Nytt folk :-)

Tidig kväll, redan hemma! Blev drink på Godot, Hotellet och sedan middag på  Aubergine. Träffade massor av nytt och trevligt folk, alla vänner till P. Sååå förvånad att vi fick bord för 8 personer på Aubergine med 1 tim. varsel. Har aldrig hänt förut men har förmodligen att göra med att det är allhelgona!

Konstigt nog (fast egentligen väldigt intressant eftersom den här typen av diskussioner är OVANLIGA vid ett middagsbord på Baoli tex.......) diskuterades sjukhuspolitik vid bordet?!?!?!? Fast sedan tog diskussionsämnen som "raggningsrepliker" och "killar/tjejer man dejtar eller bara har skumma förhållanden med" över. D kom förbi, snygg som vanligt. Tror att han blev förvånad att vi var så många, han och hans kompis gick i alla fall vidare. Ringde på vägen hem men inget svar.

Trött som få! Dax för "Démaquillant yeux intense" från Chanel så att man slipper vakna som en tvättbjörn. Och med kylan ute blir olivolja utmärkt nattkräm! Förresten, är man torr är ovanstående make up borttagning utmärkt för hela ansiktet - och sedan på med olivolja där det behövs! Beauty sleep! Bonne nuit!
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback