Fine line mellan dekadens och destruktivitet...

Phiuuuu.. Nu borjar det likna nagot... Helgen var.. Eller forresten, ibland fattar jag inte hur saker och ting kan blir sa FULLSTANDIGT CRAZY..

Fredagen var riktigt nice. Vi drack drinx hemma hos mig och sedan stack vi till Pastis och kakade. Darefter BAOLI - surprise.. Det var riktigt daligt vader sa det var faktiskt LAGOM med folk dar for en gang skull. Sa vi dansade och var allmant galna (eller faktiskt.. ratt sjukt galna.. men, men..)!

dan vart det lordag. Och det sparade ut TOTALT.. Vi gick inte ens och la oss.. Utan i sondags stack vi direkt till beach lunchen vid kl. 1. Och inte nog med det.. Det finns en anledning, som inte ar sa trevlig, till att vi inte gick och la oss. En av killarna blev attakerad och skuren i ansiktet med ett glas sa fram till typ 3 hade vi en skoj kvall.. Sedan vart det ambulansfard och polisanmalningar osv.. Jag tror att klockan var runt 7 nar alla var tillbaks i huset och da "fortsatte" vi festen.. eller iaf satt vi i C's kok och drack vin, drinkar och pratade strunt.. Tills det var dax for lunch..

Och just nu ar det tennis pa G i Monaco. Sa, dit ska vi idag. Nagra stack och kollade pa matcherna igar och det var tydligen baking hot att sitta i solen..

Sa dusch och sedan dax att sticka.

BIZ /C

Kommentarer
Postat av: nollattan

shit, det låter våldsamt!

2007-04-17 @ 20:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback