Kul igår.. NOT..

Igår var inte skoj. Polisen, hyrbilsfirman och sedan iväg till C och hämta saker. C är ju duktig på att ha terapisamtal jämt och ständigt. Och sedan filmfestivalen är tydligen ALLA mina vänner (läs C och Ed) arga och besvikna på mig. För att jag varit med N och USA gänget. Jag kunde inte låta bli att fråga om folk har ett liv när de uppenbarligen ventilerar MITT liv till och med 2 månader efter filmfestivalen.. ?? Vad är det för fel på folk.

Hur som helst. Mitt möte på polisstationen gick bra. Olyckan som jag varit med om skedde på Croisetten i centrala Cannes. Klockan var nästan 3 på natten och jag och N var på väg ut. Jag blev omkörd av en scooter på insidan där jag skulle svänga höger. Killen på scootern måste ha kört sååå fort och jag har inte heller sett någon strålkastare så jag undrar om han haft lyset på. Han slungades långt och gled in i en järnbalk på trottoaren. Jag trodde att han brutit nacken och var död eller förlamad. Det var fruktansvärt. Vägen spärrades av och omdirigerades, ambulans och 3 polisbilar kom till platsen och massor av folk bara stod och tittade. USCH! Tack och lov fick jag sittta i polisbilen en stund. Jag bad om det efter att jag gjort alkotestet för jag ville INTE gå ut bland allt folk som samlats. Mitt alkotest var NATURLIGTVIS negativt. Jag dricker ALDRIG alkohol och kör bil. Ingen borde någonsin sätta sig i bilen när de är påverkade. Killen på scootern visade sig "bara" ha fått en axel ur led och lite värk från fallet. Tack och lov! Jag ser som sagt olyckan på näthinnan hela tiden och känner känslan då jag tror att killen är död eller förlamad. Det var verkligen fruktansvärt. Nu är ärendet tydligen en försäkringsfråga så det återstår att se vad det blir av det.

Spenderade hela helgen hos mina Uncle's som har sitt hus vid Ste Maxime. Vad skulle jag gjort utan dem???? N blev rastlös och istället för att åka med mig till Cannes (jag hade ju mitt möte igår morse) så stack hon till St Tropez för att parta. Och där är hon fortfarande. Det har faktiskt varit skönt att få tid själv. Även om det såklart varit nice om hon iaf varit här när jag skulle ner på polisstationen... Oh well. När allt kommer till kritan så...

Idag ska jag boka min resa till SV. Det blir så snart som möjligt!
Dax för frukost cappuccino och sedan förmodligen en motionsrunda i poolen.
/C

Jo, ett litet livstecken..

Men det är knappt. Enda sedan jag flög ner har allt varit helt sjukt illa. Jag har dessutom, som grädden på moset, varit inblandad i en trafikolycka. Det var hemskt. Riktigt hemskt. Och det går knappt en sekund utan att jag ser allt på näthinnan. Imorgon ska jag "avlägga vittnesmål" typ.

Jag måste ta tag i mitt liv. För det känns som om det försöker säga mig något. Och för ovanlighetens skull så längtar jag tillbaks till SV. Eller egentligen vill jag bara dra täcket över huvudet och önska att allt var bra.

...


Packad och klar...

Time to go! Ska sova hos N eftersom vi ska upp tidigt..

Har förmodligen glömt hälften av alla saker men so what. Jag kommer ju tillbaks plus att jag ju faktistk  har mitt hem därnere med alla saker och kläder så det ska nog inte lida någon nöd på mig!! ;-)

Vet inte när det finns tillfälle att internetta igen men jag förmodar att det märks.. :-)

:-)/C

Panikpackning etc. etc.

image506
Stockholm i lördags från vår lilla båttripp. Motorn blev varm så vi fick göra ett stopp på Djurgården och hänga på bryggan där och dricka PIMM's ett tag. Very nice. Sedan blev det middag på J i Nacka!

Alla bitar verkar falla på plats. Vi är typ "samlad trupp". Vi får väl se hur det går att chilla, 4 tjejer i 10 dagar på Rivieran!? :-) Massa folk är nere och alla vill se hur jag bor så vi lär nog få ta några drinkar på min terass. När 2 av tjejerna sticker kommer 2 killkompisar ner och efter att de sticker kommer USA gänget med sin yacht till St Tropez.

Jag har ett berg med smutstvätt i "mitt rum" hos mamma, så det är väl dax att ta tag i det nu. Tankten är ju att det ska vara tvättat och packat senast ikväll. M.a.o typ panikpackning - som vanligt.

FY F*N, rent ut sagt, va skönt det ska bli att komma hem. Jag saknar verkligen mitt hus och mitt "lugn". LÄNGTAR tills jag kan vara där permanent - PERMANENT!!!!!!

:-)/C

Till havs...

Har legat och slappat i Rålis med N och hennes New York vän som kom idag. Först tänkte vi sticka till "Apberget" - Fredhäll men N måste ha folk omkring sig så hon klev ur bilen och sa -NIX, PIX, inte en käft. Här kan jag inte va! Typiskt exhibitionist drag - men så har hon ju ett sån't jobb också... Det är inte för inte!!! ;-) AJ LAV HÖR!



Så ringde Carro och tyckte att vi skulle med ut med en kompis båt en sväng och lounga lite och dricka rosé. Så nu är vi hemma och byter om så vi kan sticka direkt från båten ut på middag och party. De ska plocka upp på Strandvägen vid 5 så det börjar bli lite brått... Aaaaaaa...

Skönt med så fint väder. ÄNTLIGEN lite ENERGY!!
:-)/C

Uhuuu. Sen kväll på Josefina...

Usch och fy. Det blev både sent och FÖR mycket rosé. Man mår som man förtjänar...

N och jag hade ju tänkt att vi skulle stuckit till Båstad i helgen. Men det blev inte så och så bokade vi Frankrike. Men.... nu önskar N att vi hade åkt.. Hon hade en fling med en kille för någon vecka sedan. Och hon gillar honom men har skjutit på att ringa av någon konstig anledning (och han har inte hennes nummer som dessutom är hemligt). Hur som helst, nu står det om honom i alla tidningar och på nätet om hur han partar loss i Båstad. Gissa om N önskar att hon ringt honom. Och att vi hade stuckit dit och mött upp med dem! Nåväl. Hon kommer förmodligen bjuda ner honom till Rivieran när vi är där.

Nä, fint väder ute. Och i Sverige måste man ju ta vara på sån't. Hahahhahahaha, annat är det i FR, alla dagar är fina så man kan till och med ligga inne och kolla på DVD även om det är strålande sol och 35 grader...!!!

:-)/C


Giftemål om ett och ett halvt år på Grand Hotel...

Det blev ett varv runt Djurgården. Skönt. Men nu gör den där j*kla höftleden sig påmind. Ouch!

Orkade inte gå förbi solariet så jag får göra det sen. Eller, rättare sagt, jag får ta bilen dit sen.. Hahahah typ 4 kvarter till Nybrogatan. Men så är det. Kan inte gå mer idag! Oh well, jag har fått lite motion iaf!


OMAN

MSNade med en kompis i Oman. Har har precis flyttat dit från Dubai. Han dejtar massa flygvärdinnor men börjar bli rusktigt trött på det. Han menar på att allt de pratar om är sina flygningar - de har ingenting innanför pannbenet och därför har han inga långvariga relationer.. Men han vill gärna träffa någon. Och gifta sig. Så nu har vi kommit överens om en PLAN B....

OM vi inte har träffat någon inom  1-1.5 år så ses vi på Gran Hotel i Stockholm och gifter oss borgerligt. HAHAHHAHAHA låter som en bra idé! He is a VERY nice guy dessutom.

Nä, dax för dusch och sedan koll på stan och sist men inte minst - träffa alla på Josefina's.
:-)/C

Gårdagens rivierashopping.. ;-)

Nja, så rivierigt är det kanske inte men fint är det iaf! Det blev en topp och ett par skor.

image504  image505

Skorna är perfekta slit-o-släng för vardag. Jag hade gärna sett att klacken var liiiite högre men det är nog bara bra för mina stackars höfter att de inte är så höga om jag ska ha dem och "promenera" i.

Nä, appropå prommis. Dax för en tror jag. Sedan ska jag nog svänga förbi solariet också. Don't like solariesol men känner att jag borde!

:-)/C


SATC middag....

Vi hade tjejmiddag igår. Och av någon anledning kom samtalsämnena att domineras av.... 6! SURPRISE.. Hahhahahah vi brukar iofs inte diskutera sån't men jag förmodar att igår var en sådan dag.. ;-)



Så nu är jag massor av information rikare.. Hahahhaha som tex att en av Sveriges stora personer inom filmbranschen är väldigt hårig.. på ett visst ställe.... Iiiiuuuuu! Hahahahha! Det var mycket rolig info som kom fram måste jag säga. Länge sedan jag skrattade så mycket.. Själv hade jag kunnat klämma i och berätta saker om "date-killen" (som faktiskt varit på listan över Sveriges sexigaste killar eftersom han är dels offentlig person och dels J*KLIGT sexig!!) men jag struntade i det. Hmm. Han är lite "känsligt" ämne och jag unviker det helst. Han har fortfarande inte ringt.

    

JAG HAR BOKAT FRANKRIKE!!!!!! Och tjejligan hänger med. N och jag sticker på tisdag förmiddag och Chris och Carro sticker på tisdag kväll! Det kommer att bli helt vilt! Dessutom har vi massor av vänner som är nere! Yeee-haaa! :-) Har redan bokat in drinx med 4 killkompisar som sticker ner i helgen och så har vi planerat middag med några andra vänner. Ett helt gäng kompisar flyger in från USA och har en yacht i St Tropez så där kommer vi nog hänga en del också. Så har vi blivit inbjudna till en fest som Prins (ja, ja - i know FURST.. men det låter så larvigt på honom..) Albert har i början av augusti. Ska bli såååå skoj!!!!

Shoppade lite "rivieriga" kläder idag. Mammy's treat! I LIKE!
Nä, fortfarande hungrig - ska hämta risgrynsgröt! MIAM-MIAM!
C


Konsert - Somliga straffas direkt.. ;-)

Alltså, Metallica konserten är idag. Folk började köa igår morse. Jag körde förbi Stadion vid halv tio igår förmiddags och då stod ett GÄNG tappra där.

Igår kväll - sent - när N och jag var ute och gick med hennes hund så var det SÅÅÅ MYCKET folk. Och de hade värsta festen. Sjöng, spelade musik och var ALLMÄNT skäniga. Dessutom kommenterade de min kompis N som en bortskämd Paris Hilton med en löjlig chiuaua. Hahahhahahah det är inte ens en chiuaua hon har. Och vad sjutton vet de om "bortskämd".. Hahahhahahhaha så är det med dömande människor. Fast somliga straffas ju direkt och idag kan de stå där i REGNET. HA! ;-)

Nä, måste sticka iväg och handla färg och dukar. Hoppas hinna ner till landet en sväng och gjuta mer betong. Ska sticka hem till FR i nästa vecka dessutom. Måste boka biljetter eftersom jag kommer att behöva bilen i SV i september.

Off I go!
C


Spytråkiga saker.

Sitter och gör "pappersarbete", det är så tråkigt att man vill spy. Måste dessutom skicka iväg ett mail om handpenning på en tavla - det tar också emot. Fy fasen va jag är töntig. Men ändå. Just nu är det tråkiga saker jag gör - och det är verkligen så tråkigt att man vill spy. BLÄ..

N var på date igår - tills klockan 8 imorse. NAJS! ;-) Fastän hon tycker att han är super-duper fin så tänker hon "nog inte vara intresserad ändå"! Hon träffade en kille på midsommar - en kille som hon känt i ett par år och jobbat med. Och det är han som spökar...

Hos mig spökar "dejten". Jag är nog ett hopplöst fall... När killar springer efter mig så fnyser jag nedlåtande men när de är SVÅRA OCH OMÖJLIGA - JA, då minsann är det intressant!!! Borde skjuta upp botox i den delen av hjärnan där känslorna sitter. Då kanske det skulle kunna bli lite balans!?!?! ;-)

Nä, åter till tråkpapper.

Köra bil på gågata..

Ok, jag har inte 100 koll på Söder... Så, ibland blir det lite missöden. Som idag när jag skulle köra hem. Och svängde ner på gågatan vid Slussen. Och så kommer FARBROR POLISEN.. Jag tror ALDRIG att jag lyckats vända bilen så fort, köra över hela trottoaren och sedan gasa iväg på någon tvärgata.. Men det gick ju bra.

När jag svängde ner på gågatan sa jag till N att det nog inte var en bra idé men hon tycker att alla idéer är bra idéer - främst de som man riskerar att åka fast på!! Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg polisbilen komma mot oss. Hahahhaha - hur typiskt är det inte?!?!? Fattas bara att jag fått en bot till.. Och så min telefonräkning på det..



Fick förresten höra att jag tydligen inte är välkommen på min morbrors bröllop. NAJS.. Fast helt ärligt.. Skulle jag verkligen velat gå?? Han är LASTGAMMAL och ska gifta sig med en pengakåt tjej i MIN ålder. Och han tror att det är äkta kärlek. WHAT AN IDIOT! Anledningen till att jag inte är välkommen är dessutom RIKTIGT IRONISK. Han tycker att jag glassar omkring för mycket och spenderar för mycket pengar. HAHAHHAHAHAHA eller hur?! Ok att jag reser en del men jag strör VERKLIGEN inte pengar omkring mig!! WHAT about hans blivande fru då?? Som bränner av hans "family money" fortare än ljusets hastighet.. Han är så grundlurad och nu vänder han sig dessutom "mot" sina släktingar.. Förmodar att MISS GOLD DIGGER har ett finger med i spelet. Hon är väl rädd att jag bränner pengar som hon kunde knipit! Det är helt sjukt!!!! ALLTIHOP! SLÄKTEN ÄR VÄRST!

Nä, sleep time!

Brevbäraren - du får SPARKEN!

Snacka tur att jag tog posten först idag!! Mamma brukar ju normalt öppna alla mina brev eftersom jag allt som oftast befinner mig i FR. TUR att jag var i Sthlm just idag. Och att jag plockade upp posten... Där fanns senaste mobilräkningen nämligen. 5000 SPÄNN.

Inte för att jag är jätteförvånad. Jag brukar använda min svenska mobil när jag är utanför FR. Och nu har jag ju pratat en del från Grekland och Schweiz.......... Fy på mig! Frågan är ju bara vad sjutton jag gör nu. För jag tänker ju INTE be mamma att betala en räkning på 5000 bara för att jag har snackat mycket i telefon. Och jag som hade tänkt sticka till Båstad några dagar i slutet på veckan och sedan sticka hem till FR i nästa vecka.

Fattar inte att jag ALLTID lyckas fixa till mig FETA utgifter utan att tänka mig för. Hmmm... dax att jobba hårdare. Fixa de FETA inkomsterna så att man kan leva loppan ÄVEN om man har stora utgifter... :-)

No news från date-killen. Nä, jag förväntar mig inte det heller - men jag hoppas.. :-(

Ska på något TV-event på Söder ikväll. Looks like I'm the driver... Ovanligt... ;-)

Nä, nu ska jag tillfälligt ta och förtränga min najsa telefonräkning och tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll istället!!

:-)/C

What a weekend...

Utgång i lördags. Några vänner från USA är här och bor på Berns så det fick bli champagne på Berns terass! Very nice. Sprang på en riktigt bra vän till den där skumma "date" killen. Han undrade vart jag hade min pojkvän??? WHAT?? De är ju "bästisar" så han om någon borde veta att det inte är något mellan oss. Hur som helst så svarade jag att jag trodde att han åkt till sina föräldrar över helgen men nix, pix, det hade han tydligen inte. Han hade varit hos dem i fredags med sedan åkt tillbaks till stan och nu trodde "bästisen" att han var på CAPE NORTH eventet i skärgården.. jahapp, där ser man... Jag borde ju inte bry mig men ändå....

Efter Berns stack vi till Caféet. Hängde där ett tag och så mötte några andra vänner upp. Vi blev ett rätt stort gäng vid vårt bord vilket var nice! Fast man kan ju inte stanna för länge så därefter stack vi till Hells Kitchen. Där sprang vi på några andra vänner. Och vi drack shots.. WHAT - jag dricka shots???? Nä, trodde inte jag heller att jag någonsin skulle göra men tydligen var det en bra idé klockan 3 på morgonen på Hells...

 

Eftersom utgången blev både blöt och sen så var gårdagen en RIKTIG slappardag. N och jag plöjde igenom 4 dvd filmer, 2 pizzor och 2 portioner "Sweet Honey" från Wokhouse. Så skönt. Sedan kom en av våra USA vänner över och då kollade vi en 5:e film tills klockan var 3 inatt... Uuuhhh. Jag HATAR att vända på dygnet. Det blir så jobbigt...

Sov hos N inatt igen (eftersom det blev så sent) och när jag kom ut till bilen imorse så hade jag en parkeringsbot. SÅ J*KLA irriterande. Jag har ju boendeparkering för Östermalm på min bil men kära vän N bor på en adress där det är betalning ONLY även om det är på Ö-malm. GAH!

Nä, time for a shower, sedan shopping med mammy.
:-)/C

Mycket nu..

Hej hopp här går det i 480...

Springer mest omkring och ser ut som en skållad iller tror jag. Inte för att jag gör någon nytta men jag ser nog j*kligt upptagen ut iaf!! ;-) SKA uppdatera med bilder snart!!!

Den där cutien. Daten från dagen innan midsommar. Han var på störigt "dumpningshumör" igår tydligen. Vår middagsdate var ju HOT ATTRACTION. Very nice hångel - tack och lov INGET allvarligare än det (nu med "facit" i hand..). För efter midsommar har han varit skitskum.

Han har sms:at någon gång och igår morse ringde jag - då var han på golfbanan och när vi konstaterat det så ringde det på mammys ytterdörr så jag sa att jag måste gå varpå han sa
-Jag ringer dig senare.
OK.. Senare blev typ vid 8 igår kväll. Och när jag då frågade vad han hade för planer undrade han om jag menade igår kväll.. HELLO?? Jag var ju hos en barndomsvän och NEJ jag tänkte inte att jag skulle träffa honom mitt i natten. Så, jag svarade
-Nä, typ i helgen eller så.
Och nu till det värsta. HANS SVAR. EH..... Han måste tro att jag förväntar mig giftemål. För helt plötsligt harklar han sig och säger
-MEN C, jag kan VERKLIGEN inte planera något just nu. Jag har så mycket att göra och massor med träning och så. Och på förmiddagarna så ...... jag och på eftermiddagarna är jag upptagen med ....... och för den delen så vet man aldrig med mitt jobb så jag kan inte planera något för helt plötslig måste jag resa iväg och ........ Så jag kan ABSOLUT inte bestämma något för jag vet faktiskt inte ens vad jag ska göra imorgon och nu till helgen ska jag åka hem till mina föräldrar och sedan vet jag inte. Men det är MYCKET nu och jag kan absolut inte bestämma något. Men jag kan ringa dig i nästa vecka...

WHAT!?!?!? Är han sjuk eller?!?!?!? Han var dessutom så ivrig att få alla orden ur sig att han typ snubblade på varannat ord.. SNACKA om att INTE vilja ses igen. BIG TIME. Han är skitskum. För är man inte intresserad så beter man sig INTE som han gjorde innan och under vår date. Va sjutton - är man bara ute efter en sak eller inser att man inte är intresserad så pratar man väl inte om "nästa gång" osv. plus att man inte ger en massa komplimanger - jag vet att jag skulle iaf inte göra det om jag dejtade någon som jag insåg att jag inte var intresserad av...

Fler av hans vänner tycker också att något är skumt och att han inte är sig själv. Alltså, jag tycker att han är RIKTIGT attraktiv och j*kligt NICE. Men va sjutton, jag bor i FR och han vet inte vart han kommer att bo från och med i höst (han har bott utomlands tills för några veckor sedan) så jag anser väl att man får ta saker för vad de är. DVS vi är båda i SV och tycker (trodde jag iaf) att det finns en attraktion. So, whats the problem?? Nåväl. Synd bara, för jag är övertygad om att han är RIKTIGT bra i ...... ;-)  Fast det får jag ju kanske inte veta nu.....

Nä, jag är bjuden på champagne och snittar hos mina Oncles på Sibyllegatan typ NU så jag måste sticka. Dessutom ville de att jag skulle köpa servetter på vägen. SO - off I go.

Skulle ju träffat botoxläkaren idag men jag har skjutit på det - ett annat möte kom i vägen. Så, det blir till att träffa henne om typ en vecka.

Happy friday! :-)/C

Ok då. Jobb från landet. J*kligt glammigt.. ;-)

image502image503
Betongform som jag byggt i formplywood. Och gipsformar som jag gjutit av halva klot!

SO... Det här är det jag gör när jag inte glider omkring och gör Franska Rivieran osäker... ;-)

Hahahha, jo, just det.. Det har blivit en del kalas de senaste månaderna.. Fast så måste man ju vara lite seriös ibland också. Och jag ÄLSKAR att vara seriös. I alla fall när det gäller att "KONSTNÄRA". Finns det något bättre än skapande?? Så, med andra ord.. Jag målar ju normalt tavlor i akryl och gjuter glas. Men mitt nya projekt är att jobba skulptralt i BETONG. Very feminint... ;-)

Jag besökte nog bygghandeln i Örebro 100 gånger under min vecka på landet. Killarna var lika glada och hjälpsamma varje gång. Det måste sett FÖR roligt ut när en liten blond sak i Gucci och LV släpar omkring på 25 kg säckar med finbetong, sand, gips etc. etc. Och de var inte sena med att hjälpa till. :-) Fanns en del snyggingar på byggmarknaden måste jag säga. Även då jag var på Fredells i Nacka innan jag åkte till landet. Kanske det är där man ska hänga och spana killar?? ;-)

Hur som helst lyckades mitt lilla expteriment alldeles utmärkt. SO I'M HAPPY! Nu är ju inte skulpturen klar eftersom betong måste bränna och torka i typ evigheter. Men som resultatet ser ut hittills så är det SUPERNICE!

Nä, det får bli dagens update. Har sprungit på stan idag men det får bli inlägg om det imorgon. Om jag hinner - har lovat bort mig på massor av saker - drinkar på Josefinas på Djurgården, slå bollar på driving rangen, träffa C för lite catch up etc. etc. Nä, verkligen dax att sova nu!

NAJTI!
/C

Botox eller mygg??



Det gör fasen ont i pannan. Alltså INTE huvudvärk - jag har ju aldrig ens det. Det gör BOTOX-ONT i pannan. Med andra ord känns det skitskumt. Undra om det kan bero på alla mygg- och knottbett som jag samlat på mig i just ANSIKTET av alla störande ställen. Botox och "mygggift" kanske inte går så bra ihop???
En finne i pannan har dessutom utvecklats efter att mina pannmuskler SAKTA men SÄKERT förlamats..... Förutom att jag aldrig har huvudvärk så har jag heller aldrig finnar - tills nu.. After botox..

Ska till kliniken på fredag (FÅR INTE glömma att skjuta på the appointment eftersom det dykt upp en annan sak PRECIS samma tid som det mötet..). Kanske jag ska be att hon sprutar i hela ansiktet - då kanske jag till slut inte känner värken?? ;-) Äh, det är bara en "check-up" jag ska på så inget farligt. Och spruta in mer skumt muskelavslappnande har jag inte planerat...


Inte ETT streck så långt ögat kan nå.

Fast jag ÄR nöjd. Ändå. Ok att det känns som jag kletat gips på pannan som håller på att stelna.. Men "rynkorna" eller "pannvecken" är BORTA i alla fall!! ;-)

Nä, jag har massor att göra, ska skicka iväg ett gäng skisser ikväll...
:-)/C

Back in town..

Och nu har alla åkt på semester... hm.....

Skulle ju bara vara på landet några dagar men det blev nästan en vecka. Hade gärna stannat längre dessutom. Sticker nog ner till helgen igen om det inte var denna helg som jag är bjuden på ett Slottspartaj i Danmark.

Nä, packa upp och sticka ut och träffa N.

:-)/C