TIDSOPTIMIST IGEN! Tur att jag har snabb bil! :-)

Pratade precis med killarna. Jag ska ju sticka mot Ste Maxime idag!! Själv hade jag tänkt sticka runt 6 men de vill att jag kommer tidigare... Gaaahhh! Eftersom jag är en tidsoptimist har jag inte tid över.. vilket innebär att jag inte kommer kunna åka härifrån innan 6.. Tur att jag har en snabb bil nu då ;-)



Inge kul väder här idag. Moln, moln, moln och ute på havet kan jag se att det förmodligen regnar... Skoj - NOT!

Nä, eftersom det tydligen kommer att bli bråttom (måste packa nyårskläder och allt!) så måste jag nog lägga ner skrivandet...

C som i Ciao! :-)

Dagens outfit! Blir nog Madonnas JUMP på repeat idag!! :-)

Oj, vaknade visst aningen sent... I alla fall med tanke på allt jag måste hinna med!

Madonnas JUMP på högsta volym så var man vaken!
Gör en "fransk-konstnär" idag med basker.. ;-)

131398-214

Vit basker i bomull från Agnès B
Kofta från Stefanel
T-shirt från Filippa K
Jeans (används som målarbyxor..) från Seven
Skärp från H&M

Back to painting!!
Bonne Journée! /C

Paus... Fundera på nyårsoutfit... Inga skor - eller i alla fall inte de jag tänkt :-(

Kom just på att jag måste packa nyårsoutfit imorgon... Och kom också på att mina Prada-skor i lack är hemma hos C. Skit! Hade behövt dem till klänningen men jag får väl komma på något annat... Hm.......

Tänker nog inte jobba så jättesent ändå! Håkan Hellström har blivit utbytt. Den var rolig (kanske mest nostalgi) 2 lyssningar. Nu ligger Enrique Iglesias i stereon - hahahhahahhahaha vet inte riktigt om det är bättre.... hahahhahahha. Erkänner att jag har en hel del skit i CD-samlingen.. :-) Fast Håkan är ändå riktigt bra! Texterna från den skivan är SÅ fina!

Nä, ska ta en kik i garderoben så kan jag fundera fram något bra medans jag målar!!

:-)/C

HÅKAN HELLSTRÖM - MIN RÄDDARE I NÖDEN!!

Hittade Håkan Hellström i samlingen. Hade nästan glömt bort den! Shit så bra den är - definitivt vad jag behövde just nu! Med den i stereon kan jag LÄTT jobba till kl 04 imorgon bitti!!!


131398-212


Förresten - daten igår - han är precis som jag..... morgonpigg nattmänniska - hur många sådana finns det egentligen?? Natta sent och vakna tidigt?!

Back to work! Trots dålig planering och prestationsångest är KONSTNÄR verkligen det optimala yrkesvalet - för mig i alla fall ;-) !! Jobbar med "60's New York" projektet just nu - kommer att bli såååå cooooolt!

:-) :-) :-) :-) :-) /C

Dagssummering?! Eller - vart tar tiden vägen?? Eller - blaj...

Bäcksvart ute redan.. Kan ju i alla fall trösta mig med att Stockholm förmodligen varit natt sedan 3 i eftermiddags ;-).

Eftersom jag äntligen köpt cappuccion (varför så beroendeframkallande undrar jag??) så slog jag på STORT och drack 4 koppar på raken. Ikkkk. Känns som jag fyllt veckans behov.

Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag handlade mat. Så, det fick bli BIO-pasta med pesto och tomater till middag  - same-same som igår lunch. Skoj.... :-(

Har massor av jobb kvar - ska vara klart imorgon.. As usual... DÅLIG planering...

Stör mig som *@++%)#¤(" på killen på LV. Stör mig nästan ännu mer på att jag stör mig på honom dessutom. Och stör mig på skärpet. Som får mig att tänka på killen på LV - som STÖR mig... Fatta - värsta onda cirkeln..

Nä om man kanske skulle jobba lite.... Måste gå igenom Case Logicarna igen. Har lyssnat på samma musik i 3 dagar nu - öronen börjar tröttna. Varför har jag inte fixat så man kan koppla iPoden till stereon?? Måste sticka och köpa Fergie's skiva.

Cabbade faktiskt ner lite idag. Och lyssnade på TUNG HIP-HOP (me like!!) så när jag trodde att jag var "safe" och höjde volymen (typ ödslig gata) så står ett gäng på 4 killar där helt plötsligt. De vart rätt exalterade när det kommer en blond brud i nedcabbat och hip-hop på högsta volym. Hahahhahaha alltid något skoj ;-)!

Nä, jobba var det visst som stod på agendan.. Så kanske jag också kan köpa en Z4 en vacker dag...

/C


Jeepen räcker visst inte för att köra hem mat till nyår!!

Mina älsklingar som håller i nyårsfesten håller på att handla upp hela Rivierans food supply...



Pratade precis med en av dem och han var hemma och panikpackade ur bilen eftersom hans boyfriend var kvar på stan och väntar så att han kan köra tillbaks och lassa på med mer saker..... Till saken hör att de kör en STOR JEEP - X5....

Bäst att svälta sig tills på nyårsafton.... Känner jag dem rätt kommer middagen bestå av 830 rätter och så kommer den att hålla på i typ 3 dagar... HJÄLP!!

INGENTING kan de göra modest!! Fast, hey, that's what I like! Och uppenbarligen de också hihihihihihihhi ;-)!

:-)/C

HÄR ÄR SKÄRPET - SNORKIG LV TYP TILL TROTS...

Mitt Damier Azur skärp. Inte hundra nöjd...... Men, förmodar att jag bara måste "get over my self" och sluta vara så petig (jag tycker inte att de "skurit" mönstret perfekt..). Och expediten på LV var ett oförskämt slisk... USCH!

131398-210

131398-211

Ja, så här är det och jag kommer att behålla det. Jag har ju faktiskt annat för mig än att ränna i Louis Vuitton butiker och byta skärp... ;-)

BISOU's C

DAGENS OUTFIT!!

Ärenden på stan-outfit!

131398-209

T-shirt från Filippa K
Kofta från Cacharel
Jeans från Levi's
Skärp från Mulberry

Var på Louis Vuitton. SHIT vilken snorkig expedit. HAN GÅR BORT!!! Nä, det får bli LV St Tropez om jag MÅSTE ha något därifrån. Eller LV Stockholm. P som brukar jobba i Cannesbutiken var inte där idag så jag fick prata med någon annan. En riktigt dryg och sliskig typ. Att de ens låter sådana få ANSÖKA om jobb där. Bye-bye säger jag!

Har ÄNTLIGEN köpt cappuccino.. Och stack förbi färghandeln i Antibes. Hon som äger den är rolig. Hon tycker att jag ALLTID jobbar och varje gång jag kommer in säger hon till alla i affären att jag är en riktig energibomb som alltid är glad.. Hon är såååå söt. Idag var det en kille i min ålder som fick höra om vilket yrväder jag är;-)!

Nä, ska plocka undan lite sedan är det JOBB som gäller. Undra om jag ska sätta svarta ramar på eller inte?!?!? Kan nog bli coolt men frågan är om de som köpt tavlan vill ha det?? Får fundera lite.

À bientôt!/C

Dejten - så gick det.....

Ok då. Han är egentligen inte så dum. Förutom att han är fransos och 2 äpplen hög. Jag är själv 2,5 äpple.. Hahahhahahah, nä men han är kortare än jag - kanske han är 1.65.. Och så har jag klackar... Det blir lite skillnad ändå..

Vi har verkligen haft en supertrevlig kväll! Men att hänga med 2 fransoser ENBART är - ja - eh -  franskt... Vet inte hur jag ska beskriva men de beter sig alltid som småbarn. Jag vet inte varför men ja, så är det i alla fall....

M (min "blinddate" som jag redan träffat 1 gång tidigare) hade varit hos frisören och såg nästan oförskämt fräsch ut.. Jag fattar ingenting. Har inte riktigt pratat med honom tidigare men han verkar vara ungefär lika galen som jag! Typ på allt vi pratade om satt C's ex och sa

"- Oh, la, la, det är ju det jag sagt - ni är ju likadana!!"

Och faktiskt... Nåväl, det betyder ju inte att vi ska gifta oss nu.. ;-) Hahahhahahhahahhahaha

Trodde som sagt att det skulle bli mer eller mindre en plåga men KUL att bli positivt överraskad!!!

Oh well, nu sticker jag på Nyårsfesten vid Ste Maxime på lördag, kommer tillbaks till Cannes på måndag och så sticker jag till London den 5:e för att flyga vidare till Stockholm den 11:e. Sedan vet jag inte exakt när jag är tillbaks i Cannes igen (SHIT va jag längtar till att inte flacka omkring utan få lite peace and quiet i mitt lilla kryp-in). Vi bestämde i alla fall att vi ska ses i februari igen.

God natt! Nu är det definitivt DODO time för mig!! Zzzzzzz
:-)/C

OUTFIT FÖR MIDDAGEN... SCARY..... ;-)

Har funderat. Så, det blir så här... Inget uppklätt men ändå "sharp". Borde väl passa på en middag med C's boyfriend och "blinddaten"?!??

131398-207131398-208

Skjort-tröja från Debbie Morgan
Scarf från Chanel
Skärp från Camaieu
Jeans från Levi's
Skor i vinrött från Wedins

Ja, det får lov att bli bra. Och så svart kavaj till det.

Måste medge att det känns skumt att gå på middag med dessa 2 utan att C är där... Hade nog varit enklare om hon var med! Ja, ja, jag får väl vara "fransysk" och le... Hahahhahahhahahha... Nä, praktisera franskan var det..... ;-)

Bonne soirée!
/C


Kalla fötter..

Middagen ikväll.... Jag börjar få lite kalla fötter......

Vad ska vi prata om?? Alltså, jag är inte den som brukar hålla tyst i sociala sällskap men till C's ex och hans kompis vet jag inte riktigt vad jag ska säga... Får väl prata om maten - vi ska till en kanonbra restaurang! Aaaaahhhhhhh - ångest........

Nä, måste måla klart det jag höll på med.

:-)/C

I NECESSÄREN..

Modebladet manar till utvik av necessären.... Alla verkar ha sådan ordning och vet precis vad de ska använda. Jag är konstant lost i make-up djungeln (det kommer ju nya saker hela tiden som man måste införskaffa...) och köper typ det mesta men använder, ja, hm.. det som faller mig in för stunden. Har 3 propfulla necessärer så tog den jag reste med nyligen. Där är iaf saker som kommit till användning senast.. :-)
131398-205...131398-206

I princip är det:
Ögonskuggor från Chanel /turkos, beige, vit och mörkbrun
Ögonskugga i typ mullvad från Estée Lauder
Vit glitterskugga i burk från YSL
Ögonpennor från Sephora (de små) och Lancôme (den längre)
Läppenna från Chanel

Coverstick från YSL samt ett från NARS

Multistick från NARS i färg Copacabana - såååå användbart (ögonskugga, highlighter, läppar, kinder)

Wrinkless från Kanebo

Star Bronzer från Lancôme

Lipsaver från AVEDA

Lipgloss från Chanel - BONBON - absolut BÄSTA lipglosset - ever!

Lipgloss från STILA och från Make Up Store
Mascara från MaxFactor - Masterpiece
Ögonkräm från Chanel

Och så pincett - från Wilkinson med livtidsgaranti, den är super
Fransböjare
Liten tandtråd från OralB
Hårspänne
Pennvässare

Necessären kommer från Estée Lauder..

Lite ordning i kaoset i alla fall.... ;-)

Måste fundera ut något bra att sätta på mig inför kvällens middagsdate!! Inget FÖR bra bara. Man vill ju inte skicka ut "fel" signaler... ;-) Får nog bli något rätt neutralt.

À bientôt!/C


DINNER DATE..



Ska på dinner date ikväll. Med ett av C's ex och hans kompis. C och hennes ex försöker minsann fixa en "blind-date" mellan mig och kompisen... Har träffat honom 1 gång. Och han är fransos. Visst, trevlig, men... och finns det ett men..... så, äsch, jag vet inte. Blir i alla fall en helkväll pratandes franska vilket är bra. Flyger och flänger så man nästan glömmer bort emellanåt...

À + tard!/C


HÄMTAT BMW'N.. KAN DET BLI BÄTTRE EN DAG MED STRÅLANDE SOL OCH BLÅ HIMMEL??

Väl värt mödan att stiga upp kvart över 7 ;-)...

Hur snäll är inte C som låter mig ha hennes bil medans hon är på Bahamas! Här är sötnosen parkerad utanför mitt hus. ME LIKE!!!

131398-203

131398-204

Nä, nu är det jobb som gäller. Har insett att mina utgifter under december månad varit helt EXTREMA. Fattar inte VAD jag har gjort....

Ska sticka ner till Louis Vuitton och prata med P för att byta Damier skärpet senare. Det är nice att det jobbar en dansk på LV i Cannes. Han är trevlig!

À plus tard!:-)/C


Dagens outfit! Uppe i ottan för att hämta BMW'n...

131398-202

Bråttom bråttom... hoppas nu bara buss och tåg går som jag tror.... Man vet ju dessutom aldrig med transporter i det här landet.... :-)

T-shirt från Lindex
Skjorta/blus från Lindex
Jeans från Joe's Jeans

See ya l8er!/:-)C

Knallröda skor med blomma

KUNDE INTE LÅTA BLI.......

Reorna hade ju börjat i London redan. Hittade dessa för 15 pund... Det är ju för sjutton GRATIS!

131398-199

   

Tillverkade i röd mocka. Står på dem att det även ska vara riktigt skinnfoder men jag är skeptisk... Nåväl. Lite kul är de och för 15 pund - SO WHAT?!?!?

Nä, nu måste jag nog natta. Ska hämta C's bil imorgon så jag måste kliva upp vid 7:30 för att åka till Juan-les-Pins. Ihhhhh så tidigt!!! Nåväl, jag får ju en riktigt sjyst bil att fräsa runt i så jag ska INTE klaga!

Natti! À demain!:-)/C

Vantar från GAP och mössa från Notting Hill

Det var KALLT i London. Jag vet inte vilken planet jag bor på men i min lilla värld trodde jag att det skulle vara LITE varmare ändå... Så, jag klarade nog 20 minuter innan jag var tvungen att köpa handskar och mössan blev också ett måste.... Springer omkring i en orange kappa dessutom så det passade gulligt ihop;-)!

131398-198

Mössan med blomman hittade jag i Notting Hill
Vantarna med glänsande silvertråd instickad (syns om man tittar noga:-) från GAP

Här nere i Cannes är det heller inte högsommar direkt så vantarna har redan kommit till användning. Fast mössa är det tack och lov fortfarande för varmt för att använda!

Ska posta bilder på skoköp strax!

:-)/C

Telefonsamtal från B från spontanpartyt i förrgår..

Telefonen ringer och det är B. Från London. Som S och jag träffade på Mandarin. Och som såg till att vi kom väl hem. Och som för övrigt var en riktig gentleman!

Han ville säga hej och så. Var nyfiken på om vi kommit upp efter 2 timmars sömn och om vår chaufför stått utanför dörren kl 05:30..... Och, allt gick ju bra, eller hur?;-)

Berättade att jag nu bokat resa till London igen den 5:e januari till den 11:e januari så vi bestämde att jag ringer innan och så får vi hitta på något när jag är där! SKOJ! Han och hans gäng var riktigt roliga! Innan de började prata med oss tvärs över baren höll de låda på sin sida. De var supertrevliga.

That's that!:-)/C


Dagens outfit.. Nattlinne - och det bjuder jag på ;-) hahhahah

Hahahhaa, jo faktiskt;-). Har strosat omkring här inne i mysnattlinne nästan hela dagen. Vid 4 blev det dax för en dusch och KLÄDER, man kan ju inte flumma omkring för länge..;-) Plus att jag var TVUNGEN att promma och köpa instant coffee och mjölk... de hade ingen cappuccino.. morr... men jag kan väl klara mig på instant EN kväll iaf... Började bli lite trött på thé efter 14 koppar i förmiddags... ;-)

131398-197

Nattlinne från Nanso (charming - eller hur?;-) Små moln och hjärtan.... :-)
Kofta i ull från Stefanel
Turkosa mjukisbyxor för att hålla värmen från GAP
Tofflor från Rizzo (present från bästis L!! Hon vet att jag ALLTID fryser!)

Så, det var FÖRSTA och SISTA gången en liknande bild fastnar på min blogg ;-)!!

/C

Forts. diary bloggning från London igår.... :-)

Aaaahhhh. TRÅKIGT. Så har jag inte ställt om klockan heller så jag har trott att jag varit 1 timme närmare flygresan än vad jag egentligen varit. SUCK. Nu har jag ”gjort” alla affärer och de är inte särskilt spännande… Bally…. Nja… WHSmith – bokshopen är nog det mest spännande! Ja, parfym och smink också men konstigt nog är jag nöjd på den fronten. Inte ens ett lipgloss är jag sugen på.. Jag måste verkligen vara ASBAKIS…. Eller riktigt sjuk!:-)

Pratade med C. Hon har bestämt sig för att åka till Bahamas imorgon. Med sitt ex…. Hur clever är det egentligen???? Marco är avskriven efter kvällen då han gav mig sitt nummer. Fast, egentligen vet jag inte om man kan kalla det avskriven med tanke på att han helt uppenbart är en rejäl ”hang-up”. Hahahah, nu ringer hon igen. Och nu är hon inte säker på att hon ska åka ändå. Stackars ex:et. Bokat biljetter och hotell och allt och här velar hon omkring…. Jag kan inte låta bli att tycka lite synd om honom trots allt..

Åt en räksallad. Insåg att jag är rätt bakfull ändå. Inte ens alla räkor fick jag i mig… Huuuu. Ja, ja, det var trevligt igår och så länge jag inte gör en massa CRAZY saker så är ju allt i sin ordning.. I alla fall håller sig ”fylleångesten” borta. Lite crazy blev det ju ändå igår. Vi hoppade trots allt in i en främmande människas bil för att åka till Iraniern. Fattar inte att man inte lärt sig ÄN. Och hur många gånger har man inte pratat om det och hur farligt det kan vara. Och varje gång ursäktar man sig med sin FANTASTISKA människokännedom. Men, det gick ju bra och killarna var ju RIKTIGT trevliga, artiga och proper gentlemen! Måste vara för att man är en sådan fantastisk människokännare. Eller så har jag bara fantastisk intuition. ;-)  ;-)  ;-)  ;-).. Fy mig! Inte åka bil med främmande människor... Fast vi var iofs 3 sällskap som åkte tillsammans, men ändå... FY!

Börjar bli sugen på godis. Kanske borde ta en sväng bland sminket igen – ändå – kanske, kanske har missat något intressant…

Ciao/C


Diary blogging från flygplatsen igår... Spontanparty i London:-)

Joråsatteeeeeh.....

 

Oj,oj, knappt 2 timmars sömn, med en revelj i mitten sitter jag på Heathrow och börjar känna mig… hm… full??? Bakfull?? Eller hm.. trött?? Kanske lite av varje. Igår var nästan hela London STÄNGT. Här åker man till en storstad för att det borde hända något där! Men icke den 25:e.... det var STÄNGT… Ingen public transportation, inga taxibilar… inget öppet.. helt sjukt, i en stad med 10 milj invånare av ALLA nationaliteter och ALLA religioner.. WHAT undrar jag!??! Igår ,den 24:e, var affärerna öppna men på kvällen hände det inte mycket och inte ens alla restaruranger var öppna..


131398-196
 

Sitta inne och uggla igår var absolut inget alternativ. Så, S och jag ringde helt sonika vår chaufför som fick skjutsa runt. PERFEKT. Jag ska ALLTID ha privat chaufför när jag är i London (I wish..;-). Glida runt i en splitterny Mercedes med någon som öppnar dörren är RÄTT nice kan jag lova.


 

Hur som, vi ringde ”drivern” och stack till Mandarin Continental – SJUKT nice hotell med 5 stjärnor. Och, så rätt vi hade! Där fanns det folk! Och inte bara folk, kul folk dessutom. Så – guess WHAT?? Fest blev det..

131398-195

Ett glas vin och 4 glas champagne (aj, aj, aj, inte bra…) senare var klockan 3 och vi som var tvungna att stiga upp i ottan. Eller, jag var nog egentligen inte det men eftersom hela London är stängt tog jag det säkra före det osäkra och åkte samtidigt som S till flygplatsen. (shit vilken pensionär jag har blivit. Nu måste jag vara uppe i en miljon vuxenpoäng… USCH! Äh, jag kompenserar med att jag drack massa champagne och bara sov 2 timmar – det måste ju dra ner lite på skalan ändå??)  Klockan ringde, eller snarare skulle ringa vid 5. Kl. 10 över 4 väcks jag av S som säger ”- Time to get up, driver is here in 20 minutes.” OMÖJLIGT tänkte jag och kollade mobilen, WHAT.. klockan är ju bara 10 över 4 – ”Are you crazy??”. Ooops, German time… Ok, så somnade om. Men kollade först att jag ställt väckning på mobilen och YES.

Väcks igen av S som meddelar att det är dags att gå upp. Men klockan har ju inte ringt?? Joho då, men någon var visst trött och champagnedrucken och har sovit ÖVER alarmet. Händer ALDRIG.. Men, nu som sagt, så jag får väl lägga till det till CV’t..

Så, nu har S checkat in till Miami och här sitter jag. 6 timmar innan flyget ska gå.. SKOJ – NOT! 

När baren stängde igår var vi 3 sällskap som slog ihop oss i jakten på ett öppet ställe med alkohol (sjukt dum man blir efter några glas champagne..). Och vi stack till – Iraniern runt hörnet i Knightsbride. Det visade sig vara ett grymt bra drag eftersom det förmodligen var enda stället öppet efter midnatt. Dessvärre gav de oss bara 45 minuters dispens och undrade med stora ögon om vi verkligen var övertygade att vi skulle hinna dricka 1 liter vodka och 2 flaskor champagne på den tiden – vi var 8 personer…

           

Men vi grejade det – nästan. Det som var kvar i Absolut flaskan tvingade de S och mig att släpa med oss hem! Typ 1 dl. vodka kvar i flaskan hahahahhaha. De fantastiskt trevliga gentlemännen åkte sedan taxi med oss till dörren för att försäkra sig om att vi kom hem ok. THATS nice!

I Sverige får man slåss med looser stureplansstekarna för att de minsann ska ha SIN taxi, NO GENTLEMEN THERE….. Fast det är väl ingen nyhet. Ringa drivern var inget alternativ – vi hade sagt att vi skulle ringa vid 9 för då behövde vi säkert åka hem men vi glömde bort honom då champagnen beställdes och det är förmodligen RÄTT fräckt att ringa och väcka vid 3…

Ja, ja. Nu är det ”bara” 1 och en halv timme kvar tills jag kan checka in… SUCK, om jag ändå kunde florera i TAX-FREEn så hade det känts mycket bättre men nu får jag sitta UTANFÖR och vänta på att min Zurich flight ska öppna sin check-in. Kul dag jag har framför mig, Zurich i 2 timmar och sedan connection till NICE. Tur att jag kommer hem ikväll i alla fall… CANT WAIT! I brist på annan att slösa kärlek på så är ju FRANKRIKE min stora kärlek.. Jo, förresten, apropå kärlek, det blev inte ens en latte med Mr. N. Eftersom tågen inte gick igår och vi skulle åka tidigt idag fick vi inte ihop det att åka ner till honom och hans föräldrar. Buhu.. men egentligen var det nog bara bra… Tänk om jag SAKNAT ännu mer om vi träffats. Äh, jag har ju bestämt att jag flyger tillbaks den 5 januari för Hong Kong partyt i London så jag kanske träffar honom då.

Oh, well, ska nog luta huvudet på laptopväskan och snooza lite. GOOD NIGHT!
/C


Jul, jul..... Ååååh, såååå fint! *tindrar med ögonen* ;-)

131398-194131398-193

Sloan Square, med min kära kompis S i förgrunden. Trädstammarna upplysta med blått. VERY NICE!
Sedan är det en bild från Oxfordstreet, inte fullt lika skoj men ändå...

Har förresten bokat flygbiljetter - IGEN. Som om jag inte skulle ha annat att göra för pengarna... Eller med tiden heller för den delen. Men nu kommer jag att kunna få lite gjort både i London och i Stockholm. Hoppas att det kan generera lite jobb också :-)!!!!!!

Men, jag bestämde mig som sagt för att sticka från London till nyårsfesten här på Rivieran och så är jag ju bjuden på en fest i London den 6:e januari. Det är vänner från Hong Kong som har den och helt ärligt... Man får inte missa Hong Kong partyn vare sig de är på Rivieran eller i London. They are crazy!!
Så, nu har jag bokat London igen mellan 5:e och 11:e januari. Sedan åker jag från London till Stockholm eftersom jag har lite att göra i Stockholm i början av året! PUST! Men sedan får det bli lugnt på resefronten ett tag...!

À plus!
/C

Försenat flyg.... Den 22 december, på väg till London..

131398-192

Så här kul var det i Köpenhamn.........

Tack och lov var flighten i alla fall inte cancellerad. Fast kul att vänta är det ju inte. Även om Köpenhamn har både Gucci och Hermès. De små butikerna är ju avklarade på två röda så..... Ja, några la sig och sov.

Anyway....

Ska ladda ner lite julbelysning från Sloan Square och Oxford street. Hmmmm... har på något konstigt sätt utvecklat en enorm förtjusning för just juldekorationer... Skumt egentligen att Stockholm inte är mer pyntat med tanke på att solen bara visar sig typ 1 timme om dagen;-)

Cannes ligger i dekorationstopp - Kristallkronor i blå och vit/gula ljus och ENORMA snöflingor över Rue d'Antibes... Svårt att slå!:-)

/C

Back to normal!

Aaaahhhhhh - hur skönt är det inte att vakna i sin egen säng (även om det idag var rekordkallt här inne... 13 (!) grader... brrrr) och se hur solens strålar lyser genom jalusierna...

Grymt nice att vara tillbaks hemma.

Och vilken skön jul! Jul utan att fira jul! Slippa all julångest och all julmat osv. Det var ett RIKTIGT bra drag att sticka till London! Och ätit gott har vi. På julafton åt vi middag på Spoon - en av Londons hippare restauranger. Jag åt Consommé på Anka med Fois Gras tortellini i och till varmrätt Tonfisk! SUPER SMARRIGT och precis lagom.

131398-191

Förresten, mitt under vår middag kommer en amerikansk kille i 35-års åldern fram till oss och undrar om vi vill att han och hans sällskap ska dra av något från vår nota?!?!? WHAT AN IDIOT! Ingen världsvana över huvudtaget. Skulle de velat bjuda oss på, säg, förrätten eller vinet, eller vad som helst, så säger de väl till servitrisen och löser det. Man går väl inte fram till 2 tjejer och frågar om de vill ha hjälp med att betala notan... Det är snarare FRÄCKT än snyggt! Vi skulle aldrig sätta oss och äta på en svindryr restaurang om vi inte kunde betala för oss... Och visst kan man tänka att tanken från dem var gullig men det blev ju bara fel.... Ja, ja, gott var det och betalade ALLT gjorde vi själva.

Pratade lite med killarna efter middagen. En läkare och en advokat från New York. De var på väg till Kapstaden för nyår. Nä, de killarna var verkligen inget att hänga i julgran..... Hihihihihihi! Oh, well....

Nä, resväskan är upp packad och nu är det dax för thé!

:-)/C


Nu i Zurich!! Snart hemma!

Jaha, sa har jag mellanlandat i Zurich.. Snart, SNART tillbaks i Cannes. Zurichs flygplats är inte sa dum - framförallt finns en Hermès butik!! Sa, där har VISA't redan fatt jobba... hihihihihi.... Har samlat pa mig lite bloggande i min dator över de senaste dagarna sa det tänker jag publicera typ imorgon!

:-) C

LONDON, LONDON.... ;-)

Resan hit var en pars.... Typ matforgiftad och flyget var 3 tim forsenat... Naja. Gick och la oss vid 3-tiden och upp tidigt imorse. Har hunnit massor idag!! Sprungit pa Harrods och Harvey Nichols. Reorna ar i full gang och pa GAP hittade jag en superfin klanning! I'm happy!

Ikvall ska vi hem och snooza lite och sedan blir det utgang. Tankte fixa in oss pa en privat klubb med en van som ar medlem och efter det ska vi nog ut och parta/dance - hoppas jag i alla fall. Om mina fossingar orkar, de har gatt i halvhoga klackar hela dagen.. pust!

Na, over and out. Vi maste sticka hem nu!

BYE!/C

Hummerlunch utan hummer :-/

Så var den årliga hummerlunchen avklarad. Vi saknade en tjej och för min del blev det ingen hummer. Jag mår fortfarande inte 100%. Tog en liten räksallad, men den fick jag inte behålla länge..... Yakkkkkkkkk!!

Kollar fortfarande flighterna och den 12:00 avgick 12:40 - inte så farligt!!

Har inte börjat packa och måste sticka om 45 minuter. Jag borde skriva en bok om speed-packing!! Är expert vid det här laget!! ;-)....

Nä, lite bråttom känner även JAG att det börjar bli. Datorn ska med så förhoppningsvis blir det en och annan update de närmsta dagarna..!

GOD JUL!!!
/;-) C

3 timmars försening igår.... Will I make it??

Buhu.... Åt revbenspjäll igår.. Skulle jag inte ha gjort. Äter nästan aldrig fläskkött eller särskilt fet mat heller. Så halva natten har jag mått illa....

Kollade flighter till Heathrow det första jag gjorde när jag vaknade. "Min" flight fast igår var 3 timmar försenad. Den landade vid midnatt... Kul om det blir så... Att ta sig in till South Kensington mitt i natten.. Måste kolla taxi under dagen.

:-)/C


MIN ENDA JULKLAPPSÖNSKAN...

En fjärrkontroll så man kan stänga av TJATMAMMAN när man är i Sverige.

Det börjar gå mig RIKTIGT på nerverna och gissa 3 gånger varför jag inte firar jul i Sverige... Jo, 3 månader med mamma mellan september och november är att ÖVERDOSERA...

Nä, jag är FETT trött på att höra hennes röst eka i öronen.

I'VE HAD ENOUGH! GE MIG EN FJÄRRIS! NU!

Jag tackar SAS att det finns flyg som imorgon tar mig härifrån! :-)

Bonne nuit! Det finns ett sätt att få tyst på tjatet - gå och lägga sig. För om man sover håller hon garanterat tyst!
/C

Frasigt Hermèssiden.... MUMMA!!!

Slet med mig denna i packningen i tisdagsmorse.. Hermès "Grande Roue" från vårkollektionen 2006. Gillar den för att mönstret är lite busigt och inte en sk klassisk Hermès... Köpte den när den kom och bara älskar den rosa färgen!!

131398-190

Jag vet, inte särskilt höstig men det är just det - lite färg livar upp ;-)! Hihihihihihi

Köpte en tröja idag. Och om Hermès:en är rosa så är tröjan ROSA..... Bleka jag ser till och med solbränd ut i den rosa färgen... typ 80-tals neon.. Hhahhahahahhaha...

Hittat ok biljetter till Nice den 26:e... får väl se om jag ska sticka då eller kanske stanna längre.....

/C

Så många beslut....

Ja, ja London verkar inte vara någon fara. Alltså, att jag inte kommer dit. Räknar iskallt att landa på utsatt tid;-)....

Måste snart bestämma mig för vad jag ska göra sedan. Jag kan ju inte sitta och uggla i London hur länge som helst. Som sagt var lutar det åt London - Nice för nyårsfesten i Les Arcs...

Ska nog kolla lite biljetter...

:-)/C


Kaos på Heathrow..... Oh NO!

Tydligen är det fett tät dimma. BA har cancellerat ALLA inrikes, BMI i pricip också. Utlandsflighterna är KRAFTIGT försenade och man förväntar sig att läget kommer att vara detsamma de kommande dagarna.

NO WAY! Har kollat ALLA dagens flighter från Köpenhamn (eftersom jag flyger från Arlanda och via Köpenhamn) och ingen är i alla fall inställd. Men riktigt försenade. Hoppas - HOPPAS att jag klarar mig. Min flight landar efter 9 på kvällen och det är sååå jobbigt om man är försenad så sent.... 

Kom just ihåg något VIKTIGT... Måste göras nu! I'll be back!

C

OUTFIT TJUGOFÖRSTA DECEMBER! ;-)

Touch base. Hemma en snabbis för att UPS skulle komma och hämta ett paket. Mellan 4 och 6 sa de och jag morrrrrrrrade - det förstör ju hela eftermiddagen. MEN till min glädje plingade de på dörren redan kvart över 4!! Så, nu kan jag sticka ut igen!

131398-189

Stickad klänning i ull och bomull från Comptoir des Cotonniers
Skärp från Mulberry
Jeans från Levi's

That's today!
A+!/C

LV skärpet från igår... Ska bytas till Damier Azur så snart jag hittar en LV som har det!!

Här kommer bilder på skärpet från igår.. Jag måste medge att jag gillar kartongerna och påsarna (de i tyg!) som de packeteras i. Jag har fler lådor och tygpåsar från bla. LV, Fendi och Gucci och de är riktigt användbara!! För att sortera smycken, förvara småsaker etc. Och skopåsarna såklart till skor när man reser och så!

Hur som...

131398-187


131398-188

Nä, nu ringde S. Hon hämtar mig så ska vi ner på stan. Hon har fortfarande inte ätit lunch. Själv har jag ätit Gulaschsoppa på NK!

Måste hitta "mina" Cheap Monday Eifel Tower och måste en sväng förbi Svenskt Tenn för en present till L. Köpt en redan på NK idag men hon ska få en liten sak till från Svenskt Tenn!!

À plus tard! :-)
/C


Znark..

Oj så seeegt det var idag då... Snoozade typ 5 ggr. Har druckit cappuccinon. Ska ta en snabb dusch sedan är det action.

D har ringt (piloten - och den "eviga" flingen)!? Jag hann vara i Sverige i typ 2 timmar.. Han tyckte att jag skulle följa med till Kanarieöarna den 25:e.. Bad luck - då är jag i England. Plus att man aldrig vet vad D har för motiv... Eller om han har flickvän heller för den delen. Nä, that's a no-no! Skulle ALDRIG involvera mig med en kille som redan har flickvän - det är BARA sunkigt.

Nä, ACTION! NU!

Bonne Journée!/C

Louis Vuitton, Japanska Köket och Åhléns

Efter Hermès blev det Louis Vuitton. Dels för att jag skulle köpa insats till min almanacka (det skulle L till sin med) och dels för att jag skulle be dem fixa ett skärp som köptes för knappt ett år sedan men som typ spruckit i kanterna.

Almanackorna var - SLUT! Helt galet...

Skärpet däremot visade det sig att de inte längre tillverkar och det kunde inte heller lagas så jag fick kika efter ett nytt skärp. Hittade ett superfint i Damier Azur men det fanns bara i för stor storlek... Morrrr.... No luck.. :-( Så det slutade med att jag valde det i "vanliga" Damier men jag hoppas att de har Damier Azur i London så kan jag byta det där. Eller om inte, så byter jag det i Frankrike!! SUPERFINT är det!! Postar bilder imorgon.

Här är iaf bild från
www.eluxury.com så länge!

131398-184

Jag fick betala mellanskillnaden men va sjutton gör det?!?!??! Det var inte mycket och jag har ju fått ett nytt skärp - och snart dessutom i nya Damier Azur!! :-)

Sedan åt vi middag på Japanska Köket på Nybrogatan för att kl. halv 10 få för oss att STRESSA till Åhléns City innan de stängde - kl. 10!! Jag suktar ju efter Cheap Monday - Eifel Tower (jag vet - alla andras HAT-jeans;-) But I like them!!). Kom till Åhlens vid kvart i men de hade inte jeansen så det blev parfymavdelningen tills de stängde!

Och nu är det läggdax... Fullspäckat schema imorgon!!

Bonne nuit!/C

TOMT PÅ HERMÈS.....

Skulle byta scarfen på Hermès. De hade nästan inget kvar att sälja... Hur DÅLIG planering är det?????

L och jag:
- Vilka "trekanter" har ni?
Hon:
- Eh... de är slut.
L och jag:
- "Looparna" till scarfsen?
Hon:
- Eh... de har också tagit slut.
L och jag:
Jo, den här slipsen i Orange?
Hon:
- Tyvärr......
L och jag:
Terre d'Hermès parfymen???
Hon:
Slut.
L och jag:
Kan man hitta den någon annanstans?
Hon:
Nä.


Bilden är inte från NK. Även om det ser tomt ut.. hihi ;-)

JAHA..... Anything interesting???? NÄ.... Inte en enda av scarfsen som fanns kvar var skoj. Plus att de endast hade ca 20 scarfmönster kvar - TOTALT..... FY på Hermès säger jag!

Blev en slips i alla fall till L's boyfriend! Alltid något men är det inte RIKTIGT dåligt att inte vara förberedda för julrush??? Det var så urplockat att man nästan kunde tro att de haft REA.... Löjligt...

Vi kom överens att jag köper en ny Hermès scarf till L när jag är i London. Där lär de ju inte ha tömt lagren - kan man hoppas i alla fall! Så, hon lämnade tillbaks sin här i Stockholm...

Anyway... Keep smiling! :-)/C

Kan inte vara nöjd med allt!

Iväg till Hermès. L hade fått en scarf som hon vill byta.

Därefter MIDDAG! Mums - hoppas jag i alla fall!

CIAO!/C

Nya CHANEL products införskaffade till "samlingen"...

Var, för en gångs skull, ute i god tid till flyget igår... Hade ju hyrbilen att lämna och trodde att det skulle ta längre tid! Så... slog ihjäl största delen av tiden med att prata i telefon ;-) och så gjorde jag lite shopping.. Väldigt modest med tanke på att jag LÄTT kommer ut därifrån med 18 påsar.. :-) Och nästan alltid Chanel - mina favoriter!

131398-183

CHANEL Double Perfection Creme Powder i färg 30 - Cendré
Jag använder normalt inte puder för jag tycker inte att det känns fräscht att stänga in huden.. Men, jag har lärt mig lite knep om hur man kan "punkt-gömma" sk skönhetsfel med just creme puder.....! Så, den ska bara användas där den behövs - så får resten av huden andas!

CHANEL Ombre Essentielle i färg 52 - Beige
Också för att se naturligt snygg ut och jämna ut runt ögonen. Fin naturlig färg på ögonskuggan som man kan "highlighta" med eller använda som bas för färgade skuggor! Eller bara som den är såklart!

Nä, nu ska jag göra mig fin;-).

À bientôt!
/C

JULAFTON I LONDON :-)

Har precis bokat biljetten! Verkligen i sista sekunden. Det är såååå irri att priserna går upp ju närmare avresa man bokar... HELLO! Har de biljetter kvar borde de ju vilja bli av med dem?? Ja, jag kommer till London i alla fall. Phhiuuu! Tror inte att S hade blivit så glad annars... Äh, har ju bara med min slöhet att göra så man får väl betala sitt pris.... ;-)!



Har dessutom blivit bjuden på nyår till Les Arc (nere på Rivieran) och sedan på ett MEGA PARTY i London den 6:e januari. Nu funderar jag febrilt på hur jag ska orka/hinna med allt!! I januari måste jag dessutom tillbaks till Stockholm för lite jobb.

Har inte ännu bokat resa FRÅN London... Hoppas jag inte blir fast;-). Nåväl, allt löser sig ALLTID på något underligt sätt..;-) Ska bara klura ut vart jag ska?! Nyår på Rivieran vore skoj. Sedan skulle jag kunna göra ett "Londonstopp" för THE PARTY på väg till Stockholm..

À plus!
/C

Milla Jovovich designar bl.a. klänningar för MANGO nästa år!

I april släpps Millas collection som hon gjort tillsammans med Carmen Hawk för MANGO.
SOOO EXCITING! Jag vet vart jag kommer hänga i april då!
Hon har ju modellat för dem och det har utvecklats till en limited edition kollektion!



Kan tänka mig att den blir fin, jag tänker definitivt hålla utkik!
:-)/C

DvF wrap/omlottklänning för BARBIE!!



I'm a Barbie girl.... I Diane von Furstenberg wrap/klänning! NICE. Den hade jag velat ha under granen för typ 100 år sedan..... Nu önskar jag hellre en mjuk klapp med enbart en DvF wrap i... ;-)!

99 euro för Barbie i klänning i DvF butikerna. Limited edition som började säljas den 15 dec.

CIAO!
:-)/C


OUTFIT :-)!

Ok, jag medger. Det är lite mysigt att lufsa omkring i sina Bally Curling... Var hos läkaren kl 9 och bara bra besked! HB't var 126 vilket är kanoooon, och jag SLIPPER operation!!! Yeee-Haaa!

Så passade jag på att kolla NK's julskyltning också. Gulligt, men eftersom jag har bakgrund inom marknadsföring måste jag säga att produktplaceringen för bla Anna's och Warbergs....... TVEKSAM..  NK's julskyltning är ju tradition och främst vänd till barn så personligen tycker jag att det är lite "billigt" med reklam bland alla dockor och rekvisita.. Fast det är klart.... That's what it's all about.  Anna's och gänget lär nog vara nöjda i alla fall.....

131398-182

T-shirt från H&M
Kofta/väst från ColorClub
Skärp från Mulberry
Jeans från Levi's

Bonne journée!
:-)/C

SAKNAR.... Ok, aningen tacky men rätt cosy ändå..:-)

15 grader och no snow... BUT I LIKE IT! Har nu spenderat hela 5 timmar i Sverige och LÄÄÄNGTAR redan tillbaks... Bild 1 tagen från Marché Provencal ner mot Port Vauban. Bild 2 på Rue Georges Clemenceau (båda i Antibes)

131398-180131398-181

Ok, nu landade jag ju i Stockholm RÄTT dag - SNÖ. Ska inte underskattas - men ändå;-)!

À plus!/C

Jo, men tack! Då går jag i ide tills 15 juillet...

Köpte som vanligt massa glossy mags för att överleva flygresan... I franska Glamour hade de årshoroskop för 2007. Bästa tillfället för att träffa någon är mellan 15 juli och 9 augusti. TACKARRRRR. Hahahhahaa ;-)

Vad ska jag göra fram tills dess då;-)??? Inte nog med det, arbetsmässigt kommer bästa tillfället för en intressant förhandling ske först mellan den 20 augusti och den 6 september... IDE nästa, någon som vet vart man kan hitta närmaste björn??



Fler jungfruar i krokarna?? Anyone?? Hihihi

Ska tydligen fira jul med Mr. N's familj (eh, tydligen och tydligen... det är ju han och jag som bestämt det så, ok då - SKA fira jul med Mr. N's familj...). De har bjudit in mig och min kompis från München, S. De fick nys om att jag skulle vara i London och beordrade Mr. N att bjuda in mig och min vän! SNÄLLT!

;-)/C


Varm jacka för kall kväll igår.. Jo, kyligt värre blev det...

Igår kväll blev det "tweeden" och halsduken brrrrr...

131398-179

Halsduk från MiaZia (by Valérie Barkowski)
Tweedkavaj från H&M
under det, same, same som dagen

Sneakers och väska med kedja från Gucci

Tillbaks i Sverige. Deppigt med solnedgång kl. 14.30, frysgrader och barrträd...

Aaaahhhhh - LUSSEBULLE och cappuccino! Alltid något positivt med La Suède;-)

Steg upp kl. 06 imorse efter 3(!) timmars sömn.. knappt.. låg och funderade på dramat så det gick inte direkt finemang att somna....

När klockan ringde var det militäriskt skutt ur sängen - på med kläderna - och bilkörning hem till Cannes. Eftersom det blev så sent igår så sov jag hos C. Och hon var glad att jag stannade med henne eftersom hon inte var så happy på Marco..

Ska packa upp väskan så kan jag kabla över lite bilder!!

CIAO!/C

DRAMAT HAR NU NATT SIN KULMEN.....

Middagen slutade i katastrof...... Dramat blev storre an innan och han stack till mig sitt nummer nar vi skulle ga sa nu ar det varldskrig.....

Jag kommer att fa typ 3 tim somn och sedan packa och flyget...

SUCK!

/C

ITALIAN DINNER - ikväll igen... Kanske ska skippa flyget och rulla till Sverige istället

C ringde. Vi är ett helt gäng som ska äta middag ikväll och vi hade bestämt det nyöppnade stället på Place de Gaulle i Antibes. Men, SÅ ÄR DET JU EN ITALIENARE MED I GÄNGET! Say no more.... ;-)

Hemlagat är alltid bäst - så han har bjudit alla hem till honom istället! Hans matlagning är ju "to die for" så det är bra men alla drama som pågår....SUCK. Trodde faktiskt inte att han skulle med först men - som sagt - nu är det middag hemma hos honom som gäller. Ja, ja jag ska inte klaga - det blir toppen. Måste nog hitta en italienare som kan laga mat till mig;-) Ja, INTE han då.....



Eller kanske införskaffa mig något sån't... Hahhahahhahahhaha ;-)

/C

Neeeeeej, jag "tappar" 2 hela timmar.....

Kolla va fort hårtorken kunde köra idag!;-) Hahahhaahhahaha.....

131398-177

Oooooops, har varit bensäker på att flighten går efter 1 imorgon. Men, nix... Och det vet jag tack vare en vän som ska på samma flight som jag. Han ringde precis och flighten går 11. TACK att han besvärade sig med ett samtal, annars hade jag dykt in på flygplatsen ALLDELES för sent (eftersom jag inte gillar flygplatser brukar jag komma i sista sekunden... jag vet -NOT ALWAYS GOOD..... ;-)!

Buhu, jag vill inte.... men jag är, tack och lov, snart nere igen! Stockholmsstoppet är ju enbart för läkarbesöket där jag ska försöka avstyra operation på inrådan av min franska läkare. Sedan blir det London.. Alltid något, men det är ju inte direkt DUBAI:-(.... Ja, ja, jag ska inte klaga!:-)

À plus!/C

OUTFIT

På väg mot Ste Maxime!! Sen som vanligt.... Och med tanke på att jag ska köra dit med lilla gräsklipparen;-) så lär det inte gå fort...

131398-176131398-175

Vit t-shirt från H&M
Rosa stickad tröja i merinoull från GAP
Jeans från Levis
Skärp från Mulberry

och så sneakers från Gucci

Nä, nu måste jag draaaaaaaaaaaaaa!!

Bonne journée!
/C

Ingen stress...

Deadline flyttad! SUPERSKÖNT!

Ska sticka till Ste Maxime imorgon och hälsa på några kompisar. Och sedan är det dax att packa!!!!

Sverigeresa på tisdag och på torsdag on to LONDON.... "Date-killen" som jag träffade på Baoli igår och som jag mötte upp för lunchdate idag kommer också vara i London över jul. Hihi fling,fling ;-)....! Klart att jag ska se till att vi ses då!!! Han är NICE! Misstänker att han är.. hm.... kanske... hm.... några år yngre än vad jag är..... Ja, får fiska lite om det senare. Men, äsch, vaddå?? Vänner kan man ju vara ändå!:-)



Ska träffa svenska läkaren på onsdag. Hon blir nog inte så glad. I Sverige vill man planera operation i januari men jag VÄGRAR. Opererades ju i Frankrike i september och har INGEN LUST att genomgå en till operation om den inte är ABSOLUT nödvändig. Pratade med franska läkaren och han motsätter sig - precis som jag! - till en operation så snart! THANX!! Så, vi får väl se vart det hamnar på onsdag...... Känner mig faktiskt tryggare i fransk sjukvård än i svensk måste jag erkänna!

Nä, nu måste jag nog städa lite. Blev ju bara 4 timmars sömn inatt mellan 06 och 10 så natta tidigt är nog en GOD idé!

BISOU/C



FROSTGRADER INOMHUS DÄRAV HALSDUKEN.... OUTFIT

Kallt är vad det är idag - BRRRRRRRRR!

131398-172131398-173

Halsduk från FANTASTISKA MiaZia - handgjord i mjukaste ull!
Omlott-skjorta från Mango
Linne under i turkost från Camaieu
Jeans från Levi's
Skärp från Mulberry

Nä, nu ska jag huttra vidare och fortsätta fundera på BOTOX i pannan eller inte... SUPERFICIAL STUFF!!! Det är bra att måla, lite som terapi, och förhoppningsvis kommer jag fram till någon klok slutsats dessutom. Just nu lutar det åt att det blir till att SKJUTA in lite BOTOX ändå!!

CIAO!/:-)C

Petra Hultgren - eller jag??

Sist jag var i Sverige sa en vän: Shit va du är lik Petra Hultgren egentligen!!

Hmmmmm, tänkte jag, komplimang eller inte?? Jag har tyckt att hon kan se rätt "grov" ut. Men hur som helst har jag nu hittat några bilder på henne och - vi är faktiskt inte helt olika... Skulle vara håret då eftersom jag har ljusare hår än henne. 

 

SKUMT! Men ändå!
:-)/C


EXPRESSEN UTGÖR EN RISK!?!?!

Fy så trött jag blir på kvällstidningar. Surfade just in på Expressens hemsida där första rubriken lyder:

RIKAST I SVERIGE

För det första: SO WHAT?? Det är en så'n typisk "fönster-gluttar-kärring" mentalitet...

Eller egentligen skulle det första vara: FARLIG info i FEL händer!!!!

Tyvärr så lämnar "personnummer-Sverige" glatt ut uppgifter till höger och vänster (FATTAR inte att folk inte klagar?!?!? Fransoserna skulle ju bränna ner riksdag och regering om det gick till så här!) men det är lite väl att publicera LISTOR i kvällspressen....

Nä, bojkott! SÅ DE SÅ!
/C

Badrumsbomb

VEM HAR RÖJT RUNT I MITT BADRUM??? När jag hittar den skyldige så...... MORR!
Eh, i väntan på att hitta och läxa upp den skyldige ska jag nog ta och städa upp... ;-)

131398-171

Förstår inte att det så ofta är så!? Man sticker hemifrån och när man kommer tillbaks har någon släppt en bomb som man måste städa upp efter.... Blir man trött, eller??? ;-)

Bonne après-midi!/C


BAOLI PARTY NIGHT

Ännu en GALEN kväll. Vid 2 tiden inatt var jag lite sur.... men, vid halv 3 stack vi till BAOLI så då blev allt bättre!!!

Skulle ätit middag med Marco som skulle mött oss i Vinbaren men han dök aldrig upp.... C vart inte glad. Men för mig kvittade det faktiskt... As you might understand...

Ok, ingen middag (blev 5 gröna oliver, 2 kex och lite Boursin vid klädbytet hemma hos C vid halv ett...) När Vinbaren stängde var alla på G, även jag med Coca-Cola light innanför västen;-). Så vi stack hem till C där jag hade lämnat partykläder om-i-fall-att!

131398-167  131398-168 
Korsett och sammetskjol från H&M, svarta mockastövlar med klack.

Väl hemma hos C kände jag att sticka till Baoli var aaaaningen överskattat. Klockan var mycket, ingen middag och idag är FULL arbetsdag..... Men "fyllona";-) insisterade och eftersom jag var den enda i sällskapet kapabel att köra bil så fick jag ställa upp.... Blasting partymusik ur högtalarna i bilen så började jag nog tina upp lite... Och väl framme.....

BAOLI VAR PACKAT - folk dansade överallt! I LOVE THAT PLACE! Det går aldrig fel med BAOLI!

131398-170131398-169

Vi "vip-ade" in oss ovanför DJ'n och där var det GALET RÖJ! Dansade så klackarna höll på att gå av!

Började prata med en kille som heter G. Eller, snarare, han frågade vart vi kom ifrån. När jag berättat och även förklarat att vi alla bor här nere visade det sig att han flyttat ner från London för 3 veckor sedan. Så jag fick hans visitkort och vi sa att vi skulle höras. När vårt "bord" fick höra detta vart det GRUPPTRYCK att hämta honom till vårt sällskap. Sagt och gjort. Stackarn, han var nog lite blyg och så kommer jag och slänger in honom i ett packat och påG sällskap. Ja, ja.

Jag har precis avslutat en lunchdate med ovan nämnda G. Han är riktigt trevlig!

Nä, som sagt. Idag är det JOBBA som gäller. Deadline är imorgon bitti kl. 9. Jag förmodar att jag får jobba non-stop tills dess....... GAAAAHHHHHHHH!

BISOUS/:-)C

Skööööööööööna Olinda!

Hahahhahahha;-)



Olinda kan inte leva i ett land där Anna Book är dansikon och där Carola anses vara superstjärna!

Det är något av det roligaste jag hör på länge! Klockren kommentar!

Ta dessutom stureplansstekarna som tror sig vara THE CENTER OF THE WORLD.. hahahhahahaha... skrattretande. De stekare som har belägg är FÅ, grymt coola och inte själva särskilt impade av cirkusen...

Hahhahahahhahaha, shit, så skön hon är!

Var bara det!;-)

Bonne soirée!/C

Outfit

Dagens outfit. Pratar i telefon - som vanligt. Men, jag måste säga att jag nog blivit expert på att prata och fixa andra saker samtidigt...! Som att ta outfitbild tex..;-) Hihihihihih

131398-166

Telefon från Siemens ;-)
Kofta från Stefanel
T-shirt från H&M
Jeans från Joe's Jeans
Skärp i vitt skinn köpt i Italien

Bonne soirée!/C

Hur man klämmer in 3 pers i en Z4.....

131398-164

Det funkar - om någon är villig att sitta på handbromsen ;-) Vilket C gärna gjorde, hahhahahha;-)

Yesterday... och dramat fortsätter..... What's fel with folk??

C och jag stack till vinbaren på Xtreme för drinks innan cocktailfesten. Det var nice!! N i baren är sååå SOCKERSÖT och beroendeframkallande! Förmodar att andelen kvinnliga gäster har ökat med 5000% sedan han anställdes!;-) Han är YAM!

Sedan gick vi till restaurangen där Cocktailfesten skulle vara. Så, vi dundrade in där i våra cocktailklänningar och höga klackar - mitt bland MASSOR av seglarkillar.... HELA STÄLLET STANNADE! Gissa om Marco var stolt som en tupp! - These are MY girls!!!;-)

The OCCATION för cocktailen var en launch av 9 nya segelbåtar. Så efter massor av kindpussande och hälsande vart det cocktail och sedan dinner! WHAT?? Det hade vi ingen aning om men sällskapet var ju trevligt och vi hade inte ätit middag så - we stayed!

NU BÖRJAR DRAMAT - eller kanske snarare fortsätter.....

Marco lägger sig i bordsplaceringen och försöker sätta C längre bort. Strange! Han propsar på att jag ska vara hans bordsdam.. Ehhh... C blir sur och det slutar med att vi sitter på varsin sida om Marco. All good!

Hinner inte ens sätta mig ner förrän han viskar "-This is going to be difficult..." VADDÅ??? undrar jag tyst men säger inget.. Sedan fortsätter han "-Will you come with me to the Alps in January to ski for a week?" WHAT???? C's dejt frågar alltså mig om jag vill åka på skidsemester med honom??? HELLO?? Och det här var bara början...

Vad har de för relation egentligen?? Hon fiffilurar med andra och han stöter på hennes bästa vän?? Jag blir HELT förvirrad - som ett enda stort WHAT??

Under kvällen stryker han sin hand över min rygg, nuddar min arm, skriver på min skuldra med mitt YSL lip gloss och vill dessutom applicera lip glosset åt mig!! NÄ, demonstrativt torkar jag bord glosset från skuldran och sätter på lip gloss själv. På andra sidan honom sitter C och ser sur ut.... INTE KONSTIGT..

Vi har en trevlig kväll ändå, det var ju andra vid bordet också!! Men till slut är C RÄTT irriterad på Marco och Marco är nog aningen irriterad på mig eftersom jag är föga intresserad av hans flört försök.. Jo, förresten, han sa också att han tycker att jag är sååå vaaacker - som en mystisk CINDERELLA... Please....!

Middagen avrundas och vi börjar fundera på vad som ska bli nästa drag. Rapporter från Baoli har SMS:ats med jämna mellanrum men vi känner inte direkt för att sticka dit. Till slut klämmer vi 3 in oss i C's BMW Z4 och åker hem till C. Jag hade ju skippat alkoholen hela kvällen för att jag skulle köra men till slut gjorde Marco det istället.

Väl hemma hos C vart det rosé vin men vi var nog alla ganska trötta. Så, när vi ska gå och lägga oss (jag har ett av rummen hemma hos C för de gånger jag sover över) så undrar Marco om jag verkligen tycker att han ska sova med C... Åter igen -WHAT?!?!? Det finns ju fler rum att välja på om man säger så.... närmare bestämt 6 stycken.... Nä, jag sa gonatt och stängde dörren om mig! Och gissa vart Marco sov... Hos C såklart!

BLIR MAN KLOK ELLER??? Nä, jag kämpar hårt för att hålla mig utanför men måste nog påstå att ingen av dem är särskilt ärlig i sin relation... SUCK! Vad är det för fel på folk??

Back to work! Ska jag kunna gå ut ikväll måste jag jobba i 390 km/h!!

:-)/C

SURPRISE..... och partyt börjar..... klockan 4...

Nu ringde C. Hon sitter i baren på ett ställe i Antibes och tyckte att jag skulle pallra mig dit NU! Ehhh.... klockan är inte ens 4 och där sitter hon och dricker drinks och festar....?? SURPRISE - NOT!! Hela hennes liv är en enda lång fest! Att hon inte tröttnar....


Med andra ord kanske jag slipper undan att gå ut ikväll!!!;-) Jag MÅSTE verkligen jobba men partyskorna VILL GÅ UT!!! Det är ju alltid enklare att stanna hemma om alla andra gör det också;-).. Ja, ja, hon har festat 6 månader i sträck tidigare så 2 dagar lär knappast ta kål på hennes party-anda om man säger så!


À plus!/C


Cocktailfestens outfit....

Det blev så här inför coctailfesten igår! Fick LIIIITE bråttom att bege mig men var bara en kvart försenad!:-) Inte illa för att vara tidsoptimisten C!

131398-161  131398-162  131398-163

Klänning från VILA
Jacka från H&M
Scarf från Dolce & Gabbana
Väska från Wedins
Klocka från Gucci

Och svarta höga mockastövlar med hög klack!

:-)/C

 

KÄR i La France! :-)

Regn idag igen... Ställde klockan på ringning 10 över 9 imorse men har jagats av en mygga hela natten så det GICK verkligen inte att gå upp då....

Även om vädret inte är tjo-o-tjim så är det här stället underbart. Bild från idag med oväder över l'Esterel. Det är havet som syns till vänster. SOOO BEAUTIFUL! JAG ÄR KÄR I FRANKRIKE!

131398-165

Tassade förbi stället där jag hade min utställning i Cannes i maj och jag har blivit erbjuden EN UTSTÄLLNING I MAJ 2007!!! Och då tillsammans med en fransk pop-konstnär som gör coola saker! Så, på några dagar har jag nu 2 utställningar bokade för 2007 vilket känns SUPERbra.

CIAO-CIAO!/C

Cocktail klänning

Blir nog så här ikväll... Knälång klänning som är draperad framtill! Med höga svarta mockastövlar till. Kavaj/jacka till har jag inte bestämt.. Bråttom, bråttom....

131398-160

Dax att hoppa in i duschen ska sticka om 30 minuter... Iiiihhhhh!

Bonne soirée!
/C

Varför, VARFÖR så slöööööööööööö?? Jag skyller på vädret..

Kolla här! Så här ser det ut just nu (16.46 fredag 15 dec). Det som ser blått ut på bilden är INTE himmel - det är grå-blå moln. Såg solen imorse och sedan har det sett ut så här mest hela dagen.. bläää

131398-159

Och vad har jag gjort idag?? INGET AV NYTTA..... Jag har... hm.... fixat lite färger, dukar, surfat på nätet, lyssnat på musik, pratat MASSOR i telefon, druckit thé, eh... ja, sölat. SKIT! Nu har jag förlorat EN HEL arbetsdag! FY MIG!

Och nu ringer C:
- Hi, what's going on?? What are the plans?? Yee-haa - finally weekend!! Wooo-hooo!

Jo, tjena! ZZzzzzzzzzzzz


Kommer, hur som helst, att skippa Baoli even though the FAB evening. Vi ska på Cocktails med Marco på någon happening. Sedan får vi se. Jag ska DEFINITIVT ta det lugnt. Jag måste ju dessutom upp och jobba imorgon bitti!!! That's life!

À +!/C


Bankservice.... och Lipton..

Ringde banken i Sverige, personlig service... Så hade jag gjort mina knapptryckningar.... Då får jag höra detta:

"-Du är nummer 167 i kön."

Ehhh, NEJ TACK! -klick-

Har de sparkat hälften av personalen inför julen eller?? De kanske är på stan och shoppar??

Har hittat ett supersmarrigt thé - nästan i klass med vitt thé. Det heter Andalousie! Miam-miam!

131398-158

Bonne après-midi!/C

WINTER CLUB OPENING PÅ BAOLI IKVÄLL!!

Grand opening av deras "Winter Club" ikväll och jag har ingen som helst lust att gå - ja, så behöver jag faktiskt jobba också....



Ja, ja, man får se.... Det brukar ju vara SUPERKUL där! Kolla in
hemsidan, där finns ett och annat skoj - och massor av bilder!



Senare då!:-)/C

OUTFIT - klänning idag!

Vaknade kvart över 8 idag och trodde att klockan var kvart över 6. INGET SOLLJUS genom jalusierna... Nåväl, nu har molnen lättat och det ligger ett tunt dis över havet. Solen skiner men det är lite halvfint sådär... några moln...

131398-154 131398-155
131398-156131398-157


Klänning i siden från French Connection

Svarta strumpbyxor

Skor i beiget skinn från Kenneth Cole NY

Halsband från Dyrberg Kern

Väska, Vintage Christian Dior (fynd från mammas garderob!)


Bonne journée!/C


Tjejer som tjyvnyps... not nice...

Ibland undrar jag vad folk har för komplex egentligen. Och hur tänker man om man måste trycka till sina vänner för att själv försöka skimmra i bättre dager?!?!!?

Vid flertalet tillfällen har en riktigt bra vän (eller, kanske inte?!) fällt kommentarer som bara kan vara sagda för att trycka ner eller för att få sig själv att framstå som bättre! Man blir ju trött! Det värsta är att mycket sådant har gått mig obemärkt förbi - jag tror och har alltid trott gott om folk. Men när det trycks upp i ansiktet flera gånger kan man inte vika för faktum att vissa människor inte är små änglar.....

Dessa kommentarer kommer i princip ALLTID då någon ger mig en komplimang och hon är med. Jag bara undrar - skäms hon inte för att så uppenbart visa sin avundsjuka när även fler är med?!?

Nåja, mest synd om henne! Men, jag tycker ändå att det är tråkigt, annars skulle jag ju aldrig fundera på det. Nä, nu ska jag ut i världen och vara en bättre människa själv!!! :-) En liten ängel!

Och, så ska jag posta outfit!
DES CALINS :-)/C

1 - 0 till mig! Ja, utan motspelare då iofs...;-)

De är uppenbarligen NÖJDA med min utställning som just nu pågår i Stockholm!

Igår frågade de om jag vill ställa ut i september eller oktober 2007! HELLO?!?!? SÅKLAAAAART!

Det är så fantastiskt roliga nyheter och framför allt bekräftelse!! Det är konstigt att vara konstnär måste jag säga. Ingen lön en gång i månaden. Inga direkta kollegor. Ingen "sparring". ALLT måste man försöka fixa själv! Men jag skulle inte välja bort det för något annat. Har gjort min karriär inom affärsutveckling så jag vet att jag kan, men det här VILL jag verkligen!

Här är en bild från mitt nya projekt! Det är ett inspirationsfoto som jag tagit på temat 60's New York! Rock Hudson ur en 60-tals film! Cooooool kille!

131398-153

Nä, dax att grunda dukar. Som vanligt börjar det blir bråttom. Jag vet - jag försöker intala mig att "nästa gång ska jag vara duktig och planera tiden" men så blir det inte så. Don't ask me why?!?!

C som i Cézanne ;-) hihi

Så här ser jag ut!

Hittade en kul grej på Felicias blogg  - aworldofmyown! Man lägger in en bild på sig själv så räknar datorn ut vilka celebritys man är lik! SKOJ! Kan göras på myheritage.com!

Jag ser (enl. myheritage) ut som


Victoria Silvstedt


Kylie Bax


Penelope Cruz


Piper Perabo

Debrah Messing
Scarlett Johansen
Holly Hunter
Debra Messing

Så nu vet ni det om någon var nyfiken! ;-)

Ciao-ciao!/C

Dagens outfit! Lunch på Café Kanter

Hihi, det fick bli galet paisley mönster idag. Lite oranget så man lyser upp! Har varit jätteblåsigt idag. Kite-surfarna har verkligen legat i! Hur coolt som helst, lite vågat bara att de är så nära klipporna men de vet nog vad de gör!

131398-150  131398-151

Nä, jag vet - ingen av bilderna är riktigt bra - därför fick det bli 2 ;-)!

Solisar från Gucci
Kavaj från Zara
T-shirt från H&M
Orange v-ringad från Camaieu
Jeans från Calvin Klein
Tunt skärp i beige med guldspänne från H&M
Väska från Gucci (dax för en tur i tvättmaskinen för den - knappt beige längre..)

Blev lunch i Antibes - inte bra - den tog 4 timmar. Och sedan var jag tvungen att sticka till banken i Cannes + köpa lite mat.

:-)/C

Dallas vs Rivieran del 1 - eller förresten ALLA DELAR så att det är "over and done with"... ;-)

Så här börjar den absurda drinks & dinner kvällen...

Pratar med C:
- Jo, jag pratade med Edward G. han kommer också med på middag. Han föreslog att han kommer hit först.
Jag:
- Kanon, men jag trodde att han var på kontoret i Cannes för han har bjudit med mig på drinks på 3.14 med Lloyd??
C:
- Jaha? Men kommer du hit eller?
Jag:
- Jag ringer Edward G. Förmodligen tar vi en drink i Cannes och sedan kommer vi över!

Ok, det var det samtalet. Easy-peasy!

Sedan blir det 184728 turer innan vi slutligen ses. Först ska jag till 3.14, sedan är de på Farfalla och när jag nästan är där så är de på väg till 3.14 i alla fall..... SUCK! Några tjejer hade de lyckats "ragga upp" på vägen också!?!? Föga förvånande....

Till slut sticker Edward G och jag mot Cap d'Antibes efter drinkar på 3.14.... Till tjejernas besvikelse..

Så när vi kommer hem till C ropar hon:
- C (alltså jag!), KOM HIT!!
Hon är på övervåningen så jag går upp. Där ska hon anförtro mig en hemlighet (hihi och nu sitter jag här och tänker posta den på Internet.... oh, well..).

Hon har minsann haft 6 HELA NATTEN! Eeeehhhhh, nu fattar jag INGENTING. Hon dejtar ju Marco - världens coolaste kille - och han var i italien inatt?!?!?!?

Jo, hon försäkrar mig att "this is something else!" "Something that really means alot"..
JA, MEN VEM ÄR DET DÅ???
- Sorry, you are my best friend and I know you wouldn't tell ANYONE but.. I can't tell you right now. We have to decide what to do???

Ok, va f*n är det jag hör?!? Och vem kan denna mystiska person vara?? Det måste vara något känsligt. Och hon har ju faktiskt gått bakom ryggen på Marco!? Killen som varenda italienska skulle springa benen efter sig för! Det gör de förresten redan i  form av fans/groupies...

Jag luskar, man är ju inte dum;-). DET ÄR HENNES EX BÄSTA VÄN hon spenderat natten med... Alltså, hon och hennes ex. ska till Bahamas över nyår - vilket är mycket märkligt eftersom hon träffar Marco. Och nu har hon hoppat i säng med ex:ets bästa vän och "it's something else".... Förlåt, men kan man trassla till det MER??? Och hon verkar nöjd?!?! What the ....???

Jaha, hon ska fixa iordning sig så jag går ner och väntar med Edward G. Skulle jag inte ha gjort. När jag kommer ner i köket frågar han vem jag "ligger" med??? HELLO??? Är detta sexdiskussionsafton, eller??
Vaddå "ligger med"?? Ja, så vill han ha en redogörelese för de senaste 4 åren?!?!? Han tycker att det vore roligt att veta?!?!? Han blir jättebesviken när han inser att senaste året har jag varit tillsammans med Mr. N och efter det har jag bara längtat efter Mr. N. Inget spännande då! Men tydligen har han diskuterat mitt sexliv men någon under veckan och de har lyckats luska reda på en hemlis... Och jag har INTE skvallrat, that's for sure! Skit händer, tydligen...

C kommer ner och är fixad. Vi ska på middag hos Marco!?!?! SHIT! Hon menar inte allvar!??!
Hennes dejt som hon bedragit några timmar tidigare. Edward G blir sur för att varken C eller jag vill diskutera snuskiga saker, plus att han inte känner Marco. Han skyller på att han är trött och måste hem och sova. C och jag packar ihop oss och sticker till Marco. Hua!

Väl hos Marco lagar han mat, som vanligt - FANTASTISKT GOTT! Under middagen säger han helt plötsligt:
- Jag har inte hittat kvinnan att gifta mig med.
Sedan vänder han sig till mig och frågar:
- Har du varit gift?? Vill du gifta dig någon gång??
Ok, det känns inte riktigt stabilt. C sitter ju vid bordet och är ju TYP hans tjej?!?!?! Som han tydligen inte vill gifta sig med. Hon blir jätteupprörd men försöker låstsas som ingenting.

När vi sedan åker därifrån får jag höra:
- Jag fattar inte!!! Han har inte nuddat mig en enda gång under HELA kvällen. Inte ens en ordentlig kyss när vi gick. PLUS att han bara STIRRAT på DIG HELA KVÄLLEN! VA SJUTTON BETYDER DET???

EH... Vad ska jag svara på det??????? JAG har ju inte gjort någonting! ALLS!

Sura miner. C är skitförbannad på Marco. Och ex:ets bästa vän hade lovat att ringa under dagen vilket han inte heller gjort. Dubbelt arg kan man gott påstå att hon är!!!

Oj, va jobbit det är att skriva så här mycket....

Hur som helst. Jag har då blivit pusselbit 3 i triangeldramat med Marco?! Fråga mig inte hur. Han är super men jag är INTE intresserad och har inte varit heller!! Hon "trianglar" dessutom med sitt ex och med ex:ets bästa vän. PLUS att hon "trianglar" med Marco och ex:ets bästa vän?!

Hur som helst var jag ANINGEN MATT när jag gick och la mig den kvällen!?!? Att folk inte bara kan HÅLLA SIG PÅ MATTAN! Man sårar ju inte bara andra utan även sig själv. Och dra in mig i något jag inte har med att göra bara för att man antar att han är intresserad?!?! Nä, suck! Hålla sig utanför är min ambition!

PUST, nu ska jag nog koka thé! Eftersom decaff med mjölk och chokladpulver smakar PECK!

CIAO!/C

Nu är det jul igen o nu är det jul igen. Snögubbar och granar på Rivieran ;-)

Ha-ha! Jo, faktiskt! Tog bilden för ca 20 minuter sedan (vid 10 i 6) på vägen hem! Bara för att illustrera att det "faktiskt" är "jul" här med....;-)

Det lyser ju upp lite i alla fall! Om jag kan, ska jag ta en bild på Rue d'Antibes - där har de hängt upp STORA snöflingor som är jättefina (ja, jag vet - det är kitch - men man måste bara tycka om det bland palmerna ändå...!).

131398-152

Tog outfitbilder idag, kommer sedan (precis som Dallas vs Rivieran... jag har inte glömt!).

Glömde att köpa Cappuccino så just nu får jag nöja mig med DECAFF PULVER, mjölk och chokladpulver... INTE att rekommendera...

À plus tard!!
/C

LUCIADAGENS OUTFIT långt ifrån luciafirande och julsånger..

Blogg.se gör det inte lätt för en....... Nåja, hoppas det fungerar nu rå! Dagens kläder:

131398-149

Beige t-shirt från H&M
Benvit blus med spets från Zara
Skärp i blått skinn och guldnitar från YSL
Jeans från Levi's, 517 slim fit

Trädgårdsmästaren är här. Låter som om han håller på att fräsa bort halva trädgården inkl. mitt hus.. Hjälp! Belysningen verkar fixa sig i trädgården. Han har inte justerat timern sedan jag åkte och det blir ju mörkt betydligt tidgare nu.. Ja, då vet jag i alla fall att jag KAN gå utanför dörren fast vid 9 på kvällen;-) då den slås på under sommaren...

:-)/C

Dallas vs Rivieran...

Drinks & Dinner i förrgår blev en mycket MÄRKLIG kväll...... Fast föga förvånande:
För mycket pengar + För mycket tid = DRAMA (de har ju inget annat för sig och är uttråkade....)

Drama, ok, men när det är FLER triangeldraman på EN kväll så blir man aaaaningen MATT. Tydligen, och naturligtvis helt ovetande är jag del av ett av dem själv. Och, jag svär - JAG HAR INGET GJORT!!!!

Nä, nu ska jag ta kameran och posta outfit. Fortsättning, eller snarare förklaring, på Dallas vs Rivieran kommer snart...

A+!/C


DRINKS & DINNER OUTFIT

Ska iväg på drinkar och sedan middag!

131398-148  131398-147

3 kvartsärmströja från Sinéquanone
Jeans från Levi's, 517 slim fit
Strumpor från Lindex
Skor i svart mocka

Bonne soirée!
/C

Crème de la crème... eller nåt!? :-)

Fråga mig inte vad jag håller på med - borde vara på språng men så tyckte jag att det här var roligare...

Krämer och parfymer (och lipgloss såklart) är mina ABSOLUTA badrumsfavvisar. Min kompis S har ju varit nere och hälsat på under helgen och hon hade med sig KENZOKI till mig så det är det sista tillskottet i samlingen..! Alla krämer i badrummet är inte lika roliga så jag tog bara med mina favoriter!

     

Bild1
ROC - Soya Epil control
Hämmar återväxt av hår.
CHANEL - Solution Destressant
Ska egentligen användas på känsligt ansikte men jag använder den efter att jag rakat benen. Svider inte alls och benen blir SILKES lena!! Kan verkligen rekommendera den för just det syftet!!
ACO - Shimmering Bodylotion Q10
Ja, för lite glitter..:-)

Bild2
DKNY - Be Delicious
Lukar gott!
HERMÈS - Un Jardin sur le Nil
Lätt kräm som lukar supersmarrigt. Jag tycker över lag att dofterna från Hermès doftar EXKLUSIVT!!
KENZOKI - Energisant
Också en väldigt lätt kräm som luktar riktigt FRÄSCHT!!

Bild3
CHANEL bodylotion
Hahahh - den bara luras! Den tillverkas inte längre men jag har sparat flaskan och i den finns nu istället en citrondoftande bodylotion från Lumène! Flaskan är perfekt med pump och fin att ha framme!
CAUDALIE - Vinothérapie - Soin Nourrissant, Anti-oxidant
Lite tjockare kräm med lätt doft - bra om man är torr!

Bild4
ANNA SUI - Oh la love
Man vill bara äta den! Bra bodylotion som luktar riktigt gott!
SEPHORA - Mousse délice corporel, white peach
Lätt moussig och doft av persika.
ASQUITH & SOMERSET - English Rose
Jag gillar verkligen rosdoft men den får inte bli för kvalmig (vilket många rosdofter oftast blir..) Den här lukar FRÄSH ros!

Nä, nu får jag ta mig i kragen och sticka!
Bonne journée!
/C


SKIT HERTZ...

GAH......
Hertz har dragit deposition för hyrbilen 2 gånger.... Med andra ord 2 x 4000 sek. KUL.... så nu är 8000 sek "spärrade" på kontot.

Hade jag varit fransyska nu så hade jag i detta ögonblick STORMAT in och gapat och pekat tills problemet var löst men... Jag har tagit ett djupt andetag och hoppas att spärren släpps imorgon annars får jag ringa.

Suck, va trött jag blir på personal som inte tänker. Det här typen av problem är ju inte direkt skoj. SUCK! Så, inga extremdyra dukar från konsthandeln blir det idag i alla fall......

À+!/C

Dagens kläder... :-)

Så här blev det idag. Koftan är ett måste, jag har typ 16 grader inomhus men med värmefläkt och kofta blir det bättre! Ska iväg en sväng till konsthandeln i Antibes om en stund och så måste jag ringa några samtal!

131398-141

Kofta från Lindex (har lyckats slarva bort skärpet men det är nog kvar i Stockholm..)
T-shirt från Sinéquanone
Jeans från Seven - Flynt
Skärp från Comptoir des Cotonniers

POWERWALK OUTFIT

VÄDRET ÄR STRÅLANDE!!

Så, jag gick en prommis längs Plage du Midi! Pust så jobbigt det var att trampa omkring i porös sand.. Men - bra för benen! Här är det ca 18 grader idag och jag såg 2 som solade och 3 (!) som BADADE!! Nä, där går min gräns..:-)

131398-140 

Jacka köpt i Italien
Blå långärmad tröja från H&M
Träningsbyxor i svart från H&M
Träningsskor från Asics (vita och blå)

Nä, dusch och sedan LUNCH!
Bonne journée!/C

I PARTYVÄSKAN

Typ så här såg det ut i väskan igår. Hade faktiskt ovanligt mycket make up med mig, kajal och grejs (allt är inte med på bild). Normalt har jag bara med mig TON av lipgloss.... Men man måste ju hålla igen när allt ska ner i en liten partyväska...

131398-138

Hårspänne med rosa blomma från H&M
Lipgloss från Make Up Store i färg la la
Handkräm från Aveda
Kajal från Sephora i ljusgrå metallic
Multistick från NARS i färg Copacabana
Lipgloss från Dior i färg 151, Lick of Taffy
Lipgloss Christalle från Chanel i färg 12, Bonbon - MIN FAVORIT!!!!!!
Lipgloss Glossimer från Chanel i färg 65, Sesame
Lipgloss Glossimer från Chanel i färg 63, Pagoda
Liten plånbok från Louis Vuitton
Tuggummi från Hollywood
Digital kamera från Casio - Exilim
Våtservett
Gummisnodd

Våtservetten är med om-i-fall-att! Man vet aldrig och jag tillhör ju "handtvättarsläktet" så jag mår typ fysiskt illa om jag känner mig smutsig om händerna...
Och gummisnodd och hårspänne räddar hår som blivit platt eller om det är extremt varmt - pust, så skönt det är att sätta upp håret då!

Nä, nu är det läggdax för mig! Ska ta ikapp lite sömn!
Bonne nuit!/C

Barrikaderad i huset!

C ringde och vi bestämde att vi skippar middagen - eller i alla fall JAG skippar middagen. Så, nu har jag stängt ALLA jalusier och låst dörren och tänt alla lampor inomhus. Så nu sitter jag här och harar för mig själv. Ingen mat hade jag hemma heller förutom pizzan jag åt till lunch - eller, ja, det som var kvar av den och en hård avocado. Men det duger! Nu slipper jag i alla fall springa igenom en kolsvart trädgård!

À plus!/C

Mörkrädd...

Skit! Belysningen i trädgården verkar inte fungera. Normalt är poolen upplyst men INTE idag. Och inte resten av trädgården heller för den delen... SKIT. Jag är ju rädd även när lamporna lyser - hur ska jag kunna gå utanför dörren till bilen (eller ja, hårtorken..) nu då??  Ångest, ångest!!! Och jag som måste sticka SNART! Ingen ficklampa har jag heller för den har jag glömt hos C.

Nä, jag måste nog klä på mig och sedan hyperventilera lite - för att VÅGA springa i alla trappor i trädgården till min bil.

Jaha, får ta tag i trädgårdsmästaren imorgon så han kan fixa. Jag säger bara TUR att jag ska sova hos C ikväll. Till mitt hus skulle jag inte våga åka tillbaks annars.... Eller, ja, vi får väl se om jag vågar mig ut till att börja med!!



Usch, vilken liten hare jag är.
/C

Party outfit

Skum bild.. but hey - C can c u!;-) Ser inte helt piggelin ut men klockan var faktist 5 i morse...

131398-136       

Igår blev det rosa klänning som slutar ovanför knät och som har ett sidenskärp som man knyter rosett med. Till det - svarta strumpbyxor och svarta högklackade mocka stövlar. Svart Filippa K kavaj. Liten, svart partyväska från Wedins (shit vilket bra köp, den skymtas i nedre vänstra hörnet!) och creolörhängen med strasstenar samt ringar i vitguld med diamanter på ena handen samt liknande fast bijouterier på andra handen! BLING-BLING - me like!

Fick precis en update från en kompis på Cap d'Antibes som pratat med H - som var med igår och som bor i Monaco. Han avbokade sin lunch i Cannes idag och kommer inte röra sig ur fläcken... DÄR SER MAN...! Själv har jag varit uppe sedan 9!

Nä, måste fixa i ordning mig. Middag ikväll på Capen (Cap d'Antibes) och Marco borde vara tillbaks i Frankrike så han kanske joinar oss. Marco dejtar alltså min kompis C. Och han kan förgylla vilket tillfälle som helst - galen italienare som han är!

C som i Chillevippen!

MONACO PARTY! Oooaaa-Oooaa!

Oj, oj... Har fortfarande inte sovit ikapp...

Monaco igår var skoj. Det blev inget superparty med dans på soffor och svingande i takkronor men ändå! Vi hade kul. Började med drinkar på Columbus med Edward G och H.

Columbus Monaco - 4 star hotel, Monaco

- Sedan middag på Zebra Square. Dit kom också R, S och P.



- Därefter en KORT sväng till Karrement där de fixat VIPbord åt oss men helt ärligt, inte en käft över 20 så vi stack till Jimmy'z istället.



Det kan ALDRIG bli fel. Men det var uppenbarligen fler som tänkt som oss och med tanke på att vi kom dit runt 2 så var trycket RÄTT hårt!! De ville ha nästan 45.000 SEK för ett bra bord för 4 personer! Hello?!?!??! Ja, ok, inklusive dricka men.... please..! Så fullt var det!  Nä, vi skippade bord eftersom vi inte tänkte bli sena så det vart champagne glasvis och så tog vi över dansgolvet istället!!!! :-)

Så vid 4 när vi skulle hämta ut jackorna hade garderoben kollapsat, hahahhahahahha så det tog nästan 1 TIMME att få ut våra kläder. SJUKT!

Ja, ja, hårtorken/gräsklipparen/"bilen"  klarade A8 hela vägen hem för SÖMN... Tyvärr ringde väckarklockan tidigt så det blir till att lägga sig i rimlig tid idag istället. Imorgon ska jag jobba. Jag har ju inte jobbat sedan i tisdags förra veckan så det börjar bli dax...!;-)

C som i CIAO!

Shopping i Nice!

Detta införskaffades när vi shoppade i Nice. (ja, ok då, vi gjorde ett snabbt stopp i Cannes först - där finns Mango och det var där jag köpte skjortan!)

131398-134131398-135

Så,
Svart omlotttskjorta med volang från Mango, färgen på bilden ser lite brun ut men den är svart-svart!!
(också på bild jeans från Joe's Jeans och skärp köpt i Italien)
Sjal i svart och turkost med blommor och paisley mönster köpt i Nice! 

À plus!/C

Update fredagsbravader..!

I fredags var det VÄRSTA ovädret. Så, något åka till Monaco blev inte av :-(.

Edward G. kom över till Cannes istället och vi käkade middag på ett supertrevligt Armeniskt ställe. De har ingen meny utan man serveras vad ägarna behagar - i form av typ 20 rätter. Och till dessert en jättegod apelsin glass med ytterligare 5 fat med "tillbehör". PROPPMÄTT säger jag! :-)

Efter det gick vi till 3.14. Coolt designhotell mitt i Cannes (bild från receptionen nedan!). Hängde där massor i vintras då en kompis spelade på helgerna. Det är verkligen supernice och massor av trevligt folk!

3.14 hôtel CANNES : Hotel CANNES

Edward G.presenterade mig för en svensk kille som tydligen också bor här. Han var fin! Hade den där busiga glimten i ögat. Men han är nog dryg som alla andra.... nääääää, vaddå förutfattade meningar...;-).
Ja, jag menar att det var lite "stureplansstekare" över honom, men ändå.. Gillar INTE stureplansstekare - fy sjutton va töntiga de är då de tror att de äger världen i sitt backslick. YAK! Så är de bara patetiska loosers som lever på lånade pengar. Nä, fram för stekare med STIL och ambitioner! Ja, hoppas i alla fall att jag träffar "svensken" igen - han verkade rätt kul/charmig/påG... ja, typ en fin - typ! Och bara LITE "stureplanig" ;-) 

Nåja, dax att hänga upp tvätt!
:-)/C

Sunday OUTFIT!

Skön söndag!! Fast lite mer sömn och lite mindre champagne än igår hade ju inte skadat.........

Solen skiner och jag myser omkring hemma och tvättar kläder etc. Har en pizza i ugnen som straxt ska SLUKAS... miam-miam!

131398-133

Kofta från Laura Clement (La Redoute)
T-shirt i rosa från H&M
Jeans från Joe's Jeans
Skärp i vit skinn
Och varma tofflor i rosa ull för att hålla värmen... brrr....

Senare då!:-)/C

Gräsklippare eller hårtork??

Buhuhu... bara 2 timmar och 50 minuters sömn... Zzzzzzzz....

Hyrbilen, eller numera hårtorken (först var det gräsklipparen) tog oss till Monaco igår! I fredags gick det inte att göra någonting alls. Vädret var helt GALET. Storm och spöregn - var som om det regnade droppar stora som Evianflaskor.. Blev middag på armenisk restaurang - MUMS - och sedan drinks på 3.14 - ett design hotell i Cannes. Världens skönaste loungehäng och ASBRA musik! En kompis spelade där i vintras så då hängde vi där varje helg.


Hyrbilen är ett kul kapitel - NÄ. En Chevrolet Matis..




Say no more.... Jag fick panik när jag såg den men S tyckte att jag var löjlig. Ok att det är en småbil men det här kan knappast kallas bil - snarare gräsklippare... vilket igår blev "hårtorken" enligt mina kära vänner.. Ja, enkel att parkera är den men om man tycker om att köra fort på motorvägen får man inte mycket för det... Och, peppar, peppar TÄNK om man skulle krocka. FY! Nä, det blir till att köra försiktigt i 2 veckor..

Idag skiner solen och det är blåsigt. Skönt det är med sol - man får såååå mycket mer energi (att göra GALNA saker med ;-)

I mitt hus var det 15 grader inomhus när jag kom hem imorse - FEMTON grader - brrrr, brrr, brrr...

Nä, nu ska jag sortera tvätt och leta fram USB kabeln så jag kan kabla över lite bilder i datorn och också till "le blogg"!!!

CIAO!/C


Nice shopping..

Igår vart det massor av shopping i Nice! Vi kom iväg lite sent så vi var inte där förrän vid 4! Nåväl, vi hann med det roligaste. För mig blev det en svart omlottskjorta med liten volangkant och en svart och turkos sjal. S hitta MASSOR av fint, guldig paljetttopp, halsband och armband i keramik och guld, Chloé skor etc. etc.

Idag står lunch i St Paul de Vence på schemat och därefter shopping i Cannes. Ikväll blir det MONACO! Tjo-hi-tjo-hå!

À plus tard!/C

NAKNA KOCKEN PÅ ITALIENSKA....

Galna italienare i köket....

Jag kan inte hålla mig... Här är något för italienska skvallerpressen....

Ok, påbörjad matlagning. Allt är frid och fröjd. Snygg Marco med Lacoste tröja och jeans i köket, förbereder för carbonaran... Och vi andra sitter vid matbordet och diskuterar. Och så hjälpte vi till såklart! Med att duka bordet och dricka vin! Fast som vanligt inte jag eftersom jag körde bil den kvällen!

131398-130

Måste spexa till det lite. Såklart!  Hittar ett förkläde och hm... ja, någon huvudbonad. Fråga mig inte hur det kommer sig att han hade dessa saker i köket... Skumt..

131398-131

Ja, sedan spårar det ur fullständigt. Linslusen Marco kunde inte hålla sig utan var tvungen att spela "nakna kocken" BOKSTAVLIGT TALAT... Men, ska det spexas så ska det, tydligen..

131398-132

SAY NO MORE........... Nä, precis. Vet inte direkt om jag är särskilt förtjust i naket och matlagning när jag är gäst vid middagsbordet. Oh well, what can I do??;-)

Har köpt värmefläkt idag så nu börjar det bli lite COSY i mitt hus. Nytt täcke är också införskaffat så nu är det dax att bädda!

À bientot! :-) C

Outfit onsdag..

Inte en lugn stund. Här kommer i alla fall en outfitbild!

131398-129

Svart 3-kvarts ärm tröja från Zara
Kavaj från Filippa K
Sjal köpt i Italien
Jeans från Joe's Jeans
Svarta mockaskor
Väska från Fendi

:-)/C

Gårdagens outfitbild

Hemma igen!

Bråttom, bråttom. Hinner iaf posta denna nu. Från igår då solen sken, idag ser man förvisso lite blå himmel men det är mest moln och blåser lite. Outfitbilden är "flygkläderna" från igår! Pust vilken dag det var. Och jag har fortfarande ont i magen av den MASTODONTISKA middagen vi åt igår:-( men GOTT var det! Finns inget bättre än en italienare i köket!;-)

131398-128

Skjorta från Lindex
Jeans från Levi's
Solisar från Gucci
Halsband från Charlotts Antik på Odengatan
Herrklocka

:-)/C

Har lyckats snika at mig lite datortid!!

Jaja, nu sitter jag har pa Cap d'Antibes hemma hos C och ska forhoppningsvis kunna sticka hem om ett litet tag. Hembitradet, R, stack ut och joggade och C maste in till stan sa jag far hanga med hennes ungar till R kommer tillbaks och jag kan sticka hem!

Igar var superkul. Tanken var att vi skulle borja med en shoppingtur men jag var RATT trott efter mina typ 3 timmars somn sa vi stack till G. Hur mysigt som helst och jag somnade pa soffan - kul kompis.. hihihi

Vid halv nio stack vi och kopte vin och sedan hem till Marco for middag. Jag hade inte atit pa hela dagen sa jag satte faktiskt i mig ALLT som serverades, carbonara som forratt, stek med tonfisksallad (eh... later konstigt... smakar gott... och sakert nagot italienskt pafund;-)! Italiensk kaka till efterratt och sedan Kinderagg pa det! PROPPMATT!!! Marco var sa nojd, konstig tjusning italienare har for folk som ater MYCKET...

Na, fyller pa med bilder senare, ska sticka sa snart R kommer tillbaks. Sedan blir det en tur till flyget och hamta S! Och ikvall ar det black and white party i Antibes och vi har en av de 20 inbjudningar som gatt ut till the VIP pre PARTY! Far val se om vi hinner, blir nog skoj!

Later!

:-)/C

Kidnappning

Ok, har inte hunnit fixa datorn ännu och nu blir jag visst kidnappad..... måste tydligen packa..... off I go!
C har kommit hit och det är bråttom. Jag postar så SNART jag kan!!! Imorgon?? Ikväll? Don't know!
Men snart!
:-)/C

Weeeee-haaaaa! ÄNTLIGEN HEMMA!

Hade glömt bort att det är SÅ HÄR underbart. Solen skiner, fåglarna sjunger, balkongen är full av barr och kottar - har redan borstat den. På terassen börjar det växa ogräs. Och mina lime är nog inte lime.... Jag testade ju den som L kom med efter att hon lånat mitt hus och den smakade mer som en citron. Nu hänger det STORA oranga clementiner på träden!!! Så fel jag hade gissat - men jag tror att de sa att det var lime!? Nåja, doesn't matter..

Nä, nu ska jag sätta igång nya datorn så kan jag posta lite bilder!!

BISOUS!!!/C

OK.... 3 TIMMAR OCH 50 MINUTER TILL VÄCKNING...

Say no more......

:-) Jag är äntligen klar med packningen... ha-ha vad jag är sämst. Nu får jag sova knappt 4 timmar sedan kommer taxin. De senaste 2 veckorna har jag sovit .....hm..... typ ingenting. Och vad jag vet så gör jag visst inget åt det heller. Min pack-planering har uppenbarligen gått åt skogen.

Landar vid 10 ungefär. C kunde nog inte hämta på flygplatsen - hon har tid hos sin "therapist" vid 11 så det blev lite tight. Shit, va hon är amerikansk, minsta lilla grej och off she goes... till terapeuten! Oh well, hennes liv - hennes worries...

Har inte pratat med Edward G. men förmodar att han jobbar - på sin solbränna på någon yacht med ett glas champagne i handen... som vanligt. Men, han är alltid ursäktad - he is lovely anyway!



En av mina sämsta idéer någonsin var nog att köra bilen till Stockholm i september och nu flyga ner.. och inte ha min bil... Jag bara undrar - hur har jag tänkt då??? Måste ringa Hertz när jag landar. Inser att det är ohållbart annars.

S har pratat om att hon vill ner och hälsa på. Så vi pratade om nästa helg men hon kommer onsdag till söndag! PARTY!! Och när hon är här måste jag definitivt ha bil om vi ska hinna se lite och kunna sticka till Italien!

Nä, snart får jag sova knappt 3 och en halv timme.. BEDTIME!

À demain! Friska, soliga och FRANSKA nyheter imorgon på bloggen! See ya!
:-)/C

Jodå, tidsoptimisten har slagit till igen!



Ok.... 20 i 11..... på kvällen..... och NU ska jag börja packa.

Träffade K för lite eftermiddagsfika sedan var jag iväg på ärenden. Så blev det middag med L och L. Och efter det var jag "tvungen" att svänga förbi K  (en annan K än eftermiddagsfikat!) och prata lite strunt och så eftersom hon kom hem från Miami i lördags. Sedan var jag på väg hem men så bidde det visst till att stanna hos K och B - bara en snabbis - så vi drack lite glögg och hade trevligt.

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA IGEN.

OCH NU SKA JAG BÖRJA PACKA.......! SKIT, jag är sämst. Taxin kommer och hämtar kvart över 5 imorgon bitti... Är det nu jag borde ha panik?? GAAAHHHH - jag HAR panik..

Så sitter jag här och skriver... Jag borde få en smäll.

Nä, ska slita mig från datorn - JAG MÅSTE PACKA!!!!

Bonne soirée!:-)/C

Har du panik med julklappsinköpen??

Hahahhahahahaha, ja, julklappar från Com Hem....

Först och främst, jag var tvungen att ringa dem. Och efter 18 knapptyckningar för olika val så kommer en röst som säger:

"- Har du panik med julklappsinköpen?"

Hm.... nä, men jag får definitivt panik av RÖSTEN som läser meddelandet....
Eller förresten, det är nog hon som läser meddelandet som har panik - det låter ju så i alla fall...



Com Hem måste ha en mycket uttråkad marknadsavdelning eftersom man sedan annonserar ett paket med kanaler som juklapp!! ....???  Eller ok då, de har väl inte så mycket annat att erbjuda - eller vad sägs om en sidenpyjamas med nästa räkning.. hihihihi...

Jo, Hej Lillebror här kommer ett paket med ... ehh... Com Hem kanaler... (nä, sidenpyjamas skulle inte funka på honom heller... men ändå..)

Kul julklappstips - NOT! Men jag lovar, de kommer säkert sälja kanaler som smör, det är nog bara jag som inte fattar tjusningen!??! Eller??

Äsch, inga Com Hem kanaler för mig i alla fall, inte FRÅN mig under granen heller..! 

Och nu är det dax att återgå till göromålen.... typ... TA-DAA - packning!

:-)/C


OUTFIT of the day!

Oj, oj, oj... vaknade kl 9. PANIK! Packat har man ju inte gjort heller.

Nu brukar inte jag tillhöra släktet som packar 4 veckor i förväg.. snarare 4 minuter innan avresa men nu ska jag ha med julsaker osv. Plus att jag reste hit med nästan full väska (som dessutom inte är så stor... dumt!) och har hunnit köpa massor av saker på dessa 3 månader så, jag måste "strukturera" min packning..

Idag blev det så här:

131398-122131398-123

Tröja/klänning med hjärtan från H&M Young
Jeans från Levi's, 517 slim fit
Loafers från Tod's
Och stor herrklocka med vit urtavla och massor av visare (så att jag hela tiden vet exakt vad klockan och om jag ligger enligt tidsramen!!;-).


Packa, packa, packa!


À plus!/C


Suddigt, men ändå..! Ett litet smakprov :-)

Ja, bildkvaliteten är inte direkt super....  Men, jag tog dessa foton lite hastigt mest för att ha. Ska tillbaks och fota för hemsidan imorgon.

Det är, hur som helst, 2 av mina tavlor från utställningen.

131398-121

Bonne soirée!/C

Oj, redan sju!

Nu förstår jag helt plötsligt varför mamma TJATAT om att jag ska gå och handla middag. Klockan är ju redan 7.. jag trodde den var typ 4 (Det blir ju natt redan då och sedan har man ju ingen aning om klockan är 4 på eftermiddagen eller på morgonen...)  Och, ja, jag har varit och handlat. Det blir räkor och kokt potatis.. Åter igen cravings... som blodpuddingen till lunch...

Appropå tjat. Shit, så tjatigt det blir i längden - ska bli skönt att åka hem och slippa bla,bla här och bla,bla där... Vem pratar du med? Vart ska du? Vad ska du göra? När kommer du hem? Oj, så bart klädd du är... Det är kallt ute. Nä, oj så tajta dina byxor är. osv. osv. HELLO! Jag är vuxen.. har klarat mig själv i flera år. Känns som jag är satt under övervakning... I know, de vill ju bara väl. Men ibland kan "vill bara väl" bli GANSKA JOBBIGT!!

Nä, städningen och packandet har inte direkt gått i 400 km/h idag så det är väl dax att göra ett sista "ryck"..!

À plus tard!/C

Oh-oohh! Farliga Fendi is coming my way...

Gah.. Varför, VARFÖR sitter jag och surfar när jag måste städa?? Till råga på allt snubblar jag över dessa Fendi! SKIT! Inge bra. Nu ligger de röda vintage Balenciaga i LÄ!

131398-119

Me like! De känns lite boho-chic!

Nä, tillbaks till städning.. Och så måste jag handla middag också - pust så jobbigt..!
/C

MY HOUSE!

Här bor jag! Bilden är tagen från min terass ner mot poolen och havet. Man skymtar Iles Lerins - öarna utanför Cannes - i horisonten. I LOVE IT! Tyvärr är det ingen heating till poolen (kostar skjortan) så det är iskallt att simma under vintern men på sommaren är det riktigt svalkande och skönt!

131398-117

Can't wait! Såg på vädret att det ska regna på torsdag, men vad gör väl det när solen skiner nästan alla andra dagar. Fortfarande runt 20 grader dessutom!

Lääääängtar!!!!! Om möjligt ÄNNU mer nu när jag hittade den här bilden i ett mail jag skickat till K.

Nä, hittills har ingen städning skett - och det är ju mitt mission med idag. Istället har jag surfat, läst bloggar och varit på ICA Karlaplan och köpt blodpudding. Jo, det är sant - blodpudding med rårörda lingon och vitkål. Riktig craving - måste vara mina taskiga blodvärden som spökar igen...

Bonne journée!/C

Glöggfestsoutfit

Köpte inte bara nya jeans igår. Hittade också en glittrig topp från VILA! Så, till glöggfesten igår fick det bli den.

131398-113131398-112
131398-114131398-115

Kavaj från Filippa K
Blålila top från VILA
Jeans från Levi's, 517 slim fit
Höga stövlar i blålila mocka
Tunn silverfärgad klocka från Gucci

Idag står STÄDNING på schemat. Tråkigt!! Särskilt som det är så fint väder.. Sedan måste jag måla lite också!

Bonne journée!
/C

Präktiga "damer" med pärlörhängen och burberry scarfs..

Nä, inte ska väl jag vara sådan.... JO jag måste - can't they just GET OVER IT AND HAVE A PARTY?!?!?

FY VA TRÅKIGT det är med alla "kalas" där artighetsfraserna överträffar varandra och inredningstipsen från "vår nya 3:a i Vasastan" haglar. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Och unga tjejer med pärlörhängen och Burberry scarf sitter med benen i kors med händerna knäppta på knäna... och ser ut som om det vore 60!



Och folk som inte ens klarar av en femtedels konversation eftersom ena ögat konstant vaktar lilla "gullet" chom haj bjivit schå schtooojj... Nej, aja baja! Hörde du vad mamma sa? AJA! AJA BAJA! INTE RÖRA.... And off they go..... Vilket ändå inte spelar någon roll, hur kan de ens tro att jag är intresserad av att höra hur "gullets" bajs såg ut i onsdags..???? Stängs hjärnan av efter förlossning, eller?

I deras värld är deras liv sååå perfekt. De har just nu uppfyllt kvoten för att få ha ett existensberättigande.
Vilket JAG då tydligen INTE har.... I'm the odd one out... ingen äkta man, inga barn osv..... Och, ve och fasa, jag har flyttat från Sverige och längtar inte tillbaks..

-"Så - när ska du träffa någon då??"
Ehhh, jo, jag har lagt en beställning på nätet och betalat med kortet så han borde dyka upp imorgon vid lunch - jag beställde express..... ELLER VADDÅ??

Nä, nu får det gärna vara tisdag kl 07.15 då flyget lyfter från Arlanda!! TACK!!

Och för den delen, jag gillar faktist att kunna resa med 2 timmars varsel, vart jag vill dessutom. Jag älskar att bo i Frankrike. Jag måste inte ha en kille för att HA EN KILLE. Jag vill träffa han med stort H och tänker inte kompromissa!!! För den delen tänker jag ju bara på Mr. N hela tiden ändå :-( 
Och nä, jag är inte desperat efter barn. Jag har aldrig varit det och i och med mina operationer så kan det bli så att jag kanske aldrig kan få barn. Who knows? Men, jag stressar inte upp mig och anser inte heller att mitt liv inte blir fulländat bara för att jag inte har barn.

Och framför allt, jag ifrågasätter inte varför de gift sig eller skaffat barn!!!!
Alla måste inte tycka att det är skoj att dra ut på en yacht och käka lunch några timmar bort i Medelhavet!? Eller att stänga in sig och jobba 18 timmar per dag i en vecka.
Men, hey, just nu föredrar jag det mot att byta blöjor och mossa i Sverige..
Jag blir så trött på att i vissa sällskap bli "förhörd" om varför jag valt si eller så vad gäller "familjeliv"och dyl.!



Nä, lite sömn skulle passa. Och en flaska champagne;-)! För på pryda glöggpartyn dricks det vatten och saftglögg ;-) hahahhahah, nä, det är inte sant... det var mitt eget val! Papporna på kalaset däremot hängde vid spriten och sjöng till musiken, DE NI! PARTY!! hahhahah :-)

Bonne nuit!/C

DAGENS OUTFIT

Det verkar gå bättre nu så här kommer (förhoppningsvis) outfitbilden. Har varit iväg och lämnat lite saker på Kommendörsgatan och är nu hemma igen för att straxt sticka till Vasastan och glöggpartyt!

131398-109

Mockajacka med volanger från Stefanel
Vit stickad omlottröja från H&M
Sidenband
NYA jeansen från Levi's, 517 slim fit (se förra inlägget)

Nä, time to move!!

Bonne soirée!/C

Nya jeans! :-)

Eftersom jag inte hann ner på stan igår blev det en snabbis idag! Kollade Hermès, soo nice! Blev visad lite ur vårsäsongens saker! Har cravings efter en enfärgad siden/cashmere sjal och en "ny/gammal" scarf med fjärilar och leoparder - mot rosa bakgrund!

Var på H&M och provade jeans, men på mig satt de inte så fint. På NK hittade jag ett par Levi's istället, modell 571, slim fit! Kanon! Sitter superfint!

131398-110

Nä, jag hade egentligen tänkt posta OUTFIT bild men jag vet inte vad det är som tar sådan tid. Och inlägget innan postades typ 15 ggr... Nä, jag ger upp och måste sticka - senare ikväll är det glöggparty i Vasastan! Outfiten kommer senare. Lite går ändå att se på "jeans" bilden..

À plus!/C

Sachajuans fix!

Så var klippet gjort! Fast, klipp och klipp... jag är nog rätt feg. Jag har haft alla möjliga korta och långa frisyrer och det passar bäst med långt, så det fick bli en ordentlig genomklippning. Luggen kom vi överens att skippa också, den ska ju vara rätt lång så då kommer jag bara irritera mig på att den hänger i ögonen.

Colouristen gjorde ljusa slingor i ett "V" upptill och sedan färgade han igenom med en ganska mörkblond guldton! Han är grym!!!

131398-111
Jag är supernöjd! Som vanligt! Går jag till någon annan blir jag bara missnöjd och besviken. Och visst, det kostar en slant men det är definitivt värt VARENDA krona!

:-)/C

Galen kväll med alla möjliga skoj - från både Madrid och New York!

Helt galet! Har just kommit hem, vilken dag.

Jag som trodde att jag skulle shoppa i förmiddags..... Efter hängningen i lokalen igår så var vi tvugna att ändra på vissa tavlor - så jag fick en del merjobb! PUST... Hade tid hos SACHSAJUAN vid halv 2 och det gick ju bara inte att missa så det blev till att stressa!

Håret blev SUPERSNYGGT! Grymma killarna på SACHAJUAN säger jag!! Min colourist dök också upp på vernissagen vilket var skoj!

För övrigt kom en hel del folk, både kända och okända! Och besök från både New York och Madrid. (Nästa vernissages ambition måste nästan bli att ha Kung Albert som gäst (konstigt det låter med kung.. han är ju liksom PRINSALBERT fast han är ju kung numer.....) 2 tavlor såldes under kvällen - riktigt bra!

Jag får avlägga full rapport imorgon för nu är det sängdax!

Bonne nuit!