Världens minsta arbetsbord!! :-)

131398-348
Update. Bild där man faktiskt SER bordet!! ;-) Datorn får inte ens plats.. :-(

Nästan en och en halv timme tog det. Prommisen till snabbköpet. Inte riktigt SNABBT köp, det inte! (fast det var självvalt. Finns faktiskt en närmare...) Köpte muffins, chokladpudding, jordgubbar och yoghurt för att stilla sockerbegäret. Efter 3 muffins och chokladpuddingen var det nog. Så det får bli jordgubbar till frukost imorgon! Var förresten RIKTIGT skönt ute. Och så har jag varit inomhus med stängda balkongdörrar hela dagen - idiot! Ja, ja....

Jag har nog världens mest primitiva "arbetsrum"! Och här sitter jag nu i "arbetsfåtöljen", bland alla sladdar (jag HATAR sladdar!!) och löser världsproblem!! ;-)

131398-346131398-347

Ett av jobbsamtalen idag gick riktigt bra! Kontrakt är på väg för höstens utställning och eventuellt har min "agent" ett företagsprojekt i SV på G!!! Bring on the work!!!! Imorgon vid 11 tiden hoppas jag att jag har fått tag på Bob - ansvarig för min utställning i Cannes. Jag måste veta mer om den andra konstnären som ställer ut och hur vi ska disponera väggarna. Sedan kan jag sätta igång och måla!! 

Köpte lite oliver idag också. Måste nog äta upp dem. Sjukt att jag avskydde oliver till för typ ett år sedan. Nu kan jag sluka en hel burk i ett nafs. Precis vad jag tänker göra nu!

L8ER! :-)/C


Stryka på listan...!

Ja, TO-DO-listan blir mindre.

Solen tittar äntligen fram men nu blåser det lite. Och varenda j*kel bloggar om godis. Eller så är det bara de inläggen jag ser just nu.
Nollåttan tyckte att jag skulle göra lemon curd och äta den med maräng och glass.... JAG GER MIG! Jag MÅSTE ha godis NUUUUU! Jag skiter i att franskt godis smakar PEKK - jag MÅSTE HA!

På med skorna så blir det prommis till närmsta snabbköp! Är jag verkligen så här svag?? För lite socker?? Löjligt!

Men, så får det bli! Och nästa samtal jag måste ringa kan jag inte ringa innan kl. 18 ändå, så....

Off I go! ;-)
C

Apelsinmarmelad! OH YES!!! Nu j*klar ska det kokas!! ;-)

Lät som om sprinklersen gått på ute!? Mitt på dagen? Bevattningssystemet går vanligtvis på nätterna. Men, så tittar jag ut och - TRÄDGÅRDSMÄSTAREN! Perfekt! Så jag frågade om apelsinerna och citronerna.


Bild från tasteline.com
Och så här ligger det till.
Citronerna kan jag plocka och äta nu!!
Apelsinerna är inte vanliga söta apelsiner men de funkar bra att göra marmelad på! Däremot längre upp i trädgården finns söta apelsiner som jag kan äta!
FANTASTISKT!

Jag har hört att det är jättelätt att göra marmelad - bara koka och hälla på socker! Så det måste jag ju göra då! Min EGEN MARMELAD från MIN TRÄDGÅRD! Tänk så gott med apelsin och ingefära! Och apelsin och morot! Och apelsin och äpple, med äppelbitar i! MIAM-MIAM!!

Nä, snart är min lunch klar. Gah så lång tid det tar att koka kronärtskockor... GÄSP! För att inte tala om hur långsam min tvättmaskin är - nu har den hållit på i snart en timme och en kvart och den är fortfarande inte klar - en vanlig 40 graders tvätt... SUCK!

:-)/C


Ekorren - det största hotet!

Idag är det molningt. Havet ser nästan grått ut. Utom där solstrimmorna ligger på. Jag kan stirra på havet i timmar. Det har säkert 1000 olika färger under en dag. Om inte mer! :-) Så ser det olika ut om jag tittar mot Îles Lerins eller om jag tittar rakt ut mot horisonten. Fascinerande!

Bilden är från igår kväll. Jag tyckte färgen på havet var så fin. Oftast är det mörkblått ut mot horisonten men igår var det bara BLÅTT, eller, ja, nästan turkost där ute!!

131398-345

Idag är mina balkongdörrar STÄNGDA! Det finns en galen ekorre här. Han smög in hos en av grannarna förra året och det blev en försäkringsfråga. De trodde att det varit inbrott när de kom hem. Han hade gått loss på möbler bland annat! EKORREN ÄR GALEN!!



Och imorse, efter att jag öppnat jalusierna så sprang han (kan förvissso vara en annan ekorre men jag tar INGA risker!;-) upp för trädet precis utanför min balkong. Jag tror att han planerar en stöt så mina dörrar är stängda idag! ;-)

Nä, nu är det dax att ta tag i TO-DO-LISTAN! Det har ju inte blivit så mycket av det sedan jag kom ner.

Bonne journée! :-)/C

Dagens onödiga...

Helt obefogat och framför allt j*kligt dumt. Oh well.. Jag har länge tjatat om att jag VILL HA Ralph Laurens svarta piké med STORA guldhästen på.


Vill ha!

Så på lunchen börjar jag och Edward G (som nu kommer att refereras till som ED - kort och gott!:-) diskutera piké tröjor. Och såklart nämner jag att jag VILL HA ovanstående. Så, då vart vi ju tvungna att pipa förbi Ralph Lauren.... Provade både svart och blå. Ed tyckte blå. Det tyckte expediten också. Jag tyckte svart. SUCK! Så, då blev jag tvungen att fundera.

Så vi gick till en annan affär som har Ralph Lauren och Scapa Sports. BRA IDÉ - NOT! Scapa Sports är dessutom dyrare än RL... Morr... De hade en Scapa Sports piké i vitt. Som var superfräsch på! Ja, så då blev jag ju tvungen.

131398-342

Vid det här laget var Ed tvungen att sticka. Han har massor av jobb och så ska han till Paris imorgon så han hade en del att fixa med.
Så, jag tänkte att "jag strosar väl en sväng.. jag behöver ju faktiskt en till vit bh!"
Alla bh:ar satt som skit men däremot hängde det en PYJAMAS med boxers och linne som hade mitt namn på sig!! In i provrummet och VOILÀ, det gick ju inte att hänga tillbaks den efter provning. Nästa anhalt blev med andra ord kassan.... Och en påse till.. AJ-AJ!

131398-344

Jag är såklart jättenöjd med både pikén och pyjamasen men det var onödigt!

Ringde L. Hon var inte förvånad.. Plus att hon påpekade att det var DUMT att köpa den vita för känner hon mig rätt så är det den svarta Ralph Lauren jag vill ha och som jag KOMMER att köpa ändå.... Förr eller senare!

Ja, ja, man kan inte gråta över spilld mjölk... ;-)
Fast nu måste jag vara snålvargen ett tag framöver......

Jag såg dessutom ett par AS SNYGGA svarta lackpumps på stan... GAH, de hade varit perfekta i helgen eftersom jag var tvungen att lämna ett par partyskor hos mamma då resväskan var för full... G-A-H!!!

:-)/C

Sthlms shopping... blev dagens outfit

131398-341131398-340

Innan jag stack från SV så inhandlades linnet (H&M Logg) och den stickade tröjan (Att. Åhléns) med guldtråd i (syns inte riktigt på bilden men i solen så.. ;-) Och så hittade jag dessutom de söta ballerinorna (Don & Donna).

Perfekt för lunch med Edward G!! Erkänner att jag dessutom hade mockajacka, pashmina och handskar... Det har varit nästan 25 grader idag så man kan säga att det blev lite varmt... Edward G undrade om jag förstått att jag faktiskt är i södra FR och inte i SV...
Don & Donna skorna är helt fab. Första gången de används och jag har gått HELA dagen i dem och de känns som mockasiner! ME LIKE!

Det blev en riktigt ONÖDIG shoppingtur dessutom. Har precis pratat med L för att rättfärdiga mina inköp. Hon var inte förvånad.... Not good... :-(

C som i Citron (de ser nästan färdiga ut på mina träd men hur sjutton ska man veta?? Verkar som om grannarna plockat både av dem och av apelsinerna, de som jag först trodde var lime...:-)

Yesterday...!


131398-339
131398-337131398-338

SÅ SKÖNT att slippa Bally Curlisar, 18 tröjor, tjocka halsdukar och vinterjackor...
:-)/C

Ingen mat... :-(

Hahhahah, fin-fin planering. Skippade att gå och handla mat (och så är det en bit.. typ.. eller, så är jag bara slö ;-) och tänkte att jag skulle göra det när Edward G kom! Men, han hade så mycket jobb att han nu åkt hem och kraschat på soffan. Ehhh..... så..... middag idag blir....... ta-da.... tonfisk. Eller soppa. Hittade förresten en Thai-pulversoppa i skafferiet också. FUN!

Fast något som är j*kligt skönt är att bara vara hemma och slappa i huset!!
N-I-C-E!!!!!! Har massor att pyssla med! ME LIKE! Sopade bort alla barr idag!! Och har stuvat om i skåpen och så..

Förresten, tog outfitbild igår när jag kom hem. Den kan jag posta. Tunn jacka!! :-) Och klackar!! :-)
:-)/C

Idag blir nog en slappardag - but I deserve it! ;-)

Alltså, mina lunchalternativ..... Nä, varm grönsakssoppa - NIX, och tonfisk och majs - BÄTTRE, men jag var INTE sugen på tonfisk. Så det fick bli MAJS......... Hoppas att Edward G kan skjutsa mig till mataffären ikväll eller imorgon för det här är INGE BRA ;-)!!!! Jag saknar min lilla bil.. :-( måste nog köra ner den snarare än kvickt... Jag hade iaf varit smart nog att köpa långhållbarhetsmjölk innan jag åkte så jag skulle kunna fixa mina Cappuccinos ÄVEN om jag inte hunnit handla. Det måste väl vara några vuxenpoäng på det!! ;-)

131398-334131398-336

Åt vid poolen och passade på att slappa lite i solen. Man är ju inte bronzed direkt.... Hahahhahahhaha ;-) men man kan ju bli!!!

Nä, även om detta nu officiellt är en slappardag så ska jag borsta barren UT ur huset och så ska jag tvätta lite kläder. Och ringa några samtal. Jobbrelaterade samtal, så känns det iaf som om jag gjort NÅGOT!

:-)/C

Folk som simmar...

Ja, faktiskt. Jag såg nog 10 pers i badkläder?!?!??! HELLO?? Och 2 som simmade. Med tanke på att min pool är HELA 10 grader varm så undrar jag hur KYLIGT det är i havet.. Brrrr....

131398-331

Under palmerna på plagen hade en familj slagit upp parasoll och såg ut som det vore högsommar!

Skönt att se Medelhavets vatten igen!

131398-329131398-330

Så, luchdax. Jag har... hm..... att välja mellan - grönssakssoppa (i tetrapack i kylskåpet) eller tonfisk och majs som jag haft kvar i skafferiet... GOURMET lunch, eller hur?? ;-) Hahhahahahhaha

:-)/C


Godmorgon LA FRANCE!

131398-326
Min balkong för en halvtimme sedan!

Ställde klockan på 8.30. Och när alarmet gick så stängde jag av det och tänkte att - jag snoozar!!!

Så ringer telefonen vid 20 över 9, det är K som flög tillbaks till SV med samma plan som jag kom med! Han ville veta vad han missade för väder idag. Genom jalusierna kunde jag ju se solstrålar men ändå svagare än de brukar vara tyckte jag... Så, med telefonen i handen gick jag ner och öppnade ytterdörren:

- STÅLANDE SOL! INTE ETT MOLN PÅ HIMMLEN!!!!!!!!!

Så öppnade jag alla jalusier och nu har jag alla 3 balkongdörrar på glänt! IT'S FAB! K var inte lika imponerad..... "-Jaha, kul för dig - biaatchh! Här är det grått - och kallt - SURPRISE!"

Det vart kaos igår. Jag var jättesen och fick packa om resväskan 2 gånger för att den inte gick att få igen. Så jag var, bland annat,  tvungen att lämna ett par skor som jag GÄRNA hade haft på mig i helgen... Men det gick bara inte. Till slut gick väskan igen och L skjutsade ut till Arlanda.

Väl vid incheckningen skrattades det åt min fina "silvertejpsväska" och sedan konstateras att JAG HAR ÖVERVIKT OCH MÅSTE BETALA DEN - 6 KG! Give me a break!! VA F*N?!?! Alltid har jag flugit med övervikt - aldrig har jag behövt betala......... Så visar det sig att Sterling har ändrat sin policy från 20 kg till 15. Så med andra ord har jag bara 1 kg med mina mått mätt...... Ja, ja, det var bara att snällt betala. Jag måste ju ha med mig mina saker!!!!! Men SURT är det. Typiskt lågprisbolag. Allt extra måste betalas. Löjligt. Höj biljettpriset istället så är alla glada och nöjda!!! Och förresten, vaddå lågprisflyg???? Över 2000 spänn för enkel resa är väl inte direkt NICE PRICE????? Nä, dyrprisflyg är snarare vad det är.


Nä, jag ska nog promma ner till stranden en sväng. Det måste man ju få unna sig när man varit borta så länge. Men efter den prommisen så jag sätta igång och göra lite nytta!!! (typ sopa barr.... they are all over the place!!!)


Bonne journée!!!

:-)


Äntligen framme!!

Hur skönt är det här???? 14 grader och PUTS-VÄCK med Bally Curling och tjocka jackor!!!

131398-321131398-322
Hej då Sverige, Arlanda och snö! HEJ ALPER (eh.... ok då. Också snö men ändå... )!

131398-323
Inflygning över Medelhavet med kusten i sikte och alperna i horisonten...

Kära Edward G hämtade på flygplatsen och körde FORT och slängde av väskan hemma så har vi varit ute och ätit i Cannes. Äntligen hemma! Lite kallt i huset - 13 grader - men va sjutton.... inget man inte kan åtgärda med element (som faktiskt funkar nu!!) och värmefläkt!

131398-324
Edward G kör fort i sin snabba bil!

PUSS OCH GONATT! Nu ska jag sova GOTT! ÄNTLIGEN!
:-)/C

STRAX DAX!!!

Ja, jag är helt värdelös på tidsplannering - det är inget nytt....


Många saker har man....

Om en och en halv timme kommer L och hämtar. Gulliga L.
Pratade just med K som befinner sig på Rivieran. De åker tillbaks till Sverige idag med samma flyg som jag flyger dit med. :-( Ska kika efter dem i transithallen så vi i alla fall kan vinka till varandra!! :-)

Här sitter jag och skriver när jag har 1000 saker att göra...

Skynda, skynda.... Konstigt att jag blöder näsblod jämt!??! Time for "stress-management" kurs tror jag!
:-)/C

Klockan är sent...

Oooopsss! Här är det KAOS. Hur sjutton har jag tänkt att jag ska hinna?!? Förresten, middagen var supertrevlig! Och även om köket stängde fick vi precis vad vi önskade!!


Måste börja sortera kläder och packa. Det är riktig katastrof. Ser ut som om det slagit ner en bomb i "mitt" rum.... Hälften av kläderna/sakerna får jag lämna hos mamma. Det svämmar över med grejer. Vart kommer de ifrån..?? ;-)

Ja, jag MÅSTE verkligen ta tag i det här. NU dessutom! Undra om det går bättre med nya Robbie Williams i cd-spelaren. Jag testar! Anything som kan underlätta!!!!!
:-)/C

VÄDERRAPPORT!



16 grader och regn. Jo, jag tackar......
Fast det är bara imorgon. Och jag landar sent! Måndag blir blåsigt (lite Mistral har ju aldrig skadat - det rensar upp lite!) och SEDAN ÄR DET SOOOOOOOOOL och 19 grader resten av veckan. Enligt forecast iaf!!!!

Imorgon den här tiden är jag HEMMA! Eller kanske på väg ut på middag med Edward G och Lloyd! F*N så skönt att kunna LEVA igen! Förlåt om jag säger så men Sverige är inget liv för mig. Visst, det är väl skoj ibland fast hemma känns det VERKLIGEN ATT JAG LEVER! VARJE SEKUND! Och klimatet gör så mycket. Och att se solen. I LOVE IT!

Nä, nog med sån't. Jag var bara tvungen. Måste fortsätta packa, städa, tvätta, sortera osv. osv... Konstigt att man trivs bättre hemma.... ;-) Hahahhahahhahahahha! Fast jag har ju kvällens middag att se fram emot!!
:-)/C


H*LVETE... Hela dagen har gått....

Jo, lunch var det. Shoppingtur blev det. Skivor (fast INGEN hade The Attic feat. Thérèse) och nya benvita ballerinas med guldspännen (och så silvertejp förstås!). Och så fick jag en flaska Veuve Clicquot av L's boyfriend för att jag hjälpt honom och killarna med deras skidresa till Frankrike! THAT'S NICE!


Precis denna fick jag - påklädd flaska!! Hahahhaha ;-)

Mamma är galet arg. Hon undrar hur jag är funtad som har SÅ mycket att göra och ändå bara sticker ut på stan och så ska jag DESSUTOM ut på middag.... Hon skulle bara veta att jag sitter här och BLOGGAR.... HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!;-) Fast, helt allvarligt. F*N va mycket saker jag måste göra innan imorgon kl. 1. SHIT!

Kanske ska ta tag i det nu rå.... BLÄ! Har 2 timmar på mig innan jag ska vara på restaurangen och träffa de andra...

:-)/C

Hehehe, här behövs det silvertejp minsann... ;-)

Eller hur?! Och det här är bara lite... Det går en spricka tvärs över väskan....
Ja, ja, silvertejp fixar!!!! ;-)
Kanske ska tillägga att denna väska inte är en Samsonite... De tål VAD SOM HELST!! Till skillnad från denna..
Observera att på första bilden saknas ett HJUL..... Hahahhahahhahahahha:-)

131398-319131398-318131398-317

En snäll tjej i incheckningen hjälpte till att tejpa med HEAVY stickers sist!

Ja, ja. Nu sitter jag här med STINKANDE hårfärg på huvudet. IKK!!!! Ja, ja, vad gör man inte.. Hihi ;-)

Nä, C som i CIAO - nu ska jag lyssna på Thérès och the Attic IGEN!!!
DET SVÄNGER JU KATTEN!....... ;-)
:-)


Sista TACO lunchen...

Ska träffa L på stan. TACO BAREN hägrar!!!! Måste hinna med en omgång där innan jag åker så det blir lunch idag! Och så ska jag köpa lite småsaker som jag gärna har med mig ner. Och silvertejp. För att tejpa ihop resväskan.... Hahahhahahhahahhaha!



Det är sant! Swiss air la in sista stöten när jag flög från Nice till London sist. Det är ett UNDER att väskan höll från London till Stockholm. Och nu har jag beslutat att tejpa ihop den med silvertejp och faktiskt flyga ner med den!!! Hahahahhahahah - risky.....

Visst kan man köpa en ny men jag har 4 stora Samsonite nere i Frankrike så att lägg över 2000 spänn på en väska TILL känns stört! Därför får jag tejpa. Så kan jag slänga väskan när jag kommer ner! Mamma har också väskor som jag får ta men jag har inte förvaringsutrymme nog i mitt hus och eftersom jag redan huserar 4 väskor så slänger jag hellre den här när jag är framme. Logiskt ELLER HUR!!

Nä, nu ska jag färga håret. SJÄLV.... Det är rätt RISKY det med. Hann inte med Sacha Juan och jag vill inte se ut så här. Så, då får man köra en färgning Do-it-yourself... Hjälp! Håll tummarna!

C som i chillevippen!
:-)/C

SHIT vilken miss i svensk melodifestival....!!!!

HUR kan The Attic med Thérèse INTE ha gått vidare i Melodifestivalen?????????? Nu förstår jag INGENTING!?


Bild från youtube

Såg precis att singeln släpptes den 22:a så imorgon är det jag som sticker och bunkrar.. Den låten SKA spelas på varenda ställe jag går ut på i FR!!!! Man vill ju bara PARTA när man hör den!!  Lite synd på framträdandet att hon kopierar Kylie fullständigt.... Bättre om hon gjorde eget.... Men låten är FAB!! Har nog lyssnat på den 20 ggr i rad nu...
Här är den! 

Hade jag varit i FR redan så hade jag kastat penslar och färgburkar åt skogen och dragit ut och dansat DIREKT!!! Men, nu råkade visst verkligheten inte vara så.... SUUUUUUUUUUCK!

Humöret på topp! JA-A-DÅ! Ja, då ska väl jag ta och jobba vidare då-rå.....
;-)/C

READY FOR SOME SUN... ;-)

Jag misstänker ju att jag glömt mina bruna Guccisar i hyrbilen jag hade i januari.. SNYFT.. Och alla andra gamla solisar känns just - GAMLA! Så, jag stack ner till Sturegallerian och hittade dessa från DIOR på Sunspot. Jag gillar ju stora solisar (så man kan gömma sig!) och större än dessa finns nog inte! Hahahhahahha ;-)

131398-312131398-315131398-314131398-316

Lite svårt att se på bilden kanske men det som ser ut som en "fläck" på sidan är DIOR loggan lite diskret utskuren i skalmen (det är D:t man ser tydligast på bilden)! Har uppdaterat med 3 bilder till så det syns!

Så, nu är jag med andra ord redo FOR SOME SUNSHINE! Fast Edward G sa att det tydligen stormar rätt ordentligt... Och det är ju den årstiden... Äh, bara jag får se lite sol varje dag så! Och bara det är varmare än Sverige så...!

:-)/C

Buhu... för stor klänning...

WHAT. Klänningen som nu är insydd för att passa mig är - för stor!?  Jag tror att jag gått ner i vikt. Iaf vid midjan. Ja, stor är den hur som helst. Och jag åker ju på söndag så den får väl hänga med så får skräddaren där nere fixa om IGEN.



Allt annat vart SUPER! Jag fotar ju aldrig (eller nästan aldrig..) bilder på mina ytterkläder. Men jag kanske borde göra det. Vi får se. En av kapporna blev VERY NICE! Riktig "Carrie Bradshaw goes Riviera"!

;-)/C

Jag blir så glad!

SMILE! :-)

Fick tag på Rosa igår - C's maid! Så, no problems med nycklarna. Hon kommer att vara hos C så jag kan skutta förbi där när som helst under söndagen!!! Och Edward G kommer och möter på flygplatsen. Han är för söt! Han är jätteivrig att jag ÄNTLIGEN kommer hem igen!!


Bâoli

Han har dessutom planerat nästa helg då V kommer ner från London! På fredag blir det MONACO-evening och "Bobby the stallion" ska med! Vet inte vad det är men så  fort Bobby (nä, inte hans riktiga namn men det är ett roligt och vedertaget smeknamn!!! ;-) är med blir allt CRAZY!!! Can't wait. Och sedan på lördag så blir det middag och utgång i Cannes. V ville absolut till Bâoli! I don't blame her! Jag vet inte vad det är med Bâoli men så fort man kommit genom dörren blir man typ "berusad" av musik och stämning! I LOVE IT!!! Det är som om stället lyfter i takt med basen!

Oj, nu ringde sömmerskan. Mina kläder är klara för avhämtning!!! YEEE-HAAA! Snabbt på med kläder mao så jag kan sticka dit!!

L8TER!/C

Det börjar forma sig...



Så är London också bokat. Nästan iaf..... Resan från Nice till London är bokad. Sedan får man se.... Hahahhahaha... Planen är att flyga London - Nice 4 dagar senare men man vet ju aldrig...



Jag är så korkad ibland när jag inte planerar och bokar i förväg men jag AVSKYR att begränsa mig! Och visst blir det ibland kanske onödigt dyrt men då har jag iaf valmöjligheten!!! FRIIII SOM EN FÅGEL!! Det är viktigt. Tycker jag. Annars känner jag mig instängd.

Jag skippar nog tyvärr Val d'Isère. Det blir så himla tätt. Och så kostar det beaucoup d'argent också. Och så skulle det dessutom bara bli 3 dagar inklusive restid. Not much time there.... Det är SÅ synd.. Men, men.. Fast på flera sätt är det bra om jag tar det beslutet. Mindre att packa nu... Mer tid att jobba.... Mer pengar i plånboken.... typ.. Och det är inte helt fel heller.. ;-)
Ja, jag vet... jag försöker rättfärdiga!!

Time for dinner. Har köpt massa smarr från Sabis i Fältan, kronärtskocka, pomamore (körsbärstomater i olja, vitlök och kryddor), fänkålskryddad lufttorkad kotlett, kallrökt oxfilé, coleslaw och crème fraiche med bearnaise kryddning. MIAM-MIAM!

:-)/C

Stackars Mr. N...



Ja, snart är det ju dax att dra till London och då ska jag bo hos Mr. N. Igen. Förmodligen lika dålig idé som det var sist. Men ändå. It's nice. Han är fin. GAH. JA-JA..... ANYWAY...

Han skulle hört av sig igår men - NIX. Idag kommer ett mail med the excuse... Alltså, han är en RIKTIG olyckskorp.... hör här:

Han jobbar verkligen bakdelen av sig. Tidigar mornar och SENA kvällar. Igår kommer han hem vid 10 och vill ta ett bad. Vrider om kranen till badkaret och går ut ur badrummet. Somnar (helt slut eftersom han då uppenbarligen jobbar ALLTID). Vaknar av att HELA LÄGENHETEN har en sjyst decimeter med vatten på golvet. Och hans lägenhet är en stor 3:a. Han har glömt badet. Fast grannen har just upptäckt det.... Och Mr. N som ska flytta om 1 vecka. Snacka om OTUR... Så han var vaken HELA natten för att styra upp sitt bad som aldrig blev av.... Vattenskada hos grannen och ev. måste ALLA golv (trägolv) i hans lght brytas upp....

Ja, jag medger att jag godtagit hans ursäkt för varför han inte ringt.... STACKARN....

Nä, dax att göra lite nytta. Har precis kommit hem från en låååång sväng på stan.
:-)/C

Bankärenden....


Deutche Banks SJYSTA huvudkontor!!
Observera: Banken på bilden har INGENTING med banken i texten att göra... ;-)

Nä, ok, jag har fattat... Bankpersonal VILL inte jobba.

"-Du vet väl att du kan genomföra dessa transaktioner precis lika enkelt på intenet??"
Jag: Nä, så det går alltså lika snabbt då som om jag gick hit och fixade själv?? (dvs. samma dag)
"-Ja, absolut! Vi fixar koder så kan du göra dina ärenden på nätet!"
Jag: Ok, det låter bra, det är ju inte direkt så att jag tycker att det är UNDERHÅLLANDE att springa till banken i tid och otid!!

Så, nu ska jag "fixa" mitt lilla ärende på internetbanken och vad visar det sig??? DET TAR 2 BANKDAGAR att genomföra uppdraget på nätet...
EH....... That's a NO-NO!

Eftersom jag ändå måste trotsa kylan och sticka ner på stan för ett möte så, SORRY BANKEN, men jag kommer och hälsar på idag IGEN!!!!

:-)/C


Mycket jobb - inget bloggande...

Japp, så ligger det till... Allt har gått i ett idag!

Och ikväll blir det middag på Bistro Nouveau på Kommendörsgatan! Det är verkligen SUPER NICE! Kan rekommenderas SKARPT!

Nä, dessvärre blir nog detta inlägg dagens bloggande.

Bonne soirée!
:-)/C

LILLA HUSET!

Nu är det bara 5 dagar kvar!! Then I'm off!! :-)

131398-310
Mitt lilla stenhus

Helt plötsligt slog det mig att jag faktiskt inte har några hemnycklar.... Och det kan ju vara bra att ha om man ska hem!!!!!!!

Ett par har jag lämnat med Edward G - om jag skulle slarva bort mina så är det bra att någon har en reserv. Det andra paret, "mina" nycklar, lämnade jag av någon konstig anledning hos min kääära vän C när jag reste från FR i januari. Fråga mig inte varför jag lämnade dem där - för det förstår jag inte själv...

Hur som helst, Edward G verkar ha slarvat bort mina nyckar.... Ansvarsfullt - eller hur?!?!?! När jag ringde honom blev han tyst ett långt tag och sedan kröp det fram minsann... Han vet inte vart de är!
Ja, då kan man ju tycka att det är bra att C har det andra paret.... Fast hon stack till USA och Californien i torsdags!! FUN!!!

Tack och lov så är C's "maid" kvar i huset när C är borta så jag måste försöka arrange med henne. Ska ringa henne i morgon och jag hoppas verkligen innerligt att hon inte tänker sticka iväg på något helgäventyr... I need my keys!!!!

Klantigt, eller hur?! Haha - man lär sig förhoppningsvis av sina misstag!;-)

Nu ska jag hämta dukar och se om jag ska lämna färgprover till en vän. Sedan är det fika med S. Hon sticker från stan imorgon och kommer inte hem förrän på söndag då jag åker... Men hon kommer ner till FR och hälsar på snart! Fika ikväll blir det iaf!!

Bonne soirée!!
:-)/C

Val d'Isère or NOT??

Uncle B vill att jag kommer upp och hälsar på i Val d'Isère där han spenderar typ 6 veckor per år. Jag funderar på att sticka dit i början av mars och OM jag bestämmer mig för att göra det så måste jag packa pälsskor, pälsmössa och skidbyxor när jag sticker från SV. Och de finns i förrådet så det blir till att avsätta en halv dag för  att leta... Pust! 


Viennadollsdesign

Under de veckor som Uncle B är där så flyger vänner från lite överallt dit och partar. Tyvärr tror jag att Londongänget är där nu så dem missar jag vilket är lite synd :-(.. Nåväl, jag träffar dem i maj ändå! Vet inte om någon/ eller vem som kommer att vara där i början av mars men även om det inte är någon annan än uncle B så kommer det iaf bli superskoj! OM jag nu åker.. What shall I do??

Borde kanske egentligen spara pengar och stanna hemma och jobba....
Fast å andra sidan kommer det inte att bli någon skidåkning i år om jag inte åker dit.. Plus att det vore allmänt SKOJ att sticka dit!!
Och så behöver jag lite semester ;-).....! Och så var det 9 månader sedan jag såg Uncle B senast. Och förra året kunde jag inte alls.
Fast jag borde verkligen spara pengar och stanna hemma och jobba.....
GAH! Ångest - ångest! Borde boka flyg från Nice till Geneve snart om jag ska åka..

Nä, nu ska jag "ångesta" mig och blanda färg.. Vad ska jag göra?? Vara "duktig flicka" eller dra!?
:-)/C


The dress! Finns i H&M's butiker från och med fredag!

Här är klänningen! Jag har en känsla av att jag sett den förut men vet inte vart? Någon tidning? Visning? I butiken? Don't know! Hur som helst så kommer den att finnas i H&M's butiker från och med fredag och den kostar 298:-!

131398-308131398-309

Cute as can be! Så den kommer jag skutta omkring i SNART - typ nästa vecka nere på el riviero! Tänkte att jag skulle köpa ett par benvita tights till så man inte fryser ihjäl! Och något nice halsband med lång kedja!

Bonne journée!!
:-)/C


H&M kampanj på fredag!


Nå'n annan reklam från H&M! ;-)

Hihi... Ett uppehåll i arbetet resulterade i en klänning från H&M!! Den finns inte att få tag på förrän på fredag då en kampanj med den startar. Men, lite fix och trix - and now it's mine! Kan inte lägga upp bild nu eftersom jag smugglat in den. Mamma är hemma och då måste man ligga lågt! ;-) Superfin, kort, benvit med liten puffärm - så ser den ut iaf!

L8ER!:-)/C



Tog lite ledigt!!

Det var så skönt ute i skärgården att jag stannade tills imorse!!!



P och hennes pojkvän stack tillbaks till stan igår - vilket planen var att jag också skulle göra.. Men, det var rätt skönt med ett break så jag stannade med S och hennes pojkvän tills idag! Så nu är jag riktigt utvilad!! Nästan lite "över-utvilad" ;-)! Och proppmätt. Massor av god mat, godis och chips.. :-)!!

Ja, som sagt. Det är MYCKET att göra nu - både målarmässigt och inför det faktum att jag faktiskt  ska hem!! Har shoppat så GRAVT mycket saker nu när jag varit hemma att jag måste planera packningen VÄL. Det värsta är att februari och mars kan vara rätt kyligt hemma, särskilt i mitt stenhus.. Brrr.... så lite varma saker måste hänga med ner - och de tar ju sådan väldans plats.. :-) Och så flyger jag ju ner så jag kan ju inte packa vad jag vill... lite synd på porslinet - det hade jag gärna tagit med mig NU!

Nä, några e-mails måste skickas, skisser till mötet idag måste göras och lite annat..
Bonne journée!!
:-)/C

Jaha, bring on the work!!

Lämnat en tavla idag!! PUST! Det är alltid lika skönt när man lämnat av dem. Då är det projektet över. Fast ibland känns det lite vemodigt också! Nåja..

Blev uppringd under eftermiddagen och jag har uppenbarligen FLER projekt här i Sthlm framöver. Visst är det lite skrattretande...... Jag vill inget annat än sticka hem till FR och det bara droppar in mer och mer att göra i SV...!? Lagen om alltings jävlighet?!? Eller?!?  BUT I LOVE IT!!! Ner på söndag ska jag ju, och nu måste jag verkligen börja planera logistik. Har ett möte på måndag så får vi se hur det kommer att se ut tidsmässigt osv.

Träffade en tjejkompis och hennes nya tjej idag. Hennes nya TJEJ! Alltså, min tjejkompis och jag satt och spanade killar tillsammans för bara ett halvår sedan! Hihihihihi ,och nu är hon upp över öronen förälskad i en tjej!! As long as she is happy!!! Och det är hon!! Kärlek är vackert! Så är det! :-)

Ska sticka ut till en kompis landställe i skärgården ikväll. Blir myskväll. Jag och 2 par... Hahahhahaha, always the odd one out! Fast jag har aldrig tänkt i "par-banor" dvs. tacka nej för att man inte är par etc. Vissa bjuder ju inte ens in vänner som inte är par på sk "par-middagar" osv. DET tycker jag är fjantigt. Eh, man har ju faktiskt förmåga att umgås ÄVEN om man är singel.... Man är inte spetälsk.... bara singel!!!!!! Who cares???

Ja, just det. Jag har ju bråttom. Måste åka färja över till ön så jag måste nog sticka typ nu!

Bonne soirée!
:-)

Slö dator och fin portugis!! ;-)

Datorn är slööööö... Hade den varit en anställd hade den fått sparken!! Fast det kanske är internet?? Who knows, då får internet sparken istället!

Sitter och väntar på färg som torkar.. Fullt normalt en fredag natt kl. 02.20 ;-).. Jag jobbar, och ibland måste man bara.... man kan inte sluta förrän just "det där" är klart! Och just så är det nu!!

131398-307
Z (med mig som bihang;-) Hihihi

Fick ett mail från världens finaste portugis - Z! Han meddelade att han tänker komma och hälsa på i Cannes i sommar. Vi får väl se hur det blir med det! Det är så många som säger "-Jag/vi kommer och hälsar på!!" Bla, bla, bla så blir det ändå aldrig så! :-( Fast hoppas kan man ju alltid. Han bor i Lisabon och är pilot så jag tycker att det borde vara lätt att hoppa in i ett plan och köra! Hur svårt kan det va?!;-)
Han och en av hans kompisar stack faktiskt till rivieran själva i ett litet plan för typ 2 år sedan. Det är en NICE arrival! I eget litet flygplan! :-)

Nä, nu har färgen torkat och det är dax att fortsätta jobba.....
:-)/C


ALLA PENGAR TILL SÖMMERSKAN....

Var hos sömmerskan med en hög saker idag. Oj - dyrt! Fast å andra sidan så måste man ju - annars kommer man ju inte att använda plaggen! Och tänker man så, så blir det i princip billigt ;-)...

Bland annat så ska en av Oscar de la Renta klänningarna sys in och om. En del tycker inte att man ska "fixa" med vintage designerplagg men man måste ju. Sitter det inte skräddat så ser det ju inte fint ut - oavsett vem som designat eller om det är en "dyrgrip". Och jag är så olydig att jag till och med bett sömmerskan ta bort ärmarna helt!!!! Klänningen kommer att vara SMASHING utan dem!!

Desperate Housewives Photo
Hur snygga skulle Desperate Housewife tjejerna vara om inte klänningarna satt som de ska??

Nä, nu ringde S! Jag ska vara hundvakt i några timmar!! JIPPI!! Fast jag måste ju jobba, men ändå. Han kommer hit så man kan gosa! Världens sötaste hund! Och mamma är helt såld. Hon gillar inte att jag hellre vill ha en italiensk vinthund och en pincher.. Hon tycker att de är för smala och har för lite hår.. Oh, well, det är inte hon som ska ha hunden! IT'S ME!! One day!! :-)

Bonne soirée!
:-)/C

Småsaker från H&M

Blev en liten shoppingrunda igår. L ska på 2 fester denna vecka och ville ha smakråd! Själv hittade jag lite roliga hårsaker. Och L hittade 2 fina klänningar!

131398-306131398-305131398-304

Så åt vi middag på TACO BAREN! Det gäller ju att passa på innan jag åker. Fy sjutton va det är gott!!! Skulle kunna äta ALLT på en och samma gång. Vi var på väg att beställa in mer efter att vi ätit men vi kom fram till att det nog var bäst att avstå... ;-)

Hur kan det vara fredag redan?? I don't understand!?
Time for some action!
:-)/C

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN! HUMÖR PÅ TOPP!!

131398-303
Bild jag själv tagit från flygning över sydfranska kusten.

Söndag om en vecka så är jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääääääääntligen nere igen! Känns som om en sten fallit från mina axlar nu när jag ÄNTLIGEN har DATUM. JAG LÄNGAR SÅ JAG GÅR AV PÅ MITTEN!! Och nu är det bara 10 dagar kvar!

Stan igår var - eh - TOMT!! Förmodar att det var hemmamys för de flesta. N och jag hade trevligt på vår lilla "singelsammankomst" iaf. J och en barndomsvän till honom mötte upp. Och när J är i närheten..... då dricks det starka drinks.... Fast igår vart relativt lugnt ändå. Inte som i lördags... Och som sagt... vad gäller lördagen - GISSA vem som blandat drinkarna... Hahahhahaha, han tog på sig skulden för mitt "partyhångel"!! Tur att man har någon att skylla på! ;-)

Nä, L ska hämta om en liten stund - vi ska After-Work-Shoppa! Better get ready!

C som i Ciao! :-)

HELT FÄRDIG.......

Jag är HELT SLUT!! Inte nog med att det är massor av målning, det är "fixa hos farmor" (hoppas att allra, allra sista dagen blir imorgon) samt folk som sliter i en till höger och vänster. Och ALLA ska fixa och trixa för att få ihop agendan innan jag åker. PUST! Jag vill bara gräva en grop och gömma mig!



Fast ikväll blir det trevligt - ska till Riche med några vänner!! Och N ringde precis och meddelade att vi måste sticka SNART! Så - bara att skutta i duschen och fixa sig då. Snabbt som fän ska det tydligen gå!

HAPPY VALENTINES!
:-)/C

LÅÅÅNG DAG!

Upp i ottan och iväg till farmor.. Börjar bli LITE tröttsamt eftersom det ALDRIG tar slut! Idag när jag kom dit hade pappa och min faster hittat upp på vinden och burit ner de sakerna i lägenheten.... GAAAAHHHH! ÄNNU MER att sortera.. Fast jag måste säga att jag är så nöjd med "mitt" porslin och allt annat som jag ska ta ner till Frankrike. Jag har i princip bara valt saker som passar i stil med huset. Här är ett uppläggningsfat av porslinet:

131398-302
Rörstrands "GURLI" tillverkad mellan 1943 och 1952.

Sedan var jag tvungen att sticka till Lillebrors lägenhet och hämta nycklar och fixa iordning så han kunde få dit de möblerna som "blivit" hans.

Efter det - tillbaks och MÅLA!!!! Har massor som ska vara klart innan jag åker hem - och jag vill hem NU (ja, I know... tjöta, tjöta)!!

Sedan var jag tvungen att sticka tillbaks till Lillebror för att passa när flyttkillarna kom dit.

Pust - tillbaks och måla igen. Middag. Lillebror kom över. Skjutsade honom hem och vi tittade på hur FINT han fått!

Och till sist - tillbaks till mamma och nattadax!

Gissa vad jag ska göra imorgonbitti.... Tillbaks till - TA-DA - Farmors lägenhet. Fast det blir nog sista gången. Jag har fortfarande några kartonger som jag måste ta med mig. Och av sakerna på vinden så fanns det inte så mycket skoj så dem struntar jag i.

Bisou et bonne nuit!:-)/C

Typiskt!!!

Ja, det börjar ju ÄNTLIGEN närma sig hemresa för min del!!! ÄNTLIGEN!!!

131398-297
Mitt hus, bilden är tagen då jag flyttade in så det ser lite tomt ut!!

Men, hur tråkigt är det inte att, när jag ska på konstmässa i London är det MIPIM - stora fastighetsbranschens mässa i Cannes. Och jag har fler vänner som ska ner från London, Munchen och Stockholm - så är jag inte där själv.... Morr...

Alltid är det något. Och man kan ju inte vara på flera platser samtidigt - TYVÄRR! Det hade underlättat många gånger!!!!

Nä, nu ska jag och lilla vovven gå hem till honom. Det är slut på hundvaktande för den här gången - snyft...

;-)/C

Här var det fest!!

Hehe, här är jag och "hånglet" - får man kalla någon så??? ;-) Hihihihihi

131398-301

Kul kväll var det - kanske blev lite VÄL galet på slutet bara... ;-) Men, hur annat kan det sluta när vi BÖRJADE kvällen med Bacardi Apple drinkar TILL middagen.... Down hill... säger jag! ;-)

Hahahhahahha. Hur som hade N överösts av SMS igår om hur skoj alla hade det! Riktigt lyckat med andra ord!

Nä, nu ska jag slänga leksaker.. Det är någon som desperat vill ha uppmärksamhet... Off I go! Fab att vara hundvakt faktiskt!!!!

À+/C


Seeegt...

Hm... lider i sviterna av lördagens bravader.....


Målning "Siesta" av Joaquim Sorolla

Måndag är ju min favoritdag men just denna måndag är aaaaningen seg... Man får vad man förtjänar.

Är hundvakt igen sedan igår kväll. Det är verkligen så otroligt mysigt. Han släpar omkring på sina leksaker och vi kastar och springer.. Det kallar jag motion!! Straxt är det dax för prommis!!

Har fått avi från posten - I guess it's silk and from Oscar.... Orkar inte hämta idag så det får bli imorgon!

Nä, ska göra lite nytta innan prommisen.

:-)/C

YSL

131398-300

VILL HA!!! Och inte dyra heller... 150$ styck för de till höger och 545$ för bamsen till vänster.. En av dem skulle passa mig utmärkt idag - som bakis-tröst...;-)

Nä, måste sluta surfa och sticka iväg till N. Har faktiskt inte kommit iväg ÄNNU!! ILLA!!

:-)/C

oj, oj, det var visst riktigt illa....

Pratade just med N. Man kan nog  säga att "she filled the blanks"... Och, SHIT vad jag tror att jag..... eh... kreverar!!

Hmmm... Alltså, gårdagkvällen är som ett utdrag ur Lundatidens galenheter... Fast då hade jag pojkvän så hånglade jag med någon hånglade jag med honom ;-) fast igår..... GAH hånglade jag visst. Och jag kommer inte ihåg det.... Fast killen i fråga är VERY NICE!!! Men, alltså, helt sjukt.. I don't remember... Jo, jag kommer ihåg att vi satt och pratade LÄÄÄÄNGE men..... sedan trodde jag, i min lilla oskyldiga värld att han hade sagt hejdå och gått. Men vi gick visst tillsammans...

Tur att man har lite vett kvar iaf och sover hemma. Annars hade det kunna bli RIKTIGT illa.... AJJA-BAJA!!

Nä, jag känner mig som en spritfabrik idag.. NOT NICE!

Ska nog masa mig ur sängen snart. Mamma har fixat "room service" idag med lunch och allt. Gulligt.

Ska sticka till N om en stund. Måste bara se till att jag kan gå rakt först... Man vill ju inte synas vinglandes på Ömalm kl 4 en söndag.....oj, oj, oj...

:-)/C

Haaaaaaahahahahaahhahaa

Vaknade sovandes PÅ datorn............

Jag har ALDRIG minnesluckor MEN jag har ingen aning om hur jag har kommit hem... Kollade mobilen och någon har ringt mig kl 04.39... Har ingen aning om vems numret är... IUUUUUUuuuuuuu!

Kollade just Hitta.se och det är en tjej från Hbg... WHAT?? Det MÅSTE vara en felringning. Måste nog ringa N och fill in the blanks.... Jag som ALDRIG har några "blanks"........ ISH..

Ja, fest blev det..  Alla kom typ 1½ timme sent.. Vilket var tur... för DÅ var allt klart!!

Ja, jag är ju hemma hos mamma iaf så helt tokigt vart det inte...

Nä, nu blir det till att leka detektiv..

!/C


Byxor med hänglen och cigarr..


Jahhhh, tror jag skippar geväret dårå..... Men hon ser rätt "maffia" ut eller hur?;-)

Snart är det dax! Har lovat att komma lite tidigare och fixa.. Och jag som alltid är sen.. Komma tidigare brukar resultera i att jag faktiskt kommer i tid (for a change...;-).

Men, men jag tänker försöka vara duktig idag iaf och ska hoppa in i duschen NU! Planerar att vara där om en timme - dvs en timme före alla andra! Det är nice, då hinner man ta en drink och andas ut också ;-)!!!

För min del blir det Diane von Furstenbergklänning, svarta strumpisar och svarta höga stövlar. N ska ha något rosa på sig! Mer än så vet jag inte.. Jo, det har skvallrats lite om killarna... Det ryktas om "gubbyxor" med hängslen och skjorta. Och hatt. Och cigarrer såklart! Tänker ta med mig kameran så får vi väl se om det blir något som kan postas här;-)..

Have FUN! För det ska jag!
:-)/C

Sväng på stan...

....Har jag redan gjort. Var tvungen att hitta lite fjädrar till en fest jag ska gå på ikväll. WILL BE NICE! Det är en kompis N, som har födelsedagskalas i "Gudfadern"-tema!! Kommer att bli SKITKUL! Fjädrarna är förvisso inte direkt tidstypiska då den 1:a filmen utspelar sig under slutet av 40-talet - men vi tyckte det var skoj ändå!! Hihihihi ;-) Fjädrarna passar nog ändå bra till kvällens pokerturnering och cigarrpuffande! ;-) Fast cigarr.. INTE för mig.. luktar gott men smakar PECK!



Sprang förbi Massimo Dutti och hittade ett armband som hon ska få. Jättefint i benvitt ben. Perfekt i sommar när man fått lite färg!

Nä, nu ska jag limma fjädrar.. pill, pill...

:-)/C

Hundvaktsoutfit

Så här spännande kan det se ut då!! ;-)

131398-299

Myströja och kofta från NAFNAF
Jeans från Seven

Nä, nu måste vi ut!
:-)/C

Vaknat av MASSOR av PUSSAR!!

HAHA! Inte bara ihjälpussad. Han LA sig över ansiktet... ISH!

NÄ, INGEN bortamatch... ! Defintift INTE!

Däremot är jag HUNDVAKT! Till världens SÖTASTE snuttis..! En svart liten sötnos. Som porslinshunden på bilden.... Fast sötnosen jag vaktar är såklart 10.000 ggr sötare! Or, actually - make it 100.000!! :-)

Just nu ligger han på fönsterbrädan och värmer sig (element under!) samt studerar vad som händer på gatan!! SOOO CUTE!

Nu ska jag dessutom posta "hundvaktsoutfit" sedan måste jag, eller förresten vi, dra!
À+!/C


SPÖREGN och min terass....

Här kommer en liten bild från mitt lilla hus i FR. Och visst, jag tjatar om att det alltid är så fint väder där nere men det kan faktiskt regna - fast VÄLDIGT SÄLLAN.... (och ja, jag har selektivt minne - minns BARA sol!!;-)

Tittar man ordentligt så ser man faktiskt regndropparna!!!
131398-298

När man fäller upp mitt parasoll blir det som en liten myshörna därunder. Perfekt för LÅÅÅÅÅNGA middagar med söta vänner. Och ännu mysigare när man tänder ljus (det blir ju mörkt på kvällarna även på sommaren). Ja, MINUS regnet då!!! ;-)

Nä, nu börjar jag få bråttom. Invigning av en NY RESTAURANG blir det ikväll. Ska blir superkul! Ska hämta en kompis om 45 minuter och innan dess hinna plocka undan lite, duscha och fixa till sig... Will I make it??

Bonne soirée!!!
:-)/C

Läderväska - MERCI!

Denna hittade jag i farmors gömmor. En läderväska sådär lagom använd!! Tänkte att den vore supersnygg om man hängde något, typ, LV's nyckelring med stora läderloggan (i typ samma nyans som väskan)  på, runt ett av handtagen. Fast jag är lite osäker på om den fortfarande finns... Nåja, det går nog att hitta något annat passande att "blinga" till den enkla väskan med!! Den ska få följa med och handla grönsaker på marchéerna!! Särskilt Marché Provencal i Antibes.

131398-295131398-294

Nä, lunchdax!
À bientôt!
/C

Godmorgon bloggen! Rapport från Konsmässan

HELT GALET!

Klockan är bara tio och jag har redan gjort nästan HELA DAGENS MÅSTEN!!! Då är det bara målning kvar!!! :-) ME LIKE!!

Konstmässan igår var FULL med folk. Inte direkt förvånande eftersom det var förhandsvernissage... Och, ja, det är ALLTID kul att titta på konst men personligen har jag  lite svårt för vissa saker. Videokonst och installationer.... Visst, en del kan vara FAB men mycket tycker jag bara blir krystat... BORING! De hade en liten hörna med video,installationer och performance och den gick vi SNABBT igenom ;-).

131398-292
Glaskonstverk av Lena Nilsson

Det fanns lite glaskonst också vilket var jätteskoj. En som hade gjort STORA glasskulpturer i KLARA färger. De gillade jag. Ja, inte alla då men framför allt en, väldig stilren, men ändå "kitch"!!

En kvinna, LENA NILSSON från TOLLERED hade gjutit glas som såg så otroligt organiskt ut. Det är hennes konstverk på bilden ovan!!! Hon tillverkade sina formar i lera och sedan gjöt hon dem i gips för att till slut gjuta glas i gipsformen! Hade jag haft stora plånboken med mig hade jag definitvt köpt ett av hennes större verk. FANTASTISKA!!

131398-293
Screentryck från - just det - IKEA!

Hittade några gallerier som skulle vara intressanta för min egen del. Vilket är bra. Men mycket var typ, JAHA? Att gallerister över huvudtaget tar in typ "screentryck" på hollywoodkändisar och dyl. är för mig en gåta?! Var är det konstnärliga värdet i dem?? Ja, förutom konstärens TID då.. (och Andy Warhol är en HELT annan liga!!!) Men de är ju inte roliga någonstans. Och de finns i massor - överallt. NÄ, de är typ Gallerix... BORING! Massproduktion, IKEA - you  name it.. TRIST!

En sak har jag kvar på min lilla lista, jag ska ringa ett samtal till Frankrike åt en vän som inte pratar franska. Lika bra att göra det nu så det är klart.

C U L8ER!
:-) /C

Mer ur fotoarkivet - jag "bergsbestiger" platå ovanför Grasse!

131398-291

Dessa bilder är tagna för ganska exakt 2 år sedan. I februari 2005. Jag och en killkompis (som är mountain guide) tog oss upp på bergsplatån bakom Grasse! Där uppe är det HELT FANTASTISK utsikt över alperna och över kustremsan!! Man känner sig VERKLIGEN liten när man står där på toppen och tittar ut över de ENORMA bergen och vidderna!!

131398-290

Måste erkänna att jag är rätt nöjd på bilden även om det inte är en vidare stor kraftansträngning att ta sig upp där. Det tar någon timme - that's it, och lite kondition har man väl..! :-)

Vi hade faktiskt med oss picnic och åt BRIE ost och drack RÖDVIN på toppen bland snön!! Hahaha, jo, lite kyligt var det men va sjutton - det är bra med "alp" luft!!! Där uppe finns massor av fossiler om man bara är uppmärksam och tittar ordentligt i stenen. Fascinerande!!

Nä, om man skulle försöka att komma i säng i rimlig tid någon gång... Rapportering från Konstmässan kommer imorgon.

Bonne nuit!!!
:-)/C

VERNISSAGE

Imorgon börjar KONSTMÄSSAN i Sollentuna!!!! EXCITING!! :-)

Can't wait och behöver inte heller!!! Har biljetter till förhandsvernissagen ikväll!! Ska bli SÅ GRYMT SKOJ!

Ja, sån't går jag igång på....
:-)/C

Ja, jag har ju inte köpt dem som garderobsvärmare... På med dem bara!! ;-)

TODAY, stretching-stretching.. höftböjaren.. HAHHAHA ;-)

131398-287131398-288
131398-289

Omlottblus med volang från Mango
Halsband från Dyrberg/Kern
Jeans från Cheap Monday
Skärp från Esprit (spännet på baksidan eftersom det är i silverfärg och jag har guldhalsband på mig!!)

That's that!!!
Idag blir det MASSOR AV MÅLA och ikväll...... En riktigt STOR vernissage!!! Inte min, dock!! Men, det ska bli j*kligt spännande!!!

Bisous,
:-)/C

ÄNTLIGEN funkar bloggen och JAG HATAR KYLA!!

Lillebror har varit här. Och tillsammans har vi gått igenom min gamla dator så att den ska kunna avvecklas. SKOJA jag blev glad när jag hittade massor av bilder från i SOMRAS!!! I MISS!!!!! :-(

131398-285
Vi på yachten, jag är den blonda som sitter upp precis till höger om mitten..
Hahahhaha, vi ser ut som packade sillar!!:-)

Galen yachttur till St Trop för lunch på Nikki.. Vi kom dit vid halv 4 så de var inte så glada.. aningen sena!! Men sushi blev det och sedan PARTY. Fast bara några timmar för sedan var det dax för BBQ i Antibes.. (behöver jag säga att vi var typ 5 timmar sena till den också ;-)

131398-286
Hungriga.... Och det är INTE min arm.. ;-) LITE mycket hår... *fniss, fniss*

Ja, nu känns det iaf LITE bättre i dessa VIDRIGA 10 MINUSGRADER. Fy F*N för att vistas norr om Paris. USCH! Jag måste vara dum i huvudet!!!

Hittade också lite andra bilder från FR som jag kanske postar de närmsta dagarna - bla fler bilder från mitt hus!!!

Med dessa bilder på näthinnan kan jag iaf somna med ett leende på läpparna!;-)
Stor sol och värme!:-)/C

Claes Ohlson - PARADISE?!?!? ;-)

Claes Ohlson - that's fun! ;-)



Det blev en prommis till Gallerian och Claes Ohlson. De har så mycket saker och MASSOR av verktyg - jag skulle kunna hänga där i TIMMAR.. Har varit där förut och köpt glasskärare bland annat ,så jag hittade häftpistolen nästan direkt!

Sprang förbi NK också och bytte halsbandet. 



Jo, i Gallerian blev det en tuna bagel och en vanilla latte på Coffee Cup och när jag gick förbi Jern's skor så var det en himla massa folk längst in i butiken. Så jag kunde inte låta bli att stanna till och kolla vad de gjorde!??!?!
Man är ju nyfiken;-)...

DE ROTADE BLAND REAN...... Iiiiuuuuuu!

Att de fortfarande har reaskor kvar är väl ett under, eller??? Och att folk fortfarande blir som galna, WHAT'S WRONG WITH PEOPLE?? Det måste ha varit RIKTIGT SKIT kvar.... Det är ju trots allt den 6:e februari. Nä, jag fick nästan allergiska utslag när jag insåg så jag styrde raskt stegen mot NK.

Prommisen ner på stan var rätt nice. Fint väder och ingen blåst.... Men, promma tillbaks var som en expedition i Sibirien... Brrrr. Så, det fick bli ett stop på Zara, ett i Sturegallerian, ett på Åhléns Ömalmstorg och sedan POWER walking resten av biten så jag inte skulle frysa ihjäl.. Brrrrr ;-)

Hos mamma är det iaf varmt! Alltid något! ;-)
/C


DIOR smycket!!

Så här ser det ut! Fyndet som jag fann i jakt på häftpistolen. Måste hitta en kedja som passar så det kan börja användas - omedel bums!!

131398-284131398-281
131398-282131398-283

Nä, tiden går. Och häftpistolen hägrar... hahahhaha ;-)

Got to go!
:-)/C

Motion? Ja, prommis ner på stan...

Letade efter en häftpistol i typ 2 timmar igår.... Jag VET att mamma har en men vart den är - nobody knows!? GAH så förbannad man blir när man VET men inte HITTAR... Morr


Biblioteksgatan

Så, jag måste bege mig ner på stan och köpa en ny. SUCK! Fast, för en gång skull tänkte jag faktiskt inte ta bilen utan promma - dvs förena nytta med nöje!!;-)

Köpa häftpistol är ju inte direkt spännande - tror ni det finns några på Gucci eller LV?!?! ;-) Då hade det varit skoj!


Dioressence

Under letandet igår hittade jag några RIKTIGT roliga items i mammas lådor. Hennes hem är lite som en skattkammare. Bland annat hittade jag ett smycke från DIOR! En "parfymberlock". SKITCOOLT. Från 80-talet och det lustiga är att den fortfarande doftar - Dioressence. På just 80-talet var mamma en riktig DIOR-sucker. Synd bara att hon inte vet vad hon gjort av sitt paraply - det skulle jag vilja ha!! Hittade också en till Diorväska igår (ifrån samma serie som den svarta jag "snott" av henne!) men den var tyvärr VÄLDIGT sliten... :-(

Nä, upp och skutta - måste införskaffa "the damn" häftpistol...

L8ER!
:-)/C

Telepati or WHAT??



Skrev ju tidigare idag att jag pratat i telefon med en saknad vän, S, från Monaco. Och det här är lustigt. Vi har inte hörts på typ 100 år, känns det som, ja, fast det är sedan i augusti.. vilket är rätt länge!!
I alla fall... de senaste dagarna har jag tänkt jättemycket på honom och imorse var jag bara TVUNGEN att ringa för att kolla att allt var bra!!!! När han hör att det är jag så säger han:

"-Shit så skumt! Jag pratade med en vän om dig för några dagar sedan, du bara dök upp i konversationen och sedan dess har jag undrat hur du mår och vart du är?? Har du flyttat till Sverige, eller??"

Så, med andra ord har vi börjat tänka på varandra ungefär samtidigt då - för några dagar sedan.. Märkligt!

Hahahahha - Jag flyttat till Sverige?? Nä, skulle inte tro det!! Även om det nästan börjar kännas som det - SNYFT! Hur som helst är början på vårt samtal aningen förvirrat då ha försöker dividera med sin chaufför och sin personal assistant om vart de är på väg...... De bestämmer och han hänger på... Hahahhha snacka om att inte ha kontroll på sitt liv.. ;-) Fast det vore rätt skönt med en P.A. som fixade allt hela tiden!!!!!


Thailand - och just precis HÄR har jag varit fast det var läääänge sedan!

S har hur som helst spenderat en hel del tid i Thailand på sista tiden och nu har han även köpt hus där. Tydligen har han funderat på att flytta dit permanent men, nä, han trivs nog ändå bäst med att permanent-bo i Monaco! Och det tycker ju jag är bra. Det vore tråkigt om han flyttade - fast då skulle det iofs finnas en anledning att sticka till Thailand. Fast jag har ju redan en anledning... min morbror och hans familj bor där.. :-)!! Men ändå!

Nä, skönt att prata med S och "catch up" en aning. Nu sticker han tillbaks till Thailand på måndag och kommer hem först i maj men då ska vi ses!!! Och det ska bli kul! Vi brukar vara ett gäng som sticker ut på hans yacht och dricker rosévin ur blåa flaskor (eller, alltså, flaskorna är av blått glas och vi dricker förstås  ur VINGLAS och inte ur flaskan.. hahhahahha :) och bara softar!!! DET SKA BLI NICE!! När U2 är nere och spelar brukar de också hänga på S båt på dagarna. Man kanske skulle gömma sig i vinkylaren nästa gång;-)!

Nä, snart är det do-do dax (dvs. svensk natta-dax)!
:-)/C

Bling Bling... Oj så fint det blev ;-)

131398-278 Före...... Usch så tråkigt!!

Jo, the pressie som ex:et köpt från Dyrberg & Kern med läderhalsbandet..... Det var ju bara tvunget att byta ut det. Smycket är jättefint men läderremmen aaaaaaaaningen tråkig! Tur att Dyrberg & Kern har kedjor löst så man kan köpa till!!

På NK hittade jag denna. Ja, den är egentligen ett halsband i sig med en liten "kula" nedtill och under "kulan" finns ett fäste så att man kan hänga på ytterligare något - TYP MITT SMYCKE!!! :-) Plus att det nya halsbandet är mycket längre - ME LIKE!

131398-279131398-280
Efter..... Yeee-haa!

Fint va? Eller, finare iaf!!!! ;-)

Rätt "blingigt" jämfört med innan men va sjutton, desto bättre passar det i Cannes!!!! ;-)

Nä, nu måste jag slå ihop ett gäng ramar för att spänna nya dukar imorgon. Har ALDRIG gjort det innan utan alltid köpt färdiga eller måttbeställt så det ska bli "spännande" :-S........ Storleken jag vill åt FINNS INTE och jag behövde dem PRONTO varför måttbeställning inte var möjligt..... Så, det är till att vara händig med andra ord...

C som i Canvas...!;-)

Today's clothes.... Ja, det var länge sedan.. ;-)

Var några dagar sedan... Fast har mest målat och fixat hos farmor så det har inte varit så spännande på klädfronten.. Inte för att det är särskilt spännande idag heller, men ändå! ;-)

131398-276

V-ringad merinoulltröja från GAP
T-shirt under från Lindex (går nästan ner på rumpan och är av supermjuk bomull och stretch - FAB!)
Jeans från Levi's
Halsband från Dyrberg & Kern

Halsbandet är egentligen orsaken till att jag kikade förbi NK. Jag gillar inte den mörkbruna läderremmen som är själva "halsbandet", smycket som hänger är däremot SUPERFINT. Det var en pressie från ett ex. Det är en stor hjärtformad, persikofärgad sten bland annat. Gulligt! Men, som sagt, det jag inhandlat på NK idag är en ny guldfärgad kedja. Och  jag måste medge att den jag köpte är superfin. De hade en del diskretare men va sjutton, det var lika bra att "fläska på".. ;-) Hahahhahahahha! Visar bild snart!

A+! :-)/C


Slö bloggare...

Ja, det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna... Men ikväll har jag tid!!


MJ boots - DISS!


Leonard - HISS!!!!!!!!!!

Skrev faktiskt ett lååångt inlägg igår kväll som innehöll diss om Marc Jacobs, Mulberry och Chloé samt HISS av Leonard!! Men det ville inte publiceras och vips så var det borta och då blev jag trött och stängde av datorn - VERY IRRI!! Men det kanske kommer ett nytt sådant inlägg snart....

Idag har varit en BRA dag. Målar ju också på ett "nygammalt" projekt - H2O. Ska vara klart på onsdag! Det härstammar från en utställning jag hade i Cannes i maj förra året med en serie vattenstudier. Fast detta är en "special" förfrågan vilket är SKOJ!!

Har dessutom pratat med en saknad kompis i Monaco! Och sprungit på en "golf" kompis på stan! Och så har jag shoppat lite. Dyrberg & Kern, fast spännet är lite snett. Kanske måste tillbaks till NK och byta imorgon... Postar senare idag!

A+!/ :-) C


SÖKES: 730.000 sek - VILL HA mitt nyfunna konstnärsparadis!!

131398-275
Bild på min utsikt från huset i FR

Satt och surfade runt efter bostad i SV. Tänkte att det faktiskt skulle vara nice med eget när jag är här och hälsar på. Bo hos mamma är ju..... ja, hrmpf, kommentarer överflödiga....

Så jag kollade lite runt om - dvs INTE i Stockholm. Inte särskilt förtjust i Stockholm faktiskt - inskränkt, litet och töntigt. Det är nog Sveriges största småstad!!! Lite kan jag ändå förstå hypen med tanke på att så många är inflyttade - det blir liksom STORSTAN för dem. Jag är ju uppvuxen här så "there is NO spell anymore".. Och har man rest en del utanför SV.. Ja, jag vill ha ÄVENTYR!! So, that's that!! I alla fall nu!

MEN, hur som  helst. Tittade på Köping, Trosa, Uppsala, Arboga etc. etc. Och ALLA hus är hemska typ 50-60 tals byggen eller nybyggen. ICH! Vad hände med alla vackra 1800-talsbyggnader eller tidigt 1900-tal också för den delen. Ska man bo "på landet" vill man väl iaf ha ett riktigt nice place!? Iaf bra förutstättningar så kan man renovera sedan!

131398-274

Så kollade jag i Askersund. Underbart ställe. Lite svårt med kommunikationer dock - och kanske lite långt från Sthlm (jag har ju trots allt vännerna och familjen i Sthlm..),  flygplats osv. När jag var barn spenderade jag varje sommar i Askersund och Båstad!! Lärde mig spela golf på Askersunds GK -89 och var medlem där faktiskt fram till för typ 5 år sedan! Huset i Askersund har vi kvar men det är mest för sommarbruk och jag har faktiskt inte varit där själv på 2 år.. Fy mig!

Ok, ja, och vad hittar jag... En lägenhet i Aspa Bruk.. Bilden ovan.
HIMMELSKT!!!!! I WANT!!!! I WANT! I WANT!
Perfekta konstnärsparadiset!!!!  Tänk att ha det i SV för sommar eller bara "get away".. Och så mitt lilla hus i FR som permanentboende!!! AAAAAHHHHHHhhhhhhhhh! Nu ska jag bara klura ut hur man kan "hitta" 730.000 spänn så man kan införskaffa stället också!! Det är alltså en lägenhet på 4 rum som finns i detta magnifika hus!!! Totalt finns där 4 lägenheter.

Det finns faktiskt ett ställe till i SV som jag definitvt kan tänka mig för "semesterboende" och det är SKÅNE! I LOVE!! En skånelänga vore INTE helt fel. Och närheten till Köpenhamn...
Nä, Skåne VS Stockholm.... 24885 - 0!!!! När jag pluggade i Lund så ville jag verkligen OGÄRNA flytta norr om Skåne EVER again! Fast det blev ju en liten sejour till Stockholm innan jag flyttade till FR..

