Stärkande morgonprommis ;-)

Jättekonstigt. Delar av stranden var full av döda små fiskar... :-( Fast det var bara en bit men ändå... Resten av prommisen var sååå skön. Även fast jag ibland önskar att jag var osynlig så man slipper folk som GLOR! BLÄ!

Ja, ja.. I lördags stack vi ut på  SASS Café och där sprang vi på mina vänner från SV. Fun, fun. Dessvärre hade vi varit på Zebra innan och där var det en galen schwizare som förföljde oss till SASS och sedan stod han i ett hörn och blängde SURT när vi hittade våra vänner. Vilken idiot! Ja, ja.. Efter SASS blev det (kanske inte helt otippat..) Jimmy'z.. Där var det riktigt SEGT till klockan var efter 3 - först DÅ vart det party. Blir dessvärre inga bilder... Tog bara 3 och hm... de är... typ.. inge bra..

image387image388
:-) Jag på Hotel de Paris lördag kväll (blev en drink där innan SASS). Alltså, en clutch ska vara i handen och inte under armen. Ser ju helt stört ut!! Kanske svårt att se, den är samma färg som klänningen. Ja, ja....
Stora bilden är utsikten från cabinen på yachten nattetid. Helt fantastiskt när de lyser upp klipporna!! Skönt att sova på yacht och vaggas till sömn dessutom ;-)

:-)/C

Kommentarer
Postat av: Lazy Girl

folk som glor är blä men svarta solglasögon med stora sidoskydd och ipod gör dig osynlig...så nära man kan komma i alla fall..
yeey...det kommer bli så kul i cannes...jag får återkomma om alla detaljer när det börjar närma sig...!
X

Postat av: C

Lazy Girl
Hihihi, försöker gömma mig med alla möjliga knep - svarta solisar, keps etc. etc. men ibland tycker jag att, ju mer man gömmer sig JU MER glor folk. STÖRT!!

Ja, det är ju lite tid kvar till festivalen ;-) Hela festivalen är så grymt galen. Varenda år har varit en och en halv veckas partande... Det är nästan så man är i behov av semester när den är över!! :-)
/C

2007-03-13 @ 13:10:52
URL: http://rivieraglitz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback