Dålig planering...

Ok. Klockan är halv 12... Någon som vet en öppen konstaffär....



Morr... Dålig planering. Och värst av allt är att det jag behöver - svampar med skaft - är svåra att få tag på i SV.... Morr..

I FR har jag värsta lagret!! Men det hjälper ju inte mig nu. Typiskt. Jag förbrukar ca 5-10 stycken (de är som penslar fast istället för borst så har de en tät svamp) per tavla. Och sist jag var i SV hittade jag en grövre modell som jag köpte ett gäng av men de funkar INTE alls. Det blir som stora penseldrag och - that's my point - jag vill inte ha penseldrag på mina tavlor.....! Och av de "finare" svamparna har jag nu INGEN kvar.... Får göra lite smått penselarbete i väntan på imorgon då jag kan åka iväg och handla det jag behöver. TYPISKT..

Fast så måste man ju vara lite positiv också! Då kan jag göra färdigt målandet av liquid masking film där det behövs och så kan jag tejpa.. TJO-HO!

;-)/C

MIN DAG!

131398-269

131398-271131398-270131398-267

Allt detta jobb och nu inser jag att det på ett ställe var bättre innan.
Så - bara att göra om!!!

L8ER!
:-)/C

Alltså.... idag blir det SPEED working!! Deadline imorgon!

Vaknade i rimlig tid (typ kvart över 8) och var PIGG! For a change! Jag har känt mig så fruktansvärt trött på sista tiden....

Datorn är fortfarande helt skum... Lillebror får titta på den nästa gång han kommer förbi!

So, speed working gäller idag  - och den närmsta veckan också för den delen. Ju fortare jag är klar ju snabbare kommer jag hem!! Jag tror nästan att jag skiter i bilen denna gång också och flyger ner. Har just nu ingen ro att köra i minst 3 dagar. Även om jag skulle ha superkul sällskap av N och kanske S. Nä, just nu vill jag bara ner SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT!!! Måste boka biljett de närmsta dagarna . Hinner nog ändra mig  25837 gånger innan dess vad gäller bilen, men ändå. Jag måste sätta ett datum då jag faktiskt åker. Det är frustrerande att bara "hang around" utan att ha spikat resa så man kan börja planera!!!

Nä, WORKING it is!!
:-)/C

18 Troyanska hästar galopperar...

Jo, förmodligen. Datorn har fått spelet. Och jag misstänker att det är 18 troyanska hästar som springer omkring... Förmodligen INTE dressyr för det verkar helt galet. De verkar galoppera FREESTYLE!
Buuuut aaaaanyway.......

Jag har kommit fram till att 80-talet är COOLT!! Som det här tex... Hahahhahahah
http://www.youtube.com/watch?v=GSqV3rWM4iQ&mode=related&search=
DET ÄGER!!! ;-) Spana in axelvaddarna på han i röd kavaj!! För att inte tala om "movsen";-)


Seem familiar?? Milli Vanilli

Va fasen, ska folk börja köra RayBan Wayfarers så...... ska jag också 80-tala mig lite!;-) Fast några Wayfarers blir det INTE. Fy sjutton. De sitter ju helt sjukt. Helt raka och så står de UT UPPTILL... Vem tyckte någonsin att det var coolt?? Nåja.

Nä, jag ska hoppa in i duschen. S och de skulle ner och äta på stan och vi ska ses efter det och fika!!
So looong!

Hoppas nu bara inte att hästarna tagit över tills jag kommer tillbaks!
Då blir jag :-(..
/C

Combat style outfit.. Eller förresten, blandad kompott... egentligen..

Today's..

131398-266

Jacka från Lindex
Svart t-shirt från H&M
Bälte från Armani Jeans
Svarta typ "combat" byxor från Mango

That's that!!
Et BONNE JOURNÉE!!
:-)/C

Sovit på saken...

Ja, nu har jag sovit på saken och haft ett litet överläggande med bästis L. Hon menade på att hans "intentions" var UPPENBARA! Han vill ju träffas!

Jaha, ok...



Så, jag tänker skriva att han kan komma ner så snart jag åkt och vill han träffas tidigare är han välkommen till SV. Låter det bra??? Ja, så får det bli iaf. Då blir det ju upp till honom ändå!! ;-) Hihi
AND, he better get out flying soon....! ;-)

Nä, massor att göra idag. Har lite ångest för att jag inte varit på Liljevalchs ännu... Men det ska hinnas med det också! Another day!

:-)/C

VA F*N GÖR KILLAR PÅ SVENSKALEKTIONERNA?? Eller i detta fall - norsklektioner..

Det var en gång en norrman, en svensk tjej och ett COMMUNICATION PROBLEM?!?! Hahahhah



Alltså, va sjutton gjorde killarna när man på lektioner i skolan lärde sig att kommunicera, skriva etc. etc..?? Sov de?? Eller, vänta förresten... Att det ens finns killar som är communication managers... SHIT! De måste verkligen bejaka sina kvinnliga sidor... eller ha varit extremt vakna!!

Så, what's the "problem"...

Jag får ett mail av R. Norrmannen i London som ser ut som en ung och blond Prince Charles..
Han lyckas få ihop typ 2 MENINGAR om att "London is good" och "Been to Paris this weekend"..... Ehhh, JAHA... Det var ju MYCKET info att ta in ;-)....
Och sedan kommer det här:

"when are you inviting me to France"

Observera att meningen är copy-pastad direkt ur hans mail...
Ingen stor bokstav och ingen punkt. What??
Och dessutom inget "Puss och hejdå, vi ses snart" heller, bara hans automatiska details som finns i mailet ändå!! Och detta är ALLT!! Alltså HELA MAILET...

Och, eh, jaha, ska JAG uppvakta?! Förlåt men jag har nog blivit fransk i så fall för jag trodde.. eh... jaha....
Alltså, jag tycker kanske att man kan vara LITE mer personlig.. Kanske skriva LITE mer än 2-3 meningar. Och kanske fråga vart jag befinner mig?? Och kanske föreslå att han kommer och hälsar på??

Är det för mycket begärt??? Fast, om jag nu har fattat killar LITE iaf så betyder väl hans få rader ändå att han vill ses, eller?

Är jag för hård eller är han bara väldigt skandinavisk... Där tjejerna minsann också ska "bjuda upp till dans" och PROMPT betala hälften av notan... Ingen romantisk uppvaktning här inte.. *fnys*;-)
Ja, ok då, det där med hälften av notan VET jag att han aldrig skulle VILJA att tjejen betalade ens - men ändå.. ;-)



Så, ligger vårt "dejtande" i MINA händer?! Det är egentligen det jag inte förstår?? (Förutom att jag inte fattar varför man endast skriver 2 "meningslösa" meningar..;-)

So, in other words.. What is appening on thi pavemeeeent??? (fritt översatt: "Vad händer??") Typ.

Nä, jag måste nog sova på saken! Men först, läsa bloggar!;-)
Bonne nuit!!
:-)/C

Va glad man blir när man får oväntade mail!

Fick ett mail från en tjejkompis i London, Victoria, som kommer ner till Rivieran i början av mars!!! Och då är jag DEFINITIVT hemma!!!! Yee-Haaaa! ;-) That makes me happy!



Hon stannar i 3 dagar och då j*klar blir det kalas. Edward G, som jag lärt känna Victoria genom, kommer såklart också vara hemma (han flackar massor mellan Rivieran och England)!!! Jag blir SÅ glad att ha det att se fram emot!! 
Det är ovanligt LITE resor planerade nu i vår.. Egentligen bara resan till London den 14 mars. Annars - inget. JA, förutom att SNARAST sticka från SV och HEM!!!!!!! Och så vill Oncle B att jag ska komma upp till Val d'Isere och hänga några dagar i mars så att vi kan åka skidor. Men jag kommer nog inte ha tid tyvärr..



Håller på att "utreda" vinterdäcksfrågan. Tydligen ska jag kunna sticka till verkstaden och låta dem sätta på sommardäcken INNAN jag sticker. Dvs jag kan köra "lagligt" på sommardäck genom Sverige eftersom jag är på väg utomlands. Och det vore ju skönt. Vem sjutton har lust att köra igenom Europa på vinterdäck!? Nä... No good!

Undra om jag MÅSTE gå till ICA... Jag är så fruktansvärt sugen på något gott!??! Vet inte vad!? Har verkligen ingen lust att gå utanför dörren....

:-)/C

Siden från Massimo Dutti!! Today's clothes!

Koftan är nu insmugglad!! Hehehe.. Den var ju tvungen att ligga i bilen i några dagar så den kunde smugglas in obemärkt. Mamma hade fått spelet annars. Men, nu...
" -Va? Den här? Nä, den hade jag med mig från Frankrike bara att jag inte använt den förrän nu!?!?"  ;-)

Fast, helt ärligt, det är en FYSISK OMÖJLIGHET att inte köpa en kofta i 70% siden och 30% bomull för 499 sek. Hur ofta hittar man sådan kvalitet till det priset??? Nä, precis!!! So, I had to!

131398-265

Kofta med band att knyta i midjan från Massimo Dutti
T-shirt från Lindex
Halsband från Glitter
Svarta byxor från Mango

Och tvätten går bra? Jo, fin-fint tack! ;-) Hahahhahah

À bientôt!!!
:-)/C

Inget bloggat igår... but this is what I did all day!!

Var hos farmor i MASSOR av timmar igår! Det blev varken skärgårdsbesök, jobb eller tvätt... Vart tar alla dagar vägen!!! Om ändå ett dygn hade 100 timmar.... That would be nice!:-)

Lillebror och jag åkte tillsammans till farmor där pappa redan väntade. Det är helt sanslöst att det finns såå mycket när vi redan "delade upp" i släkten då farfar gick bort. DÅ fanns det TON av saker eftersom det bodde STORT men även nu när farmor bott själv..... Jag trodde att det skulle vara snabbt avklarat - men icke!



Lillebror, som varit så petig med vad som ska få pryda hans nya lägenhet , fick ett helt gustavianskt matsalsmöblemang (som ovan fast ANINGEN mindre ;-) plus skåp och dyl. som hör till!). Det är jättefint och han blev superglad! Jag fick ju "ART DECO matsalen" när farfar gick bort och den är jag supernöjd med. Synd bara att den är magasinerad tillsammans med min Sthlms lght... Aningen stört att ha ett helt hem i ett förråd i Sthlm och ett helt hem i FR... Längtar till den dag ALLT är på samma ställe!!

Nä, inga möbler blev det för mig från deras hem. Linne däremot!!!! Dukar, servetter, kökshanddukar, lakan, örngott - Den kvalité som dessa gamla saker har FINNS inte att hitta idag! Riktigt tjocka bomulls och lin tyger - och så tycker jag att det är så fint med initialer broderat på! Farmor och farfar hade MASSOR så väldigt mycket är i princip oanvänt!



Så fick jag också farmors vardagsporslin. En Rörstrandsserie i benvitt porslin med kornblå och guldfärgad rand på. Kommer bli utmärkt i FR, äntligen kan jag kasta ut "Carrefour porslinet"!!!! I mitt förråd har jag hela serien av Rörstrands "Swedish Grace" (i vitt) som var mitt vardagsporslin i Sthml.. Men det är som sagt nerpackat så farmors porslin blir perfekt! Dessutom passar den gamla stilen utmärkt till mitt lilla hus i 1800-tals stil!!



Sedan gick jag lös på BÖCKER!! Vi gick igenom ALLA böcker då, för några år sedan, så jag trodde verkligen inte att det skulle finnas mer för mig (jag ÄLSKAR böcker!!!).. Men, uppenbarligen hade jag missat ca 50 böcker om KONST, mat, Frankrike (farmor och farfar var också riktiga Frankrikeälskare!), historia, kungar och drottningar samt adelskalendrar från slutet av 1800-talet och framåt. Dessutom MÅNGA av Torsten Ehrenmarks kåseriböcker. Jag tänker börja med att läsa "Franska bilder" och "Svensk utlänning"!! FABULOUS!! Resten åker tyvärr till mitt förråd.. Kanske att några böcker får dispens och får följa med till FR! Det är ju så otroligt vackert bara att titta på de riktigt gamla böckerna!

Nä, nu är det SORTERA TVÄTT som gäller!!! Tur att det är måndag idag - MIN FAVORITDAG!!! Allt känns så lätt att göra på måndagar!! Me like!:-)

Jo, förresten. Hittade en vit pälsmössa i farmors garderob. Ser inte ut att någonsin ha varit använd!! Lite "märklig" modell (täcker inte riktigt öronen..br...kallt...) men jättesöt med en sidenrosett på! Fotar i veckan!!

Bonne journée!!!:-)/C

Meddelanden i cyberrymden...

Nu har jag skrivit 2 st inlägg och inte sjutton finns de på bloggen....
Cyberrymden är en tjyv!
MORR!

Undra om detta fastnar ;-)??!!??
/C

Filmkväll med Modiglianis liv... Och MASSOR av mat..

Det blev en sen kväll hos killarna. Med massor av mat + semlor +godis. Chipsen orkade vi inte med... ;-) Och så kollade vi dvd såklart!


Modigliani

Dvdn som jag köpte härom dagen "Picassos sista ord var Modigliani" är en filmatisering av Modiglianis sista år i livet. Är man det MINSTA intresserad av konst, konsthistoria eller biografier så MÅSTE man se den!!! Filmen i sig är otroligt vacker och Andy Garcia är ju inte direkt hemsk att titta på heller;-)! Att Modiglianis liv dessutom är en otroligt vemodig och sorglig historia...  Ja, det är nog en av de bästa filmer jag sett på länge. Fast den är inte direkt upplyftande.....



Lite synd, om man nu ska påtala, var att musiken inte direkt var tidstypisk. Filmen utspelar sig 1919-1920 och in början så spelar de "la vie en rose" med Edith Piaf.... Inte direkt rätt tidsera... Edith Piaf föddes 1915... Hihihi. Senare i filmen spelas modern musik och det var väl ok för just den delen av filmen.. Men ändå... Nja. Fast som helhet är filmen HELT FANTASTISK!!!

Söndag imorgon!! S vill att jag ska komma ut till skärgården. Pappa vill att jag ska åka till farmors lght och hämta "mina" saker och så måste jag jobba!!! Undra om det går att kombinera allt!! Jo, så behöver jag tvätta kläder också. Typ 32084 maskiner... ;-)

Bonne nuit et a demain!
:-)/C

Snabbpostning av outfit!!

Har precis sprungit förbi och kollat killarnas nya kontor på Linnégatan. NICE!!!! Jag kommer att göra ett litet glaskonstverk till deras entré/reception vilket är en STOR ÄRA!!!!! Vi ska ha myskväll och äta middag och jag stack in hos mamma för att hämta en av kvällens dvd's ("Picassos sista ord var.. Modigliani" med Andy Garcia) och tänkte att jag lite fort kunde posta bild av dagens .... hm .... "mys"outfit;-)!!!

131398-264

Cashmere halsduk tillhörande R (som glömde den sist han var i Sverige och som tyckte att jag kunde "consider it a gift" eller "give it back next time you are in London" eller nå't!?)
Stickad väst från Color Club
Rosa tröja HM
Skärp LV
Jeans Levis

Nä, nu måste jag springa..
Bonne soirée!!
:-)/C

Olidligt..

Ok, mitt lilla franska stenhus från 1800-talet kan ibland vara lite kyligt.... MEN..
Här i Sverige är det - MINUS 10 grader!!!! Mitt ansikte STRAMAR på morgonen och jag fryser i benmärgen. Jag knallar omkring inomhus med en cashmerehalsduk så det iaf KÄNNS lite bättre...

    

Kollar på resor att sticka iväg några dagar innan jag kör ner till FR. London är ju inte direkt tropisk värme ;-) men det är iaf varmare än här.. Så kan jag passa på att hälsa på folk igen! Paris - samma sak! Såg att ETHIOPIAN AIRLINE flyger till Rome... WHAT?? Ethiopian - från Stockholm?? Aldrig hört talas om men det är säkert jättebra!?!? ;-) Ska kolla med S om man kanske skulle kunna sticka till Munchen och hälsa på henne. Annars flyger nog S eller N gärna någonstans några dagar - just for the fun of it!!

Vi får se vad jag får ihop!! Verkar förresten som om jag kommer att ha MER jobb i Stockholm framöver också. Har fått in lite nya förfrågningar så hoppas, HOPPAS att det kan ge något. Fast då kommer jag nog inte att vara i SV utan i FR. GAH, jag vill bara ner till MIG och tillbaks till mitt NORMALA liv!!! SNART tack och lov!

A+/C

NIGHT AT THE MOVIES!! :-)

Skoja jag blev glad när telefonen ringer och L undrar om vi inte kan ha en BIO kväll!!! Hennes M sitter fast på Oslos flygplats efter bombhotet så han kommer till Sv SENT! Nu har han landat men det var en rejäl försening!!



BIO IT IS!! Vilken BRA idé!! Vi såg THE HOLIDAY! VÄLDIGT tjejig men sååååå mysig. En riktig "feel-good" film!
Jag vet, ALLA har förmodligen redan sett den men om inte... den kan mysa till vilken dag som helst!



Camerons kläder - genom HELA filmen - gör filmen sevärd i sig! F*N va snygg hon är! Och bort med det mörka håret... Hon är sååå mycket fräschare i blont!!!

Trots förvirringen om kvällen tidigare måste jag säga att biokväll förmodligen var det absolut nödvändigaste för mig just idag;-) PRECIS vad jag kände för!!

Måste erkänna att efter sånna här mys-pys filmer längtar jag verkligen HEM! HEEEEMMMMM!!!

Och nu är jag så trött att jag tänker STUPA i säng!
Bonne nuit!!!
:-)/C

Helt snurrig.... There goes friday night....

Jag är ju helt förvirrad... Eller kanske hjärnförslappad... eller...???



Jag skulle visst på Operan och se La Traviata ikväll med killarna. Det hade jag visst HELT GLÖMT BORT! Den börjar om 1 timme och jag ORKAR verkligen inte stressa. Vore iofs skönt att sjunka ner i en av operans stolar och trollbindas av denna fantastiska opera! Fast, efter ett tag i stolarna får man ju träsmak - men ändå!? Dumma, dumma mig. Hur kan man glömma??



P och gänget är på Hotellet och drinkar. M och de ska på ELLE. L och P ska ut och käka middag. N käkar middag på Hotellet med kompisar från abroad och sedan blir det utgång. S har myskväll. Osv...Osv.... Och jag... jag har ångest! Vad ska jag göra?? Vad ska jag välja?? Vad orkar jag göra?? GAAAH - ÅNGEST!!

Äta måste man ju och i mammas kylskåp finns det inte så mycket att hurra för... Ovanligt... ;-) Så, kanske måste möta upp med något av gängen och käka iaf....

Och klockan går.. GAH!
:-S/C

Today's outfit

Fullt upp sedan 8 imorse. Tack och lov drack jag inte så mycket igår. Typ 3 Smirnoff ICE på MTV festen (ja, jag vet.... fanns inte så många alternativ där... surprise..) Och sedan när vi gått vidare till Riche blev det EN drink. Och efter det, på Sture, drack jag INGENTING!!! Så, lite trött idag - annars FIN, FINT!!

131398-263

Kofta i cashmere från GAP
Linne i guld och koppar från mammas garderob
Jeans från Levis
Skärp från LV
Halsband från Glitter (såg ett hos
Lazy Girl och hennes var så fint så jag var tvungen att hitta något liknande så detta köpte jag igår!)

Lunchade på Tures - deras Gulasch är SÅ smarrig!
Hittade en kofta på Massimo Dutti - superfin i typ beige-guld med ett sidenband i midjan. Kan inte posta bild ännu eftersom den "göms" i bilen. Min övervakare - mamma - kommer att bli GALEN om hon ser den... Så, den får ligga där till det är tryggt att smuggla in den!!!
Inte klokt. Jag är vuxen.. F*N va jag längtar hem. Jag har börjat fundera på att sticka rätt snart. Va sjutton, jag jobbar mycket bättre hemma och alla tavlor kan faktiskt skickas med UPS vart de än ska!!!! Inte klokt att jag plågar mig i KALLA Sverige, och hemma hos mamma dessutom! Jag är en IDIOT!

Nä, dax att spika planen för kvällen. Många förslag men jag känner verkligen inte för att parta idag igen. Blir förmodligen en LUGN kväll med middag och dvd hos killarna!!

:-)/C

Uppe med tuppen..

MTV festen till trots är jag uppe NU!?

Jag vet inte riktigt VAD jag ska säga om MTV festen... För det första - Lokalen.. Eh... skulle den vara cool?? Eller? Färgfabriken.. Och så pressar de in MASSOR av folk men det finns bara 3 toaletter inomhus och så har de ställt dit några få "baja-major" utomhus?? QUE? Och banden som spelar - Weeping Willows.. Visst de spelar jättebra musik.. MEN PÅ MTV?? Nä - not good!

Hur som helst hade VI superkul. Och jag kom hem LITE senare än vad jag hade tänkt.. Kl. 3 - inte sååå farligt ändå;-)! MTV festen lämnade vi betydligt mycket tidigare än så. Det gjorde nog de flesta.... Och helt ärligt var vi på väg att sticka därifrån redan efter en timme men som sagt, sällskapet var SKOJ! 

Nä, senaste MTV festen jag var på i CANNES var FABULOUS! Lååååångt ifrån detta!! Fast det är klart - det går väl egentligen inte att jämföra.. I Cannes var det GLAMOUR! Här var det "disco på lokal".... Hahhahahahah ;-)

Nä, nu är det cappuccinodax och så måste jag tvätta bort sminket... ;-)
C som i ciao!
/C


Dagens skörd - och nu är det brått!!

131398-262131398-259131398-261131398-260

And now... MTV fest!
Hoppas ni har en bra kväll. Själv ska jag försöka att inte bli för sen!!
FÖRSÖKA iaf.. ;-)
:-)/C

Liljevalchs vårsalong...

Öppnar imorgon!! Jag är såååå nyfiken. 2 jurygrupper har de haft den här gången. Ska bli RIKTIG spännande. Jag har varit ganska besviken på vårsalongen under flera år men ibland hittar man något litet guldkorn. Och i år är juryn rätt intressant! HÖGA förväntningar med andra ord!!

Klockan två öppnar de! Who will be there??? Det brukar ju vara lite väl mycket folk så jag väntar nog tills det lugnat ner sig. Jag är ju inte där för att köpa konst utan för att titta och förhoppningsvis inspireras!

Läs mer här
http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_14493467.asp !

Nä, nu börjar det snart brinna i knutarna. Ska snart vara "startklar" för kvällen!!

C som i CHIC;-)!!! At least I'm trying...;-)
/C

Fy på mig! Det blev några påsar som följde med hem...

Hahahhahahahha.

Jag har misslyckats SÅ kapitalt!!

Jo, jag stack ner på stan i förmiddags för att klara mig undan alla löneshoppare... Plus att jag bara snabbt skulle hitta något skoj att ha på mig till Eifel jeansen ikväll.. MEN VAD HÄNDER!?

Det var rätt lugnt på stan så det var rätt trevligt att strosa på NK. Hittade klänningar... Morr. Som dessutom var tvugna att följa med hem... Fast jag är SUPERNÖJD! En från Diane von Furstenberg och en från Karen Millen. Very nice! Så stack jag till LV och plockade upp en insats till almanackan och nu är mitt ha-begär större än någonsin efter något ur monogramkollektionen med "väskbäraren"... Har ju den lilla runda UTAN väskbärare så det kanske skulle vara fint att ha båda?!

Monogram Groom Porte Monnaie Rond

Hittade dessutom 2 supersöta halsband. So... they had to come along too!!!;-)

Åt dessutom låååång lunch med S på Ulla Winbladh. Fiskgryta - MIAM-MIAM!! Så är det så mysigt där också.

Så jag har kommit hem NU! Katastrof! Fast föga förvånande... Det blir ju så ibland... INGEN HEJD!;-)
Lägger upp foto på sakerna se'n!

Nu måste jag nog dricka lite juice!
C som i Ciao

Ingen sol...

GAH! Igår när solen sken var det sååååå mycket trevligare!! Stockholm är faktiskt RIKTIGT fint med snö och SOL!! Fast det visste jag ju redan;-)!



I jakten på kläder till festen har jag nu 18;-) högar med kläder som måste vikas tillbaks. SUCK... Och så borde jag ta en sväng på stan för "finish" på outfiten.. Det lutar åt Eifel jeansen:-)! Va sjutton, ALLA mina roliga kläder hänger i FR.. Typiskt! Så Eifel är nog vad som känns roligast här iaf.. Om jag inte hittar något SMASHING på stan. Vet att mamma har någon gammal guldväska i nå'n låda.. Den skulle vara cool till.



Måste nästan sticka ut på stan NU! Jag HATAR lönedagar lika mycket som jag avskyr REA!! Dvs. stora folksamlingar som ROFFAR! IKKK!!! I FR är det inte direkt på samma sätt.... Där shoppar folk konstant istället, så det är mer - jämn ström...;-)!

Cappuccinon är drucken! Off I GO!
Bonne journée!!
:-)/C

MTV fest imorgon - va sjutton ska man ha på sig??












Problems, problems... MTV's 25-års jubileum är imorgon kväll... Och jag har nu bara 1 dag på mig att hitta på något kul till den.... Dessutom har jag egentligen inte ens 1 dag. Jag har så mycket jobb att göra och hade inte räknat med festen som börjar kl. 8 så där försvinner en hel kväll med jobb. Fast... Jag misstänker att festen kan bli roligare än att jobba ;-)... Hahahahha DAA-AH... Klart den blir!! Eller iaf LIKA rolig som att jobba! ;-)

Någon av dessa outfits får gärna dimpa ner hos mig inför kvällen. Cavalli samt DG.
                

Oj, över ett redan... Jag vill ju inte riskera att vara trött imorgon. Sååå..
NATTI-NATTI!!
Et à demain!:-)

Hur kan man inte gilla konst???

När man ser så här coola bilder VILL MAN JU BARA MÅLA!

Varför, VARFÖR hängde man inte i New York och Warhol's "The Factory"???
Jo, det hade underlättat att faktiskt vara född... Men ÄNDÅ?? VARFÖR??

Nä, nu är det dax att sticka iväg på middag!
:-)/C


Today's

Idag... Bally curlingkängorna får nog vila ett tag. Inte nog med att de ser ut som tegelstenar, de väger typ som tegelstenar också.. Plus att det är mycket roligare med klackar;-)!

131398-258131398-257


Stickad ulltröja från Calvin Klein (gillar egentligen inte stora loggor men ja, ja, denna är väl ett undantag..)
Manchesterbyxor från GAP
Mörkbruna höga stövlar

Det var det!:-) De galna Cheap Monday jeansen vilar... Men de kommer SNART igen!!

:-)/C

Nix-pix - ingen j*kla medelväg här inte...! ;-)

Hahahhahahahha! SCB har "räknat ut" genomsnittssvensken... Villa, volvo etc. etc.. Riktigt underhållande.



Testa
här.... Hahaha :-) Aftonbladets test "Hur medelsvensk är du??"

Inte direkt ett djuptgående test men här är mitt resultat..
Du har långt kvar tills du är en genomsnittssvensk. Men du kanske inte vill bli en. Villa, äktenskap och 1,8 barn är inget som lockar dig. Åtminstone inte om man ska tro på ditt testresultat.

Hade mitt resultat varit NÅGOT av de andra alternativen hade jag nog ringt och reklamerat;-) Hihi..  Men som sagt, nu har jag ju LÅNGT kvar tills jag är en genomsnittssvensk - TACK OCH LOV! That will NEVER happen!

Jag kräks när jag ser bilden ovan. FY F*N.. Not my cup of tea!! Hahhahahahahhaha :-) Bilden kanske inte direkt är representativ för "medelsvensken", men ändå... Den är rolig att skratta åt;-)!

Have a nice day!! För det ska jag också ha i mellanmjölkens land!!
:-)/C

Djurgårdsprommis - Ahhh!

Tassat runt Djurgården i LAGER av kläder. Dunjackan ligger nerpackad i en flyttkartong någonstans i mitt förråd. Hade inte trott att jag skulle vara i SV i kylan... 

131398-255

Prommisen får hur som helst vara motion för dagen! Man har ju inte HUR mycket tid som helst för sån't;-)!

Hunnit med att äta nybakade bullar hos en kompis som väntar barn - med "leveransdag" IDAG!!! HJÄLP!

Har inte hunnit äta lunch än men S ringde och tyckte att jag skulle skynda ner till Mocco och fika med henne och hennes lunchsällskap. Får se om jag hinner... Nu är det iaf dax för en välförtjänt dusch.

À bientôt!
:-)/C

Dagens sista... MEU FADO MEU

Jag RYSER när jag hör det här (eller klicka på bilden). Så FANTASTISKT! Jag förstår inte vart hon får sin röst ifrån. Helt fantastiskt! Meu fado meu - mitt öde....



Och, JA, det är min längtan söderut som spökar...  Musiken är portugisisk - Mariza.

Nu måste jag lyssna igen - sedan är det, marsch pannkaka - i säng!!!!!
:-)/C


LA FRANCE......

Vore det inte för Cheap Monday jeansen skulle idag vara tråkig!

Frankrikelängtan - ovanligt, eller hur?;-) Hemma får jag sååå mycket mer gjort. Att bo i resväskan hos mamma är INTE peaches... That's for sure. Jag får svårt att fokusera och att faktiskt få saker gjorda. Man är ju lite på "annans mark" och jag får ingen ro i kroppen.. SUCK!

Bild på ytterdörren till lilla huset i Cannes! Saknar!
131398-178

Jag längtar ju inte bara hem-HEM. Jag längtar till värme och sydeuropéer!! Folk tror nog att jag är en idiot som springer omkring här med ett leende på läpparna och söker ögonkontakt med folk jag passerar.. Hemma firas det av leenden från alla håll och kanter och man hälsar osv... Och DET är hemtrevligt!! Visst, det finns ett och annat leende på gatorna i Sthlm också - tack och lov!! :-)

Hahha, jag har ju jeansen nu iallafall. Alltid något! :-)
Kollade flyg idag också. Tänkte att man kunde sticka ner några dagar men jag har kommit fram till att det inte är någon idé, eller snarare inte så smart. Jag MÅSTE ju ha bilen med mig och det är bättre att jag fixar allt jag ska här så kan jag ta bilen och resa sedan.

Nä, nattadax! Tomorrow is a BRAND NEW DAY!!:-) Och jag ska sluta klaga!
À demain!:-)/C


Varför fyrverkerier???

Varför är det massa fyrverkerier på stan??? VAD HAR JAG MISSAT??



Nä, jag skulle vilja ha lite fyrverkerier i KROPPEN.. eller typ fjärilar i magen... Det skulle vara mysigt!;-)
Inte ett ord från R idag.. Måste ringa N och rådfråga. Hon tycker att jag är VÄRLDSSÄMST på att flirta..

Nåväl, now it's UGLY BETTY time!
;-)/C

DAGENS OUTFIT MED MIDJAN UNDER HAKAN.... HAHAHHAHAHAHAHAHA ;-)

Här kommer de - pic's på mina NYA DARLINGS!! I LIKE! Knäna bjuder jag på.. det visar på mina fantastiska färdigheter i fotografering!! Hihi ;-) The rest... don't ask!!;-)

131398-253131398-254131398-251131398-252

In other words... Dagens BUDGET (ja, förutom bältet då;-) outfit:

Topp med knyt framtil och kort puffärm från H&M
Jacka från Lindex
Jeans från Cheap Monday
Skärp från FENDI
Och svarta stövlar

Ok, jag vet att jag tjatar men F*N vilket bra köp!!
;-)/C

JA MEN HELLO! HUR GRYMMA ÄR INTE CHEAP MONDAYS EIFEL??

HAHA! Skrattar bäst som skrattar sist!! Hihihihii

I LOVE THEM! Och ÄNTLIGEN är de mina! Tack vara super
nollåttan som kom ihåg att jag skrivit om dem tidigare och som tipsade mig igår!

131398-249131398-250

SJUKT hög midja!! Jag blir SÅÅÅ FULL I SKRATT!!!! Men, på fullt allvar - dessa kommer att användas MYCKET!!!


Mer bilder kommer idag! Eftersom de såklart blir dagens OUTIFT!!


I'm a happy bunny!!!:-)/C


CHEAP MONDAY EIFEL - i MIN garderob!!! Yeee-haaaa!

YEPP!

Nu är de äntligen inhandlade!!!! MINA Cheap Monday EIFEL!! (störande att de stavas så.. men, men) Tack vare
nollåttan som tipsat om rean på Weekday!!! THANX säger jag! Har velat ha dem sedan jag såg dem men så har det alltid blivit så bråttom och så har jag ju inte varit i Sverige så mycket heller... MEN NU ÄR DE MINA!!!

Hahahha, midjan är SJUKT hög... Hahahhahhhahaha! Fast de sitter PRECIS som jag tänkt och blir perfekt med skärp!!! Postar bild SNART!

So happy!!!:-)
A+/C

INGET NATALIE..... SAY WHAT??? BARA SKIDOR TILL TJEJVASAN.. WHAT???

Nä, precis....

L svängde förbi porten och plockade upp mig.
- Du, är det ok att vi kollar skidorna först. Jag vill börja träna redan på onsdag så kan det vara bra att veta vad jag har för budget innan Natalie Shuterman..
Och snäll som jag är ;-) blev det såklart ett JA!



Så, ner till någon löpnings-/skidaffär på Vasagatan. Vi kom väl dit runt 5. En trevlig kille där blev offer att hjälpa till. Sedan blev det ett j*kla plockande och provande... Fast det är klart, SKA man nu nödvändigtvis inhandla en hel skidoutfit så måste  det ju sitta bra. Så mycket fattar till och med JAG ;-)!

När L var klar var klockan kvart i 7.. Butiken stängde 6 men jag kan intyga att "Det är mycket med det där!!"... Vid kassan hittade jag den optimala ryggsäcken. Med plats för vätska och en slang att dricka ur.. PERFECT FOR CHAMPAGNE IN THE ALPS!!! Kläckte jag ur mig och skämtet gick ju iaf hem hos L... Killarna tyckte nog det var lite oseriöst...Oooops;-)!



Hur som helst blev det inget Natalie Shuterman idag. Och för L's del kommer det inte att bli det heller... Hennes "KALAS" gick på ÖVER TIOTUSEN SVENSKA KRONOR... How crazy is that?? Hennes boyfriend tränar som en galning och när han inte tränar så jobbar han. Jag förmodar att det är enklare för L att införskaffa tränings "gear" än att söka jobb på samma företag som honom.

Jag tycker att det är dax för honom att anstränga sig!! Att hon spenderar så j*kla mycket pengar på långfärdsskidutrustning... När jag VET att hon gärna vill ha ett par slalomskidor som går på 10 tusen..... SHE IS TOO NICE!

Nä, jag är helt färdig efter gårdagens 2 timmar sömn...
Alors, BONNE NUIT!
:-)/C

Jo, glömde.. När vi väl packat ut allt i bilen, satt oss och stängt dörrarna så brast vi ut i ett välförtjänt ASGARV. Det är inte varje dag man inhandlar en hel mundering för långfärdsskidor.... Hahhahaahahaha... Vi konstaterade att vi båda känt oss ANINGEN mal placées!!! ;-)

Skidor till TJEJVASAN..... What the f***??

Ok, L ringer.

-Jag måste åka tjejvasan. Så efter Natalie Shuterman kan vi väl kolla långfärdsskidor...

WHAT??????´Så det är tydligen det jag ska göra ikväll?!

Hon har slagit sig. HÅRT!

Time to go!:-)/C

He-he... R har svarat och mailet gick hem!! ;-)

Hahhaha!

Jag säger så här: R är en aningen knepig person. Antingen GILLAR man honom eller INTE!

Jag tycker att han är STILIG! Så, mao, jag GILLAR. Fast lite knepig är han ändå.. Nåja..
Har hört en liknelse som jag tänkte dela med mig av... Somliga tycker (ja, faktiskt jag själv också - lite iaf) att R ser ut som:

TA-DA Prince Charles... Hahahahhaha;-)



Liten likhet finns det faktiskt... Hahahhaha fast R är typ hälften så gammal (eller ung, hur man nu vill se det;-)!

Hoppas han tar lite ledigt och hälsar på i Fr.!! That would be nice! Förresten, det är ALLTID nice när vänner kommer ner och hälsar på!

Nä, strax kommer den där tjatisen hem... och vi ska äta lunch!  Och nu har hantverkarna varit här så nu kan jag få lite gjort  också!!!:-)
Bonne journée! :-)/C


Fyndigt mail men alla är i måndagsmöte..

Träffade ju inte R igår innan han stack tillbaks till London. Så, nu har jag författat ihop ett fyndigt mail som spinner vidare på en SMS konversation vi haft. Men, så vill man ju kolla med typ L eller S eller ja, nå'n med humor, om det verkligen är lämpligt att maila över det till R. 
Men ALLA är i måndagsmöte... ALLA! Morr. Nu när jag behöver dem!?

Är förresten fortfarande mätt efter hamburgarna hos killarna igår. Lagas det hamburgare hemma hos dem så är det OBLIGATORISKT att äta 2 st. Annars får man inte gå från bordet.
De har bestämt att de sticker ner till Frankrike i slutet av februari vilket är sååå nice! De har också hus där nere fast vid Ste Maxime. Så, vi brukar leka när de är där!!

Nä, jag tror nog att jag helt själv beslutar mig för att skicka iväg mailet:-) Går det åt pipsvängen så går det!
Hahahhaahahhahaha
;-)/C

Update:
Så var det skickat, då!  Utan någon annans hjälp!! HJÄLP!! ;-)


No more sleep....

Nä, det blev ingen mer sömn. Låg vaken tills klockan ringde och nu sitter jag här och väntar på byggarbetarna. Mao har jag sovit HELA 2 timmar..... Gäsp..

Jag som älskar måndagar... Fast just denna måndag blir nog bara trött. Annars är ju måndagar perfekt nystart. Ny vecka - nya tag! Klämkäckt;-) hahahhahahahha

Såg att en kompis lagt till mig på FACE book. Hans senast postade kommentar var:
XXXX is feeling rough after a night of ripping up the Baoli.
Hahahhahahhaha, iaf någon som håller ställningarna på EL RIVIERA! Måste nog slå honom en signal senare!


Fröken Hilton partar på Baoli...:-)

Nä, i väntan på byggisarna ska jag göra lite nytta! Måste ju faktiskt ta igen den extremt slappa helg som precis passerat! Suck!

Bonne journée!:-)/C

Klockan är 5.... VART ÄR JOHN BLUND??

Det här är helt galet...

Jag kan inte sova.. Vaknade för säkert 2 timmar sedan och har bara vänt och vridit på mig sedan dess. Jag har så'n ångest över att så många dagar har gått åt till ingenting när jag egentligen har massor att ta tag i... Så nu går hjärnan på högvarv och jag är klarvaken..Fy f*n va jobbigt. Fast mycket kreativt kommer ju fram. Gäller bara att skriva ner så jag har hämtat min "inspirationsbok" där jag skissar och antecknar saker som är bra!

Nä, jag får ta och anteckna lite av det jag kommit fram till i min lilla bok sedan MÅSTE jag verkligen försöka sova igen. Det kommer hit byggarbetare imorgon mellan 8 och 9 så jag måste upp. Klockan är faktiskt ställd på väckning redan 7.

Det som är så märkligt är att jag "normalt" inte är en särskilt stressad person men i perioder kan jag stressa upp mig "på mig själv" och då har jag svårt att sova etc. Fast nu var det så länge sedan att jag knappt kommer ihåg hur jobbigt det är. Jag hoppas verkligen inte att jag är inne i en så'n period igen. Nä, anteckna... SAMT göra en "to-do" list för imorgon så att jag kan stilla mitt sinne och faktiskt se till att "jobba ikapp" allt som jag känner att jag har försummat!

Gonatt! Et à demain!
/C

Tidigt flyg för R och amerikansk kväll hos killarna..

Jaha, näha, R's flyg gick visst tidigare än han trodde. So, han hastade iväg till Arlanda och kvar blev jag :-( ... Hahhahahahah;-) Äh, det hade ju varit trevligt att ses innan han stack men jag ska ju till London den 14:e mars för Affordable Arts Fair... Fast det är ju ett tag tills dess..... Han har glömt sin cashmere halsduk. Utmärkt nu när det är snö och kallt;-)! Han menade på att den KUNDE vara en present eller så kunde jag lämna tillbaks den när jag kommer till London.. Jag tycker att han kan pallra sitt ÄSS dit jag är och hämta den... Eller??;-)

Killarna ringde. Jag ska över till dem och käka hemlagade hamburgare - YAMMMMM! Måste faktiskt rusa för de borde vara klara typ nu! Så mysigt att ha 2 av sina bästa vänner i porten brevid mamma.. Det är förmodligen min räddning när detta place med mammas tjat blir för mycket;-)!!!

Bonne soirée!
:-)/C

Today's - Lindex FYNDET!

Ja, shit vilket fynd. Denna med svarta YSL solisar, mörka jeans och höga svarta stövlar.. NICE säger jag! Fast idag blev det inte riktigt så, mer "mysklädsel" till.


131398-247 131398-249


Jacka i jersey (svart blir ju typ skumt med blixten... men det är SVART iaf;-) från Lindex
Skärp från Armani Jeans
Jeans från Seven

Hos farmor kom jag fram till att hennes vardagsporslin kommer att passa utmärkt i Fr. Plus att jag la in ett litet "önska" om alla hennes HATTASKAR. Superfina! Vi hade ju en "mindre" möbeldelning  när farfar dog och villan såldes, så jag har ju faktiskt redan bla ett ART DECO matbord med stolar och lite andra grejer, och så länge allt bara magasineras så är det ju ingen idé att samla på sig..

Nä, nu ska jag möta L i Sturegallerian. Off I go!

A+!/:-)C


Stack till Hotell Diplomat...

Efter en KORT power-nap vart det dusch och sedan iväg till Diplomat där R bor. Han hade shoppat och käkat på Sturehof och var på sitt rum när jag kom dit så jag hoppade in i hissen..

Han var såklart lika trött som jag. Vi la oss på sängen och pratade, hahah, bla om "the question".. Han höll på att skratta ihjäl sig och sa att jo, ett svagt minne av det hade han men han stör sig på att inte komma ihåg vad jag svarade... Hahahhahahah. "- JA, vad svarade du då??" Hahahhahaha  "-JA - VAD SVARADE DU??" Vaddå? Som att det skulle vara relevant???  Nåväl, vi skrattade och så SOMNADE vi.



Låg och slumrade i nästan 3 timmar. Min telefon ringde typ stup i kvarten så jag var tvungen att stänga av den. Sedan ringer killarna till honom. De var på väg till Godot och väntade på att han ska komma ner till T-BAR så att de kunde sticka. Ooooops! Jag hade dessutom en middag som jag -humm...- var sen till.

Kollade ut genom fönstret - SNÖ! Så vi hade snöbollskrig där inne på hotellrummet.. Hahhahaha;-)
Han lyckades på något märkligt sätt slänga in snö innan för mina byxor.. NICE att gå omkring med en blöt bak... NOT!!!

Sedan skulle tydligen jag hjälpa till att stryka en skjorta.. Det gick inte så bra. Jag kan stryka men den var så J*KLA skrynklig att det var nästan omöjligt. Så, han fick till slut ta över..;-)

Middagen var supertrevligt. Sedan hyrde vi film och ALLA somnade på soffan/fåtöljerna.....

Hur som så sitter jag i princip här och väntar på att R ska ringa.. Det vore trevligt.. SKUMT! Han flyger tillbaks till London ikväll fast jag vet inte riktigt när..

Nä, nu ska jag iväg. Äta lunch och välja möbler ur farmors lägenhet. Den ska avvecklas nämligen.. Inte för att jag vet vad sjutton jag skulle göra med möblerna, jag har ju redan ett förråd i Stockholm med MASSOR av möbler och arvegods men kika kan man ju alltid... De hade en del riktigt NICE ART DECO i sitt hem!

C som i CIAO!
:-)


Inget "ligga på sofflocket" här inte....

Nä, pilla sig i naveln var visst ingen idé att ens försöka. Mamma såg minsann till att jag fick på mig ytterkläderna och prommenerade ner till Strandvägen för att hämta bilen som jag parkerat där igår kväll. Sedan har jag varit i Fältis och handlat mat... Oj, oj alldeles för mycket för lilla mig idag. Och nu måste jag fixa iordning mig... PGA det där AMEX kortet jag nämnde tidigare....



En MYCKET snäll kompis som är här från London (som jag, tack och lov hittade igen på köket då alla andra uppenbarligen stuckit) gav mig sitt AMEX när jag skulle åka taxi hem igår (eller, ja - imorse;-)... Och såklart, min väska var ju på vift så jag var ju tvungen att kunna betala taxin på något sätt... Men.. hihi... jag kunde inte låta bli att varna honom - med hans kort på fickan skulle jag kunna "göra" Hermès, LV, Gucci, Natalie Shuterman etc.etc. idag. hihi... Då kläcker han ur sig:
-"Om du gifter dig med mig får du göra vad du vill med mitt kort!"
... WHAT?? Gifter mig med dig???? VEM?? JAG?? GIFTA SIG?? VADDÅ? VÄNTA, VAD SA DU EGENTLIGEN?? 
-"Ja, om vi gifter oss. Vill du gifta dig?? Det skulle vara helt galet! Varför inte?"

Hahhahahahha JA, det skulle verkligen vara HELT galet. Hahhahahahaha Fast vem kan ta NÅGON på allvar kl 6 på morgonen?? GIFTA SIG?! Hahahha Det var roligt!!;-)



Hur som helst ligger hans AMEX nu i säkert förvar i min plånbok så vi har ju en anledning att ses idag. Ska ta en "power-nap" så man inte ser ut som SKIT! Sedan ska vi mötas upp på en "date".. Kanske ska fråga om "the QUESTION" fortfarande gäller?!;-) Hihihi

A+/C

BLYKEPS!

Jag tror att ordet "blykeps" passar utmärkt för mig idag.... Huuuuuuuuuu....

I'll be back!;-) Nu är jag uppe i alla fall... Och jag som har så mycket att göra.. Oj,oj..
/C

Äntligen hemma!!!

Vilken pärs!

Middagen var RIKTIGT trevlig. Sedan skulle vi på Sture. Och det var ju trevligt... om det inte vore för det faktum att vi diskuterat fotografer halva kvällen och vad finner vi på Sture... en Hänt-fotograf. Say no more... Särskilt efter vår diskussion... Hahhahahhaha!

Efter Sture blev det Köket - surprise. Inte super - jag tycker INTE att deras VIP riktigt rockar... Halvfärdigt bygge och halvmycket folk..... NJA...

Mitt (eller, ja, ok då, på slutet..) i allt var alla helt plötsligt borta...
Och min väska och jacka också....
Första paniken var hemnycklarna - mamma är sjukt sträng och tycker att jag är slampig om jag kommer hem efter kl 2. Nästa panik är väskan... FENDI för 10 tusen... SHIT... Min älsklingsväska dessutom.. Jackan.. också j*kligt dyr... FAN.... och svenska telefonen med ALLA viktiga nummer.... skit..skit...skit..!

Men, hängde med en av kompisarna till hans hotell och ringde MASSOR av samtal (oj, va poppis jag är nu som ringt ALLA nummer jag kan utantill kl 5 på morgonen) och lyckades lokalisera både jacka och väska och kom till slut hem...

GISSA VEM SOM SATT VAKEN OCH VÄNTADE...... MAMMY........Slår ALDRIG FEL...

Oj,oj,oj.oj nu vill jag HEM till FR! NU! Även om kl är 7 på morgonen.. Finns några lediga stolar på nästa flyg??

Fast först SOVA så ska jag berätta storyn om AMEX kortet imorgon... HELT GALET!!
NATTI! Too much Champagne  -  too little sleep....
/C

Fika i Fältis..

Oj, tiden går visst fort när man har roligt... Fikade på Thelins "hörn" i Fältan. FAB med en "catch-up" med L. Hon hade haft kanoooon på Cuba!



Har bestämt träff med GÄNGET på restaurangen kl 8... SHIT... Bråttom....

Hittade en superfin mys"jacka" på Lindex. Hinner inte fota men den finns på deras hemsida..
http://www.lindex.se - Bilden i mitten. Svart jacka för 249:-. Vilket kap! Jag postar bild imorgon!

Nä, dax att skutta in i duschen och fixa till sig! Har precis dragit ett till lager lack på naglarna så de ser blanka ut iaf... Chanels Quick Shine 51 Opalin.. Kan inte bestämma mig om den är fin eller om den ser gul ut.. Och gula naglar vill man ju inte ha, det är ju bara 80-åriga STORRÖKARE som har det..;-)
Oh well - it's Chanel.. ;-)

Ikväll blir det sidenklänning från French Connection och lårhöga mörkbruna (fast nedvikta till knät) stövlar med rund tå och hög klack!

Have to RUN!
Bonne soirée!:-)/C

GET THE PARTY STARTED....

ADRENALINE TRIGGER......



http://www.youtube.com/watch?v=a-b86XCTU2Q
Jag säger så här: THAT'S CATWALK MUSIC!!!

Jag är sååå förvånad över Lagerfeld's "catwalk music" på "hans" skiva... I would fall asleep....;-)

Nä, annat var det på "min tid" ;-) då var det Chemical Brothers och annan "trigger music" på visningarna. Therefor - var bara tvungen att lägg in länken.. och vara lite nostalgisk. Nu är alla fall jag på G!

JAAAYYYEEEE! L ringde precis! Hon är tillbaks från Cuba.. YEE-HAAA! Så vi ska ses typ nu! FAB!!

C U L8ER!:-)/C

Express weekend spa...... precis vad jag behöver...

Nä - inget går upp mot behandling på CARITA men har man inte tid så.....

131398-246

Apivita Aromatheraphy.... NICE! Idag blir det scrub och mask, det får räcka för att pigga upp en GRÅ ,eller egentligen VIT, mig!
Ska ju ut med några SMASHING GIRLS så jag vill ju inte vara sämre.. Eller, ja, jag får väl göra så gott det går!! Om inte annat får Chanel Soleil Identité fixa till färgen i alla fall..;-) hihihiihi!

Känner mig som en spärrballong dessutom efter lunchen...Det blev lite too much!

Ehhh, nu när jag tänker på det.. Jag måste nog peppa mig själv lite.. Fast jag ser faktiskt fram emot utgång ikväll! Ibland blir jag så ångestig och bara tycker blä.. Konstigt egentligen eftersom jag är extremt social och går ut massor men ibland så känner jag mig bara STRESSAD innan.. Helt sjuk!? Stressad för vad?? Idag är jag INTE stressad - känner mig bara.. hm.... typ ful. Fast det går över!:-)

Nä, ångesta mig lite över målandet är vad jag ska göra nu! SEE YA!

À bientôt!/C


Today's outfit.......

AAAhhhhhh, det är ALLTID trevligt med lite GLITTER!!!!! JEPP!:-)

131398-244131398-245

Kofta från French Connection
Jeans från Seven
Skärp från Armani Jeans

Nä, idag är det MYCKET att göra och ikväll blir det DINNER och UTGÅNG med ett gäng som flygit in utomlands ifrån! GREAT!

A+/C

Vinterdäck på Rivieran...

DET SNÖAR... ja, nästan iaf... ;-)!!

Blir nog till att köra vinterdäck hela vägen ner till la Côte d'Azur..... Hahahhahaha...

"-C, du har kört över en spikmatta - jag kan se spikarna i däcken...."
"-Nä, det är SVENSKA däck..."
(ja, jag vet - inte TILLVERKADE i Sv kanske men - you know?!?!;-)



Nä, jag måste lösa det på något sätt.. Väghållningen suger med vinterdäck, tyvärr har jag inte de "spikfria".... Men jag kan ju inte åka till verkstaden på Gärdet och byta till sommardäck nu, det skulle ju vara olagligt. Och j*kligt osmart om vädret genom Sverige är som idag.... Tyskland kan iofs vara lite förrädiskt rent vädermässigt så vinterdäck kan nog ha sin fördel där med men i FR... Hahahhhaa!!



Hur som, SHIT va jag ser fram emot resan... Har kört sträckan 5 gånger och det är lika kul varje gång (ja, förutom Tyskland då... det är bara som en hel dags transportsträcka.... boring...)! Många undrar ju om det står rätt till i huvet när man faktiskt tycker att det är KUL att köra bil i 3 HELA dagar. Men va sjutton, är man fler och har sjyst musik. DET ROCKAR!!

Nä, cappuccinon är drucken. Et maintenant - ta-da - du travail!!!
Bonne journée!/C

Resten av "the secret"....

Här är resten.... av det "hemliga" innehållet i väskan idag! För det vet i alla fall alla tjejer att det aldrig är same-same från en dag till en annan..;-)

131398-242    131398-243

Solisarna är köpta i Ste Maxime för en BILLIG peng och de fungerar som bilsolisar enl. slit-o-släng principen. Och appropå solisar.. jag kan inte hitta mina bruna Gucci.. Det är J*KLIGT irri!! Morr..

Sedan är det Cold Creme från AVENE (finns på franska apoteken)

Gloss från
1 Victorias Secret - Piece of Cake
2 Chanel - Bon bon
2 Stila - Grapefruit
3 Isadora
Läppenna från MakeUp Store

Savetter - tvättar händerna mest hela tiden.. och om det inte finns möjlighet har jag iaf dessa!!

Liten flaska av Givenchy's Aqua Allergoria - Herba Fresca. Egentligen min sommardoft men den hänger med i väskan ibland ändå. Bara kul förknippat med den.. Speedboats, Baoli, Party, Yachts, Middagar... you name it!! Den doften är bara SKOJ och VARMT VÄDER!!!:-)

Tuggummi från STARBUCKS i liten plåtask.

Och lite hårgrejer - faktiskt ALLA från H&M! H&M är bra!

Och så telefonerna..
I Sverige rings det på Sony Ericsson
I Frankrike rings det på Motorola RAZOR

Nä, nu måste jag rusa iväg på middag!!
Bon Apétit!!
:-)/C

A girls best kept secret....

131398-241

Här är mitt NÖDVÄNDIGASTE i väskan... Förutom telefonerna och lipglossen då...

Almanacka, myntgrej och plånbok (rymmer 2 kort, körkortet och typ 2 visitkort - perfekt!) från LOUIS VUITTON
Penna (i almanackan) från MONT BLANC
Kamera (med brunt fodral) CASIO Exilim
MP3 från SONY
Monaco nyckelring
PRADA nyckelring i brunt skinn med 2 ringar

Se'n har man såklart massa annat - typ gloss, hårgrejer, solisar etc. Helt sjukt va mycket man får plats med i en väska egentligen... Men det här var lite i alla fall...

Oh, well. Back to what I was doing....
A+/C

Lyxigare lunch - finns det???

Skumt ljus ute... ser ut som en gulnande film fast på riktigt... Skumt!

Vaknar nästan alltid före väckarklockan, typ en halvtimme, men idag... 3 MINUTER innan. Lite störande faktiskt.. Även om jag INTE skulle vilja ställa alarmet tidigare... Störande i alla fall. Känns som om jag "tappat" 30 HELA minuter.

        

Jag har blivit bjuden på RIKTIG LYXLUNCH idag!! Och då snackar vi INTE 480 stjärnor i Guide Rouge (tidigare Guide Michelin) ELLER Lyxkrog heller för den delen. Och NIX - ingen privat jet till okänd destination;-)!!

En kompis ska laga lunch till mig HEMMA hos sig! Och så  bor hon ett stenkast från mamma (där jag bor nu).. KAN DET BLI LYXIGARE?? HEMLAGAT och precis runt knuten!!

SÅ skönt att slippa Stockholms restauranger under lunchtid där det BARA stressas.. Massor av SUITS som stressäter och slänger ur sig massor av CORPORATE BULLSHIT till höger och vänster. För det är ju så lunch ser ut i Stockholm...



Hemma i FR är det en annan femma - särskilt under vår och sommar. Folk äter lunch i flera timmar och bara relaxar... Och har TID att luta sig till bordet brevid för att konversera och diskutera livets väsentligheter (hihi ja, typ).... DET ÄR NICE! Fast det får ju inte bli för ofta;-) Risk för överkonsumtion av alkohol (usch - skrämmande egentligen) samt att det kostar en slant.. Men IBLAND måste man ju unna sig!!



Nä, Cappuccinon väntar!
Bonne journee!/C

Plaskdammens klubb för inbördes beundran...

Nä, måste DISSA - bara liiiiiite...

Galor i ALL ära. Mode i ALL ära. Svenska ELLE - NÄ.

Har hittat gamla internationella modereportage i Svenska ELLE. Med andra ord OLD NEWS... Nej tack! Har inte köpt Sv ELLE (prenumererade faktiskt ett tag dessutom...) efter att jag hittat ett gammalt reportage för 2:a gången. Där går min gräns. Har de ingen fantasi? Eller är de kanske lite efter? Huuummm..

I år är det kul jurydeltagare men oftast så blir potentiella, nominerade etc. TYP SAME-SAME... Och, I know, branschen är inte gigantisk..... men.. kanske vara lite nytänkande?? Kanske? Bara lite?
Erkänner villigt att jag inte ens kollat årets nominerade så kanske, KANSKE juryligan denna gång överraskar?!

Och FESTEN?? Ja, jag menar förstås FIRMAFESTEN... Hhihihihihi Med HELA klubben för inbördes beundran i släptåg... Äh, ok då! Fest som fest - den blir så rolig som man gör den;-)!!

Ja, det var min diss... Orättvis?? How would I know;-)? I denna lilla plaskdamm som Sthlm är... Hihihihihihi;-)
/C


Today's..

Ja, lunch blev det - och trevligt var det :-)! Såklart, vad annars;-)

Dressed in;
Blus från Massimo Dutti
Skärp från FENDI (Fendi B)
Jeans från Seven for all mankind
Svarta mockastövlar

131398-240

Min bil längtar nog till Fr. Körde upp den till Sverige i september och då fungerade den bra! Den är ju bara 4 år och det är bara jag som kört den eftersom jag köpte den ny men sedan den kom tillbaks till Sv.... Den låter lite konstigt...

Och stereon. Först strejkade CD spelaren, för mycket sand i förmodligen;-) sedan blev displayen svart och NU... Volymen kan ej ändras och den är HÖG... och byta radiokanal kan jag inte heller.. så jag lyssnar enbart på radio LOVE Södertälje... FRÅGA MIG INTE HUR ELLER VARFÖR.....?!?! Vad sjutton har jag gjort för att förtjäna detta?? 

Och  ska jag köra ner till Cannes så FINNS DET INTE att jag kör hela vägen utan musik. Och utan CD skivor.. Nix pix! Ja, ja det är nog lätt fixat, kanske ONOFF i Fältis har några!?

À plus tard!!/C

AMBIVALENT...

Har lovat bort mig på lunch idag. Och det är såklart jättetrevligt att träffa vänner och prata strunt över lunchen men allt som oftat känner jag att jag egentligen inte har tid.. eller ork...

Fast så vet jag att OM jag inte bokar upp sån't så saknar jag att träffa vännerna, tycker att jag själv är såå tråkig osv..

Aningen ambivalent... Fast jag vet att om det tar emot innan så blir det ALLTID så trevligt när man väl är där! Men just nu känns det som om jag borde ha annat för mig än luncha just på luchen...



Nåja. Frukostcappuccino först!
:-)/C

Så mycket avgaser....

Förstå, hur mycket avgaser avger man inte när man måste leta parkeringsplats i över 40 minuter... GAH - man blir ju galen! Och överallt är det vägbyggen.. Eller cykelbanor.. Eller så gör man helt enkelt grusplan av parkeringsplatserna.. Nä, innerstan är ingen hit. Tyckte att de pratade om att bygga parkeringshus under Östermalmshallen men det har det varit tyst om de senaste åren.

Det lutar åt att jag kör ner bilen till Fr istället för flyg så då slipper jag problemet. Hemma har jag ju parkering! Och hade jag inte haft det finns det plenty of parking precis utanför gaten!

Nä, natta!! Bonne nuit!
/C

Privatekonomi för en SLÖSA....

Här är ett inlägg med ett gäng RIKTIGT BRA EKONOMITIPS från Nollåttan!!

http://nollattan.blogg.se/160107145107_fixa_din_privatekonomi.html

Den som läst min lilla blogg vet ju att det ju går typ ut för branten för mig......
eller kanske stupet rent av. 

Det är inte helt ovanligt att jag äter luncher för 300-500 sek  per lunch och jag handlar dessutom saker utöver det, och sedan är det middagar..... och jag har typ INGEN KOLL......



FAST NU SKA DET BLI ÄNDRING - EN NY C 2007!! I alla fall ekonomiskt;-)..

Tror mig ana att det dessutom finns en och annan liten shopoholic i bloggträsket som också skulle ha nytta av Nollåttans tips! Eller?? ;-)

Nä, noteringshäfte! Det är min nya giv! En "mjukstart"..;-)
:-)/C

UTMANING BILAR!!

The Cars Vanquish S

GIVE IT TO ME BABY..... A-HA, A-HA... ;-)

Aston Martin Vanquish S har en GIVEN plats på min parkering. (saving a spot;-)
GRYYYMT sleeeek och kul att köra.. (brukar åka på bana, Circuit Massif de l'Esterel ovanför St Tropez!) Sist körde en kompis nästan ihjäl sin.. Det kom SMOKE från däcken när han slutligen stannat i depån.. Snyft! Jag var självskriven sjuksköterska åt sötnosen - ja, BILEN alltså!;-)

Och så skulle jag ÄLSKA att äga en så'n här!!! SOOO RIVIERA!!
En liten "garden car" i form av en gammal PEUGEOT 205 cab. Den är JAG. Punkt.



Hmmm... ett 3:e drömåk... C's Z4 var ju skoj att köra men jag vet inte riktigt om den kvalificerar som drömåk..

131398-204

Det blir nog Lamborghini Gallardo Spyder - den är sådär gulligt tjejig!! Hihi!



Det får vara mina 3(4) drömåk även om jag skulle "nöja" mig med de 2 första!! :-)
Utmaningen härstammar från
Catya och Alexandra!
/C

Ny HYPAD vintageshop i PARIS

Tydligen THE BEST!

SZTARK VINTAGE
4 bis rue d'Uzès i 11:e arrondisemanget - PARIS!

Exceptionella couturepjäser hänger om vartannat på 100 kvm..



Klänningen kommer inte från Sztark Vinage MEN däremot från YSL - 1965

Tycker att second hand/vintage kan vara roligt men köper knappt själv. Fast nu.. vid nästa Parisbesök ska jag definitivt göra en avstickare till 11:e! Man kan ju alltid kika!!;-)

A+!C

Partysugen kvart i tolv en tisdag???

OK, SOLEN SKINER och den där skivan jag köpte på flygplatsen i London får verkligen dopaminet (substans i hjärnan som stimuleras av bland annat musik...) att SKJUTA I HÖJDEN. Jag som dömt ut skivan BIG time efter en 1:a scan...



LYSSNA!!! (Och kolla videon..... SOFT PORN or WHAT??)
http://www.youtube.com/watch?v=tIt0w18RdLk&mode=related&search=
Det är en av låtarna på min CLUBMIX dubbel CD.

Tänk om det ändå varit augusti och jag varit hemma... Då hade det definitivt blivit en ROSÉ lunch följd av PARTY...! Eller i alla fall BAOLI i helgen - men, nix, jag är ju i Sthlm.. :-(

Måste ringa C och kolla att hon håller ställningarna. Lämnade massor av CD's med CLUB MUSIC i hennes Z4 så hon cruisar nog längs kusten och har det bra... Också med dopaminet på topp... Hahahhaha! Fast hon kan ju "göra" Baoli eller Jimmy'z till helgen om hon vill...

Nä, dax att rikta energin åt annat håll!!!
/C


Golden Globe favoriter..

Jag är egentligen inget stort fan av Reese Witherspoon men hennes gula NINA RICCI klänning - YA-MY! Gärna en så'n i garderoben för vårens bravader... ;-)!! Hela hon ser faktiskt riktigt NICE ut!

131398-238131398-239

Hilary Swanks classiska CHANEL är också grymt snygg!

I övrigt var det inte så mycket WOW på röda mattan. Och Beyoncé kändes HELT FEL i sin vulgo klänning. Ok att det var "metallic" men ändå soooo WRONG....

Bonne journée!
:-)C

Över 50% klarar inte teorin... SKÄRPNING!

Helt ärligt.....

Vad är det för AIR HEADS?? Fler än hälften klarar sig inte. Hello?? Tittat i boken över huvudtaget, eller??

Tog själv körkortet för 5 år sedan och såå mycket kan det inte ha ändrats.. Lite får man väl anstränga sig (även om jag måste säga att det INTE direkt är Einsteinkunskaper som krävs..)!

Nä, verkar det inte som om folk bara blir slappare och slappare och tror att de kan komma undan med det?? Nä, fram för ambition och kunskap! Och att inte fler än hälften klarar teorin - det är LÖJLIGT!

Oj, det blev visst dagens ANTI. Fast det ÄR skrämmande! Nä, dax att ta tag i saker!!
:-)/C

Kul lista!

Lista från www.lovelyc.blogg.se

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?

GLAD och motiverad!
När är du lycklig?
När jag är i FRANKRIKE - the biggest love of all!! ;-)

Vad beställer du på krogen?
Champagne

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft.
Borde kanske inte men.. Stureplanskvällen mitt i veckan slutade hos en kompis på Humlegårdsgatan (ingen orkade gå längre än så från Kharma..) vid 8 på morgonen. Brukade börja jobbet vid 9 och just denna dag hade jag naturligtvis ett möte vid 10 - med ett av Sveriges största bolag... USCH! Inga fler sådana bakfyllor kan jag lova... Ikkk! Men jag genomförde faktiskt mötet.. Iiiuu, ett under att de andra inte blev onyktra på min utandningsluft...

Vilken är din största fåfänga?
Att mitt hår är glansigt.... Och VÄLVÅRDADE SKOR!! Fy för slas-hasar på stan. Slitna skor kan verkligen förstöra en hel outfit!!

Hur vill du helst transportera dig?
Med chaufför i en FET Mercedes... Eller i en snabb, blank sportis utan tak;-) - fast då med mig själv bakom ratten!!

När googlade du ditt namn senast, och varför?
Här om dagen. Måste kolla att jag ligger högt eftersom jag är konstnär och det händer att folk söker på mig.

Vad är ditt starkaste minne från barndomen?
Julaftnar på landet i Närke. Tomten kom alltid med lykta över isen!

Väldigt kortfattat, gärna i ett ord: din syn på dokusåpor.
Bye-bye.....!

Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
---
När den upptäcks är den väl död, eller?? I do MY STYLE. Typ;-) Hahahha

Vem är den mest kända människa du talat med?
Ett gäng skådisar, musiker, modeller, typ, fast STÖRST förmodligen en vän som varit en av Europas mäktigaste business men..
Måste tillägga att Jamie Cullum är RIKTIGT GRYMT TREVLIG och ÖDMJUK!!!

Vad är det närmaste döden du kommit?
Kullerbytta i badkaret när jag var liten. Jag kom liksom inte riktigt runt;-).
Sedan höll jag ju på att förblöda i september och behövde akutopereras men eftersom läkarvård var nära var jag inte särskilt orolig!

Vad smugglade du in i landet senast?
Smugglar inte! Möjligtvis några små mynt i någon valuta som inte får lämna landet men som man glömt. Sprit och sån't skit kan man ju faktiskt köpa överallt ändå och jag är inte direkt den som orkar släpa kassar med sprit bara för att det finns på Tax-free'n...

När skäms du?
Sällan.

Om du skulle bli psykisk sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Ehh, jag har redan drabbats av "konstnärsskap" så jag är nog lite galen;-)

Vilket är det värsta kok stryk du fått?
Av en störd pojkvän för länge sedan - TACK o ADJÖ!!

Vad är det märkligaste sms du fått?
"Will I see you at Naomi Campbell's party tomorrow night??"
Avsändaren tog förgivet att jag kände Naomi. WHAT??

Fyll i meningen: "X, X och X - det känns som historien om mitt liv";
Rastlöshet, resor och SKOJ (fast inte alltid..)..

Vad irriterar människor sig på hos dig?
Att jag ibland tar saker lite lättvindigt..

Berätta om ditt senaste utbrott.
Ehh, bor hos mamma nu när jag hälsar på i Sv. Då får man utbrott mest hela tiden.... MORR!!! Det är en så'n j*kla massa tjat...

Det var det!
:-)
C


ROSA HERMÈS!!!

Det finns väl INGEN som kan motstå en NICE HERMÈS....... Uppenbarligen delar jag min förtjusning med www.nollattan.blogg.se !!!!! Som dessutom tipsat om Hermès scarfs för 500 sek (say WHAT??;-) på secondhand!!! TACKAR!!! Fler tips av den kalibern tas tacksamt emot!!! :-)

131398-237

Den här rosa med vagnar är köpt när jag flög genom Zurich. Min kompis L BEORDRADE mig att haffa en åt henne eftersom Hermès NK inte hade några trekants scarfs ALLS!?!? De verkar ha tomt hos sig mest jämt...

Tacka vet jag Hermès i St Tropez eller Monaco. Alltid MASSOR av saker och FABULOUS service!! Cannesbutiken - NO THANKS! Visst, de har en och annan trevlig expedit också men majoriteten är för dryga för sitt eget bästa!

Hur som är L på Cuba och semestrar nu men hon är tillbaks till helgen så hon kan få sin lilla scarf! Ångrar BITTERT att jag inte köpte same-same fast i svart botten med vita vagnar.. Morr!

À bientôt!
/C

Klänning!!

Dagens.. Det här var faktiskt ett av alternativen till lördagens utgång men mamma tyckte att det såg "billigt" ut.. WHAT???? Fast hennes referenser när det kommer till mode kanske inte RIKTIGT stämmer överens med "my world"...! :-)

131398-234

Klänning från Jarl Häller Design (Mammas garderob, från typ 70-talet - kanske därför hon inte gillar den?!)
Tjocka strumpisar i vinrött från Lindex
Svarta mockastövlar med hög klack

Nä, en till Cappuccino.. Kan behövas eftersom mina telefonsamtal inte resulterar i NÅGONTING. Hur svårt kan det vara att nå folk för besked egentligen???? Morr.....

:-)/C

Hahhaha, party-outfit - Björn Borg t-shirt...????

Hahahahah, jag tror jag skrattar ihjäl mig! Hahahahhahahahha

Letade efter viktiga papper. Mamma har sorterat en hög med mina saker där hon även sorterat in gamla saker hon hittat bland sina grejer... Och där hittar jag DETTA!! Hahahhahahahhahaha

131398-233

Det är typ 8 år sedan men jag ser inte en dag äldre ut än typ 10... Hahahhahaha;-) Jag har page och min "party-outfit" är en ljusgul Björn Borg t-shirt med röda sömmar - SNYGGT!;-) Hur tänkte jag då?? Hahhhahaha så har jag ett halsband som sitter åt runt halsen och där det hänger ner en typ 20 cm lång läderrem på mitten.. Ehh. STYLE... Ehh... Haahahahhahahaaha

Ja, det var ett gott skratt - och NU - dags att ta tag i dagens allvarliga göromål..

USCH! Jag har så mycket att göra att jag knappt vet vart jag ska börja. Och så har man dessutom mamma i telefon som TJATAR och TJATAR om en massa saker.. - Kan du hjälpa mig med.... -Är du snäll och fixar..... -Ringer du till........... Eh HALLÅ?? JAG HAR INTE TIIIIID! Och något tycker man ju att hon borde fixa själv. Men hon är inte direkt Blixt Gordon...

Bonne journée!
/C

Hundar och hundgöra!! MORR på slöa Ö-malmare... SKÄRPNING!!

Skjutsade precis hem lillebror. Granen på Östermalmstorg ser ut att ha en stam gjord av gummi.... SHIT va det blåser!!! Doing-doing-doing - hoppas den står kvar imorgon;-)!!

Så när jag väl var tillbaks och parkerat bilen utanför mamma så går jag de få metrarna på trottoaren och där, utanför grannporten - HUNDBAJS!!!! Denna gång såg jag det iaf. Det gick liksom inte riktigt att missa. Någon måste ha rastat en elefant. YAKKKKK!!!!!

Det är så VIDRIGT! Har man hund har man ett ansvar. Kan man inte sköta det så SKA MAN F*N INTE HA HUND!!!

Och appropå hund! Jag LÄÄÄÄÄNGTAR verkligen efter den dagen jag har tid och möjlighet att skaffa mig en "italienare" - alltså en italiensk greyhound! LOVE THEM!!!! Kolla på den här sötisen. Man döööör ju!! (och ja, bilden är dessvärre tjyvad på nätet... oops!)



Bonne soirée!/C

Gårdagens GRYMMA klädångest...

Jag brukar normalt sett inte byta kläder 14973 gånger innan jag går ut men igår....... 14974 gånger blev det!

En outfit var denna. Jag får ångest bara jag tänker på den. Linnet är supersött men liiite för stort. Och så är det just ett linne - med tunna axelband.. Så, jag slängde över en "bolero" (hatar det ordet - don't know why..) i svart sammet. Eller egentligen, det är en midjekort (lite kortare än midjekort) kavaj med små, korta puffärmar. Men.. jag KAN inte bestämma mig för om det är NAJS eller B*JS... 

131398-232

Jag har hakat upp mig på den korta kavajen.. Får man gå utanför ytterdörren i en sådan?? I can't decide...

Linnet kommer från Mango och kavajen från Dorothy Perkins.

Ja, det blev INTE den outfiten i alla fall. Sjukt va konstiga saker man packar i resväskan ibland. Fattar inte vad jag tänkte.... Typ väskan är ÖVERFULL men jag har INGET att ha på mig!

A+/C

Uhuuuu.....

Är ändå RÄTT nöjd.. Inte fullt så bakis som man skulle kunna tro. Fast jag skulle nog skippat ett och annat glas champagne ändå.....

Åt korv också, inte direkt stolt. Köpa korv från korvgubben på Stureplan känns inte r-i-k-t-i-g-t stabilt.... Men, nu blev det så och inte har jag blivit magsjuk heller ;-)

Fatta, klockan är 11. Hela dagen har gått. Och det är superfint väder ute!! Djurgårdsprommis kanske. Eller kanske inte.. hihi.. jag är ju ändå liiiite seg.. hihi.. OCH MÅSTE JOBBA!! Dax att stiga ur sängen..

Oj, oj, lite huvudvärk... ändå.. suck!

Bonne journée!
/C

SHIT va det här placet är PATETISKT!

Är i Fältöversten. Går in på Sabis för att handla. Löpsedlar från kvällstidningarna -

SVARTSJUKEDRAMA I LET'S DANCE..
DRAMA - ja, VERKLIGEN nationell angelägenhet????

KAOSET EFTER DERAS KYSSAR....
KAOS - yeah right?????????????

ÄRLIGT TALAT... Har svensk press verkligen INGET annat av intresse att skriva om.

Eller är det så j*kla patetiskt att hela Sverige bänkar sig för att se Malou von Sivers dansa??
Snacka om uttråkad befolkning. Fast kanske inte konstigt. Kallt som SATAN och inte en gnutta ljus. Och stiffa, tråkiga svennar.

Idag har jag en RIKTIG ANTI-SVERIGE dag! Fast jag intalar mig att "det får man ha" så kanske det blir bättre imorgon. Och tack och lov är ju hemma inte här utan någon annanstans!!! TACK OCH LOV!!!!!
/C


Konst på agendan

Sov läääänge. NICE!!

Ska över till K, där jag har typ ett "konstnärsförråd". Jag brukade måla hos henne förut när jag var i Stockholm (hon har en stooor lägenhet!!). Och nu har jag kvar massor av dukar där och eftersom jag måste påbörja ett projekt nu i helgen måste jag "reka" dukar och dubbelkolla storlek så att jag kan komma igång!!

Får se hur mycket jag hinner måla idag och vad som händer ikväll. Don't know yet....

Bonne journée!
/C

Ok, det räcker nu. Får GÄRNA sluta regna så man kan sova.......!

Det låter ungefär som om jag ligger och sover i badrummet med duschen på... FRUKTANSVÄRT irri!!!! Morr!

Så, jag tände lampan igen och tänkte att ja, jag kan väl posta den där outfiten då (fotade men orkade inte ladda ner tidigare)...

131398-231

Vit skjorta från H&M
Orange tröja i bomull från Camaieu
Jeans från Levi's
Skärp från Louis Vuitton, Damier Azur

That's that. Någon som vet hur man stänger av öronen?? Ska börja med att stänga av datorn. Borde hjälpa om man vill sova..............

À demain!
:-)/C

COOL Londonentré!

131398-230

Var bara tvungen att ta bild. Detta möts man av när man kliver ur hissen hos Mr. N. Ser lite ut som ett designhotell... COOLT!

Fast det verkar som om han hittat en annan lägenhet och vill flytta till ett annat område. Inte direkt dit jag skulle välja att bo men bara han trivs så är väl allt bra :-)!

Han tyckte att jag var dryg när jag undrade varför han letade där, när man kan leta i Knightsbridge ;-)!!! Hahahah ;-)

Jag bodde i Knightsbridge i ett halvår för läääänge sedan och trivdes som fisken!!! Det är fortfarande där jag känner mig mest hemma när jag är i London!

Nä, natta står på tur. Såååå trött!
Bonne nuit!:-)/C

Jag - en riktig lastbilschaffis....

Det måste vara nå't fel på mig. Jag har ätit middag 3 ggr. Och nu blir det inget mer för nu är det slut!!

300 gr. sallad och 400 gr. (!) köttfärs - inte illa! Jag borde MÅ illa men, icke... Skulle kunna äta ÄNNU mer...

Förvånar mig eftersom jag brukar äta rätt normalt... Kanske det beror på att lunchen bara blev praliner och 1 liten hamburgare??

Och nu står glassen på tining..

:-)/C


Helt SLUT!! Hektisk dag med praliner till lunch.. ;-)

Stack över till K. Vi drack thé och åt praliner tills vi storknade.... Pink Champagne Truffles - YAMMI! Och kakor, smörkakor från Fortnum & Maison... Deras kakburkar  är SO FANTASTIC!! Innehållet också såklart ;-)!

131398-229

Sedan (eftersom klockan var över 2 och luchen hade bestått av praliner och kakor) så sprang jag förbi McDo på Nybrogatan och tog en hamburgare "to-go" för att springa ner till Svenskt Tenn och möta L där. L handlade massa saker och sedan fikades det på Crème.

Efter det åkte hon hem och jag gick omvägen hem via Sturegallerian. Sprang först på V och vi pratade LÄÄÄÄNGE. Sedan sprang jag på S. Kanske ska ses imorgon kväll. Vore sååå trevligt. S är världens gulligaste!!

Sedan handlade jag mat på ICA Karlaplan och hem och laga. Köttfärssås och sallad. MUMS! Annat än engelska sandwiches och chips....

Jag är helt slut och kommer inte att röra mig ur FLÄCKEN ikväll. Jo, till kylskåpet för att hämta glass... Men inte mer!

Bonne soiree!
/C


GAP koftan i CASHMERE

Here it is!!! Den lilla rosa koftan i cashmere som bara inte GICK att motstå!!  Plus att det var så himla kallt att jag var tvungen att köpa den ;-) Så var den på rea också och är det något man ska köpa på rea så är det ju dyrare kvalitetssaker... (vet inte riktigt om GAP ingår i den kategorin, dock ;-) Hahahhahaha!

131398-228

Kofta i 100% Cashmere
Linne under med jordgubbar från DIM

Nu ringde K. Så jag ska skutta över dit och ge honom den STORA KRAAAMEN!!

A+/C

Men HELLO! Det är ju fredag!

Kylskåpet är PRECIS lika tomt idag som igår.. Och min kära vän K svarar inte i telefon. Så, jag har fixat mig en cappuccino...

Mamma har nå'n skum box till TV'n. Jag blir galen. Sitter och tittar på någon "dammsugare" på typ TV-shop.. Jag kan inte hitta några roliga kanaler även om jag vet att hon har dem... :-(

Nä, nu ska jag ladda ner GAP koftan!!

Och förresten! Det är ju FREDAG. Då måste det ju hända något skoj. Får ta och ringa gänget och meddela att jag är här (orkar inte tala om för alla vart och när jag är någonstans - de orkar inte hålla "track" ändå utan tycker mest att jag är överallt alltid..;-). Men, något måste man ju kunna få ihop! Lite AW på Hotellet kanske;-)..
/C

Lilla krypin:et...

Jaha, lilla krypin:et hos mamma är nu nybäddat och fixat. Kikandet i kylskåpet tidigare gjorde ju INGEN glad.. Äppelmos. Senap. Mjölk. Saltgurka. Philadelphia Ost. Tomatsoppa. Va sjutton svänger man ihop på det?? Inte en enda grönsak heller. Mamma är "duktig" på att ha tomt kylskåp. Om det nu är någon bedrift!? Gah, jag som är så sugen på något. Och cappuccino kan man ju inte direkt fixa nu.. liiiite sent..

Imorgon förmiddag ska jag äta frukost med en vän som är sjuk. Hade det inte varit för modern teknik skulle han inte levt idag. Men tack och lov får han mer tid.. Hela min kropp snärper sig bara jag tänker på det.  JAG LÄNGTAR TILL VÅR FRUKOST IMORGON!! Han ska få världens största och längsta KRAM!

Och sedan ska jag träffa L och hennes lilla dotter. Pratade med L idag och hon blev ÖVERLYCKLIG att jag var på väg till Sverige!! -"ÄNTLIGEN!! Jag är sååååå uttråkad och trodde inte du skulle upp till Sverige förrän om några månader!" Men, here I am!! ;-)

Har redan kollat biljetter till Fr. AVSKYR att inte ha ett datum då jag ska hem. Man hamnar liksom i ett vacum. Irriterande. Fast anledningen till att ingen biljett är bokad är för att jag inte vet om jag ska köra ner med bilen. Nåväl, finns billiga biljetter än så länge så det är nog ingen brådska att bestämma sig. Plus att jag måste "reka" jobbsituationen i Stockholm. Om saker börjar röra på sig måste jag nog stanna ett tag. Fast då är det ju bara SKOJ!!

Så får jag se vad som händer med galleriet i London också. Måste nog dit igen snart för att dra i alla trådar så att det rör på sig! Kolla in detta galleri... Här skulle jag GÄRNA ställa ut!!!
TONI HEATH GALLERY

Nä, nattadax. Skivan jag köpte på flygplatsen var INGEN HIT!! :-( Men, C blir nog glad om hon får den som "bil-musik".

Bonne nuit!
/C

MICHAEL KORS - ISLAND........ Det är definitivt jag i sommar!

SKOJA den kommer att stå på min badrumshylla i vår!! (Kanske snarare än så till och med ;-) Provade den på Tax-free'n idag och nu kan jag inte sluta lukta på min arm...



Doftar av :
Kauai Waterfalls, Oxygenated Water, Chinese Kiwi, Hydroponic Honeysuckle, Parrot Tulip, Champaca Flowers, Ginger Lilies, Bulgarian Rose, Stephanotis, White Bark Accord, Galapagos Driftwood.

RIKTIGT SOMRIGT och super SMARR!!!

Vann The Fragance Foundation 2006.

SKA HA! Och så får det bli!!
:-)/C

BACK IN STOCKHOLM.....



Jaha, så möttes man av snö när man landade.....! Fast, all good!! Rätt trevligt att se lite snö faktiskt.

Och.. jag har kommit på att det finns en STOR fördel att ha åkt ifrån England.... MATEN!!

Under en vecka har jag i princip livnärt mig på bacon sandwiches, pizza, curry, mackor (med diverse fyllning), wraps, Starbucks vanilla latte, alkohol (typ OVER DOING under förra helgen..)... Med andra ord inte särskilt nyttigt och inte ens i närheten av vad jag brukar äta.. Min kropp är nu i uppror!!! Tack och lov blev det ju i alla fall lite sushi och crispy duck men det hade nog varit bättre om jag enbart hållit mig till det!! Jo, en sak till. Minst EN PÅSE salt och vinäger CHIPS har slunkit ner varje dag... FYYYYYYYYY!

Höll på att missa flighten... Var där i god tid (oj, oj, betyder det att jag börjar bli vuxen.. det är nog 3:e gången i rad nu som jag inte springer in och flåsar 5 minuter efter att incheckning stängt...) och satte mig på - SURPRISE..... Ta-da - STARBUCKS ;-)!!!!! Drack latte och åt en wrap OCH en lite påse chips med vinägersmak.. 



Sedan blev det en tur till tax-freen. Har ju allt jag vill ha så det fick bli ett Victorias Secret lipgloss... Sedan gick jag till skivaffären och hittade en DANCE skiva med bland annat Nelly Furtados Promiscuous (och hur GRYM är inte den?), så den fick det bli..



Sedan strosade jag runt lite... Och så tänkte jag att.. jag avancerar väl mot gaten... Nu har jag typ gjort allt annat.

Men så stannade jag på "lady's"... DÅ SÅG JAG VAD KLOCKAN VAR.... SJU MINUTER KVAR TILL FLIGHTEN... BRÅTTOOOOOOOOM!!!! Slängde laptopväskan över axeln igen och SPRANG...

Var faktiskt inte sist! PHIEWW!! Och jag hann ju! Hmm.. aningen i behov av "lady's" dock men ändå.. ;-).

Nä, har kastat mig över datorn när jag klev innanför dörren så nu måste jag gå och "tulla" kylskåpet!

Bonne Soirée!
/C

Sla upp STARBUCKS i ordlistan och dar finns en bild pa mig!!

Har nog spenderat 3 timmar pa Starbucks idag. Uuuuhhhh. Kan man dricka sig "matt" pa Starbucks sa har jag nog gjort det.. Har hunnit med hela 4 olika Starbucks idag.

Och en svang pa GAP. Finaste rosa koftan i CASHMERE hangde dar och ropade pa mig. Och eftersom jag inte satt pa mig tillrackligt med klader (brrr... det har varit iskallt idag..) fick den folja med till kassan!!!! SOT ar den, jag postar bild nar jag ar tillbaks i Stockholm. Min dator ar nu nedpackad eftersom jag aker imorgon. VILL INTE AKA! I alla fall inte till Stockholm... :-( Hur som, koftan ar ett riktigt kanonkop - varm och supermjuk.. mumma!

Na, maste fortsatta packa...
Bonne soiree!/C

Ballerina skorna från igår!

Eftersom jag, äntligen, hittade en converter igår så kan jag visa skorna som det till slut blev. Princess-skorna i röd siden var ju slut men jag kunde inte gå EN meter till i mina klackar så det blev dessa i svart mocka och skinn istället...!

131398-226131398-227

Med blixt ser det ut som om det är färgskillnad men det är bara mockan/skinnet. De är helsvarta!
Köpta på DUNE.

Nä, C U L8ER!/C

Imorgon bar det av till Stockholm och avhyvling.... VILL INTE!!

Na, fy! Det vander sig i magen bara jag tanker pa det.

Mamma och jag har knappt pratat sedan jag stack till London i fredags.. Hon har ringt EN gang och da for att tala om for mig att sa snart jag landat ska vi MINSANN DISKUTERA FINANSERNA...!!

Det ar en sa'n SJUK psykpress att gora sa tycker jag. Inte ens fragade hon om jag hade det bra, eller hur det gar att bo med Mr. N (vilket naturligtvis ar det forsta mina tjejkompisar fragat nar de ringt!!), inget nyfiket alls. Inte hur det gatt med gallerierna.. INGET!! Hur sjukt ar inte det.

Na, det ar UBERSTRESS bara att tanka pa att flyga till Stockholm imorgon. Jag maste hysa in mig hos nagon av tjejerna. Det GAR inte att bo hos mamma. Jag vill egentligen bara till Cannes!!!

BLA! Och BLA ocksa for att det regnar har.... Ovantat... It's London... :-(

Och hur skadad ar inte jag som antligen kopt en converter sa jag kan anvanda min egen dator med å,ä och ö och så har jag vanan inne att skriva med a och o så hela inlägget har jag gjort det.. Hahahhaha :-) Stört! Hahahahha

A +!/C

SJUKT BRA DAG!! Fast inga princess-skor. Och ex-sex regeln ar definitivt ur funktion..

Ok, jag borde lyssna battre pa mina vanner. Och jag tror att jag egentligen vet innerst inne ocksa. Bara jag TAR MIG AN sa loser det sig.

Idag hade jag 5 gallerier pa listan. Det forsta jag kom till vart MYCKET positiva och vill att jag skickar over material for att testa deras marknad. HELT GAAALET!! Han gillade det som jag har pa min hemsida och forklarade att de forsoker na den yngre publiken som soker "contemporary art" och att jag, med mina tavlor, ser ut att falla bra in dar!!!!!

GAH, jag som ar saaa radd for att marknadsfora mig sjalv och for att misslyckas. Visst kan jag vara nojd med mina tavlor men sedan tittar jag pa annat och jamfor och sa sjuuuunker sjalvfortroendet. MEN NU, nar en proper GALLERIST i LONDON faktiskt ar pa..... GOSH!

Sa, jag bestamde mig raskt for att det fick bli dagens arbete. Med andra ord har jag agnat resten av dagen at SUSHI pa 5th floor pa Harvey Nichols och sedan har jag letat efter princess-skorna. DET AR SLUT I HELA LONDON.... SNYFT. Men jag hittade ett par andra. Egentligen hade jag inget val. Stack hemifran i hoga klackar imorse och det funkar ju inte sa lange. Sa, skoinkopet var HOGST NODVANDIGT for mitt valmaende;-)!!

Jag har ocksa hittat en converter sa ikvall kan jag ladda bilder!! Om jag orkar. Mr. N och jag var fortfarande vakna inatt vid halv 2. Det var sa himla varmt sa, jag var ju tvungen att foresla att prova sova utan undies...... Och, oops. Det blev visst busdax.. ;-) Om bara vi kommit pa den iden typ 2 timmar tidigare.... JA, JAG VET. Den dar ex-sex regeln.... En del av min hjarna har glomt den... Kanske tills pa torsdag.. Asch, regler ar till for att brytas, eller?? Hihihihihi ;-) Ja, ja, vi somnade ju i alla fall sa det hjalpte ju...;-)

Bonne soiree! Nu maste jag till Starbucks, vanilla latten frestar..... MUMS!
/C

HELT J*KLA OSANNOLIKT.....

Utstallningen pa National Portrait Gallery var riktigt bra! Och nar det val var avklarat var kl. 6. Har ocksa hittat supersota princess-skor.... Men de fanns inte i min storlek. 37:orna var verkligen FOR sma och 39 sag ut som pramar... SNYFT! Sa imorgon maste jag ut pa jakt.. Fast bara lite.. jag maste ju gora LITE nytta...

Efter galleriet stack jag mot Mandarin. Mr N och jag hade bestamt traff i cocktailbaren vid 8 sa jag tankte att jag kunde gora Harvey Nichols och Harrod's innan, jag var ju tvungen att forsoka hitta en converter.

SEDAN HANDER DET SOM BARA AR SAAAA J*KLA OSANNOLIKT..



Jag springer pa ett ex. En amerikan som bor i London. Det "tog slut" eller na't for typ 2 ar sedan. Jag packade vaskan (efter ett besok hos honom i London) och sa i pricip

Feta EGON som du kan dra at h*elvete. Ring inte mig och jag vill ALDRIG nagonsin se dig igen!!!



Sa smallde jag igen dorren och stack till Heathrow! Han ringde och ringde men inte ett enda samtal svarade jag pa. OCH NU STAR HAN ALLTSA FRAMFOR MIG UTANFOR HARROD's!! HUR STORA AR ODDSEN PA DET?????

Han var tillsammans med en svensk tv-person for lange sedan och forsokte forklara for mig att hon minsann var en bimbo. Men med tanke pa hur han ar sa var det inte svart att lista ut att hon, precis som jag, dumpat honom och han var bitter. Undra vad han kallat mig?? Hahahhahahahhahahahahah.....

Sa, nu star han alltsa dar och ser ut som en fagelholk. vilket iofs jag ocksa gor - att springa pa honom var typ det sista jag hade raknat med...... -Come grab a burger with me. I still haven't had lunch. Sager han och klockan ar halv sju. Foga forvanande eftersom han jobbar SJUKT mycket.. Sa, jag hade ju 1 och en halv timme kvar till jag skulle traffa Mr. N so buger it was!

Han har tankt sa mycket pa mig och varit sa ledsen eftersom jag inte svarat pa hans samtal. Han ville ju bara be om ursakt och saga att han hade fel... SHIT killen kan tydligen inse att HAN kan ha fel ibland. Vad ar det jag hor????? Hur som helst ser han lite trott ut men i ovrigt snygg som vanligt.

Ja, nar hamburgaren var uppaten var jag tvungen att leta efter en converter och han var tvungen att fortsatta jobba. Sa, vi ska horas idag och han ska se vad for kontakter han kan dra i for mina tavlor. NICE - eller hur! For den delen har han sjalv just kopt en FET lagenhet sa han skulle nog sjalv behova inforskaffa lite av min konst.. ;-) Hahahha.

Na, helt sjukt och egentligen mer makligt an vad som syns har. Skulle jag beratta allt skulle det bli typ 2 pocket bocker... Hahahahhahahahahah ;-)

Och, idag SKA jag gora lite nytta och aven se om jag kan hitta "princess-skorna"... Snalla, lat dem finnas kvar NAGONSTANS... Ja, fast nu ar ju inte skorna nagon prio men anda... bara leta LITE!? ;-)

Bonne journee!
:-) C

Sofis FCUK klanning... i massor... pa rea! Asch, ratt ointressant - Annat ar det med National Portrait Gallery!

ja, jag har visst inte kommit sa langt.... Var tvungen att stanna och kolla lite affarer forst.... Sofis morkbla klanning fran FCUK med paljetter har nog bara salt i Sverige... Har finns den kvar i MASSOR pa rean.

Naval, jag har fixat min Vanilla Latte pa Starbucks sa nu har jag lite ny energi. Dax att ta tag i konsten nu da... Tankte ta en titt pa National Portrait Gallery dar en David Hockney utstallning pagar! Eh.. jag vet... inte riktigt det som var pa dagens lista men jag tankte att lite input alltid ar bra ;-)

CIAO-CIAO/C

Lindsay pa bio igar och gallerimarathon som dagens uppgift!

Gick och sag Robert Altmans sista film igar "A Prarie home companion". Den var "trevlig"... hrmpf.... Som vanligt med hans filmer ar handlingen aningen diffus och det vimlar av karraktarer... Meryl Streep var helt FABULOUS som alltid. Lindsey Lohan kanske inte fullt sa bra.... direkt..... Naval. Innan bion stack vi till Wagamama och at nudlar. DAMN det var GOTT!!!! Onskar att det fanns Wagamama i Frankrike ocksa!



GAH, det ar sa typiskt att jag inte tankte pa att kopa en "converter" for elutagen nar jag var pa flygplatsen... Batteriet i kameran har tagit slut, annars kan man ladda over med enbart USB kabeln.. Naja, ska kolla pa Harrod's det har ju en del "turist-grejjer" och det skulle forvana mig om de inte tankt pa converters...



Idag skiner solen, for a change.. Har regnat sedan i fredags. Eller, forresten, skiner och skiner... Kanske lite overdrift.. Nagra stralar har hitta nedanfor molnen.. Tur i alla fall att det inte regnar. Idag ska det goras nytta vilket innebar sneakers pa och ett GANG galleribesok!!

Maste fa tag pa P for att se om jag kan fa ihop ett mote med en av hans vanner som har galleri. Plus att de som ager lagenheten vi tittade pa igar kanner nagon med ett galleri och det var mer an glada att formedla kontaktuppgifter. Nu har inte den killen ett galleri med Contemporary Art men han kan sin bransch val och de trodde att han kunde hjalpa mig att hitta ratt! Snallt va!!

Na, dax att satta igang.. Tiden gar ju.. eller fasen, den SPRINGER ivag. Maste dricka lite mer the.. Halsen gor sig pamind efter alla ciggaretter fran helgen. YAKK!!!!!

Bonne journee!/C


Bio pa schemat..

GAH! Visa mig en drinkmeny eller en till flaska champagne och jag SKRIKER!

Vaknat SENT och har precis klamt i oss en pizza... Inte direkt nagon halsotrip, det har... Bacon sandwiches, alkohol och nu pizza.....

Maste sticka ivag och kolla pa en lagenhet eftersom Mr. N har fatt for sig att han vill flytta. Sedan blir det bio! Vi har lovat varandra att den inte blir nagot mer festande nu. Kanns som om man gjor det for det narmaste halvaret under de senaste 2 dagarna.... Och FY, FY med rokningen.. Kanner mig fortfarande som ett askfat. YAKK!

Na, nu maste vi springa! Ska bli saaaa skont med en lugn kvall!

:-) /C

konstant fylla....

ok, jag tanker inte skriva for mycket..

Mina Hong Kong vanner lurades... Lunchen visade sig vara festen... SAKLART!! Hur korkad kan man bli... Vad annars... Sa, vi var ju RUSKIGT sena, typ 4 timmar... Men, det visade sig inte vara sa farligt. Det var FULL FEST nar vi kom dit...

Har precis kommit hem. Snurrar, kan inte direkt forneka, sa nu ska vi laga bacon-sandwiches och dricka the sa imorgon kommer rapporten..

Big smile :-) C

Champagnen flodar....... ;-)

Kollade just vilken tid jag skrev sista inlagget... vid 4 i morse uppenbarligen....

Igar blev en helt galen kvall... Jag motte upp Mr. N med hans chef och en kollega till honom pa Coq d'Argent for drinks. Det blev STARKA Champagnedrinkar med konjak och apelsinskal.. Not my favourite kan man latt saga... Fast 3 st slank ner anda.. hihihi och vid det laget var det RATT snurrigt. Fasen, jag dricker ju sa sallan eftersom jag oftast kor bil...

Sedan gick chefen hem sa kvar var vi 2 och kollegan - en supertrevlig tjej. Vi tog oss, EFTER de 3 champagnedrinkarna, igenom YTTERLIGARE 3 flaskor champagne OCH 4 paket cigg....... YAKKKK!
Inte konstigt att hela jag kanner mig som ett askfat idag... Plus att vi skippade middag..

Sedan gick kollegan och da slog vi oss ihop med bordsgrannarna pa baren vi var. Det var 3 tyskar som jobbar i London. Sa drack vi ytterligare en drink. Och vid det har laget fattar jag inte att jag fortfarande kunde sta pa benen.. aven om det var knappt ;-) hihihihihi! Och uppenbarligen kom vi tillbaks till Mr. N's lagenhet vid halv 4.....

Ja, sedan dackade jag... Och sov som en stock tills typ 10.. Vi ar bjudna pa lunch hos mina Hong Kongvanner men hrmf.. vi ar ANINGEN SENA..... Min "no ex-sex" regel gallde tydligen inte imorse. BAD GIRL! Plus att vi haller pa att laga bacon sandwiches... Fardkost!! FY pa oss... 

Na, nu ska det atas och sedan ar det SKYNDA som galler!

Happy days!
:-) C

oj, vilken daaaalig ide.....

ja, det ar nog varldens SAMSTA ide att bo hos Mr. N.....

/c

Hann med flyget i alla fall ;-)

Ah, sa spännande...... Zurichs flygplats.... zzzzzzz..........

Resan fran Nice hit tar bara 1 timme sa sova blev det inte heller av. Lyssnade pa smör-Celine Dion i MP3:n istället för sömn. Sa, nu är jag verkligen i "romantic mood" lagom till jag ska träffa Mr. N... Hahahhahah. Känns SA konstigt att jag ska bo hos honom. Vilket stört ryck att hysa in sig där!! äsch, det ska bli kul att träffa honom - sa är det bara!! Men nagra "romantic moods" ska jag DEFINITIVT försöka halla mig ifran!!!

Förvirrande tangentbord det här... Det har ä och ö men inte a (alltsa med en ring ovanför;-)

Nä, min surftid är snart slut - maste ju hinna kolla mail ocksa! 70 SEK för 30 minuter.... RAN, eller hur??

Bonne journée!/C


ZZZzzzzzzzzzzzzzzz............ Saaaa trott...

Znark..

Skulle ha stuckit till flygplatsen for 20 minuter sedan men nu ar R, C's hembitrade, och hamtar bilen sa vi ar lite sena.... Fast det hade man kunnat rakna med;-)..

Bonne journee!
:-) C

Dax att dra....

SNYFT! Jag hinner bara bo in mig hemma så är det dax att sticka igen. SUCK! Har packat väskan eftersom jag ska sova hos C på Cap d'Antibes ikväll..

Så, lilla huset ska bommas igen ÄN en gång. När jag kommer ner till Cannes igen i februari (hoppas jag) så tänker jag inte röra mig ur FLÄCKEN!! That's for sure!

