Jobba, jobba..

Ja, det är väl typ det... MYCKET jobb

Dax för middag nu. Mitt i natten. Och fredag dessutom.

Men bilen går bra...!

:-)/C

Dokumentförstöraren... GAH.

Rensade skrivbordet igår. Behövde visst ett papper idag. Pappret är i dokumentförstöraren. I 320894875838 bitar. Duktig flicka..!



Har suttit och lääääääääängtat ner till Frankrike - igen. Jag blir ALLTID 'hemsjuk' när jag kommer till Sthlm efter att ha varit på Rivieran. Så.... vad gör man?? Jo, sufar efter flygbiljetter. Hittade en billig en och den kom inte undan. Så, ny resa i början på februari. CAN'T WAIT.

Var hos tandläkaren idag. En vanlig undersökning och lite slipande på en tand. Tog max 20 minuter. Tog dessutom 1000 spänn ur min plånbok. SKOJ. Not.

Skulle dessutom betala vägtullar på 7-11. Nästan 700 spänn och av dem var 350 påminnelseavgifter. AJA-BAJA! Stör mig GRUVLIGT på att staten/kommunen/whatever tjänar pengar på mitt slarv. STÖRIGT!

Nä, Lillebror kommer förbi. Jag ska laga middag. Fuskar och plockar fram mammy's dragonkyckling ur frysen. Med mammisens mat kan det iaf inte bli fel... ;-)

CIAO!/C

Life spinning on.... :-)

Blogga eller inte?? That is the question. Blir ju inte så ofta. Då jag 'kom' tillbaks till Sverige kändes det som om livet var på 'hold' igen och att inget interesting happend. Men.. det händer ju saker hela tiden. Framför allt eftersom jag typ vaknat till liv igen och rest ner till FR och så. Och faktum är att jag köpt en anteckningsbok som kommit att bli dagbok eller alternativ blogg.

Hur som helst så hittade jag ingen nice scarf på Hermès på nerresan. Stannade i Antibes några dagar och sedan bestämde jag och C oss för att dra till Alperna, sagt och gjort! Will post pic's later.

Sedan tillbaks till rivieran. Där mötte vi upp med Maximilian och SirBastian. SirBastian har jag skrivit om tidigare - vi hade en fling och han ville ses men jag blev harig och tackade nej till dejter och så. Alltså, egentligen tyckte jag nog om honom men jag var kanske i en 'annan fas'.... :-)

Hur som helst så sågs vi igen när jag var nere i nov/dec. Och det var nice. Men han avvek efter halva kvällen och sedan hängde jag med en grymt söt F1-förare istället....

Nåja, nu när jag varit nere över jul och nyår så har vi setts igen. Först en gång med C och Maximilian i sällskap. Sedan tog SirBastian tillfället i akt och bjöd ut mig på dejt igen. Och dra på trissor - jag tackade JA!!! Faktum är att det kändes SUPER mysigt. Men hur typiskt är det inte - nu när jag typ bor i Sverige... Och han i Monaco. Rätt intressant att läsa
detta gamla inlägg.... Framför allt sista meningen - är det menat så blir det......

Flög business class hem. Via Zurich som vanligt. Var supertrött så jag spenderade transfertiden på 4 timmar i business loungen. Jag SOV. Hela tiden. Sedan slängde jag i mig några kakor och kaffe och sprang till min gate för att inte missa flyget... :-)

Back in Stockholm. Har varit inne på kontoret på dagtid torsdag och fredag. På kvällarna och nu håller jag på att jobba med andra jobb projekt.

Nä, ska kika på MTV nu. SJP och Marc Jacobs skymtar.
Bonne nuit!
/C