Shopping på elitnivå... med mina mått mätt.... :)

Idag har jag shoppat - EN BIL!

Jag har inte sett den, inte provkört men det struntar jag i - jag har köpt den iaf.

Det är exakt den bil jag vill ha i den färg och klädsel jag önskar. Och det finns bara 1 i hela Sverige att köpa just nu. Annars är det 6 månader eller ännu längre leveranstid. Och med tanke på att jag köpt en cab så är det ju pointless att få den tidigast i augusti. Så, jag har med andra ord fått JUST den bil jag vill - splitt ny (årsmodell 09 som gått 0 mil) och nästan UTAN leveranstid - jag ska hämta den om 1.5 vecka!

Det säger ju sig självt att jag var TVUNGEN att slå till!!!!! :-)

Jobbigt bara att behöva vänta! Och lite jobbigt att göra mig av med min gamla bil.. Min favvo "Tessan" som rest runt hela Europa med mig och som bott i Frankrike dessutom. Snyft!

Men, snart är den nya "Tessan" här (ja, namnet måste hänga med - har jag en bil så HETER den TESSAN!! :-) - så då blir det bilkörning - thats for sure!

Ses later! C

Ostron.

Sist jag åt ostron så var de 1 till antal och året var 1995. Ostronet hängde kvar i halsen i nästan 2 veckor (kändes det som iaf). Och jag lovad mig själv att ALDRIG äta ostron igen.



I veckan var jag på Bistron med några vänner. När jag kommer dit och slår mig ner brevid P så lutar han sig mot mig och säger: -Jag har beställt massor av ostron. Du vill väl dela dem med mig?! EEEEHHHH. NÄ VERKLIGEN INTE! Ok, nä, jag svarade inte så - även om jag tänkte så! Hur som helst så blossade en lång diskussion om ostronätande upp. Och det hela slutade naturligtvis med att jag faktiskt åt 1. Men bara 1. Och det var väl rätt ok. Alltså, att titta på det och att tänka på konsistensen gör ju ingen människa glad men med mycket citron och vinaigrette (som P så snällt preparerade ostronet med åt mig!) så gick det ner och smakade inte så dumt. Men, det lär nog dröja ett tag till det är dax att ge sig på dem igen.. ;-)

Veckans förhandling gick bra. Ok, jag fick knapra lite på maginalen men jag är nöjd! Väldigt nöjd med tanke på hur framtiden kan komma att se ut rent karriärsmässigt!!!!

Så, i helgen har jag firat - på mitt lilla sätt - med shopping!! Och det var jag ju värd! HEHEHE! ;-)

Förhandlingar - I love förhandlingar!!

Att pruta och dyl ligger INTE för mig. Jag tycker att det är pinsamt. Önskar att jag var bättre på det för jag har vänner som köper diverse ap-dyra saker på diverse ap-exklusiva butiker och ALLTID lyckas få med ditt och datt eller avdragna % på priset.  Oh WELL..

Jag gillar förhandling as in LÖNEFÖRHANDLING - DET är skoj det! Och vi har börjat. Jag har blivit erbjuden fast tjänst istället för konsulttjänst - och det såklart - för dem blir det ju mycket billigare - konsulter kostar muchos dineros!

Så, jag sa mitt löneanspråk till chefen och chefen var tvungen att fundera. Chefen ringde tillbaks med ett motbud och jag stretade emot och nu håller chefen på att räkna på sin kammare igen. Imorgon kommer hon tillbaks med nytt bud! Förhoppningsvis närmare mitt ytterst blygsamma anspråk..;-) hahahhaha. Nä, är det något som jag gillar så är det löneförhandling och jag har aldrig gått ifrån någon utan att vara nöjd. Så nu tycker jag att det är JÄTTESPÄNNANDE!!! Jag can't wait tills imorgon då jag vet hur det går!

Och nu - blåbärssemla!!
MUMS!
Och snart - säng!
:-)

Inkompetenta idioter..

GAH! Jag tror jag blir galen. Jag är ju anställd på mitt jobb via ett konsultbolag. Det verkar som om de har rekryterat all kompetens till sina uppdragsgivare och blivit kvar med ett gäng blåsta idioter på kontoret.


I'm an agry CAT!

I förra veckan gick de till min uppdragsgivare och sa att de fick KÖPA ut mig.. Vilket är grymt intressant eftersom MITT kontrakt har ett "bäst-före-datum". Jag ringde såklart och frågade vad sjutton de höll på med - och SÅKLART hade jag rätt. De behöver inte köpa ut mig alls. Jag är ju inte livegen. Jag får bestämma HELT SJÄLV och den dagen mitt kontrakt tar slut har jag INGA obligations gentemot dem. Och som om inte det vore nog...

Nu har idioterna meddelat FEL inkomst till försäkringskassan för de dagar jag varit sjukskriven i samband med operationen. De har visst glömt ett 6 S-I-F-F-R-I-G-T belopp (jepp - ÖVER 100.000 kr) - på årsbasis..och det gör en VISS skillnad!!!  HELT J*VLA SJUKT!

Var jag irriterad då jag ringde om tidigare incident så kan jag säga att jag nu f*n undrar om människorna PÅ kontoret ens vet hur man läser och räknar.

TOMORROW - utskällningsdax!

obs. jag är verkligen ingen bråkmakare men va f*n - hur svårt kan det vara att 1. vara påläst om sina konsulter så man vet vad för avtal som gäller INNAN man åker på möten och diskuterar en specifik konsult.... och 2. Läsa löneavtal på korrekt sätt??????????? Jag bara undrar?!?!?!??!

Valentines i pyjamas!

Jag har spenderat hela helgen i pyjamas. Hos mina favvokillar - my oncles! Jag har ju eget rum hos dem - i de hus/lägenheter de har!! I Sthlm är det prime location och bara ett stenkast från min ytterdörr! Very convenient! :-) 

Se hela bilden

Vi har kollad DVD, ätit ostbågar och frossat lasagne. PERFEKT alla hjärtans! Dessutom har jag kännt mig lite krasslig - i sviterna av mycket jobb tror jag - så det har verkligen varit stärkande att do absolutely nothing!!

Back at home nu och tänker gå och lägga mig tidigt. Ska träffa kirurgen imorgon och spana på röntgenbilder. Hoppas kunna boka in sjukgymnastik å det snaraste!!! And then - dansa på borden!

Nä, lite middag ska jag nog klämma i mig.

Ciaaaaooo!

J*kla tjat men här är Gucci bilder...



Den stora väskan jag köpte för ngn vecka sedan. Mjuk mullvadsfärgad mocka - i like! Den lilla har jag ju redan postat bild på och denna la jag faktiskt upp igår men den verkar inte vilja fastna på bloggen....



Och så senaste ångest-köpet från Gucci på Kastrup i tisdags... Oh well..

Nä, jag har räknat ut att jag har jobbat hela 46 timmar denna vecka - och imorgon blir det några till. Ska försöka vara tidigt på jobbet och sedan har jag internt möte till kl 13 och kl 15 har jag ett extern möte på Söder - efter det får det nog bli lite relax!!!!

:-) C


Lönedeponering på Gucci - kanske borde söka jobb där...

Jag älskar my job! MEN.. det är liiiiiiiiiiiite mycket nu.. igår jobbade jag 19 timmar - inkl. flygresa men ändå. Upp 04.45 och iväg till Köpenhamn för MASTODONTMÖTE!

På vägen hem sa en kollega "Shit va jag ska shoppa - jag har så mycket pengar över - jag ska nog hitta något riktigt nice!". "Kul för dig" var min kommentar - eftersom jag reste med tom plånbok efter Guccivändan för typ 2 veckor sedan. MEN vad hände sen.. JO, jag gick in på Gucci på Kastrup.. Och kom därifrån med - ta-daaa - ett nytt skärp. FYYYYYYYYY. Så - var jag pank innan så är det definitivt bröd och vatten som gäller nu. ÅÅÅÅÅÅÅngest!

Det sjukaste av allt är att Gucci aldrig legat mig särskilt varmt om hjärtat. Jag har några par skor från Gucci samt några småsaker men jag har aldrig riktigt varit crazy about it. Och så nu... hela månadens lön har gått åt på just Gucci.. Jag skulle behöva terapi.

Men först och främst behöver jag sömn. Har blivit liiiite mycket jobb och liiiiiiiiite lite sömn..
Cee yau lejter! :-)


Working, working..

Den här veckan har varit helt sjuk. Hade gått bra om jag haft 4 assistenter. Typ..

Det sjuka är att jag ju konsultar och att mitt kontrakt bara löper 4 veckor till. Och nu diskuteras en övergång från konsultkontrakt till anställning på företaget. Diskussionerna sker på hög nivå eftersom vi har anställningsstopp. Och väntan är eeeeeeeeeeeeeevighets låååååååååååång. Jag vill veta NU!

Jag har ju lite annat i rockärmen om det skulle krisa men jag VILL VERKLIGEN vara kvar. I love it! Att gå till kontoret är en FRÖJD!

Vaknade imorse och undrade vem f*n som ringde mitt i natten och väckte mig. Insåg att det var väckarklockan. SKIT - kändes som om jag sovit 10 minuter men tydligen hade jag sovit hela natten och det var dax att gå upp. So tired!

Därför - sängdax - tjugo över nio. Helt sjukt!

ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
C

Pust, what a weekend!

1. Lyckades samla ihop hela truppen som A/W på le Rouge i G-A stan och de som var på väg dig. Så, det blev omdirigering till Ö-malm och jag slöt upp med alla på Aubergine!! Så, det blev A/W för mig med trots ont och as-trött!

2. Lyckades få tag på kära K i Linköping och det var naturligtvis inga problem att jag gick in hos henne och hämtade mina fat även om hon inte var där! SUPER - Utställning räddad!

3. VERNISSAGEN gick superbra! Massor av folk och jag sålde 2 av mina glasfat. Det är första gången jag visar dem på utställning och folk tyckte verligen om dem! VERY NICE!

4. Tjejmiddag på Collage. Supertrevligt men trött!

5. Passning av Galleriet i förmiddags.

6. Fika i Fältan med kompis samt inhandlande av mockaspray till den senast inköpta Gucci väskan. Ingen idé att använda innan jag har sprayat den - annars blir den bara solkig.. typ som visningsexet i butiken. Och det gör ju ingen glad.

7. Ska iväg till mina bästa, bästa bästisar och äta middag. PRECIS vad jag kan önska efter this weekend.

Djupt andetag och nya krafter inför veckan. Har ett mastodontmöte imorgon tidigt.

:-)