Nä, dusch och sedan iväg till farmors place idag igen!
L8ER!:-)/C

2 siden scarfs... Ja-a tack!

131398-272                       
Oscar de la  Renta        

131398-273
Nina Ricci

Efter som det snart är sommar (runt 15 grander i FR) så har jag inhandlat lite somriga saker!! Dessa 2 sidenscarfs med BLOMMOR bland annat!!!!

Samt 2 cocktail klänningar i siden. Nu hoppas jag bara innerligt att paketen kommer innan jag åker ner till FR!! Annars blir det tråkigt, fast mamma kan ju alltid skicka ner sakerna men jag hoppas att jag ska vara här så att mamma inte ens SER paketen när de kommer!! ;-) Det kan bli "onda ögat" från henne annars. Hon gillar INTE. Fast hon har INTE bidragit till en enda pinal sedan i december - alltid något!!

Nä, jag ska nog ta och kliva upp nu.. ;-) Det blev sovmorgon idag!!

À bientôt!
:-)/C

Mission "Pont Neuf" painting completed!!

JAPP, målade sent igår! Och FINT blev det. Fast jag har tyvärr ingen bra bild, bara bilder "under construction". Men, jag ska till köparen och fota under veckan så då kommer bild. Var lite rädd att det skulle vara för mycket blått i tavlan men det gick tydligen hem ändå. Och själv älskar jag skarpa färger - It's ME!


Var i farmors hem under eftermiddagen. Det tar liksom ALDRIG slut. Hittade ännu mer fint linne och lite andra kul saker. Ska dit imorgon igen! Pust! Då ska jag passa på att ta lite kul bilder också!!


Oscar de la Renta
 
Även om mitt bloggande de senaste dagarna varit MINIMALT så har jag faktiskt hunnit med en del annat än bara måla. SHOPPA till exempel. Riktigt roliga grejer dessutom - tycker jag iaf men INTE min plånbok.

Jag är en ekonomisk odåga - så är det bara..
Och Oscar de la Renta är en grym designer - så är det också bara..
SÅ VAD SKA MAN GÖRA??!?!

2 sidenklänningar och en sidenscarf är, hur som helst, på väg MY WAY!! Can't wait!
En av klänningarna kommer att göra sig SÅ bra med Fendi B skärpet i svart lack och mina gamla svarta YSL solisar som jag köpte i Frankrike -95!!! Måste bara köpa ett par svarta lackpumps - med riktigt hög klack - så är den outfiten DONE... Och FABULOUS! ;-)

Nä, nu måste jag "catch up" med att läsa lite bloggar!!!
À plus tard!
:-)/C


Halv grek plus turk samt 7 Eleven... That's my night out!! ;-)

TIDIG KVÄLL - DUKTIGT!!!!!!!

Ah, vi har haft så mysigt. Vi käkade på mitt gamla "vardagsrum", Halv Grek plus Turk! Min lägenhet jag hade i Sthlm låg precis runt hörnet så det blev många middagar där då!! Föga förvånande, libanesisk mat  = jag PROPPMÄTT! MUMS va gott det var! Stellan som alltid var där "på min tid" (oj, vad det låter gammalt....;-) syntes inte till ikväll men om mina källor stämmer ska han fortfarande vara kvar iaf.. Han är så mysig och supertrevlig. Värt att gå dit bara för hans skull! Ja, så skadar det ju inte att maten är FABULOUS heller!? ;-)



Eftersom jag körde bil dit (ja, jag vet - typ 300 meter... men det regnade och jag hade höga klackar..;-) så passade jag på att, på vägen hem, köra en sväng förbi 7 Eleven på Storgatan och fylla på godisförrådet!!

Så, nya friska tag.. dax att måla. Och det är ju det jag säger.... Jag ÄR inte trött trots mina ynka 2 timmars sömn igår.. Helt sjukt! Jag kommer nog måla ett gäng timmar! FINT ska det bli!

Bonne nuit!
:-)/C

Det duggar inte tätt av inlägg...



Helt målarfokuserad kan man säga. Åkte på "utflykt" till söder för att köpa mer målarsaker. Kul att se något annat än dessa 4 väggar.

Fick hela 2 timmars sömn inatt.
Och det finns en sak som är så konstigt. När jag har mina "målarryck" så kan jag UTAN problem jobba 3 dagar i sträck med endast 3 timmars sömn per natt. Och jag känner mig inte trött. Ja, när den 3:e dagen är slut - DÅ är jag trött men inte annars. Skulle jag göra samma sak med ett "vända-papper-jobb" skulle jag nog stupa efter 10 timmar... hahhahahhahaha ;-) Nä, men det som är lite konstigt är att jag, då jag var konsult, kunde jobba MYCKET men aldrig ens i närheten av vad jag orkar när jag målar. SKUMT!

Nåja, nu är det slut på att filosofera. Måste avsluta det jag höll på med och sedan in i duschen och OUT FOR DINNER! Blir en lugn kväll på en "gömd" Ömalms restaurang! Gillar det , så det inte är så fruktansvärt PACKAT med folk!!

L8ER! Måste "hem" efter middagen och fortsätta jobba!!! Så, inget VIN med andra ord.. :-( SNYFT!
;-)/C

Hahahhahhaha, jo det var det där med planering..

Har tagit en liten "paus" medan färgen torkar... Helt galet att klockan är kvart över 3. Känns som om den är typ 5 på eftermiddagen.. Målaradrenalin kanske!!?!;-)

Mamma hade vaknat till och kom in till mig för ca 30 minuter sedan,
-"Är du fortfarande vaken??"
... Eh.... Nä, jag sover... eller vad?
Hihi. Alla lampor tända och jag med färg upp till öronen vid skrivbordet.
Måste erkänna att det är stressande att, inte bara BO, utan även försöka MÅLA hemma hos mamma. Särskilt som jag, när jag målar, gör det lite alla möjliga tider på dygnet... 

Hon passade såklart också på att ge en känga för att jag 1. prioriterat att gå på bio och 2. spenderat pengar på middag och bio...  och 3. för att jag planerar SÅ dåligt att jag måste måla på nätterna.... 
PUST säger jag!!!! I know - jag är ju faktiskt vuxen... GAH!!!

Nä, back to work! Nu är det dax för ett till lager!
:-)/C



 

Känslig?? Skippa "Parfymen"...

Ok. Jag vet inte HUR många gånger jag sagt till killarna att thrillers, skräck eller bara allmänt obehagliga filmer - INGENTING för mig! Och vad händer VARJE (nästan iaf;-) gång vi ska se på film?? Om de får välja!! Visst, jag hade hört att "Parfymen" kunde vara aningen obehaglig men de flesta som läst boken tycker att den är sååå bra....



Då kan jag nu - en gång för alla - meddela att är man det MINSTA äckelmagad eller känslig, SKIPPA FILMEN "PARFYMEN"!!!!!!

Första halvan satt jag med halsduken för ögonen och fingrarna i öronen. Man vill varken SE eller HÖRA. Iiiihh... Obehaglig är verkligen rätt ord.. Fast filmatiseringen i sig är fantastisk men HUA historien är RYSLIG!

För den som klarar att läsa en obehaglig recention......
HÄR finns den! USCH!

Middag åt vi på Kung Carl's Bakficka. Det är nice, lite "fransk bistro" över det på något sätt!



Nä, jag har precis kommit hem och nu måste jag fortsätta jobba!!! Har förmodligen någon timmes jobb att göra innan det är nattadax!!

Bonne nuit!
:-)/C

Redan torsdag! Och i valet av "lillan-har-bajsat-så-duktigt" och "Parfymen" på bio..... HEY?!

Jo, min deadline var "torsdag" så någonstans har jag vetat. Jag skulle ha ringt 2 vänner i början av veckan för att bestämma date i veckan. Och nu är det redan TORSDAG! Oooops! Not good!



Förresten, I'm a bad friend.... !? Skulle ha träffat L ikväll. Vi "bestämde" det i måndags. Så i tisdags ringer killarna och då har de biljetter till "Parfymen" dit de ska med några kollegor - EN biljett finns över och de undrar om jag vill hänga med, med middag först - såklart också IKVÄLL... WELL, I said YES!

Ok, så jag ringer till L som surt nästan skriker ut
"JAG VISSTE DET! Så jag bjöd in S också och jag sa till henne att man aldrig vet med dig".....
EH... hade hon sagt det för 2 år sedan så VISST, då var det mycket i luften och man visste aldrig vart jag var... Men NU??? Plus att jag iaf tycker att skälet är rätt ok?!? Jag skulle inte ha några som helst problem om någon jag skulle se en kväll, fick förhinder för att de blivit bjudna med en väns jobb på middag och bio!?!?!



Med den reaktionen är jag nästan GLAD att jag ska på bio. Hon är rätt duktigt på att snabbt döma ut.. Plus att hon har ett litet barn och S som är inbjuden har 2 små barn... Vad sjutton ska jag göra där????????
 
Snacka barnbajs är så J*VLA tråkigt och jag vill inte se nakna bäbisar som kryper om kring. Jag vill heller inte höra vuxna människor som snackar som idiotförklarade 5-åringar och som beter sig som nervvrak som nervöst följer lillans ALLA moves. Nä, då kan de hellre sitta där själva med sin IQ fiskmåskonversation så kan jag vara på stan och vara "kulturell" och prata important stuff;-). Hihihihihi....

Nä, min biologiska klocka har DEFINITIVT slut på batteri - permanent!;-)

Jobba, jobba, jobba, jobba - men först - ringa mina 2 vänner och boka dates... Man vill ju inte vara en "bad friend" ;-)!

À bientôt!
/C