Pratat med några av vännerna i London. Alla håller på att planera PARTY under veckan jag kommer att vara där! De verkar inte fatta att jag måste göra lite nytta också. Till och med mamma ringde och skrek i telefon om vad jag ska till London och göra. Som om jag bara glassar omkring och fiser. NÄ, lite mer ambition än det har jag! Fast hon är nog mest arg för mitt spending-konto.. som det definitivt är SLUT med nu!

Måste sticka.

Bonne soirée! :-)/C

GAP OCH FENDI för dagens bravader....

Håller fortfarande på att fundera på det där med BUDGET.. Blä, va tråkigt! Sjukt egentligen att jag är utbildad ekonom men när det gäller mig själv så... BLÄ! Man kan väl lätt säga att SHOPPING FÖRBUD gäller på mig ett tag framöver.
:-(  :-(  :-(  :-(... Morrrrrrrr, morrr!

131398-225

Idag är det
Klänning med fickor i sidorna från GAP
Brett FENDI B-bälte
Tjocka strumbyxor i svart
och stövletter alt. stövlar... jag är i valet och kvalet..:-)

Idag är åter igen en "bråttom-dag". Massor att göra och ikväll kommer C hem från Bahamas. Mitt flyg går imorgon vid 11-tiden - så det blir inget jätteparty ikväll. Plus att jag ju måste hushålla ;-)

C U L8ER!/C

Favoritparet CAMERON och JUSTIN har gjort slut!?!?!

WHAT?????????????????



Slut för gott ska det tydligen vara dessutom enligt
Aftonbladet..
Snyft! De som var så fina?!

Hihihi - min Mr. N och jag var Justin och Cameron.. Hihihi  precis som L och hennes M är Penelope och Mathiew McConaughey.  Undra om inte alla har ett celebrity couple look-alike??;-)

Usch va trist det är med alla förhållanden som tar slut....
Is there such thing as eternal LOVE??

Bonne journée!/C


Alltså... Det går åt skogen... Jag som verkligen vill försöka!

Jaha, så åkte jag till killarna (de som jag var hos på nyår) för att jag visst hade glömt en mörkblå kavaj hos dem och för att de ville att jag skulle hänga med ut och äta! Kul tänkte jag och stack dit!

Så... Kliver innanför dörren hos dem med mina jeans - det är ett hål - rätt stort - på ena knät. Men det är ju coolt.... Fast med fasa kommenteras hålet, det går ju inte - VI SKA JU PÅ RESTAURANG MED EN STJÄRNA I GUIDE ROUGE (tidigare GUIDE MICHELIN)! DYRT - med andra ord!!!!

Ah.men.tack.så.himla.mycket.killar... Inte för att jag blir jätteförvånad, de gillar sån't..

Det spelar ju INGEN roll vad jag gör. Allt blir alltid dyrt! Men nu har jag lovat mig själv att äta billig middag imorgon. C kommer hem från Bahamas och vi har bestämt att hitta på något.

Ja, ja, jag ska nog sätta mig ner och göra en "budget". Hahahhahahahhaha... så ska man hålla den också! Fast jag ger inte upp. F*n, på något sätt måste jag ju också kunna!!! Nästan alla andra kan ju! What's wrong with me??

Nä, nu ska jag sova på saken så att jag kan knåpa ihop 2007's bästa budget imorgon! Det är min plan!

:-)/C

Kvällskläder!

Medger - ÅNGEST! Orkar inte byta kläder men med kavaj och scarf får det duga för kvällen.

131398-222131398-223131398-224

Med andra ord same-same som innan
Tröja från NAFNAF
Jeans från Blue Cult
Skärp från Louis Vuitton, Damier Azur
Och nu också
Orange kavaj från H&M
Scarf från Hermès

Så, dax att plocka ihop och sticka iväg på middag. Måste tanka bilen också och jag AVSKYR att göra det när det är mörkt.. Vilket det just blivit :-(........ Men tanka måste jag - fy sjuttom va bilen SLUKAR bensin..

Bonne soirée!
/C

Nu går det utför........ ruinens brant.......



SKIT SKIT SKIT!
Jaha, den 3:e januari idag.
Nytt personligt rekord.
Ligger minus på kontot.
DEN 3:E...
Vad är det för fel på mig????

Jag har ju fått bastning hemifrån och MÅSTE klara mig själv. Så det är INGA GLADA miner när man ringer.. Men, lite påfyllning på kontot har jag ändå fått och det MÅSTE jag hushålla med. Jag ska ju till London på fredag. SHIT! För övrigt är summan jag fått, inte att FÅ...
Det är den hårda skolan nu - jag får LÅNA..

Med risk för att låta helt skadad...
Kunde de gett mig veckopeng när jag var liten så kanske även jag hade klarat av att hushålla. Men det är f*n inte lätt... ALLS... Jag VET knappt hur man gör!?

Förmodar att ett mindre smart drag är att sticka till FNAC och köpa CDskivor... Det är iaf vad jag gjort.. När jag såg att kontot inte längre var övertrasserat... Nä, kan någon ge mig en fet smäll och en handbok i att HUSHÅLLA med små inkomster....

Äh, nu ska jag gå och ha ångest.. Och byta kläder för jag ska på middag i Les Arcs ikväll. Inte heller så smart för plånboken men jag har ju ingen lust att sitta här med ågren.....

SKIT-C! SKÄRPNING!
/C

Sommar, sommar, sommar.... ;-) Today's outfit..

Det är så fint väder ute så det fick bli VITT!

131398-221

Vit tröja från NAFNAF
Skärp från Louis Vuitton, Damier Azur
Jeans från Blue Cult
Och hårband från Kicks (tror jag!?)

Bonne journée! Nu måste jag iväg och införskaffa lunch. HUNGRIG och kylskåpet är HELT TOMT!
/C

Burberry flyttar produktion till Kina...



Allt för att tjäna mer pengar...... Jo, det kan man ju förstå men hoppas bara att de inte tummar på kvalitén också :-( Hur som helst har de varit tvugna att förklara sig inför parlamentet då de gör 300 personer arbetslösa...

Vet inte om någon tänkt på det men Louis Vuittons saker som är "made in Spain" är oftast av sämre kvalité än de som är gjorda i Frankrike. Huruvida den produktionen är billigare eller inte har jag ingen aaaaning om men ändå!?

Ja, ja, kvalitetspolisen måste nu återgå till sina göromål för dagen!
CIAO :-)/C

SOVMORGON............

131398-220
Utsikt från min balkong

Wooopsey....

ORDENTLIG sovmorgon. Jag AVSKYR att sova bort hela dagen!! Ja, ja, kan inte direkt göra något åt det nu.

Vädret är strålande och säkert 17-18 grader. Superskönt! Jag har öppnat 2 balkongdörrar för att få in lite "vårluft" ;-)....

Cappuccinodax (skit - var slö och orkade inte åka till affären igår så det finns ingen mjölk.. inget annat heller för den delen ;-)

Bonne journée!
/C


Planera Londonresan!

Ja, det finns ju inte så mycket annat att göra....

Ska bo hos Mr. N. Kanske inte världens bästa idé.... Jag är nästan lite nervös. Helt sjukt. Men nu har det gått så lång tid (eller, ja, typ 4 månader) sedan det tog slut. Jag saknar honom ibland. Fortfarande. Fast det är ju betydligt mindre saknande nu än i början!!!!!

Pratade precis med P. Han pluggar i London och har tentor på måndag och tisdag så det blir TENTAFEST på tisdag!!! Skoj! Får inte bli för sent för mig bara eftersom jag faktiskt måste "jobba" lite i London. Iofs kan jag styra det till eftermiddagen ;-)...

Har förresten inte sagt att jag kommer på festen på lördag. Det är ju typ halva anledningen till att jag sticker till London!!! Får skicka ett mail! Det ska bli så GRYMT skoj! De är galna hela bunten. Fast nu vet jag ju inte exakt vilka som kommer men det blir nog galet i vilket fall som helst! They know how to party..

Nä, måste byta CD.. Shit va trött jag blir på att DVD'n har gått sönder... Utan anledning dessutom.... Jag har köpt massor av filmer som jag inte sett och som bara ligger och väntar!!

Ja, ja... :-)/C

DAGENS BUDSKAP - mer KÄRLEK åt foket!! Eller - What I'm wearing...

Välbehövlig dusch!! När jag nästan var klar la strömmen av. HJÄLP!!! I mitt badrum finns inget fönster så det blev KOLSVART! Skoj också när man är så fantastiskt tekniskt som jag - NOT! Men, det visade sig att jag hade en eldosa där man bara trycker på en knapp och inte byter säkringar eller proppar eller vad sjutton det heter!
131398-219

Idag blev det LOVE t-shirt från Benetton
Jeans från Carling
Skärp från Ralph Lauren

Bonne soirée!
/C

CONFESSION

På uppmaning av Catya....... 10 unknown things.

~ Jag ligger ALLTID och nosar på dead-line... Varenda gång är jag uppe dygnet runt innan leverans - vare sig det är beställningar eller utställningar..............

~ Erkänner ALDRIG att jag har tidsbrist (eller, ja, att jag planerat som en idiot..). Ringer någon och frågar hur det går säger jag glatt att det går bra även om jag inte ens påbörjat projektet... Eller så säger jag att jag sitter i bilen och är på väg (om jag ska träffa någon) fast jag egentligen precis stigit ur duschen...

~ Är ALDRIG sjuk. Jag hatar hypokondriker och ligger i princip själv för döden innan jag uppsöker läkare. Tyvärr resulterade det i en akutoperation i Frankrike i höstas... Men ändå - jag är ALDRIG sjuk och jag klagar INTE!!!

~ Ekonomisk katastrof... Gammal nog att klara mig själv utan föräldrarna men övertrasserar i princip VARJE månad och tack vare föräldrarna fixar det sig - varje månad... INGE BRA! Och för den delen har de sagt att det är NOG nu. Så under 2007 MÅSTE jag fixa det själv - utan undantag...

~ Tycker att det är ASTRÅKIGT att laga mat till mig själv så skippar helst det. Blir det inte utgång eller middag med vännerna så blir det oftast inte så mycket middag.... Tur ändå att de flesta av mina vänner äter ute och att vi äter tillsammans!! Det är inte så att jag inte tycker om att laga mat det är bara trist när det bara är till en själv...

~ Gör lite för mycket saker på impuls. Typ reser utan att tänka mig för - har jag tid? -har jag råd? Hittar jag en biljett på nätet och det verkar skoj - off I go!.. Eller köper saker som jag redan har bara för att jag inte tänkt efter... Eller bara onödiga saker i allmänhet...

~ AVSKYR snålhet. Finns inget mer att säga i ämnet - snåla människor går BORT! Och det handlar inte enbart om snålhet med pengar utan även med omtanke. Värst är det med människor som är snåla mot sig själva. STACKARE!

~ Har 2 utbildningar. Har arbetat inom affärsutveckling och marknadsföring och har alltid det att falla tillbaks på (fast det kommer ALDRIG hända - jag är och förblir konstnär - THAT'S IT! ;-)

~ Gillar att tvätta kläder. Nytvättat och perfektionistiskt vikt. Gärna i färgordning också...

~ Kör gärna bil. För nöjes skull. Fort kan man ju inte köra någonstans (ja, här i Frankrike är det ju 130 gräns men det är ju inte riktigt FORT ändå...).. Men, jag kör gärna bara för att köra. Kan lätt köra omvägar på en timme på väg hem bara för att det är avkopplande och kul att se något nytt! Och, det är klart - på motorvägen i Tyskland kör jag gärna fort...

Jiii-haa HELA 10 saker listade!! Det trodde jag aldrig!

That's that!
:-)/C

UTTRÅKAD

131398-218









Gaaaaah, jag är sååå uttråkad. Lite som ett vacum efter att ha spenderat nästan 4 dagar hos killarna men massor av folk omkring hela tiden.

Ringde G. Hans franska mobil är inte på så han är troligtvis i London. :-(

Typ ALLA är iväg.. Så, här får man för att man envisas med att vara hemma i Cannes. Många som bor här kommer ju från andra ställen så de har åkt dit eller så har de stuckit iväg på semester någon annanstans.
Konstigt - det händer ALLTID saker här annars.. Och jag kan ju inte direkt dra till Paris - det tar 9 timmar med bil..  Kanske händer något i Monaco - ska nog ringa F och se om hon är hemma - då skulle jag ju kunna sticka dit!

Hm... synd om mig :-(...... Fast, jag har ju MASSOR av jobb. Så egentligen skulle jag ju kunna jobba men jag känner verkligen inte för det idag!

Jo, NO 1 i projektet "60's NEW YORK"är klart! Det är de 3 tavlorna som är på bilden!

Nä, nu ska jag gå och vara uttråkad i köket - och så ska jag ringa F!

:-)/C

NYÅRSOUTFIT

Fick ju så bråttom att sticka att outfiten för nyår blev - ja, typ, inte så värst spännande. Tänkte ju ha en svart/vit ballongklänning med svart/vita skor i lack från Prada men skorna hade jag glömt hos C. TYPISKT..
och mycket irriterande.. but anyway.... Kom till killarna en och en halv timme försent ;-) hahahahhaha vi alla fick oss ett gott skratt. Rätt skrattretande att man kan vara SÅ dålig på att passa tiden - äsch, jag hade mycket att göra.... ;-)

131398-215    131398-216

Svart klänning
Smycken från Charlott's Antik på Odengatan
till det:
svarta strumpbyxor
svarta mockaskor med hög klack
mörkblå kavaj från DAY Birger et Mikkelsen

:-)/C

BACK FROM STE MAXIME!

Åh, vilket fantastiskt nyår. Väldigt "vuxet" dock och helt utan skandaler. Tror vi gick och la oss vid 2!!! Gick iofs inte att göra så mycket annat - vi åt en 8 (!!) rätters middag med vitt vin, rött vin och massor av CHAMPAGNE!! Killarna slår alltid på stort och nyår var inget undantag....

Skulle ha åkt hem igår redan men det var så skönt att slappa hos dem så det blev en natt extra! Kollade på DVD filmer igår och åt svenska köttbullar i gräddsås - MIAM-MIAM!! :-)

Vädret är strålande (har hört att Stockholm också är det :-) fast det blåser kraftig MISTRAL vind!!

Nä, dax att hoppa in i duschen och sedan tänkte jag ringa till G. Hoppas att han inte är i London för det vore skoj att göra en utflykt. Idag har jag "ledigt" men eftersom jag sticker till London redan på fredag har jag 1000000 saker att göra... fast de får vänta till imorgon.

Nyårsoutfit kommer!

:-)/C