Präktiga "damer" med pärlörhängen och burberry scarfs..

Nä, inte ska väl jag vara sådan.... JO jag måste - can't they just GET OVER IT AND HAVE A PARTY?!?!?

FY VA TRÅKIGT det är med alla "kalas" där artighetsfraserna överträffar varandra och inredningstipsen från "vår nya 3:a i Vasastan" haglar. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Och unga tjejer med pärlörhängen och Burberry scarf sitter med benen i kors med händerna knäppta på knäna... och ser ut som om det vore 60!



Och folk som inte ens klarar av en femtedels konversation eftersom ena ögat konstant vaktar lilla "gullet" chom haj bjivit schå schtooojj... Nej, aja baja! Hörde du vad mamma sa? AJA! AJA BAJA! INTE RÖRA.... And off they go..... Vilket ändå inte spelar någon roll, hur kan de ens tro att jag är intresserad av att höra hur "gullets" bajs såg ut i onsdags..???? Stängs hjärnan av efter förlossning, eller?

I deras värld är deras liv sååå perfekt. De har just nu uppfyllt kvoten för att få ha ett existensberättigande.
Vilket JAG då tydligen INTE har.... I'm the odd one out... ingen äkta man, inga barn osv..... Och, ve och fasa, jag har flyttat från Sverige och längtar inte tillbaks..

-"Så - när ska du träffa någon då??"
Ehhh, jo, jag har lagt en beställning på nätet och betalat med kortet så han borde dyka upp imorgon vid lunch - jag beställde express..... ELLER VADDÅ??

Nä, nu får det gärna vara tisdag kl 07.15 då flyget lyfter från Arlanda!! TACK!!

Och för den delen, jag gillar faktist att kunna resa med 2 timmars varsel, vart jag vill dessutom. Jag älskar att bo i Frankrike. Jag måste inte ha en kille för att HA EN KILLE. Jag vill träffa han med stort H och tänker inte kompromissa!!! För den delen tänker jag ju bara på Mr. N hela tiden ändå :-( 
Och nä, jag är inte desperat efter barn. Jag har aldrig varit det och i och med mina operationer så kan det bli så att jag kanske aldrig kan få barn. Who knows? Men, jag stressar inte upp mig och anser inte heller att mitt liv inte blir fulländat bara för att jag inte har barn.

Och framför allt, jag ifrågasätter inte varför de gift sig eller skaffat barn!!!!
Alla måste inte tycka att det är skoj att dra ut på en yacht och käka lunch några timmar bort i Medelhavet!? Eller att stänga in sig och jobba 18 timmar per dag i en vecka.
Men, hey, just nu föredrar jag det mot att byta blöjor och mossa i Sverige..
Jag blir så trött på att i vissa sällskap bli "förhörd" om varför jag valt si eller så vad gäller "familjeliv"och dyl.!



Nä, lite sömn skulle passa. Och en flaska champagne;-)! För på pryda glöggpartyn dricks det vatten och saftglögg ;-) hahahhahah, nä, det är inte sant... det var mitt eget val! Papporna på kalaset däremot hängde vid spriten och sjöng till musiken, DE NI! PARTY!! hahhahah :-)

Bonne nuit!/C

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag håller med dig! Bra inlägg! På mina kalas står folk bara å stressar med plugg plugg plugg. Det finns annat här i livet och när man är ledig kan man väl prata om något roligt??!!

Postat av: C

Re: Malin
Ja, det blir rätt tråkigt i längden. Tröttsamt! När man kan ha kul istället!! Och allting måste inte vara så allvarligt, folk borde slappna av!:-)/C

2006-12-03 @ 13:32:20
URL: http://rivieraglitz.blogg.se
Postat av: Tess

Haha! Va bra du e på å skriva! Du borde bli författare och ge ut chickflicks! Jag hade gått och köpt din bok direkt!

2006-12-03 @ 17:37:47
URL: http://pinkisthenewblack.blogg.se
Postat av: C

Re: Tess
Hahah! Så snällt skrivet av dig! Tack! Jag säger till om det blir en bok ;-) hihihihi!
:-)/C

2006-12-03 @ 17:52:24
URL: http://rivieraglitz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback