tumör (förutom sin sjukdom). Han hade fått riktigt tråkiga besked från sin läkare. TACK och lov att jag är i Sverige och att mamma bor granne med honom. Jag stack dit direkt. I LOVE HIM och vet inte vad jag skulle göra om han inte fanns här. Man är så hjälplös. Han är en fighter och faktum är att mot slutet av dagen så ringde en av hans läkare med rätt goda nyheter så vi hoppas att allt är på någotsånär rätt väg nu ändå.

Efter mitt besök där stack jag hem och kastade i mig en avokado för att sedan köra iväg till L och "övernattningslägenheten". Vi har fixat hela kvällen tills nu. Och imorgon ringer klockan 6.20. Ska till verkstaden och lämna bilen... Ser verkligen inte fram emot att vakna så tidigt.. SUCK!

Pratade med Nat imorse. Bara 2 dagar kvar nu. Och paniken börjar komma krypande. Och f*n va jag tror att han är en riktig liten typ. Snäll och söt när det behagar men ett RIKTIGT party animal och en riktig PLAYBOY annars. Såg precis bilder på honom som någon postat på en gemensam community vi är med i på internet. SHIT säger jag bara. NOT NICE! Önskar att jag ALDRIG sett de bilderna...... Jag tror att om jag "put my heart in this" så BER jag bokstavligt talat om att bli överkörd. Ok att han är crazy och att jag gillar crazy men han balanserar visst på en tunn sytråd.. F*N att jag såg de där bilderna... Jag tror jag kräks. Oh well....

/C

Oh no.. another dress...

Sprang och solade och på väg hem gick jag genom Fältan. Hm.. kikade in på HM. Hittade en riktig Riviera-dress. Hahahahha. Börjar bli riktig rivierakärring över mig. Hahahhaha, men SO WHAT??

image487

Den var dessutom på halva priset så den var TVUNGEN att följa med hem! :-) Tog bilden snabbt som f*n och nu har jag "gömt" den. Mammy kommer ju hem och ser hon den så blir hon nog galen. Jag har shoppat (bara billiga saker..!) VARJE dag sedan jag kom till SV. Själv tycker jag att jag varit riktigt duktig för inte en enda kasse från LV, NK etc. etc. har kommit över tröskeln. Bara kassar från HM, Indiska, Vila och andra billighetsaffärer. Fast jag borde iofs hålla i pengarna. Det är ju snart sommar och säsong i södra FR kostar..... muchos dineros... Ja, ja man kan inte gråta över spilld mjölk eller skirat smör.. ;-)!!!

Nä, nu måste jag boka hyrbil. Min lilla bil ska ju in på verkstaden imorgon och jag MÅSTE ju ha bil nu i helgen eftersom Nat är här. Tänker nog hyra en BMW 116 - de är så snuttiga. Ja, måste ringa MABI nu!

:-)/C

Morgonpigga störar..

Alltså... Visst, jätteroligt att folk ploppar ut ungar till höger och vänster. Men när en kompis sms:ar kl 07:11 att hennes syster blivit mamma så undrar jag HUR VIKTIG INFO är det egentligen att dela med sig kl SJU på morgonen?? Kunde hon inte väntat iaf 2 timmar till... THANKS säger jag som varit KLARVAKEN sedan dess.... Från och med NU så MÅSTE jag stänga av telefonen när jag nattar!! Inte för att jag känner massor av folk som ska föda barn utan för att jag behöver sova!!!!

Och inte nog med det.. Även om jag varit klarvaken sedan 7 så kan jag inte direkt säga att man skuttar upp och tycker att allt är fab... När klockan är 5 över 8 så RINGER TELEFONEN. Det är mamma. Hon är på jobbet och ringer ENBART för att tala om att hon glömt sin klocka hemma. Så har hon mage att fråga om jag ska ut på förmiddagen så jag kan svänga förbi hennes kontor med den.. WHAT! She's gotta be kidding!! Jag sa såklart NEJ.. Även om jag tänker sticka till solariet om en stund. VA SJUTTON - man klarar sig väl utan klocka på armen några timmar... Plus att det faktiskt finns en klocka på datorskärmen som är SYNLIG HELA TIDEN...

Vaken är jag men INTE pigg direkt.. Försöka somna om är ju ingen idé - då går ju hela dagen. Nä, jag får nog pallra mig till solariet nu då. Det kanske man piggnar till av.

Kollade förresten flyg till den lilla trippen som N vill att jag ska göra med henne i juni. Biljetterna från Nice till den "hemliga" destinationen kostar bara 2000 spänn - så med andra ord finns det inga ursäkter för att inte sticka dit! Måste prata med N så vi kan komma överens om WHAT TO DO!

:-)/C

Nat håller sig på mattan..

Hahhahhaha, ja, även om han inte har en susning om att jag fått ett riktigt obsess-ryck så har han varit sitt sötaste jag idag. Kanske det iofs beror på att jag inte svarat på sms och mail direkt!?



Hur som helst så ska vi låna L's lägenhet på fredag. L håller på att renovera den eftersom hon har hyrt ut den så man kan säga att den är en tom övernattningslägenhet för tillfället, så det passar ju Nat's besök utmärkt.
Jag föreslog för Nat att vi skulle sticka FRÅN stan på lördag kväll. Han tyckte att det var en fantastisk idé och fick mina förslag på hotell så imorgon ska han boka. Vi ska till ett ställe utanför stan med SPA men vi har gemensamt beslutat oss för att strunta i själva SPA delen... As I told him.. We have other things to do... ;-) Vad jag menade var förstås att promenera i naturen och titta på skärgården - vad annars?? Hahahah.. Hur som, han fixar - that I like!

Efter Ikea besöket i Uppsala så träffade jag N en sväng. Vi käkade middag på Linnégatan och pratade skoj! Får se om vi sticker på en liten tripp i juni. Vore helt galet skoj. Can't say more... Men, jag MÅSTE fixa så jag kan hänga med henne. MÅSTE!

Nä, batteriet på laptop:en håller på att ta slut. Och jag borde förmodligen sova beauty-sleep. Sov-banta skulle passa mig nu. Man vill ju gärna känna sig nice till på fredag. Men, va sjutton - jag har 3 dagar på mig och även jag inser begränsningen.. Varför är maten så god i FR, och varför sätter sig champagne som en bilring på magen?? WHY?? Fast egentligen, jag tror knappt att Nat bryr sig. I så fall skulle han gjort det för 2 veckor sedan. Oh well. Jag är jag och that's it! :-)

:-)/C

Fröken Obsessive obsessar ännu mer.....

UPDATE:

Ok, jag tar tillbaks.. Lite iaf. Öppnade just min mailbox och där hittade jag detta...
-- I miss you -- I'm bored at work and all I can f***ing think about is you!! 
Jag förmodar att han gillar mig LITE iaf... :-S

Jo, faktiskt... Och till råga på allt har han skickat ett SMS imorse som lika gärna kunnat vara ämnat åt någon annan. Någon som han uppenbarligen varit med i bastun... Beroende på hur man tolkar... Och just nu så tolkar ju jag ALLT han säger till att han är en PLAYBOY. Så med andra ord måste sms:et varit menat till någon annan tjej. SUCK! Ja, jag tänker inte svara på det iaf. Och så får det va! BASTA! ;-)

image485  image486

Nä, så för att tänka på något annat.. Lite rolig shopping... Tunikan från Indiska. Blir perfekt på stranden. Särskilt till min blå/vita Emporio Armani bikini jag köpte förra året (och använde typ 2 ggr...). Och den lila klänningen från HM för 98:-!! Hur är det möjligt. 98 ynka kronor. Ja, den kommer nog till användning NÅGON gång iaf! :-)

Nu måste jag fixa. L kommer och hämtar snart. Vi ska till UPPSALA av alla ställen. Hon måste köpa IKEA stolar som inte finns i Stockholm - så, så åker man och köper i Uppsala istället tydligen.

:-)/C