Today is THE day....


HJÄLP!

Redan fredag. Bara timmar kvar... Iiiiiihhhhh....

Ska blir SÅ mysigt. Ikväll blir det utgång. Ett gäng ska på AW på Hotellet (helt sjukt att "ungdomsgård" hotellet fortfarande är vardagsrum för de flesta av mina vänner.. ) och några andra ska AW:a på Anglais. Nat och jag har bokat bord på Gondolen för middag fast inte förrän vid 10. Vet inte riktigt VAD vi ska göra... Fast det löser sig alltid. AW:a med alla hinner vi ju oavsett vad!

Något annat som förhoppningsvis löser sig är boendet ikväll... Vi skulle ju låna L's lägenhet. Hon håller på att renovera och kvar att fixa är att sätta in badkaret och toaletten. Det har tydligen inte blivit gjort ännu... Oooops. Kan ju vara bra att ha om man ska bo där.. Så i eftermiddag ska hon ringa hantverkaren och kolla läget.. Med andra ord måste jag klura på en "back-up-plan". Får nog ringa Hotell Diplomat och kolla rum där.

Förresten, var på en wedding rehersal dinner igår kväll... Lite trött idag.. Hahahhaha. Blev både Champagne, snaps och vin igår. Värdinnan trodde att hon kunde luras och bjuda in folk med förevändning testa vin till hennes systers bröllop... Men.. hon fyllde år och så har hon och hennes pojkvän förlovat sig också!!! Hur trevligt som helst var det iaf!!

Nä, nu måste jag på språng!! Lot's to do! Måste sticka från stan vid 4 för att plocka upp Nat. CAN'T WAIT - fast med skräckblandad förtjusning.. Iiihhh..
:-)/C

Kommentarer
Postat av: Madicken

Ha nu riktigt riktigt myyysigt!! ;)

2007-05-04 @ 10:43:31
Postat av: C

Madicken
Ja, det har varit en riktigt mysig helg!! :-) Och det var inte så mycket att stressa upp sig för men det gör man väl alltid ändå...!? :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback