Fast i botox träsket....

Jobbat. Hela dagen. Typ som alla andra "normala" människor. And I love it! :-)

Stack lite tidigare idag för att spruta in konstiga saker i ansiktet. För den som minns så gjorde jag ju Botox i pannan för typ ett halv år sedan. Och det var najs. Sprutskräck till trots. Pannan blev SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT!



Och, när ett halvår gått så är det ju dax igen. Och det var för 2 veckor sedan. Eftersom jag fått blodad tand så åkte jag dit och sa:
-"Gör ALLT!" Och så pekade jag typ runt hela ansiktet.
Fast när panna, bekymmersrynka och runt ögonen var sprutat så fick jag panik och började hyperventilera och tjoa efter vatten. Så restylanet i vecken från näsan till mungiporna gick INTE.... Jag trodde jag skulle svimma så, besviken på mig själv fick jag åka därifrån med de vecken kvar...

Men idag så skulle jag på efterkontroll och nu var jag MODIG! Ja, nästan iaf. Jag smörjde in med Emla - lokalbedövningssavla en timme innan så det kändes INTE alls! Och så bad jag henne göra dem FÖRST och sedan fylla på med botoxet. För om jag började med restylanet så var jag ju TVUNGEN att göra det jag kommit för (dvs påfyllning om nödvändig) efter. Hade jag gjort tvärt om hade jag ju kunnat fega ur igen.

Så, nu kan man nog säga att jag fastnat i BOTOX TRÄSKET. Och jag säger INTE det i positiv bemärkelse. Även om jag tycker att det är fantastiskt fascinerande att man faktiskt KAN göra sån't. Lite skumt är det ändå. Eller ok, då! J*kligt skumt är det!!!!!!!!! Men det fungerar ju. Man ser fräsch ut verkligen. Och så gör jag ju inte läpparna heller - det är ju oftast då folk börjar se ut som PLASTIC. Och det är inte min giv. Som det är nu ser jag ändå naturlig ut!

Ringde Guy. För jag har bestämt mig. Jag åker nog gärna till London och hälsar på. Och så har jag bokat resa till Frankrike idag så nu kan jag börja planera mina helger eftersom jag vet vilken helg jag ska till Frankrike. Men svarar Guy i telefon - NÄ. Och imorgon är det torsdag så att sticka till London nu i helgen kan bli lite knappt.

Nä, måste skutta i säng för lite beauty sleep.. :-)

Så är det ju dessutom en fördel om man är pigg på jobbet också. Fast det är jag varje dag ändå. För det är så galet skoj det jag gör!!! Man blir pigg bara man tänker på det!

Najti najti! :-)/C

Kommentarer
Postat av: 08an

det är viktigt att vara fräsch och het! Har funderat på lite mellan ögonbrynen...får man fråga vad sånt kostar egentligen?!

2007-11-15 @ 11:55:50
Postat av: C

08an
Världens bästa tips är hon som jag går hos. Hon är läkare i Uppsala och grymt skicklig. Hon tar 2000:- för ett "område". Gör man 2 kostar det 3500:-. Jag gjorde 3 (mellan ögonbrynen, pannan och ögonen) och det kostade 4500:-. Hojta till om du vill ha hennes uppgifter! :-)

Postat av: 08an

hm! låter bra...ska fundera på saken...!

2007-11-16 @ 10:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback